Gość: gosc123 IP: 217.96.15.* 18.05.06, 14:21 gdzie mozna kupic wiekszą ilosc garniturow meskich w czewiza rossądna cene ( nie musza byc firmowe) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornik Re: garnitur IP: *.czestochowa.agora.pl 18.05.06, 14:28 Zagłebiem garniturowym (oczywiście tanich i średniej jakości) były Konopiska, gdzie było wiele firm, które je szyły oraz hurtowni. Może wciąż tam tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: garnitur IP: *.pl / *.sfc.pl 19.05.06, 07:55 zagłębie garniturowe w Konopiskach istnieje nadal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚCIU Re: garnitur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:30 polecam sklepy Pawo, teraz mają promocję 2za1, czyli do ceny zakupu gratis. Kupiłem tak garnitur, zapłaciłem za jeden, a drugi dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzz Re: garnitur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:43 jak jedziesz do jaskrowa to przed lasem po prawej stronie jest producent garniturow (chyba jeszcze jest) tam szyli tanie garnitury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: garnitur IP: *.net / *.net 19.05.06, 07:59 Kolo MLECZGALU jest fajny sklepik....Ale w Kiedrzynie chyba jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syczek Re: garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:42 Emitex, na Grabówce. Nie kojarzę ulicy,ale mają stronę w internecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:38 W Konopiskach na Pałyszu, Jeżdżą tam z całej Polski zawsze nowe dostawy są na sobotę. To są takie same garnitury, spodnie , garsonki jak te w mieście tylko kupisz je baaaaaaaardzo tanio. Polecam W Konopiskach każdy Cię tam pokieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: garnitur IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.05.06, 09:50 Ludzie w czym w chodzicie, poliester i ochyda!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:09 Krakowska 45 producent garniturów Tomaszek - polecam bardzo dobra jakość za niezłą cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:29 Jaki poliester, trzeba tam być i zobaczyć, garnitury wożą z Łodzi tak jak wszyscy z Częstochowskich sklepów, pomijam oczywiście te Firmowe. Ale kogo jest więcej tych biedniejszych czy tych bogatych. W pasażu za spodnie nie firmowe z materiału trzeba zapłacić ok 200 zł a to te same co na Konopiskach tylko tam kosztują 60 zł.Wiem bo osobiście to sprawdziłam. Tylko tobie się wydaje, że jak kupisz za 200 to jesteś gość, A to taka sama szmata! Właściciele częstochowskich sklepów też tam jeżdżą, a potem na was nabijają sobie kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: garnitur IP: *.man.czest.pl 21.05.06, 22:22 tel: 34/368 36 37 ; kom: 500 058 930 ; www.mt-tomaszek.pl/ Super jakość, obsługa ;), od 250zł. do 550zł., sprawdź!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owieczka Re: garnitur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:23 Firma Gamma przy ul .Wręczyckiej , bardzo rzetelny producent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: garnitur IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 22.05.06, 11:35 firma DIAK w kiedrzynie-taniocha a jakie jakościowo super polecam tam sie ubieraja siatkarze nasi.spodnie np 55 zł Odpowiedz Link Zgłoś