Gość: adam IP: *.pl / *.sfc.pl 02.04.06, 21:19 Targi spadają coraz niżej. Wystawców coraz mniej i jakoś tak monotematycznie - okna i drzwi , ogrzewanie, bruki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rollins_pl Re: Zwycięzca częstochowskich targów budowlanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:23 w tym roku nawet bruków nie było dużo. Do twojej listy dodałbym banki. I jedna jedyna która zajmowała się budowaniem domów LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks... Byłem wczoraj na targach , wielkie rozczarowanie . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 08:14 Brak nowych technologi , nowinek technicznych , nie wspomnę o urządzeniach wspomagających ochrone środowiska (na palcach jednej ręki takie urządzenie znalazłem) . Wg mnie jest brak wsparcia ze strony UM (czyzby miasto nie było zainteresowane rozwojem budownictwa w Częstochowie ?) i niedługo targi padną . Czy Częstochowa będzie miastem które rozkwitnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz62 Targi w Częstochowie w rocznicę odejścia Ojca SW 03.04.06, 11:10 A kto do tego dopuścił?. Gdzie była rada miasta, prezydent itd. Wstyd mi za taką decyzje.Biznes nie jest najważniejszy w tym okresie. Czy ta władza jest ateistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Targi w Częstochowie w rocznicę odejścia Ojca IP: *.czestochowa.agora.pl 03.04.06, 11:29 Na szczęście żyjemy w wolnym kraju i to nie władze miasta przygotowyją targi budowlane. Ludzie, przecież prezydent i rada miasta nie odpowiadaja za to jak prywatna spółka zorganizuje imprezę. To tak jakby oskarżać prezydenta miasta o nieudany koncert rockowy w jakims klubie. Jakaś paranoja. Podmioty gospodarcze w Polsce są od co najmniej kilkunastu lat niezalezne od władz. I chwała Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Targi w Częstochowie w rocznicę odejścia Ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:44 ale z tego co wiem to miastodofinansowywalo ta impreze chyba ze sie cos zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Targi w Częstochowie w rocznicę odejścia Ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:49 i dobrze, nie każdy żyje wydarzeniem z ubiegłego roku. Znasz takie pojęcie jak demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Zwycięzca IP: *.e-wro.net.pl 03.04.06, 18:46 A ja sądzę, iż zwycięzcy należą się jednak brawa, w szczególności za ten upór w dąrzeniu do celu. Gratulejszyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Zwycięzca IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:18 Jak sobie pomysle, ze zakladajac firme przez 5 lat bede wychodzil mozna powiedziec na 'zero', bo panstwo mi wszystko zabierze w postaci podatkow i innych pie.. to mi sie niedobrze robi :/ Co to za chory kraj... Odpowiedz Link Zgłoś