Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd.

IP: 194.114.147.* 06.06.06, 21:00
W lipcu zamierzam iść na kurs prawa jazdy kategorii B w Częstochowie.
Potrzebuję informacji następujących:
- gdzie i jakie są ośrodki prowadzące te kursy
- ceny kursów
- Wasza opinia o ośrodku + zdawalność
- czy materiały dydaktyczne są w cenie kursu
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.06.06, 21:43
      Osobiscie polecam nauke jazdy REFLEX, aktualnie znajduje sie na Wolnosci. Masz
      do wyboru Micre i Corse. Nauke jazdy prowadzi dwoch instruktorow - mlodszy i
      starszy do wyboru :) Przy wyborze nauki jazdy sugeruj się ilościa zdanych za
      pierwszym razem "kierowcow". Nie znam cen, ale wiem ze zadna Nauka Jazdy nie
      oferuje w cenie materialow - zakup juz nalezy do Twoich obowiązków.
      • Gość: kachna Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 23:03
        a tu sie kolezanka pomylila bo z tego co wiem w reflexie dostaje sie "teke b" z
        testami przepisami i podrecznikiem:)
        ja chodzilam wlasnie do reflexu ktorego najgorecej na swiecie polecam...zdalam
        za 1 razem, prawde powiedziawszy wiekszosc moich znajomych chodzila wlasnie tam
        i wynik byl identyczny (chyba ze ktos "oblal" testy)
        jezeli natomiast chodzi o ceny "za mojej kadencji" bylo to chyba 850zl za kurs
        (w tym teka b:)) i byla to jedna z najnizszych cen w miescie
      • hanss25 Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. 06.06.06, 23:08
        wysoka zdawalnosc to polowa sukcesu dobrego instruktora, licza sie tez inne
        czynniki ,jak predyspozycje,zaangazowanie samego kursanta,a co do zdawalności
        to kazdy osrdek mowi ze ma najwieksza,a prawda jest to ze te co prowadza kursy
        za 800 zl ,bo sa tacy to za wiele nie naucza ,bo opcinaja teorie i skracaja
        godziny jazdy stojac w korkach by oszczedzic paliwo,prawdziwe statystyki sa
        prowadzone w w.o.rd czestochowa i tam ale ciezko mozna sie dowiedziec kto ma
        najwieksza skutecznosc nauczania,wiem ze 60% skutecznosc z instruktorow ma pan
        Jacek Straczynski.
        • Gość: kachna Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 23:20
          ja wlasnie mniej wiecej tyle zaplacilam a jestem strasznie zadowolona...mojemu
          instruktorowi nie mam absolutnie nic do zarzucenia i polecam go niezmiernie
          goraco z czystymm sumieniem:) a zeby byla jasnosc mowie o panu Włodku Spaliku:)
          • Gość: ja Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:14
            a ja tam pracowałam i pozdrawiam wszystkich pracownikow za mile spedzony razem
            czas i polecam oczywiscie reflex.
            • Gość: Tok Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:46
              Czyli jedyn słowem tylko reflex?? :)
              • Gość: kachna Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.21.pl / *.21.pl 07.06.06, 11:16
                zdecydowanie:)
                gwarantuje, ze nikt nie pozaluje!
                • Gość: asdh Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.prenet.pl 07.06.06, 13:41
                  ostrzegam wszytskich nie idzcie na prawo jazdy do ADROMU na ulicy Botanicznej. poziom nauczania przypomina kraje trzeciego swiata. beznadziejni instruktorzy nigdy nie naucza nikogo jazdy. strata czasu i pieniedzy!!!
                  • Gość: kursantka Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 07.06.06, 16:44
                    Ja własnie chodzę do Adromu i nie zgadzam się z tą opinią. Instruktora mam super cierpliwy super tłumaczy.Zajecia teoretyczne tez były ok.Cena 900zł+50 zł badanie.Testy trzeba kupić osobno dodatkowo
                    • Gość: student Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.prio138.trustnet.pl 07.06.06, 17:52
                      Polecam SEBE z ul warszawskiej 3/3 obecnej ceny nie znam, ale jest tanio do
                      tego jest z znizka na badania lekarskie, bardzo dobrze wykladana teoria i super
                      instruktorzy mialem przyjemnosc jezdzic zarowno z jedym jak i drugim !!!!!1
                      naprwde polecam a plac z Sebastaianem to przyjemnosc
                  • mcjurek1986 Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. 07.06.06, 19:41
                    tez chodziłem do reflexu jak jeszcze był na racławickiej za jakubem poznałem
                    pana Władysława S. a pózniej Krzyśka S. heh było extra:)) zdałem za 1 razem
                    jednoczesnie 2 kat. A i B a w połowie kursów można juz sobie poprzekraczać
                    prędkość i to nie 10 czy 20 km/h POLECAMMM !!!!!!!!!! bardzo
    • Gość: m. Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:23
      tylko REFLEKS :) poszłam tam, bo wszyscy moi znajomi po jazdach u Pana Włodka
      Spalika zdawali za pierwszym razem - i nie inaczej było ze mną :) kurs
      zaczynałam w lutym - koszt kursu wynosił wtedy 850 zł w cenie dostałam komplet
      materiałów (podręcznik z teorią, testy i CD z teorią i testami) śmiało
      polecam :))
      • Gość: hans Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:27
        a bzykanie tez bylo gratis u pana włodka:))???
        • Gość: ... Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.21.pl / *.21.pl 07.06.06, 23:30
          a co?? mialbys ochote??
          kretyn
          • Gość: hans Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:53
            nie ja normalny jestem tylko wszytskie laski sie bardzo podniecaja
            spalikiem:)),choc mnie w sumie podoba sie jego siostra:))
    • Gość: ex-kursant idz do spalika, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:58
      mega wyluzowany gosc, potrafi nauczyc, zdawalnosc hmm a tak na oko 97% polecam
      reflex I aleja
      • paula20_20 AM CAR 609646607 08.06.06, 09:22
        Gorąco polecam ośrodek pana Andrzeja Arendta!
        -cena kursu to tylko 900zł
        -badania lekarskie 50zł
        -materiały również(płytka z testami)-teoria w dogodnych godzinach(do umawiania
        osobistego w/g życzenia) w centrum miasta
        -Micra i Corsa(dobrze oznakowane z każdej strony naklejkami,więc na pewno je
        widzieliście;)
        -przyjazne podejście do kursanta

~~JEŚLI TEGO WłAśNIE OCZEKUJECIE OD DOBREGO OśRODKA/INSTRUKTORA TO POLECAM
        WłAśNIE "AM CAR"!!!!~~

Ps.sama skończyłam tam kurs i zdałam już egzamin;)Teraz czekam na odbiór prawka.
        • Gość: hanss25 Re: AM CAR 609646607 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:40
          niezla reklame ktoś sczelil:) a jesli chodzi o spalika to firma z tradycjami
          pierwszy prywatny osrodek w czestochowie niestety zalozyciel czyli ojciec
          wlodka zginal prowadzac wlasnie samochod.
          • Gość: ... Re: AM CAR 609646607 IP: *.21.pl / *.21.pl 08.06.06, 10:57
            wszystkie mowimy o wlodku...o panu wlodku (wujku krzyska z ktorym prowadzi
            reflex)a nie o krzysku o ktorym ty piszesz moj drogi hansie...imiona ci sie
            pokicikaly:P
          • Gość: k Re: AM CAR 609646607 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:37
            Co tu sie komus pomylilo :) nie ojciec, ale brat włodka... Ale i tak dobre
            informacje masz, bo reflex to pierwsza prywatna nauka jazdy w Czestochowie
            • Gość: .................. Re: AM CAR 609646607 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 07:13
              ludzie zalozycielem REFLEXU byl ojciec Krzyska czyli brat Wlodka i ta szkola
              istnieje od 1989 roku jest pierwsza w Czestochowie prywatna szkola jazdy i nie
              wymadrzajcie sie na tematy sw. pamieci Zbyszka Spalika bo to nie ladnie mowic o
              ludziach ktorych miedz nami juz nie ma ja moge to napisac bo .... Zbyszek
              zginal w wypadku samochodowym w 1998 roku a dokladnie 13 kwetnia pod wroclawiem
              jesli kogos interesuje cos wiecej niech napisze co a moze sie dowie nie
              obiecuje ale zapytam Krzyska czy moge cos napisac wiecej bo to jego sprawa i
              jego rodziny takze polecam REFLEX znam ich tez sie tam uczylem wlasnie w 98
              roku
          • Gość: ja Re: AM CAR 609646607 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:08
            no dobre,zalozyciel reflexu ojcem włodka.uhaha
          • Gość: do hanss25 Re: AM CAR 609646607 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:11
            a wiesz w jakich okolicznosciach to sie stalo???zeby sie tak wymadrzac???ode
            mnie wyrazy szacunku dla calej rodziny sa b.w porzadku.
            • Gość: ... Re: AM CAR 609646607 IP: *.21.pl / *.21.pl 08.06.06, 22:55
              oj hans hans nerwowy jestes!
              nikt absoltnie nie mial nic zlego na mysli...wrecz przeciwnie wszyscy reklex i
              obu panow spalikow chwala a pana wlodka uwazam za najlepszego instruktora pod
              sloncem!!! pomylily ci sie imiona i tylko do tego te pare osob sie przyczepilo:)
              btw. to chyba nie jest odpowiednie miejsce na poruszanie jakichlowiek
              okolicznosci...szanujmy ludzka prywatnosc
              a wracajac do tematu reflex rules!!!:)
    • Gość: mariusz Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:16
      CZYTAM TO I CZYTAM I WIECIE CO WAM POWIEM NAJLEPSZA TO JEST REKLAMA PANTOFLOWA.
      JAK CHCESZ ISC GDZIES NA PRAWKO TO POPYTAJ ZNAJOMYCH ONI CI POWIEDZA DOKLADNIE
      CO I JAK I ILE PLACILI I ZA KTORYM RAZEM ZDALI. TO JEST SWIAT WIRTUALNY WIEC
      NIE SUGERUJ SIE TU TYMI WYPOWIEDZIAMI
      • Gość: 12.12m Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:49
        a niby dlaczego???
    • Gość: marta Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:41
      moim zdaniem osrodek szkolenia kierowców SMART jest b.dobry .fdo wyboru corsa i
      micra z tego co wiem w niedługim czasie jeszcze jeden samochód 2 instruktorów
      do wyboru cwiczenia z lekarzem w osrodku książki, testy komputery na ktorych
      mozna cwiczyc zadania i jeszcze jedno Jacek S. jest spoko !! i mozna jeszcze
      kat A i B !!! powodzenia i nie zapomnij Jacek Strączyński ma aż 60% zdawalnosci
      jest to jeden z lepszych instruktorów naszego małego miasta :)
    • Gość: wójt Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:32
      Dziękuję za opinie. Wątek formalnie jest dla mnie zamknięty. Ostateczną decyzję
      podejmę na dniach.
      • Gość: jur Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 07:54
        dzięki
        • Gość: gdzie?odpowiedzcie Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:28
          Szukam osrodka nauki jazy, ktory miescil sie na raclawicjkiej za kosciolem, nie
          pamietam wlasnie jak sie nazywal??? wiem tylko, ze juz NIE ma tam swojej
          siedziby.
          Czy moze mi ktos odpowiedziec jak sie nazywa ten osrodek, gdzie sie teraz
          znajduje i jak sie nazywa instruktor???? (byc moze wlasnie chodzi o reflex ale
          nie jestem pewna:(((( )
          • Gość: 12.12m Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:39
            reflex
            • Gość: Ania Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:55
              Gdzie mieści się teraz ośrodek Reflex? Już nie na Racławickiej? Czy ktoś zna
              namiary na ten ośrodek? Numer telefonu, adres lub wie, kiedy zaczyna się tam
              najbliższy kurs prawa jazdy?
              • Gość: Izza Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:15
                podciagam pytanie
              • Gość: ja Re: Prawo jazdy kategorii B - ceny, itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 06:53
                Reflex teraz jest na Wolnosci 22 509596922 lub 34 3683881 polecam wszystkim ta
                szkole sam sie tam uczylem na kategorie ABCE zdalem za pierwszym rzem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka