Dodaj do ulubionych

Firma Berger

• Gość: lola Re: Firma Berger IP: 188.95.28.* 06.11.12, 23:58
      jak tam wazeliniaze zyjecie

• Gość: ! Re: Firma Berger IP: 212.87.246.* 11.11.12, 19:18
        wazeliniasz pali sobie papieroska przy biureczku a przyjaciel na to nic .
        widac wladza uderza do glowy , a przy maszynie jakos nie mozna palic tylko nie wiedziec czemu
        moze tez trzeba donosic tak jak ten co przy biureczku fojeczke pyka
    • Gość: wiesiek szuka prac kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 12:51
      Hej. Ile tam u was można zarobić ?
      • Gość: lola Re: kasa IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.12, 14:54
        h....j cie to obchodzi f....ajerze
        • Gość: myszka zabawa IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 12:13
          hej ziomki zabawa karnawałowa integracyjna bedzie w tym roku czy nie!!!!!
    • Gość: misiu Re: Firma Berger IP: *.Netcominternet.pl 08.12.12, 21:00
      folia jest szkodliwa po spożyciu
      • Gość: zabawa Re: Firma Berger IP: *.centertel.pl 28.01.13, 22:29
        zamiast zabawy wypad do zakopanego nawet lepiej
        • Gość: Pan zaległosc Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 10:15
          Zaległości na dzień 01-03-2013
          O qrwa , ja pierd...nie ma !!!
          • Gość: Oi Re: Firma Berger IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.03.13, 23:09
            Szmato dzisiaj jest dzień święty!Więc qrwo uszanuj!!!!!!!!!!!!!!!!1
            • Gość: Ja! Re: Firma Berger IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.03.13, 21:09
              Co,kogo?Mam szanować ochlanego,obrzyganego Rure z kolesiamiChronione chamy przez Bajora co to drzwi w kiblach wyrywają,żygają po ścianach,umywalki dewastują?
              A kto za to zapłaci?Wy!!!!!!!!!!!głąby jebane bo sitek prędzej się posra i przytaknie a i swioich obciąży byle by Rury i Bajora nie maczać!Bo pampers całej kupy nie zmieści!
              Zawsze mówiłam tam gdzie wieśniaki dostanom troche władzy jest burdel a to co ostaatnio robią to jest mega syf przykryty przez kierownictwo i familiantów!
              Afere wyciszą,znajdą innego kozła i buraki nadal bezkarne!
              Tyle,że pan R chyba nie załapał tego co się dzieje z autami jego kolegi,a skoro jest tak tępy więc teraz na niego kolej!Wakacje blisko a wyciągi na ortopedii czekają!
              • Gość: ciekawy Re: Firma Berger IP: *.96.233.42.tvksmp.pl 10.03.13, 17:29
                tyle,że pan R chyba nie załapał tego co się dzieje z autami jego kolegi,a skoro jest tak tępy więc teraz na niego kolej!Wakacje blisko a wyciągi na ortopedii czekają!
                mam pytanie o co autorowi/autorce chodzi-bo zabardzo nie rozumiemy
                • Gość: dolot Re: Firma Berger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.13, 17:30
                  co groźby ......?
                  • Gość: oi Re: Firma Berger IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.03.13, 00:05
                    Nie! Zycie!
                    • Gość: PL Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 10:58
                      www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
                      • Gość: oi Re: Firma Berger IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.03.13, 22:35
                        Faije,tylko brak 2 zwrotek!
                        • Gość: lila Re: Firma Berger IP: *.play-internet.pl 10.09.13, 16:48
                          Dziwne to wszystko?
                          • Gość: Xyz Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 18:55
                            Dla wszystkich lizodupów i cichych podpie...czy - KONTROLUJ SIĘ
                            • Gość: xxxx Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 22:15
                              hehe powiedz xyz którzy to tacy a jak tam sex afera juz ucichla i chlanstwo ??
                              • Gość: Xyz Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 06:50
                                xxxx to ty tam nie pracujesz , myślałem że to Robson.
                                • Gość: xxxx Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 10:32
                                  xyz na cale szczescie juz nie:) i co tam ogulnie slychac ??
                          • Gość: Ona Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 15:19
                            ..... K.....a co poniektórym przydało by się powiedzieć jak się ludzi traktuje w tym zakładzie. Co poniektórzy myślą ,że jak mają niebieski fartuszek to królowe. Porazka i żenada:)DNO DNO DNO
                            • Gość: Ja Re: Firma Berger IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 17:29
                              Będą przyjęcia do firmy. Kilka osób pomawianych składa wniosek o ściganie za pomówienia i oczernianie. Cel jest jeden: poznać nazwiska osób wypowiadających się na forum. Jeśli jeszcze pracują to będą zwolnieni.
                              • Gość: Power hiper super Re: Firma Berger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 20:59
                                Nie ma skutku bez przyczyny , na zakładzie ludzi się oczernia , poniża , dyskryminuje - mobing .A póżniej się dziwią że ktoś ma dosyć i daję upust na forum . Może zacznij człowieku traktować tych ludzi jak się powinno , a nie wmawiać im że są paszą dla świń i jeszcze gorzej . Ja się nie dziwie , że zwykli szarzy robole piszą takie rzeczy na forum po tym co uslyszą w pracy od przełożonego .Elo
              • Gość: Ja Re: Firma Berger IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.13, 19:20
                Gość portalu: Ja! napisał(a):

> Co,kogo?Mam szanować ochlanego,obrzyganego Rure z kolesiamiChronione chamy prze
                > z Bajora co to drzwi w kiblach wyrywają,żygają po ścianach,umywalki dewastują?
                > A kto za to zapłaci?Wy!!!!!!!!!!!głąby jebane bo sitek prędzej się posra i przy
                > taknie a i swioich obciąży byle by Rury i Bajora nie maczać!Bo pampers całej ku
                > py nie zmieści!
                > Zawsze mówiłam tam gdzie wieśniaki dostanom troche władzy jest burdel a to co o
                > staatnio robią to jest mega syf przykryty przez kierownictwo i familiantów!
                > Afere wyciszą,znajdą innego kozła i buraki nadal bezkarne!
                > Tyle,że pan R chyba nie załapał tego co się dzieje z autami jego kolegi,a skoro
                > jest tak tępy więc teraz na niego kolej!Wakacje blisko a wyciągi na ortopedii
                > czekają!

To co tam robisz? Inteligentne dziewczyny do takiej pracy nie chodzą. A jeszcze bardziej inteligentne tak się nie wyrażają. Wiocha i tyle
    • Gość: mm Re: Firma Berger IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 18:17
      co za sex afera?kiedy to bylo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka