Dodaj do ulubionych

Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:39
Morderca!
Myśli, że jak prowadzi gdziałalność gospodarczą i jest wielkim SZEFEM, to
wszędzie może zachowywać się tak jak w swojej firmie! Znam takich
nowobogackich, którzy dorobiwszy się BMW lub Mercedesa uznali, że są ponad
prawem!
Surowa kara dla tego kretyna!!
Obserwuj wątek
    • t3d1 Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa 17.05.06, 17:40
      Smieszne tlumaczenie kierowy ! Smierc Za Smierc !
      • Gość: jimmy Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: 80.54.168.* 17.05.06, 17:43
        Ale czy w ogóle możliwa jest taka awaria żeby nawet kierownicą nie można było
        skręcić? No dobra wysiadła elektronika, ale przecież kierownica nie jest
        sterowana elektronicznie, więc co ma piernik do wiatraka? Pierwszy raz się
        spotykam z taką dziwną awarią.
        • Gość: Harry_man Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:00
          > Ale czy w ogóle możliwa jest taka awaria żeby nawet kierownicą nie można było
          > skręcić?

Nie ma bata. Jeżeli twierdzi, że nawet skręcać nie mógł to juz wiadomo, ze wali
          ścieme. Można było uwierzyć w wersję, że przestały działać hamulce, ale to już
          lekka przesada......
        • Gość: James Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:33
          Nie jest możliwa, po prostu gościowi się spieszyło, to sobie pomyślał że
          pojedzie po chodniku. Bez komentarza n/t wyobraźni tego gościa.
        • Gość: A może Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:05
          A co jeśi gość wyjął kluczyki i zadziałała blokada kierownicy a silnik nie
          zgasł? Jeśli nawaliła elektronika to możliwe.
      • Gość: bingo Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:45
        Az dziw bierze co kierowalo tym kierowca skoro wszystko prawdopodbnie
        funkcjonowalo?
        W kazdym razie nie chcialbym byc w takiej sytuacji a szczegolnie teraz gdy jest
        smiertelna ofiara zdarzenia.
        • Gość: L Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:53
          wydaje mi sie ,ze panisko chcialo ominac korek i troche
          przesadzilo...Zdenerwowal sie ,ze holota blokuje mu droge i skoczyl na chodnik.
          Nie wierze w te bzdury ,ze w takim samochodzie moglo wysiasc nagle
          wszystko,lacznie z kierownica hehe.
          • Gość: bingo Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:00
            Tragedie takie i tym podobne zdarzaja sie i zdarzac sie beda czesto tym
            bardziej ze impotr aut z rynku Zachdniej Europy to nie zawsze uzywane samochody
            z drugiej reki ale auta po szkodach totalnych(totalschaden) które tak naprawde
            nigdy nie powinny byc dopuszczone do ekploatacji w ruchu drogowym.
            Mam nadzieje ze pechowy mercedes to nie taki egzemplarz, swoja droga to
            przestroga dla amatorow tanich aut!
            • Gość: kelt temat IP: *.21.pl / *.21.pl 17.05.06, 18:17
              DO bingo - człowieku przestań siać propagandę. Używane samochody sprowadzane z
              zagranicy są w o wiele lepszym stanie niż te które mają choćby o połowę mniej
              lat a jeżdzą po polskich drogach od nowości. Czemu? Ano temu, że tam są DROGI a
              nie koleiny i wertepy jak u nas-to raz. A dwa-większość ludzi nie próbuje
              oszczędzać na serwisowaniu aut. Swoim postem wpisujesz się w "układ" sprzedawców
              nowych aut w Polsce, którzy próbuja wmówić społeczeństwu, że może kupić auto za
              taką samą cenę jak np. Niemiec, zarabiając przy tym pięciokrotnie mniej.
              Opowieści kierowcy można włożyć między bajki, chyba, że to co prowadził to był
              pojazd kosmiczny a nie samochód.
              • Gość: bingo Re: temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:22
                Z pewnoscia masz racje i nie neguje twoich wywodow, prosze jednak przeczytaj
                drogi kelt-cie moj wpis ze zrozumieniem.
            • Gość: Samochodzik To był okularnik i to najnowszy! IP: *.czest.enion.pl 18.05.06, 08:25
    • Gość: Jurek Uwaga, mercedesy potracaja!. czy GW nie grozi IP: *.hsd1.ma.comcast.net 17.05.06, 17:57
      proces o znieslawienie?
    • Gość: Tak tylko pytam Nie żyje pieszy potrącony przez ???mercedesa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:03
      To mercedes sam jechał czy moze kierowca nim kierował.Drogi redaktorze troche
      wiecej poprawnosci gramatycznej.Nie zebym sie czepiał.
      A tal wogole to [*] dla zmarłego
      • Gość: bingo Re: Nie żyje pieszy potrącony przez ???mercede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:05
        w miejscu gdzie wydarzyla sie tragedia od rana pala sie dwie swiece
        [] []
        • Gość: adek Re: Nie żyje pieszy potrącony przez ???mercede IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:22
          0j dziwne to wszystko jakos.moze kolesiowi poprostu odbiło(ostatnio duzo takich
          przypadków)a moze jak ktos pisał poczuł sie panech ,chcial ominąć korek i
          pojechał sobie chodnikiem!!mam naidzieje ze to wyjasnia jak najszybciej i ze
          jesli kłamie pojdzie siedziec do pierdla ten kierowca
          [*]
    • Gość: ak A przystanek na Jana Pawła ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:21
      Po której stronie Jana Pawła jechał tym Mercem ?? Jeśli po chodniku wzdłuż
      jezdni w kierunku Trójkąta (po stronie dawnego Opla-Rurarz a nie Renault) to tuż
      przed Armii Krajowej jest przystanek autobusowy ustawiony prawie na środku
      chodnika - ciężko by go było ominąć jadąc 100km/h. To co przeleciał nad nim ??
      Proszę o wytłumaczenie.
      • Gość: jimmy Re: A przystanek na Jana Pawła ?!?!?! IP: 80.54.168.* 17.05.06, 18:31
        Strasznie tajemniczy ten wypadek.Gdyby nie powaga sytuacji powiedziałbym,że
        zadziałały siły nadprzyrodzone.No właśnie,tez się nad tym zastanawiałem czy on
        przeleciał nad przystankiem czy jak.No technicznie po prostu jest ten wypadek
        niesamowicie zagadkowy.A może facet był szalony i poszedł na całość,bo nie
        znajduję żadnego racjonalnego wytłumaczenia tego zdarzenia.
        • Gość: James Re: A przystanek na Jana Pawła ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:38
          Od strony ronda Trzech Krzyży, czyli zapewne wjechał już za przystankiem przed
          Renault/Opel a zabił na skrzyżowaniu z AK.
          • Gość: ak Re: A przystanek na Jana Pawła ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:19
            James zdaje sie, ze mowisz o przystanku ktory jest przy samym "Oplu".
            Mnie bardziej chodzi o ten przystanek co jest niemal przy samej linii
            tramwajowej przed salonem Peugeota.
      • Gość: ja Re: A przystanek na Jana Pawła ?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 02:48
        ja mam pytanie... przystanek swoja droga.... ale skoro jechal juz od ronda
        chodnikiem to co zrobil przy moscie??? tam jest uskok.... wogole mi to nie
        pasuje.....;/tego sie zrobic nie da.... takie male swiete smallvil...
    • Gość: ja Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 17.05.06, 19:29
      [*]
    • Gość: qwe Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:31
      Ikluczyków ze stacyjki niedało się wyciągnąć.Tandetne te mercedesy robią.
    • Gość: Piotr K Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:44
      Nie ma co sie rozczulac bo wiadomo ze go wypuszczą. Takie mamy sądy w
      czestochowie...
      • rheinlander Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa 17.05.06, 20:56
        A może gosciowi faktycznie merkol za szwankował tylko gość był niedzielnym
        kierowcą i momencie awarii hamulców spanikował. Wiemy wszyscy jak jest w
        przypadku głupiego wpadnięcia w poślizg - zamiast puścić hamulec naciskamy go -
        w niektórych przypadkach dodajemy jeszcze gazu nie wspominając juz o kręceniu
        kierownicą gdzie popadnie - tak jak miałoby to nam pomóc.
        • Gość: karotka Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 17:55
          gość podobno miał prawko od trzydziestu lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ja Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 17.05.06, 21:35
      bardzo mi przykro że zmarł ten mężczyzna.[*}[*]
      nie miał szans na przeżycie, widziałam to....szok !!!nigdy nie zapomne tego
      widoku!!
    • Gość: malina Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:15
      Wszystko to jakieś dziwne.A może to miał być jakiś popis kierowcy,tylko
      skończył sie tragicznie.Słyszałam,że w Alejach robią sobie wyścigi i
      przejeżdzają na czerwonych światłach.Może warto sprawdzić ,czy ten Pan nie
      chciał komuś zaimponować.Teraz ludzie zachowuja się coraz dziwniej , a
      najczęściej niewinni tracą zdrowie,albo życie.
      • Gość: M. Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:22
        Ja tez słyszałam, ze w Czewie są osoby, które organizują płatne wyścigi. Ile
        kto wyciągnie najwięcej w najbardziej niewłaściwym miejscu
        Straszne
        • Gość: Harry_man Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:29
          A ja słyszałem, że w Częstochowie smerfy mają swoją wioskę.... tylko jakimś
          dziwnym zbiegiem okoliczności nigdy ich nie widziałem :/
          • Gość: Tom Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.05.06, 08:35
            A widziałeś samochody których kierowcom tak się spieszy by ominąć korek że jadą
            po chodniku? Nie pierwszy to przypadek takich manewrów i nie ostatni. Niedawno
            widziałem taką sytuację w Al.NMP (zresztą ok. 50 m od redakcji "Gazety").
            Niecierpliwy facet po 3 min stania przejechał przez trawnik i srodkiem popędził
            w kierunku placu Baszyńskiego. Za jego przykładem poszli inni i w sumie
            przejechało tak ok 5 - 6 samochodów. Lecz najśmieszniejsze jest to, że wszystko
            działo się na oczach przynajmniej jednego patrolu policji i jednego - straży
            miejskiej. Chłopaki sobie spacerowali spokojnie. Powodem korka był czubek który
            zaparkował swoją nową, błyszczącą terenówkę w takiej odległości by
            zminimalizować prawdopodobieństwo ubrudzenia opon przez krawężnik, i
            prostopadle do osi jezdni. Oczywiście burak zapomniał że samochód nie kończy
            się tuż za fotelem kierowcy - więc nikt inny nie mógł się już jezdnią
            przecisnąć.
    • Gość: lincz Tylko samosąd! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:17
      Pewnie kierowca-zabójca da łapówę komu trzeba i szybciutko wyjdzie na wolność.
      Wtedy jedyną sprawiedliwą formą wymierzenia mu kary będzie lincz!!
      • Gość: PAweł Re: Tylko samosąd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:20
        Gadu gadu a i tak facet dostanie co najwyzej w zawiasach za nikłą szkodliowość
        czynu i dobrą opienie....
    • Gość: W.D. Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:45
      Wielce Szanowny Panie Prezydencie !
      To, co w ostatnich latach u nas dzieje się na drogach, uważam, wymaga Pańskiej
      bezpośredniej interwencji!!! Giną i są okaleczani niewinni ludzie, spacerujący
      chodnikami.
      Wilekroć obserwujemy, iż samochody pędzą z naszym mieście z zawrotną szybkością
      i stwarzają naprewdę niebezpieczną sytuację na drodze. Robi się bardzo
      niebezpiecznie, a przecież tak Panu zależy na przereklamowanym "dobrym mieście".
      Pieniądze dla Policji "leżą na drogach", ponieważ co drugi kierowca w
      Częstochowie jedzie z szybkością ponad 50 km/h. Policja powinna stać na drodze i
      surowo karać brawurowych i głupich kierowców, którzy nie tylko przekraczają
      dozwoloną predkość, ale i tych, którzy wykonują manewry popisowe z piskiem opon.
      To też rozprasza innych użytkowników pojazdów i drogi, stwarza tym samym
      niebezpieczeństwo na drodze. Mandatu pozwolą Policji uzyskać dodatkowe środki na
      cel bezpieczeństwa naszego miasta. Wzywamy Pana do natychmiastowej reakcji i
      zaradenia temu bezprawiu.
      Z wielką goryczą piszę o tym, ponieważ przed chwilą dowiedziałem się, iż została
      potrącona i jest w ciężkim stanie 15-letnia córka naszych Przyjaciół. Serce
      ściska ból, gorycz i bezradność. Tak być nie może i nie powinno ! Należy o tym
      myśleć, działać i zapobiegać temu złu.
      Sprawia się wrażenie, iż władze miasta czekają na to, kiedy bieda, co nie daj
      Boże, przyjdzie bezpośrednio do nich.
      Prosimy Pana i żądamy, aby kara dosięgłą każdego, kto naraża nasze życie i zdrowie !
      Domagamy się błyskawicznej interwencji Policji na drogach !
      Kara za winę i nieodpowiedzialność,wg zasad etyki społecznej i chrześcijańskiej,
      jest jedynym właściwym i przekonywującym środkiem zapobiegawczym
      rozprzestrzenianiu się zła.
      • Gość: gość Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.grosz.prenet.pl 18.05.06, 09:31
        problem w tym , że pieniądze z mandatów idą do
        Urzędu Wojewódzkiego w Katowicach :(
      • Gość: starsza pani Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:57
        Dopisuję się do tych słów. Mam rodzinę i znajomych w Krakowie, Warszawie,
        Poznaniu. Gdy przyjeżdżają do mnie, stwierdzają, że u nich tak szybko się nie
        jeździ (mieszkam niedaleko pogotowia przy ul.
        Kilińskiego. No i to jeżdżenie po chodnikach (obserwuję to wielokrotnie,
        czasami, żeby zaparkować, czasami żeby szybciej wyminąć.
    • Gość: mmmm Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:57
      kluczyk ze stacyjki nawet debil umie wyjąć
      • Gość: Tom Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.05.06, 08:59
        Ale tu nie chodzi o to czy można było unieruchomić samochód - po drodze było na
        to kilkadziesiąt okazji i sposobów. Ten morderca ( bo tak go można nazwać )
        zrobił to z premedytacją! Być może jedynie nie potrafił sobie wyobrazić skutków
        swego manewru. I chyba nie miejsce tu na narzekanie na policję - nawet gdyby
        tam byli to i tak nic nie mogliby zrobić. Pozostaje jedynie mieć nikłą nadzieję
        że kierowca zostanie przykładnie ukarany. Lecz życia i zdrowia nie zwróci już
        niestety nikomu...
    • Gość: ... Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 18.05.06, 00:07
      mógł chociarz spróbować bigami hamować dziwne to całe zajście
      • Gość: AsTeRiX1986 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:06
        Co do awarii hamulcow jeszcze sie zgodze ale Kierownica sama sie nie zablokojue
        podczas jazdy,ma zgaszonym silniku owszem sie moze zablokowac.A tak Propo skad
        ten baran jechal bo gazeta jak cos napisze to sie polapac nie mozna ??
        • Gość: c12 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 09:24
          no jak skąd? z radomska byl. niewiedzial biedaczek ze w czewie sie ulicami
          jezdzi z predk.50/h.
          NIECH ZDYCHA W KRYMINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Tom Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.05.06, 09:46
            A jeździ się 50?!!? Gdzie??! Kto??! - Chyba "nauka jazdy" na pierwszej lekcji...
    • Gość: składak Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: 213.77.91.* 18.05.06, 09:22
      Ten wóz to oczywisty SKŁADAK ściągnięty za psie pieniądze z Unii, widać to po
      kompletacji. Naprawiony pośpiesznie i bylejak. Skutek widzimy. Zapewne nikt
      nigdy nie udowodni, że zawinił laweciarz łatający auto jak sie da. Wina spada
      na kierowce, ale może to i dobrze skoro był tak głupi żeby to kupić.
      • Gość: ktos Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: 80.55.228.* 18.05.06, 09:41
        Pytan jest wiele, ale czy w takiej bryce przypadkiem nie wprowadza sie kodu
        zeby uruchomic silnik - czyli kluczyk odpada. Nawet w automacie jest mozliwosc
        wrzucenia "neutrala". Istnieje cos takiego jak hamulec reczny ale wydaje sie ze
        temu klientowi zal bylo bryke uszkodzic. Po drodze bylo kilka miejsc zeby
        brutalnie zatrzymac merca ale po co. A moze gosc bal ze sam sie zabije i wolal
        kogos przejechac ...
        • retro_80 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa 18.05.06, 10:45
          Jeśli kierowca mówi,że puściły mu hamulce to mówi prawdę !
          Tylko zapomniał dodać ze te moralne.
          Inaczej nie wyobrażam sobie żeby nie udało sie zatrzymać tego samochodu na takim
          odcinku ,chociażby wjechać na nasyp od PKP
    • Gość: max 9810 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:08
      jak łatwo oceniać jak samemu sie nie znajduje w takiej sytuacji. Szczerze
      ubolewam nad tym co się stało ale wkurza mnie podejście niektórych piszących.
      sam kiedyś jadąc samochodem potrąciłem faceta który z trzema kolesiami szli
      narąbani(jak się później okazało) tuż przy drodze. była szarówka siąpił desczyk
      , a tu nagle jednemu z tych panów zachciało przechodzić się na druga strone
      ulicy. no i przejechałem faceta. Przeleciał naprzez dach i padł z tyłu auta.
      Koledzy nawiali ( nieźli koledzy ). zadzwoniłem po policję, chwile to trwało za
      czym przyjechali. zebrał się tłum gapiów. W czasie spisywania protokołu
      policyjnego jakiś stary facet, co nawet chyba nie był świadkiem zdarzenia zaczął
      na głos komentować ze młodemu dali furę to zapier.... - cytuje, że jestem chyba
      pijany i wiele innych nieparlamentarnych słów na mój temat padło.
      Jak się okazało jechałem przepisowo gość którego potrąciłem miał 1,2 promila
      alkoholu we krwi.
      Reasumujac nie należy nikogo oskarżać jak do końca nie wie się co tak naprawdę
      sie zdarzyło. A nowobogaccy to zawsze będą przeszkadzać nierobom co to siedzą w
      oknie i pierdzą w stołek
      TAKA TO NATURA POLAKA !!!!!!!!
      • Gość: pp Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.net.pl / *.net.pl 18.05.06, 11:37
        Bezpośrednio przed przejściem jest pas krzaków (b. gęsty) conajmniej 50 m
        dlugości na 5 m szerokości, że nie wspomnę o wszystkich innych naturalnych
        przeszkodach na tym odcinku. Nic nie tlumaczy rajdu po chodniku w tej sytuacji!
        • Gość: Axl Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.brama.prenet.pl 18.05.06, 11:45
          Zgadzam się, tutaj nie wchgodzi w grę żadne tłumaczenie.
    • Gość: ara Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:05
      wiecie co mnie najbardziej doluje w waszych wypowiedziach?ze najwazniejsze jest
      jakim autem jechal, wydaje mi sie ze gdyby jechal polonezem to nawet nie byloby
      tego tematu na forum!!! zginal czlowiek a wy dyskutujecie nad majatkiem
      winnego.zalosne!!!!
      • Gość: iii Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:56
        nie wypowiadajcie się jak nie wiecie wszystkim tak latwo osądzać będzie
        ekspertyza to można coś gadać a wy zaraz kierowce na gilotyne dajecie postawcie
        się w jego sytuacji tragedia jest wielka dla jednej jak i dla drugiej strony .
    • dudi_82 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa 18.05.06, 15:45
      Racje mają Ci, którzy mówią że nie należy wyciągać pochopnych wniosków. Ja
      jednak jakoś nie mogę uwierzyć w to, ze autem kompletnie nie dało się kierować.
      Z drugiej strony jakim idiotom musiałby być kierowca żeby to zrobić świadomie??
      Mówicie, że po drodze było wiele miejsc by auto zatrzymać (krzaki, nasyp PKP). A
      ja sądzę, że człowiek bez skłonności samobójczych nie byłby w stanie skręcić
      autem w nasyp. Wydaje mi się, że jeśli auto samo przyspiesza to kierowca stara
      się omijać wszelkie przeszkody a nie celować w nie. Oczywiście dla ofiar byłoby
      lepiej gdyby facet walnął w nasyp ale instynkt samozachowawczy chyba by mu na to
      nie pozwolił.
      Kiedyś usłyszałem w TV metodę jak wyeliminować idiotów z ulic. W autach baki
      powinny być montowane na przednim zderzaku a w razie wypadku zamiast poduszki
      powietrznej z kierownicy powinien wyskakiwać szpikulec. Wtedy każdy by wiedział
      co to są „przepisy ruchu drogowego”. Auta są naszpikowane techniką, która chroni
      kierowcę. Zginął młodziutki chłopak na Legionów a kierowca cały i zdrowy. Zginął
      pieszy na AK a kierowca merca cały.
      Na jednym ze zdjęć z wypadku widać tablice rejestracyjną, która leży na
      chodniku. Pewnie to rejestracja mercedesa. Czy przypadkiem Gazeta nie powinna
      tego zdjęcia usunąć lub zamazać rejestracje?
      • Gość: c12 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 16:21
        a po kiego ciula ma wymazywac.???/ tablice...niech ludzie wjedzą jak debil
        jezdzi...!!!
        _________ NIECH ZDYCHA W KRYMINALE!!!!!!!!!_________________
    • Gość: ?! pff... Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:52
      nie zesrajcie sie! kazdemu moglo sie zdarzyc. idioci!
      • Gość: MESIO Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 16:54
        PIFF-BARANIE A TOBIE KIEDY SIE ZDARZY?
      • Gość: Adam Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:33
        Jak sie nie podoba to won z czestochowy. Ja mam firme, merca i moge robic co
        chce bo mam kaske i uklady a wy tylko sobie piszcie zalosne posciki na forum:)
        • Gość: Adamm Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.prz.edu.pl 18.05.06, 19:23
          zapomniałem dodać, że z miłą chęcią wymemlam zapotniałę bilencje okolicznym
          menelom a następnie przyjmę na swoją klatencje soczystego kabana [cool]
          • Gość: Addam Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.chello.pl 18.05.06, 19:30
            Proszę o zgłoszenia chętnych na obciąg z siarczystym połykiem [cool]
            • Gość: tt... Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:46
              ostro łykam nasienie[cool]:)
        • Gość: L Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:24
          Masz uklady ,juz wielu bylo takich co mieli.Siedzieli u wlocha ,teraz ich coraz
          mniej i miny jakby bardziej smutne haha.
          • Gość: L Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.finemedia.pl 18.05.06, 19:26
            ponadto chciałem dodać że podczas parad gejowskich maszeruje zawze w 1 rzędzie,
            zawsze! Oraz jestem za adopcją dzieci przez pary homoseksualne, tudzież pedofili.
    • Gość: 49-letni mężczyzna Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.finemedia.pl 18.05.06, 19:34
      zrobiono ze mnie marmolade :o
    • Gość: RippeR Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: 212.87.240.* 18.05.06, 20:34
      Za niedlugo to powie jeszcze ze gral a GTA i stad mu sie to wzielo
    • Gość: karol Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:48
      zgadzam sie,sama znam takich
    • Gość: Edyta12 straciła w Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:21
      Przez głuptego mercedesa nie żyje mój wójek. To po prostu jest głupie żeby nie
      umieć panować nad kierownicą.Po co kupuje taki samochód skoro nie umie nim
      jeżdzić?! Dla niego to może nie ważne, ale dla tych któży stracili bliskich tak
      jak ja! to nie jest miłe uczucie. Wójek wyszedł tylkko zapłacić rachumki i już
      nie wrócił... Takich to zamykać na całe życie. Wójek niczym nie zawinił a teraz
      go nie ma. Nikt niewie jak to boli moją ciocię czyli jego żonę jest cały czas w
      szoku ja tak samo. Był szczęśliwym człowiekiemi zawsze pomagał i ..... zniknął
      na zawsze z życia przez debila Który nie umie jeżdzić autem kto mu dał
      prawojazdy??!!!!! On dalej wie że go kochamy i że za nim tęsknimy. Ci co się ze
      mną zgadzają mogą uczestniczyć w marszu przeciw piratom drogowym we wtorek o
      godzinie 13.00 z miejsca wypadku. zapraszamy do współ praci.
    • Gość: eDYTA12 Re: Nie żyje pieszy potrącony przez mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:28
      zAPRASZAMY NA UCZESTNICZENIE W MARSZU PRZECIW PIRATOM DROGOWYM.pREZ JEDEN T
      TYCH WYPADKóW ZGINął MóJ WóJEK MARSZ ODBęDZIE SIę WE WTOREK O GDZINNIE 13.00 Z
      PLACU DASZYńSKIEGO. PROSIMY O POMOC W MARSZU . DZIęKUJEMY.!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka