Dodaj do ulubionych

Prochibicja w częstochowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:56
Czy jutro tj. 1 czerwca 2006 r. będzie można normalnie kupować piwo i napoje
alkoholowe czy będzie jakiś zakaz z okazji tego, że jest Dzień Dziecka ?? Bo
coś mi się o uszy obiło taie info a nie chce mi się wierzyć. Z góry dzięki za
odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • turbomini Re: Prochibicja w częstochowie 31.05.06, 13:15
      Prochibicji raczej nie będzie, za to prohibicja jest bardzo prawdopodobna :).
      • Gość: siegrze Re: Prochibicja w częstochowie IP: 80.54.173.* 31.05.06, 14:39
        W niektorych sklepach widzialem informacje ze w dniu 1.06 alkoholu nie sprzedaja..
        To jest oficjalne rozporzadzenie Rady Ministrow czy "dobra wola" sklepow ktore
        sie przychylaja do prosby wladz aby nie sprzedawac alkoholu w dniu dziecka?
    • Gość: kornik Re: Litości!!! IP: *.czestochowa.agora.pl 31.05.06, 14:46
      Ludzie, czy nikt z was nie ma słownika. Prohibicja pisze się przez samo „h”.
      • Gość: mikel Re: Litości!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:58
        Słownik mam po prostu zrobiłem byka a Ty już się ślinisz - każdemu się może
        zdarzyć. A reszcie dziękuje za odpowiedzi.
    • snakeeater Re: Prochibicja w częstochowie 31.05.06, 15:26
      czepiasz sie szczegolow a nie odpowiadasz na pytanie. nie znasz odpowiedzi to
      sie nie udzielaj madralo!!!!!!
      • morning.calm Re: Prochibicja w częstochowie 31.05.06, 15:35
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42741266
        To samo pytanie. Co do podstawy prawnej to troche inaczej wyglada niz ktos
        napisal powyzej.
    • Gość: mikel Re: Prochibicja w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:02
      W tym wątku co podał ktoś powyżej też nie ma odpowiedzi ;-/ Więc nie wiem czy
      sobie coś dziś kupić na jutro czy nie ;-/ Porażka.
      • redakcja_czestochowa Re: Nie ma żadnej prohibicji 31.05.06, 17:17
        1 czerwca w Częstochowie alkohol będzie można kupić bez przeszkód. Owszem, Sejm
        zaapelował do samorządów, aby w Dzień Dziecka ograniczyły sprzedaż i podawanie
        napojów alkoholowych, ale - jak nas właśnie poinformowano w biurze prasowym
        Urzędu Miasta Częstochowy - nasze władze nie wprowadziły żadnych ograniczeń.
        Być może niektórzy właściciele sklepów monopolowych na własna rękę postanowili
        nie handlować tego dnia alkoholem, ale to wyłącznie ich decyzja. Pozdrawiamy
        • Gość: Agnosticfront Re: Nie ma żadnej prohibicji IP: 82.160.8.* 31.05.06, 17:21
          W końcu jakaś normalna decyzja UM - wolność wyboru! To podstawa. Żadko chwale
          Tadka, ale teraz musze przyznać że nie zjadła go nadgorliwość. W końcu. Jeszcze
          niech cofnie zakaz na DK i niech bedzie znów prezydentem. Przeboleje.
      • Gość: prohibicjonalista Re: Prochibicja w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:22
        dnia 01.czerwca 2006r jest dniem bezalkoholowym .Tym samym ustanawiam
        bezwzgledną prohibicje na artykuły alkoholowe oraz tytoń i srodki
        odurzajace.Prohibicja dotyczy osób do lat 18-stu oraz nauczycieli /w tym
        księzy,zakonników wszystkich wyznań/,oraz pracowników służb
        mundurowych.Prohibicja dotyczy tych osób tak w sprzedazy/zakupie/ jak i
        spozywania art.zakazanych.
        pod ..

PROHIBICJONALISTA hihi.

-
        • Gość: prohibicjinista Re: Prochibicja w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:27
          Sz.redakcja odp. autorytatywnie, moje oczywisty żart.Pozdrawiam .na zdrowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka