Gość: torra Re: andrzej siwiński IP: 80.51.57.* 20.05.06, 18:18 Nie wskoczył tekst. Chciałabym dowiedziec sie jak bedzie przebiegać jutrzejsza trasa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...oprs... Re: andrzej siwiński IP: 80.51.57.* 21.05.06, 17:34 mógłby ktoś podać link na strone pana Andrzeja Siwińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: andrzej siwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:13 rower.czest.org/index.php Prosze bardzo A tak w ogóle to ktoś był na dzisiejszym rajdzie? Taką miałam ochotę, alenie mogłam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torra Re: andrzej siwiński IP: 80.51.57.* 21.05.06, 19:46 było extra, wiatra w plecy, piekna trasa i pogoda tez niezła. były 84 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: andrzej siwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:06 No tak tam gdzie fajnie to mnie nie ma :-( A mówione coś było kiedy następny taki rajd i gdzie? Powiedzcie mi też, czy jadąc sama nie będe się czuła jak 5 koło u woza? Atmosfera przyjazna? Chodzi mi o to, czy nie tworzą się zamknięte hermetyczne grupki znajomych. Bo jak bym miała jechac sama jedna jedyna to byłoby troszkę przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: andrzej siwiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:09 Byliśmy raz i stwierdzam,że jest grupa która jedzie jak w wyścigu pokoju.Jak mam za nimi "gonić" z wywalonym jęzorem, to dziękuję za taki relaks. Odpowiedz Link Zgłoś