Gość: Ania IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 24.06.06, 13:07 kto w naszym cudnym mieście zrobi mi jedynie w swoim rodzaju paznokcie na slub?Prosze o jakieś namiary, z góry dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:02 chyba musisz udać się do...biblioteki, albo do apteki... Oj, jaka z Ciebie idiotka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Pazurki na ślub IP: 83.167.249.* 24.06.06, 22:40 gg - ale Ty jestes niekulturalny/na - to chyba z Ciebie idiota, normalne pytanie a Ty jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj, chyba że lubisz obrażać ludzi... na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwipazur Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:40 rzeczywiście, totalna idiotka. Nie wie gdzie zrobić pazury. I co za kluczowy problem: PAZURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLUEBELL Re: Pazurki na ślub IP: 88.147.4.* 25.06.06, 00:07 moze to KOTEK jakis pyta gdzie moze zrobic pazurki na slub...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pazurki na ślub IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 25.06.06, 11:34 Glupie baby jak macie pisać takie idiotyzmy to lepiej nic nie gadajcie TĘPE IDIOTKI TO WY SAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:05 Gość portalu: Ania napisał(a): > Glupie baby jak macie pisać takie idiotyzmy to lepiej nic nie gadajcie TĘPE > IDIOTKI TO WY SAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i odpowiedziałaś sobie sama:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dororcia Re: Pazurki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:35 polecam sama tam robię www.elarto.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:10 ale masz problem. Umyj łapy, wyszczotkuj pazury i wszystko. aha, obetnij jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluebell Re: Pazurki na ślub IP: 88.147.4.* 27.06.06, 10:24 uwierz mi, po umyciu i dobrym wyszczotkowaniu bedziesz sie prezentowac najladniej. Ale daruj sobie te kiczowate okropienstwa (www.elarto.com.pl/galeria) na pazurkach...Przeciez inne kotki pospadalyby z krzesel na taki widok. Juz lepiej ladna kokarda na szyjce. Ale zgadzam sie z przedmowcami.Pazurki i lapki musza byc czyste i przyciete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psi pazur Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 01:01 moja babka świetnie ogryza pazury polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Pazurki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:30 a może do cudnych sztucznych pazurków dokleić mini welony z tiulu? jestem przekonana że jeszcze żadna panna młoda nie prezentowała sie nigdy tak efektownie! napewno zrobisz wrażenie na koleżankach i będą ci tego długo zazdrosciły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: Pazurki na ślub IP: *.man.czest.pl 27.06.06, 10:47 Najważniejsze żeby koleżanki je zauważyły !!!! To jest najważniejsze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluebell welon tak ,ale na ogonku! IP: 88.147.4.* 27.06.06, 15:05 up! swietny pomysl FF-ale welon doczepilabym do ogonka! Welony na lapkach moglyby sie szybko pobrudzic przy chodzeniu. Bez sensu jest cisnienie na kolezanki. I tak najladniejszym kotkiem na weselu jest ten, ktory sie zeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Pazurki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:46 otóż to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pazurki na ślub IP: 80.54.171.* 27.06.06, 19:11 Kowal robi pieknie plastykę.Będziesz zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.M. Re: Pazurki na ślub IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.06, 20:34 polecam Anie Kamerloch na wreczyckiej, robi cudowne wzorki, male rekodziela, nie przejmuj sie poprzednimi wypowiedziami, kazdy wdniu slubu chce wygladac pieknie i nie wiem co dziwnego czy glupiego jest w tym pytaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pazurki na ślub IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 28.06.06, 10:56 Dziękuję Ci bardzo- chociaz jedna normalna osoba na tym forum się wypowiedziala.Napewno skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Pazurki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:01 Kasia Szymocha robi ładne paznokcie (w budynku Monteksu, na parterze, kosmetyka u Kasi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpan Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:05 Masz rację, skorzystaj na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Pazurki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:57 czy w pomalowanych we wzorki tipsach można wyglądać pięknie? chyba najprędzej wieśniacko. Podobne wsiurskie panny spotkać można w byłych republikach ZSSR bo na zachód od Polski takie badziewie nie wystepuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.M. Re: Pazurki na ślub IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.06, 13:31 Drogi ff, to zalezy czy chcesz miec polmetrowe tipsy czy krociutkie eleganckie. Niestety nie kazdy moze wyhodowac sobie wlasne i wtedy tipsy to jedyna alternatywa. Nie wiem co jest bardziej wiesniackie zadbane dlonie czy chore kruche paznokcie w dniu w ktorym gwarantuje kazdy zwroci na nie uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwi pazur Re: Pazurki na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:48 Wystarczy przestać ogryzać i powodzenie w hodowli murowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pazurki na ślub IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 28.06.06, 15:46 Gosia na Lenartowicza robi zajeb.. pazurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pazurki na ślub IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 28.06.06, 15:47 mogę wysłać zdjęcia na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pazurki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:06 nie ma to jak reklama samej siebie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pazurki na ślub IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 28.06.06, 22:45 niestety nie siebie, choć chciałabym tak malować - też to robię ale po amatorsku, a zdjęcia mam bo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pazurki na ślub IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 13.07.06, 18:33 To ja poprosze o te zdjécia.andziastel@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś