Dodaj do ulubionych

Dobre solarium

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:39
Cześć :) kobietki doradzcie mi gdzie jest fajne i niedrogie solarium w
Częstochowie najlepiej stojące? Mam niedługo ślub i chciałabym nabrać ładnej
opalenizny :)Pozdrawiam goraco
Obserwuj wątek
    • nanny_1989 Re: Dobre solarium 03.07.06, 07:54
      Zapomniałam nazwy, to jest d drugiej alei, tak się w bramę wchodzi, po tej
      stronie, co Merkury :D tam też jest taki sklep, gdzie jak się kupi jedną parę,
      to druga gratis :D Znajdziesz napewno :)
    • Gość: misia Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:05
      bardzo dobre solarium jest na Podhalańskiej, co prawda leżące, ale lampy są
      super
      • Gość: inga Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:39
        a co sądzicie o solarium na ulicy Dekabrystów, w pawilonach na drugim piętrze - prowadzi je Liliana.
        • Gość: misia Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:44
          jeżeli dobrze pamiętam, to jakoś zbyt czysto tan nie jest
          • Gość: fionus Re: Dobre solarium IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 03.07.06, 11:38
            A ja polecam czysciutkie solarium "Lena" z mila obsluga i dobrymi lampami w 1
            al. jak stoisz przodem do jasnej gory, to solarium jes po lewej stronie. W
            bramie, NMP3. Do wyboru lezace i stojace, stojace zdaje sie 1zl za minutke, a z
            lezacych nie orientje sie bo teram stojace :)
            • Gość: Suzana Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:46
              Wielkie dzięki za porady :) pozdrowionka
            • Gość: Ja Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:29
              To w tej branie co pub "Sofa"?
              Jesli tak to ja też polecam, bardzo fajne solarium i miła obsługa.
              Chodziłam tam w zeszłym roku i w tym chyba też się wybiorę :)
              • Gość: anka Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:34
                Ja również polecam solarium LENA. ! zł/1 min.
                • Gość: asia Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:48
                  najlepsze moim zdaniem jest na Dąbrowskiego w jantarze.
                  trochę drogo ale efekt super.
                  • Gość: Agnieszka Najlepsze solarium ''LENA" IP: 212.160.86.* 27.07.06, 15:24
                    Solarium "LENA" Al. NMP 3 (w bramie) czynne pn-pt. 8;00-21;00 sob. 8;00-19;00
                    cena tylko 1zł z minutke POLECAM
                • Gość: kamila Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:21
                  a czy ktos sie orientuje jakie solarium jest w Jagielonczykach?jedno jest kolo Trendów a drugie nad rossmenem??:)
                  • Gość: google Re: Dobre solarium IP: *.realestate.net.pl 25.07.06, 18:57
                    jest nad rossmanem, ale brak mi punktu odniesienia abym mógł porównać ;)
                    3 łóżka - ceny 1 - 1.4pln.
                  • sloneczko_215 Re: Dobre solarium 25.07.06, 23:08
                    Gość portalu: kamila napisał(a):

> a czy ktos sie orientuje jakie solarium jest w Jagielonczykach?jedno jest kolo
                    > Trendów a drugie nad rossmenem??:)
                    nie chodz tam nad Rosmanen jest lipa jak nie wiem co lozko nie jest nagrzane i
                    wogole jest zimno a lampy do d*** ale za to jest dobre w Jagielonczykach
                    wszystko na wysokim poziomie!!!
                    pozsdawiam!!
                    • Gość: kamila Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:30
                      jagielonczycy czyli tam kolo trendow tak?bo innego salorium tam nie ma?:) wiec sie wybiore a ktore lepsze tam sa chyba same lezace nie?:)
    • Gość: gość Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:26
      to na dekabrystow u p. Liliany ja polecam, nie zauwazylam zeby bylo nie za
      czysto, sa 2 lezace i stojace(1zl),do tego zaklad kosmetyczny z roznistymi
      zabiegami, sadzac po wiszacych dyplomach specjalizujacy sie w depilacji
      woskiem,polecam
    • Gość: ... Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:29
      W II aleji, w bramie tam gdzie pub "Flesz". To taka ładna
      brama,odnowiona,której ściany wyłozyli teraz jakimiś płytami.
      Jak wejdziesz do bramy to zaraz po prawej stronie po schodkach w dół.
      Za stojące zapłacisz 1.20 za minutkę :)
      W godzinach przedpołudniowych i zaraz popołudniu raczej pustki,więc nie trzeba
      czekać w kolejce :)
      • Gość: A-Layne Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:42
        Polecam "bliżej słońca"- w Jantarze na Dąbrowskiego lub w bramie niedaleko PKP
        czy Depo.
    • Gość: zzz Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:50
      up...
      • Gość: hmm Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:50
        Solarium "LENA" al. NMP.3 cena 1 zł/1 min. REWELACJA!!!!!!. Już po trzech
        wizytach śliczna opalenizna.
    • Gość: ona Re: Dobre solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:27
      tak zgadzam sie LENA a ktore stojace najlepsze 1 2 3 ? ma jakies znaczenie?
    • Gość: :) Re: Dobre solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:46
      Ja proponuje wyłożyć się na dworze..za darmo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka