Gość: ckm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:30 obstawiam 20 w plecy i walka o utrzymanie( całe szczęście że jest Rybnik) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dog Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:28 W Tarnowie kompromitacja na całej lini!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: 195.116.81.* 03.05.06, 21:37 WSYD WSYD NIC WIECEJ..............I NIE PIERDO........CIE JUZ O SULIVANIE ZE TRZA MU WYBACZAC BO TO STAJE SIE ZALOSNE.............JESZCZE RAZ DNO........MIEL KTOS PRETENSJE DO RICHARDSONA.........GDYBY NIE JEGO PUNKTY TO JUZ TOTALNA LIPA........A PANU DRABIKLOWI TO TEZ TRZEBA POWIEDZIEC DZIEKUJE........NIECH JEZDZI ..........PYZIKI CZY PIZDZIK.............LEPIEJ BO SIE CHLOPAK ROZJEZDZI......I TAK LIPA VBEDZIE ........POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:31 Nasi też w plecy - smutny wieczór :/ Chyba czeka nas mordercza walka o utrzyamnie... BBJ RAKÓW RKS !!! Pozdro dla Ckm-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:40 Ile w plecy Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:27 0-1 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no komend Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:42 55 : 35 suuuperrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuziel Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:48 CKM dno.... komu ten stadion wyremontowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cekaemista Wrona na prezesa CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:52 stadion potrafił wyremontowac to może i druzynę pogna do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakramencka menda Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:49 Dobrze że Rickardson nie domaga bo byście musieli się jeszcze bardziej skarżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:58 to jest koniec sukcesów tego klubu teraz nadchodza złe czasy,szkoda że rekord frekfencji w tym sezonie był na meczu z Rybnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: jestem GURU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:10 a ja mam powody do zadowolenia przewidziałem wynik część druga też się sprawdzi Rybnik -leci myślę że stosując "logikę" naszych obecnych władz i wielu działaczy klubów z Cz- wy mam prawo dojść do wniosku że znam się na żużlu lepiej niż obecny: prezes, zarząd, trener,- czyli mam kwalifikacje i oczekuję że to ja stanę u steru klubu - zgadzam się na połowę tego co biorą oni wszyscy wniosek będzie taniej a efekt ten sam bzdur nie będę opowiadał że celujemy w medal ale o czym będą pisać w tym lokalnym dodatku "wybiórczej" może ruszą d... i ruszą tam gdzie naprawdę się walczy, i sport sprawia przyjemność a nie jest pogonią za kasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Śmiechu warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:23 Totalne dno!!! Gwiazdy...!!! Jeżdżą po tych wszystkich ligach,żeby się nażreć, a nasz CKM mają w du...!!! Tarnów bez Rickiego, a i tak taka kompromitacja!!! Won z takimi "profesjonalistami"! Widze ze nawt Herbi doszedł do wniosku, że ma sensu być lepszym od cudownych z najcudowniejszych! Racja. Dobrze,że jest ten Rybnik...!!! A jutro bedą wypowiedzi: "trzeba wyciągnąć wnioski, bedziemy musieli poważnie porozmawiać... itp."! Załosne! P.S. Gratulacje dla działaczy nie tylko oczywiście za drużyne i trenera, ale także za super hiper umowe z niejakim radiem 'Fiat'! Jaja se z nas robicie??? Reasumując - ........ (czyt.tytuł tematu)!!! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Śmiechu warte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:35 ale wstyd,dno dna!.Panie Sullivan daj se Pan spokój z ligą polską,nie kompromituj Pan Włókniarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ckm-u Mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:40 Ten wynik mówi wszystko. Jesteśmy słabi. Gdyby jeździł jeszcze Rickardsson, to można by było taką porażkę przyjąć, ale on nie jeździł... Oj, żebym był złym prorokiem, ale ten sezon wspominać dobrze nie będziemy. Jedziemy w trzech i to nie najmocniejszych. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan! Re: Śmiechu warte!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:39 No i beda pier... ze mamy dobrze zapowiadających sie mlodziezowcow ale im czegos brakuje - buahahaha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Z Tarnowa IP: *.net145.okay.pl 03.05.06, 22:16 Szkoda mi was koledzy za miedzy , ale jak ogłądałem Sulivana to mi głupio było , że chłop gaz przymyka na prostej !!! Szkoda mi go bo to fajny gość , ale powinien chyba odpącząć od nasej ligi.Aha totalny dnem była postawa Krzystyniaka , czemu nie zmieniał Drabika , który miał problem z płynną jazdą , a nie dawał tego waszego zagranicznego juniora - podobał się wszystkim zajebiście .Życze powodzenia i sztab szkoleniowy wymienicie bo niewidze tego za dobrze . heja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ckm Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.05.06, 22:24 Szacunek dla Ryana i Slawka ale w tej chwili sa tak slabi ze lepiej dac pojezdzic Piekarskiemu.Dlaczego nie dostal szansy po raz kolejny?Nie chodzi o zdobycze punktowe ale o objezdzanie sie w takim gronie.Mam nadzieje ze sie utrzymamy bo na wiecej w tym sezonie nie ma co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEP z Bydłoszczy Re: Żużel. Włókniarz w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:39 macie w plecy gnojki i wyjazd do I ligii. Jak przyjedziemy do was to święty Boże nie pomoże,bedziemy prac ,ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Do CEPA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:01 Szkoda mi cię egoisto niemyty!!! Cała Bydzia może żałować, że jest wśród nich taki odłam społeczeństwa!!! Pozdrowienia dla kibiców BTZ-u! (tych normalnych). Hej. Odpowiedz Link Zgłoś