Dodaj do ulubionych

Żużel. Włókniarz w Tarnowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:30
obstawiam 20 w plecy
i walka o utrzymanie( całe szczęście że jest Rybnik)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dog Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:28
      W Tarnowie kompromitacja na całej lini!!!!!
      • Gość: koko Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: 195.116.81.* 03.05.06, 21:37
        WSYD WSYD NIC WIECEJ..............I NIE PIERDO........CIE JUZ O SULIVANIE ZE
        TRZA MU WYBACZAC BO TO STAJE SIE ZALOSNE.............JESZCZE RAZ
        DNO........MIEL KTOS PRETENSJE DO RICHARDSONA.........GDYBY NIE JEGO PUNKTY TO
        JUZ TOTALNA LIPA........A PANU DRABIKLOWI TO TEZ TRZEBA POWIEDZIEC
        DZIEKUJE........NIECH JEZDZI ..........PYZIKI CZY PIZDZIK.............LEPIEJ BO
        SIE CHLOPAK ROZJEZDZI......I TAK LIPA VBEDZIE ........POZDRAWIAM
    • Gość: Racovia Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:31
      Nasi też w plecy - smutny wieczór :/
      Chyba czeka nas mordercza walka o utrzyamnie...
      BBJ RAKÓW RKS !!!
      Pozdro dla Ckm-u!
      • Gość: Dog Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:40
        Ile w plecy Pozdro.
        • Gość: Racovia Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:27
          0-1 :/
    • Gość: no komend Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:42
      55 : 35 suuuperrr
      • Gość: jacuziel Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:48
        CKM dno.... komu ten stadion wyremontowali ?
        • Gość: cekaemista Wrona na prezesa CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:52
          stadion potrafił wyremontowac to może i druzynę pogna do roboty
      • Gość: Sakramencka menda Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:49
        Dobrze że Rickardson nie domaga bo byście musieli się jeszcze bardziej skarżyć.
        • Gość: zorro Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:58
          to jest koniec sukcesów tego klubu teraz nadchodza złe czasy,szkoda że rekord
          frekfencji w tym sezonie był na meczu z Rybnikiem
          • Gość: ckm Re: jestem GURU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:10
            a ja mam powody do zadowolenia przewidziałem wynik
            część druga też się sprawdzi Rybnik -leci
            myślę że stosując "logikę" naszych obecnych władz i wielu działaczy klubów z Cz-
            wy mam prawo dojść do wniosku że znam się na żużlu lepiej niż obecny: prezes,
            zarząd, trener,- czyli mam kwalifikacje i oczekuję że to ja stanę u steru
            klubu - zgadzam się na połowę tego co biorą oni wszyscy
            wniosek
            będzie taniej a efekt ten sam
            bzdur nie będę opowiadał że celujemy w medal
            ale o czym będą pisać w tym lokalnym dodatku "wybiórczej" może ruszą d...
            i ruszą tam gdzie naprawdę się walczy, i sport sprawia przyjemność a nie
            jest pogonią za kasą
    • Gość: Szeryf Śmiechu warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:23
      Totalne dno!!! Gwiazdy...!!! Jeżdżą po tych wszystkich ligach,żeby się nażreć,
      a nasz CKM mają w du...!!! Tarnów bez Rickiego, a i tak taka kompromitacja!!!
      Won z takimi "profesjonalistami"! Widze ze nawt Herbi doszedł do wniosku, że ma
      sensu być lepszym od cudownych z najcudowniejszych! Racja. Dobrze,że jest ten
      Rybnik...!!! A jutro bedą wypowiedzi: "trzeba wyciągnąć wnioski, bedziemy
      musieli poważnie porozmawiać... itp."! Załosne! P.S. Gratulacje dla działaczy
      nie tylko oczywiście za drużyne i trenera, ale także za super hiper umowe z
      niejakim radiem 'Fiat'! Jaja se z nas robicie??? Reasumując - ........
      (czyt.tytuł tematu)!!! Pozdro.
      • Gość: 666 Re: Śmiechu warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:35
        ale wstyd,dno dna!.Panie Sullivan daj se Pan spokój z ligą polską,nie
        kompromituj Pan Włókniarza
        • Gość: fan ckm-u Mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:40
          Ten wynik mówi wszystko. Jesteśmy słabi. Gdyby jeździł jeszcze Rickardsson, to
          można by było taką porażkę przyjąć, ale on nie jeździł... Oj, żebym był złym
          prorokiem, ale ten sezon wspominać dobrze nie będziemy. Jedziemy w trzech i to
          nie najmocniejszych. Szkoda gadać...
      • Gość: fan! Re: Śmiechu warte!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:39
        No i beda pier... ze mamy dobrze zapowiadających sie mlodziezowcow ale im
        czegos brakuje - buahahaha :P
        • Gość: lukas Z Tarnowa IP: *.net145.okay.pl 03.05.06, 22:16
          Szkoda mi was koledzy za miedzy , ale jak ogłądałem Sulivana to mi głupio było ,
          że chłop gaz przymyka na prostej !!! Szkoda mi go bo to fajny gość , ale powinien chyba odpącząć od nasej ligi.Aha totalny dnem była postawa Krzystyniaka , czemu nie zmieniał Drabika , który miał problem z płynną jazdą , a nie dawał tego waszego zagranicznego juniora - podobał się wszystkim zajebiście .Życze powodzenia i sztab szkoleniowy wymienicie bo niewidze tego za dobrze . heja
    • Gość: kibic ckm Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.05.06, 22:24
      Szacunek dla Ryana i Slawka ale w tej chwili sa tak slabi ze lepiej dac
      pojezdzic Piekarskiemu.Dlaczego nie dostal szansy po raz kolejny?Nie chodzi o
      zdobycze punktowe ale o objezdzanie sie w takim gronie.Mam nadzieje ze sie
      utrzymamy bo na wiecej w tym sezonie nie ma co liczyc.
      • Gość: CEP z Bydłoszczy Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:39
        macie w plecy gnojki i wyjazd do I ligii.
        Jak przyjedziemy do was to święty Boże nie pomoże,bedziemy prac ,ze hej!
        • Gość: Szeryf Do CEPA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:01
          Szkoda mi cię egoisto niemyty!!! Cała Bydzia może żałować, że jest wśród nich
          taki odłam społeczeństwa!!! Pozdrowienia dla kibiców BTZ-u! (tych normalnych).
          Hej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka