Gość: markita IP: *.trustnet.pl 30.05.06, 08:21 Zwracam sie z prosba...Jestem w ciąży poszukuje prowadzącego mnie ginekologa. Proszę o opinie i dorady?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaola dr Jan Bińczyk 30.05.06, 11:49 6msc temu rodziłam u niego synka i dzieki jego szybkiej decyzji o cc skończyło się dobrze Piotruś podczas partych zaklinował się Wiem że czasami inni lekarze karzą dalej przeć przyjmuje w Medyku na Kościuszki jest drogi wizyta ok 80zł ale warto Wśród moich znajomych prowadził ok 10 ciąż. Jego wada jest to że umawia pacjentki co 10min!!!!!!!!!! więc pod koniec jest zawsze opóźnienie Ale jest na to sposób-umawiac się jako jedna z pierwszych:) Jeżeli jest na dyżurze podczas porodu to nic nie bierze Za przyjazd liczy sobie ok 700-800zł ale zazwyczaj umawia pacjentki (jeśli musi byc ciąża wywołana lub cc) na swój dyżur życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ginekolog podczas ciąży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:57 przecież utworzona jest LISTA GINEKOLOGÓW W NASZYM MIEŚCIE wystarczy tylko poszukać w wyszukiwarce, po co zakładać kolejny wątek? Po przeczytaniu wpisów (a jest ich ponad 1000) na pewno kogoś wybierzesz. Życze powodzenia i wytrwałości w czytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ginekolog podczas ciąży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:00 dokładna nazwa wątku to : LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Marek Mikołajczyk 30.05.06, 14:05 Polecam!!! Jest bardzo dobrym specjalista i podejmuje szybkie i trafne decyzje. Przyjmuje prywatnie na ul. Kopernika, w bloku gdzie ksiegarnia a pracuje w szpitalu na 1000-leciu. Jak masz jakies pytania pisz smiało. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś