Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:00 Witam. Zna ktos moze fajne sale weselne. Gosci bedzie ok 120 wiec musi byc dosyc duza i najlepiej niedroga. No i jakis fajny zespol. Slyszalem ze jakies STOKROTKI sa niezle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dama Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:03 Stokrotki i Maraton sa na równym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:24 Aha no i jakby ktos mial jakies namiary. jakas stronka www czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:34 www.waszslub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manys AZS Re: zespol i sala na wesele IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 01.07.06, 20:33 To teraz ja się wypowiem na ten temat!!! Byłem na weselu we wrześniu zeszłego roku na sali BIKAJO. Grał zespół LAVADO. Kamerzystą był TOMASZ SKOWRONEK a fotografem GRZEGORZ SKOWRONEK. Z calego serca mogę wam polecić te ''firmy'' są poprostu najlepsi!!! ja mam wesele 29 września i z wszystkimi mam już podpisane umowy takze jak ktoś chce mieć naprawde ,,FACHOWCÓW we WSZYSTKIM'' to polecam własnie ich. Kontakty!!! Sala ,,Bikajo'' www.bikajo.pl (034) 325-44-34. Zespół LaVado 691952964- odbierze Sławek. Kamerzysta - Tomasz Skowronek 601477065. Fotorelacja z wesela Grzegorz Skowronek 504275737 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa) Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:33 znam pewien zespol nazywa sie AKCES, moze znasz ze slyszenia. Naprawde fajnie graja. Ostatnio mozna bylo ich posluchac na koncercie w Dolce na bisnesach.Akurat trafiem na nich w piatek, z moja laska swietnie sie bawilismy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:56 Stokrotki i maraton nie są na równym poziomie. Stokrotki są zajebiste jestem fotografem i co tydzień chodzę na wesela. Moim skromnym zdaniem Stokrotki to najlepszy zespół na wesele. Potem długo długo nic. Jeżeli mają jeszcze wolny termin to możesz ich brać bez względu na salę - zawsze zagrają super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: zespol i sala na wesele IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 05:45 chyba jestes jednym ze stokrotek ze tak ich chwalisz dobry jest w stokrotkach gitarzysta reszta taka sobie wiem co mowie bo ich znam Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: zespol i sala na wesele 26.06.06, 16:13 moim zdaniej stokrotki są przereklamowane byłam na 3 weselach jak grali,zadna rewelacja nie potrafia poprowadzic imprezy no i sporo kosztują,moim zdaniem bardzo fajny jest zespół el-tronic oraz remo(cena przystepna) niestety za późno sie zdecydowalismy na ten zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: zespol i sala na wesele IP: *.mynow.co.uk 01.07.06, 13:22 Absolutnie nie polecam Remo. Grali u nas miesiąc temu. Na płycie brzmią nieźle, ale reszta do kitu. Robią strasznie długie przerwy - np. 24 min. grania, 27 min. przerwy (goście liczyli), oczepiny właściwie żadne, bez przyśpiewki ani niczego, sto lat dla młodych raz na weselu i raz na poprawinach, tak jakby nas tam nie było. Nie pomogło dwukrotne zwrócenie uwagi, dopiero interwencja mojej teściowej i groźba niewypłacenia wszystkich pieniędzy trochę na nich podziałała. No i oczywiście grają co do minuty według umowy (jak na umowie jest do 5, to tak grają). Chcieliśmy im dopłacić, żeby zagrali godzinkę dłużej po poprawinach, ale się nie zgodzili. Za te pieniądze mogliby się bardziej wysilić. W końcu to oni tam byli dla nas, a nie odwrotnie. Muzyka bardzo fajna, ale reszta też jest ważna. Aaa, zapomniałam dodać, że jeden z zespołu demonstracyjnie okazywał nam swoje niezadowolenie, że zwracamy im uwagę i po prostu wcale się do nas nie odzywał. A drugi z nich przesadził z alkoholem. Naprawdę odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: zespol i sala na wesele IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 05:43 tez slyszalam o stokrotkach ale sa bardzo drodzy biora za wesele 3800zl chyba lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akamilek Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:30 Nie znam dokładnie nazwy ale rewelacyjny jest zespół z Kościelca. Grają w nim trzy osoby Adrian, Magda i Damian. Podaję nr telefonu: 508465442. Wiem że z terminami u nich jest ciężko ale warto spróbować. Aha stokrotki grały umnie na weselu wydaje mi się że oprócz ceny to ostatnio mało się starają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaska6 Re: zespol i sala na wesele 05.06.06, 08:57 polecam zespół ADAM 12 grali u mnie na weselu naprawde bomba świetny wokalista bardzo uniwersalny śpiewa wszystko chłopaki naprawdę świetnie grają i zabawiają gości mam nr. kom. 605590935 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: zespol i sala na wesele IP: *.man.czest.pl 19.06.06, 16:45 Hyba Cie pogieło TYLKO NIE CI ALKOCHOLICY!!!!! Byłam na weselu 17-06 w te sobote byli i oni o 24 było już po chłopach pijani jak świnie, grali po 4 utwory i 30-40 min przerwy.Oni nadawali by sie na te wesela z przed 20lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:25 ja uważam że najlepszą reklama kapeli jest tzw. "poczta pantoflowa". U mnie grał Top Secret, chłopaki spisali sie na medal (bardzo wazne, nie piją więc impreza ma do samego końca taki sam poziom) i... teraz w sierpniu będą grali u mojego kuzyna któtry bawił się na moim weselu i słyszał i widział wszystko na żywo. Namiar 602 246096. Podobie zresztą jest z kamerzystami, salami itd. ... pozdrawiam i życzę udanego wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rid Re: zespol i sala na wesele IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:18 Top secret to niezbyt dobry pomysł. Wiadomo, że niewszystkim dogodzisz, ale tym zespołem niedogodzisz większości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:01 hej czy ktoś wie coś albo słyszał na weselu zespół tiger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: zespol i sala na wesele IP: 80.54.171.* 05.06.06, 17:43 Polecam zespół LAVADO-691952964. Grają super, świetnie zabawiają i nie ma możliwości by ktoś siedział za stołem, bawią się wszyscy z każdego przedziału wiekowego. Jeśli pójdziesz do nich na spotkanie to zagrają dla Ciebie na żywo byś mógł sam ocenić jak grają. Jeśli chodzi o salę to ja miałam wesele w Kleopatrze na ul. Makuszyńskiego. Super sala, klimatyzacja i ogółnie atmosfera super. Pozdrawiam i życzę powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:19 Hej koledzy po fachu. Mam na myśli wszystkie kapele weselne. Pora aby sie zjedniczyć. Teraz wy wypowiedzcie się na temat tak zwanych "domów weselnych".Jak wam sie pracuje, albo jaki jest stosunek właścicieli tych lokali do was. Może zacznijmy od amorka, kto z was tam grał i co sądzicie o właścicielu Pozdrawiam. Grajek weselny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZS Re: zespol i sala na wesele IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:48 Dokładnie ! LAVADO trzyma poziom. Wielkie pozdro dla nich za sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:21 extra czegos takiego szukalem. krotki opis i namiar. rewelacja!!! A moglibyscie jeszcze jakies sale weselne. Mysle o AGACIE albo jednym domu w Czarnym Lesie ktory nazywa sie chyba DA GA czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.06.06, 21:44 Miałem wesele w "Karczmie" na Łódzkiej; REWELACJA! Ludzie do dzisiaj (minął rok) o tym gadają!! A nie są tak drodzy jak się mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana karczma przy ul. Łódzkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:21 a mógłbyś napisac na ile osób było wesele i ile płaciłeś od osoby? ile wcześniej musiałeś zarezerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: zespol i sala na wesele- www,zaciszanska.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:04 Miałam wesele w Centrum Zaciszańska. Świetne jedzenie, super obsługa.Sala bardzo ładna z klimatyzacją, na zewnątrz elegancko urządzona posesja.Bardzo miła właścicielka z dużym smakiem dekoruje salę.Polecam. 604088720 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: zespol i sala na wesele IP: 80.54.168.* 06.06.06, 13:27 Polecam sale STUDNIA. Akurat na 120 osob! Tylko ze nie wiem czy na ten rok jeszcze sa terminy bo ja rezerwowalam na lipiec przyszlego roku w lutym i juz mialam problem! A zespol polecam Dallas. My osobiscie bylismy zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:32 www.informator-weselny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:47 Strona www.informator-weselny.pl/ jest spoko tylko ze malo rzeczy z Cz-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:09 POLECAM STUDNIĘ ORAZ AS W HUTKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:34 Wielkie dzieki za wszystkie posty. Na 90 % wesele bedziemy organizowac w Studni. Qrde wiekszosc fajnych terminow na przyszly rok juz zarezerwowanych ;). Ale gdybym robil na mniejsza liczbe gosci wybralbym chyba jednak GRACJE na ul. Huculskiej. Aha bylem wczoraj w EPSILONIE. Ceny moze i konkurencyjne, ciekawe, ale nie chce wesela w Remizie strazackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mily2000 Re: zespol i sala na wesele 15.06.06, 17:32 powiem ci ze ja ostatnio byłem na weselu i był zespół "bad Boys Bąk" dziwna nazwa ale fraja super i tanio z tego co słyszałem masz do nich numery tel: 608283217 691541686 601526146 Odpowiedz Link Zgłoś
fotosuchy Re: zespol i sala na wesele 15.06.06, 20:05 Masz już jakiegoś fotografa do zrobienia reportażu ?? Polecam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:25 Nie mam jeszcze. Mozesz mi dac jakies namiary na siebie? Moze jakas www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zespol i sala na wesele IP: 80.54.171.* 19.06.06, 17:33 Jeśli chodzi o zdjęcia w plenerze to rewelacyjnie robi je Artur Kołodziejczyk. Polecam.www.akfilm.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: zespol i sala na wesele IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 17:58 Polecam Centrum Impreza Zaciszańska. Bylem bardzo zadowolony. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisismoll Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:57 Drodzy koledzy wirtuozi, muzycy, muzykanci, grajkowie, puszczacze minidysków czy dyskietek- przestańcie już wygłupiać się z tymi żenujacymi postami- typu wczoraj bawiłem sie z zespołem "nazwa" , dosłownie przypadkiem zapodział mi się ich numer telefonu - oto on "numer". Czytam to co piszecie i mam nadzieję, że przyszłe pary młode- zdają sobie sprawę, że takie fora- zupełnie nie odzwierciedlają rzeczywistości. Pozdrawiam wszystkie zespoły, które w ten sposób szukają pracy i sławy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluńka Studnia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:00 Ponad wszystkie inne sale polecam Wam Studnie!! Wiem ze opinie nieznajomych nie sa tak wiarygodne, ale mimo wszystko goraco zachecam do zapoznania sie z oferta tej sali. Jedzonko bomba i wszystko idzie ustalic (w granicach rozsadku oczywiscie :P ) A jak zespol to Dallas :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: zespol i sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:00 hej mam pytanko czy ktoś bawił sie i wie coś o zespole tiger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan EL-TRONIC Re: zespol i sala na wesele IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 01.07.06, 15:30 Zapraszam wszystkich zainteresowanych dobrym zespołem na www.el-tronic.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 15:43 Co sądzicie o zespole "Dynamit"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: zespol i sala na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:01 Stokrotki są świetne, a mogę polecić salę na Zaciszańskiej 25. Jest tam nowa właścicielka i wszystko co ustalone jest podane, smacznie, elegancko i z dużą kulturą. www.zaciszanska.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: zespol i sala na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:12 powiem krótko:zespół STOKROTKI; sala Rick-polecam-swieżo upieczona małżonka.Na moim weselu tak sie podobało gościom ze 2 pary postanowiły sie pobrac i jeszcze podczas naszego wesela zarezerwowali sobie ta sama sale i zespol Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: zespol i sala na wesele- www.zaciszanska.com 17.07.06, 09:25 Pogratulowac! Pary postanowily sie pobrac bo podobalo im sie wesele... A moze by tak postanowili sie pobrac bo chca spedzic ze soba reszte zycia? Jakos mnie nie przekonuje argument o efektownym weselu jako najistostniejszym powodzie slubu i wesela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:46 Skończcie a tymi "Stokrotkami", innych zespołów już nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 18:12 Zespol i sale juz zamowilem. Wielkie dzieki wszystkim za pomoc. Sala to STUDNIA a zespol to ADAM 12. Odpowiedz Link Zgłoś
kamsi Re: zespol i sala na wesele 09.07.06, 22:08 Polecam gorąco salę Kleopatra na ul. Makuszyńskiego - piękna, świetna właścicielka, jedzenie, obsługa na wspaniałym poziomie, odradzam natomiast absolutnie hotel Korona na tejże ulicy jako bazę noclegową dla gości - najgorsze przejawy głebokiego PRL-u, bynajmniej nie zabawne przejawy minionej epoki, tylko brak dbałości o gości, nieprofesjonalna obsługa i takaż pani prowadząca. Odpowiedz Link Zgłoś
paula20_20 Re: zespol i sala na wesele 09.07.06, 22:55 taaa Stokrotki-jak ktoś zaprosi dużo cioć i wujków i innych starszych osób to czemuy nie Stokrotki...A tak wogóle to chyba jestem anty takim zespołom co grają"do kotleta"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:30 Macie jakieś namiary na innych fotografów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: zespol i sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:47 Ja miałam fotografa z Kamyka. Z reszta wesele miałam z Dworku. Numer do foto: Piotr Rybicki 693 719 595 rybickipiotr@wp.pl Mogę na maila ewentualnie wysłąć zdjecia jakie nam zrobił, bo oczywiście mam na płycie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: zespol i sala na wesele IP: 80.54.171.* 17.07.06, 11:23 Kamsi. A skąt Ty dzicino wiesz jak było za PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś