Gość: Suzana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:39 Cześć :) kobietki doradzcie mi gdzie jest fajne i niedrogie solarium w Częstochowie najlepiej stojące? Mam niedługo ślub i chciałabym nabrać ładnej opalenizny :)Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanny_1989 Re: Dobre solarium 03.07.06, 07:54 Zapomniałam nazwy, to jest d drugiej alei, tak się w bramę wchodzi, po tej stronie, co Merkury :D tam też jest taki sklep, gdzie jak się kupi jedną parę, to druga gratis :D Znajdziesz napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:05 bardzo dobre solarium jest na Podhalańskiej, co prawda leżące, ale lampy są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:39 a co sądzicie o solarium na ulicy Dekabrystów, w pawilonach na drugim piętrze - prowadzi je Liliana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:44 jeżeli dobrze pamiętam, to jakoś zbyt czysto tan nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionus Re: Dobre solarium IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 03.07.06, 11:38 A ja polecam czysciutkie solarium "Lena" z mila obsluga i dobrymi lampami w 1 al. jak stoisz przodem do jasnej gory, to solarium jes po lewej stronie. W bramie, NMP3. Do wyboru lezace i stojace, stojace zdaje sie 1zl za minutke, a z lezacych nie orientje sie bo teram stojace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzana Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:46 Wielkie dzięki za porady :) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:29 To w tej branie co pub "Sofa"? Jesli tak to ja też polecam, bardzo fajne solarium i miła obsługa. Chodziłam tam w zeszłym roku i w tym chyba też się wybiorę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:34 Ja również polecam solarium LENA. ! zł/1 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:48 najlepsze moim zdaniem jest na Dąbrowskiego w jantarze. trochę drogo ale efekt super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Najlepsze solarium ''LENA" IP: 212.160.86.* 27.07.06, 15:24 Solarium "LENA" Al. NMP 3 (w bramie) czynne pn-pt. 8;00-21;00 sob. 8;00-19;00 cena tylko 1zł z minutke POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:21 a czy ktos sie orientuje jakie solarium jest w Jagielonczykach?jedno jest kolo Trendów a drugie nad rossmenem??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Dobre solarium IP: *.realestate.net.pl 25.07.06, 18:57 jest nad rossmanem, ale brak mi punktu odniesienia abym mógł porównać ;) 3 łóżka - ceny 1 - 1.4pln. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_215 Re: Dobre solarium 25.07.06, 23:08 Gość portalu: kamila napisał(a): > a czy ktos sie orientuje jakie solarium jest w Jagielonczykach?jedno jest kolo > Trendów a drugie nad rossmenem??:) nie chodz tam nad Rosmanen jest lipa jak nie wiem co lozko nie jest nagrzane i wogole jest zimno a lampy do d*** ale za to jest dobre w Jagielonczykach wszystko na wysokim poziomie!!! pozsdawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:30 jagielonczycy czyli tam kolo trendow tak?bo innego salorium tam nie ma?:) wiec sie wybiore a ktore lepsze tam sa chyba same lezace nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:26 to na dekabrystow u p. Liliany ja polecam, nie zauwazylam zeby bylo nie za czysto, sa 2 lezace i stojace(1zl),do tego zaklad kosmetyczny z roznistymi zabiegami, sadzac po wiszacych dyplomach specjalizujacy sie w depilacji woskiem,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:29 W II aleji, w bramie tam gdzie pub "Flesz". To taka ładna brama,odnowiona,której ściany wyłozyli teraz jakimiś płytami. Jak wejdziesz do bramy to zaraz po prawej stronie po schodkach w dół. Za stojące zapłacisz 1.20 za minutkę :) W godzinach przedpołudniowych i zaraz popołudniu raczej pustki,więc nie trzeba czekać w kolejce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:42 Polecam "bliżej słońca"- w Jantarze na Dąbrowskiego lub w bramie niedaleko PKP czy Depo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:50 Solarium "LENA" al. NMP.3 cena 1 zł/1 min. REWELACJA!!!!!!. Już po trzech wizytach śliczna opalenizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:27 tak zgadzam sie LENA a ktore stojace najlepsze 1 2 3 ? ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:46 Ja proponuje wyłożyć się na dworze..za darmo Odpowiedz Link Zgłoś