Gość: oliwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:48 czy jest w Częstochowie jakaś wrózka -sprawdzona?czy stawia tarota? czy kabałę ? ile kosztuje? Z góry dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Re: wróżka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:17 idz do kosciola i sie pomodl....zareczam, iz obejdzie sie bez wrozki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: wróżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:23 Zaręczam, że Paweł ma rację. Po co wróżka? Strata kasy i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynio Re: wróżka? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 23.06.06, 22:26 Sprawdzona wróżka... buahahahhahahaha... Trzecie tysiąclecie a niektórzy dalej wierzą w lanie wody. Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: wróżka? 23.08.06, 21:07 No właśnie. Trzecie tysiąclecie, a wy także wierzycie w lanie wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas 14 Re: wróżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:11 niech sie smieja chlopy ja tam chodze i jest super pani beata i jest bardzo sprawdzona i sprawdza sie po niej wrozba Odpowiedz Link Zgłoś
lapowkapl Re: wróżka? 23.06.06, 23:19 jak chcecie to wam powroze:) bedziecie dalej zyc w ciemnogrodzie i nikt wam juz nie pomoze... najfajniejsze jest to, ze kosciol calkowicie odrzuca tego typu zabobony, ale ci co chodza do tych wrozek, etc, deklaruja sie katolikami... cos mi tu nie gra... tak jak lepper i porzadny kraj:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: wróżka? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:17 Dobra wróżka jest na Targowej 13m9 Długo i dokładnie wróży, bardzo miła i niedroga. I niekoniecznie polecam bo się sprawdza (chociaż to też), ale głównie dlatego że nawet jeśli ktoś nie wierzy to lepsza wróżka niż psycholog. Za 10 zł poprawia humor i jakoś lepiej ze świadomością że się wszystko dobrze ułoży. Nawet jak to kłamstwa to i tak samopoczucie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wróżka? IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 23.08.06, 17:38 z wróżką radzę uważać, tobie powróży, a ktoś inny w twojej rodzinie zachoruje na nieuleczalnego raka, niestety niektóre wróża w imię Judasza, czy szatana są skuteczne ale za jaką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin albinos Re: wróżka? IP: *.trustnet.pl 23.08.06, 20:35 Ty już masz raka - MÓZGU bo pleciesz jakieś sekciarskie zacofane morały baranie! Swoją drogą to autorka wątku powinna być świadoma różnicy między wróżką a Tarocistką czy Tarocistą. pl.wikipedia.org/wiki/Tarot.. www.pl.wikipedia.org/wiki/Tarot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:39 dobra wrózka to pani Sowinska na al. Niepodległości 41 b.wszystko sie sprawdza,a druga To Pani Zosia ul .Szymanowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Re: wróżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:42 znam jedna dobra wrozke z ulicy Katedralnej 13 Pani Łopacińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: wróżka? IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:39 ja chodze do Lublińca, bierze "co łaska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: wróżka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:48 A czy któraś z tch wróżek podaje numery do dużego lotka albo do multilotka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:19 to info o wrozce z targowej to serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabat SEKA IP: *.trustnet.pl 24.08.06, 07:54 W pierwszej aleji w SECE jest księgarnia ezoteryczna i tam jest facet który stawia Tarota. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: wróżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:50 Jedna rada nie polegaj na adresach i numerach telefonu z forum , bo w większość są to osoby życzliwe inaczej przykład post o fryzjerze dla psa . A co do wróżki jak ktoś zna dobra , to się nie chwali bo takie osoby nie potrzebują reklamy , i tak maja komplet klientów, a nie powiem czasem się sprawdza co ci powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin albinos Re: wróżka? IP: *.trustnet.pl 26.08.06, 01:17 Chyba xXx jest czymś więcej niż się podaje! Widzi moje problemy i dylematy! Myslę że jest szczególnie dotknięty i utalentowany tym czymś. A może on się skrywa pod maską prostych tandetnych postów!? Na pewno się skrywa! Jestem tego pewien! Zabić wszystkich !~!!!! NIech Żyje xXx Niech Żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś