Dodaj do ulubionych

obóz letni z ZHP.

19.04.06, 14:09
Gdzie można się o taki dowiedzieć. Podono organizaowane są nad morzem przez
ZHP. Szkoła dziecka/gimnazjum/ nic nie umiała doradzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hildr Re: obóz letni z ZHP. IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 19.04.06, 15:05
      Niestety w sprawie obozów ZHP Ci nie pomogę, ale polecam obozy ZHR, można się o
      nie dowiadywać w Kurii Biskupiej (III Aleja) :)
      Pozdrawiam
    • jatubylam Re: obóz letni z ZHP. 19.04.06, 15:17
      Na dobry start Hufiec ZHP Czestochowa:

czestochowa.zhp.pl/
      • Gość: Szczęki Hufiec ZHP jest przy ul. Wilsona 34 IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 19.04.06, 15:56
        Wilsona 34 albo coś koło tego numeru. Najłatwiej jest go znaleźć idąc od strony
        Jana Pawła. Zobaczymy zieloną tabliczkę nad bramą i należy wejść w podwórko, po
        prawej stronie jest wejście.
        • Gość: gość Hm tak ale trzeba wiedzieć z kim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:23
          Z ZHP jak najbardziej. Lecz jak wszystko ma swoje minusy. Ważne jest z kim sie
          dziecko wysyła czy osoba w tym przypadku Drużynowy, Komendant czy inni
          funkcyjni mają ikre do zabawy z dziecmi itd.... Wiem o czym pisze powiedzą ci
          napewno że kadra jest wykwalifikowana bo jest ale to nie łączy się z super
          opieką i organizacją zabaw i wolnego czasu twojego dziecka. Popytaj wśród
          znajomych czy nie wysyłali kogoś na kolonie czy obóz z ZHP w ten sposób
          unikniesz straty kasy i nie zadowlolenia swojego dzieciaczka. Jeszcze jedno
          dawniej to co było organizowane było obezem i tak się zresztą nazywało kadra
          była super mało kiedy można się było sparzyć na takiej kadrze i każdy obóz
          organizowany przez ZHP był niezapomnianą przygodą (teraz z tym jest różnie),
          teraz to wszystko to kolonie mające mało wspólnego z harcerstwem ale takie są
          poprostu wymagania rynku. Moja rada to popytaj wśród znajomych ja polecam ale
          też wiem z kim był przez ZHP nie wysłał. Pozdrowionka

PS. A zapomniałem ja co roku wysyłam moje dziecko na kolonie (obóz) z ZHP ale
          wiem z kim i gdzie bo jestem starym harcerzem i wiele takich obozów w życiu
          zaliczyłem. Pozdrawiam
          • majka307 obóz letni z ZHP. 20.04.06, 07:39
            Dzięki za informację. Popytam na Wilsona. Może coś mnie zainteresuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka