Dodaj do ulubionych

a co do prawa jazdy ;/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:46
co sądzicie o O.S.K. w czestochowie ??jaki jest najlepszy?? moi znajomi mowią
RONDO i SMART ja tez tak mysle a co wy na ten temat?? które wybrac z tych
dwóch?? plis o komenty PILNE!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • camp_crystal_lake Re: a co do prawa jazdy ;/ 11.06.06, 12:02
      Ja jezdzilem z osrodka na dabrowskiego i odradzam serdecznie bo te 30 godz z
      instruktorem bylo straszne.

Za 1 razem oblalem a przed 2 proba wzialem 2 godziny u Instruktora z osrodka
      WIARUS i jesli szukasz kogos kto Cie perfekcyjnie przygotuje to idz tam bo po 2
      godzinach u niego tuz przed samym egzaminem wpoil mi tyle informacji
      dodatkowych co do egzaminu i sposobu przyjscia go bez problemu ze nie bylo
      mozliwosci oblania egzaminu.

Naprawde polecam Ci akurat ten osrodek i jak chcesz sie zapisac naprawde i zdac
      bezproblemowo to nie bierz ani RONDO ani SMART tylko WIARUS a moge sie z Toba
      zalozyc ze za 1 razem zdasz praktyczny egzamin po zdanych testach
      • Gość: Maggus Re: a co do prawa jazdy ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:35
        Ja polecam Pezetmotu w Al. NMP4. Zdałem tam za pierwszym razem, gościu od teori
        był nudny, ale facet od jazd był super.
    • Gość: Anana Kofana Re: a co do prawa jazdy ;/ IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 11.06.06, 13:19
      ADROM, ul. Ogrodowa. 1 podejscie :)
      • Gość: NIEzbokom ODRADZam tych z ogrodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:47
        Zboczeniec po prostu, dowalal sie do mnie! Patrzyl sie na moje nogi, a nie na
        ulice (mialam MINI, bo akurat musialam)
        • harry1983 Re: ODRADZam tych z ogrodowej 11.06.06, 15:54
          Jak zdawałem ponad 6 lat temu, to była taka firma "Adam Nowak" - siedziba w bramie w alejach, następna za bramą, w której jest bar "Pod Gruszą" idąc w stronę kwadratów.

Facet od wykładów "Aruś" (podobno ex-policjant) był niewyjęty, jajcarz straszny przy tym nieźle prowadził zajęcia, jazdy miałem z p. Jastrzębskim - taka niebieska Micra - też dobrze uczył - efekt : zdałem za pierwszym razem.

Zdałem za pierwszym podejściem.
          • Gość: STYRO Re: ODRADZam tych z ogrodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:33
            no tak sam u Adama robiłem prawko...fakt Aruś zawsze prowadził zajęcia tak aby
            wpoić jak najwięcej a do tego przyjemnie i wesoło...Aleja 35 to adres a co do
            Arka to jak ja robiłem prawko to osobiście odbieraliśmy Go z komendy na
            Legionów...POZDRAWIAM
    • Gość: ala Re: a co do prawa jazdy ;/ IP: 83.167.249.* 11.06.06, 13:23
      A co do prawa jazdy to już było powiedziane Reflex - poczytaj komentarze na
      temat tego osrodka - jeszcze nikt nie wypowiedział się negatywnie.
      • Gość: ja Re: a co do prawa jazdy ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:53
        a ja polecam "logos" przy senkiewiczu ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka