IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:35
jak trwale schudnąc... dajcie jakas diete .... tylko sprawdzona..
Obserwuj wątek
    • Gość: ajida Re: DIEtA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:39
      powiem to co działan na mnie 4 posiłki w ciagu dnia, ograniczyć słodycze i
      białe pieczywo, kolacja do 19!!!! i dużo ruchu- fitess, rower, taniec, sex -
      nie ma efektu jojo jeśli sie MAłO ŻRE i przestrzega tego. Ostatnio słyszała ze
      odbry efekt daje zjedzenie codziennie 6 pomidorów do racjonalnych 3 posiłków.
      Nie jestem za specjalnym jadłospisem dietetycznym bo potem nie chce sie tego
      specjalnie gotować lub szukać skladników i tak na nic taka dieta.
      • Gość: Suzana Re: DIEtA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:19
        Cześć :) ja 2 lata temu stosowałam dietę kopenhaską (znajdziesz w necie zasady)
        i przestrzegając jej w miesiąc schudłam do 12 kg. Stosuje ja sie przez 13 dni, a
        potem po mału wprowadza normalne jedzenie. Jej efekt trwa do 2 lat. Najwczesniej
        po roku mozna ja powtórzyć. Ona oczyszcza organizm z toksyn i odchudza.
        Przeczytaj uwaznie jej zasady i zadaj sobie pytanie czy temu sprostasz, dla mnie
        nie była taka trudna. Polecam, choc schudłam więcej niz chciałam (z 62 kg do 50
        kg) pozdrawiam
    • Gość: ktos Re: DIEtA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:46
      nie ma cud diety , ktora sprawi ze sie trwale schudnie - wiecej sobie
      zaszkodzisz niz pomozesz. Wiecej ruchu to podstawa (aeroby np. bieg , spacer
      etc.) + posilki co 2.5-3h, zaczynasz od dobrego sniadania im blizej kolacji tym
      mniej weglowodanow (nalezy zmniejszyc racje - jesc czesciej a mniej). Odlozyc na
      bok slodycze i alkohole (chociaz piwko od czasu do czasu nie zaszkodzi).
      • Gość: paker Re: DIEtA IP: *.prio139.trustnet.pl 09.06.06, 02:01
        Clenbuterol+efedryna+kofeina
        • Gość: Izi Re: DIEtA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 06:32
          polecam diete south beach
    • Gość: ja Re: DIEtA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:09
      polecam nie jesc po 19..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka