Dodaj do ulubionych

VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:59
Warto zabrać sobie krzesełka turystyczne. Świetna impreza.
Obserwuj wątek
    • redakcja_czestochowa Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku 13.07.06, 15:35
      Są tacy, a przynajmniej byli w ubiegłych latach, którzy zabierają kanapy :)
    • Gość: rafi Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 15:43
      Jeszcze zadnego filmu nie obejrzalem na tej imprezie ale wspominam niezle.
      Grubo bylo.
      • Gość: Xster Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.czest.enion.pl 14.07.06, 09:19
        Byłem wczoraj w Złotym Potoku na "Letnim Kinie". Polecam ubrać się w ciemne
        ubrania. Do domu wrocilem cały brudny, tak sie kurzyło - zalecam maseczki.
        Samochod, który byl zaparkowany blisko błońi, musialem czyścic by ruszyć w
        drogę do Częstochwy; byl tak zakurzony. Nagłośnienie bylo stanowczo za
        głośne... Polcam zabranie słuchawek, by sciszyc glos o kilka tonów. Film Jasmin
        który oglądałem był beznadziejny, po 30 min. usnałem na kolanach swojej
        kobiety. Może piątkowa i sobotnia noc w Złotym Poroku będzie bardziej udana,
        tego Wam życzę. Mnie już tam nie będzie :)
        • Gość: pijoq Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:34
          Hehe, naszczęscie miałem wódke i jakoś przeleciały "Opowieści z Narnii"
          i "Jasmin", natomiast "Pan Życia i Śmierci" naprawdę dobry film :)
          Z tego co widziałem to dużo osób zasneło a potem taszczyli "trupy" hehehe ;)
        • Gość: M Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:48
          Film "Jasminum " byl bardzo zabawny . Nie rozumiem jak mogłes na nim usnąc , no
          ale każdy ma inne poczucie humoru i lubi co innego. Co do nagłosnienia to było
          straszne ale nie wystarszylo mnie to i spedziłam w ZP całe 4 dni imprezy. w
          pzryszlym roklu zawitam tam znów :)
    • Gość: I.LEŚNIKOWSKI PROGRAm imprezy IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 13.07.06, 15:53
      Impreza organizowana przez Urząd Gminy Janów, nad którą patronat objął
      Prezydent Miasta Częstochowy i Wójt Gminy Janów.

www.janow.pl/VIIIJLF2006.gif
      www.janow.pl/VIIIJLF2006.pdf
      VIII Jurajskie Lat o Filmowe w Janowie - 2006

Czwartek 13 lipca

16.00 - rozgrywki w piłce plażowej
      18.15 - konkurs firm sponsorujących
      18.30 - koncert zespołu "Ale jazda"
      20.00 - oficjalne otwarcie festiwalu
      20.15 - spotkanie z gwiazdą - Karol Strasburger
      21.00 - projekcja Filmów: Opowieści z Narnii (USA), Jasminum (Pol), Pan życia i
      śmierci (USA)

Piątek 14 lipca

16.00 - rozgrywki w pilce plażowej
      17.30 - Urszula Ostrowska w piosence
      18.00 - koncert zespolu "The Postmen"
      19.30 - konkurs firm sponsorujących
      20.00 - spotkanie z gwaizdą: Adrianna Biedrzyńska
      21.00 - Projekcja Filmow: Serce nie sługa (USA), Wyspa (USA), Miasto gniewu
      (USA)

Sobota 15 lipca

9.00 - Powiatowy Turniej w Piłce Plażowej
      16.30 - konkurs gminny w rzucie podkową
      16.30 - konkurs plstyczny "Lato z Filmem"
      17.30 - zespól Black Horse i Kasia Bochenek
      19.00 - Krystyna Sienkiewicz - "Śmiechoterapia"
      20.00 - spotkanie z gwiazdą - Hanna Śleszyńska
      21.00 - Projekcja Filmów: Tylko mnie kochaj (Pol), Polowanie na druhny (USA),
      Dom latających sztyletów (Chiny)

Niedziela 16 lipca

15.00 - Kabaret Stufka"
      16.30 - Koncert zespołu "Vintage"
      18.00 - operetka "Cygańska miłośćz"
      20.00 - spotkanie zgwiazdą - Marcin Mroczek
      21.00 - Projekcja Filmów: Czerwony Kapturek - prawdziwa historia (USA), Różowa
      Pantera (USA), Wszystko zostaje w rodzinie (GB)
      • Gość: v1 Re: PROGRAm imprezy IP: *.czestochowa.agora.pl 13.07.06, 16:28
        Panie Leśnikowski, ale po co Pan pisze na forum ten sam program, który jest
        w tekście, którego dotyczą te opinie. Chyba strasznie się Pan nudzi w pracy
    • Gość: rafi Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.u.mcnet.pl 14.07.06, 08:59
      Jak tam po 1 dniu. Duzo ludzi?
    • Gość: gość18 Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:10
      byłam wczoraj swietna imprezka szkoda tylko ze nie moglam zostac na trzy filmy
      obejrzalam tylko opowiesci z narni szczerze mowiac uzazalam ze to bedzie
      beznadziejny film ale na szczescie mialam mile zaskoczenie film mnie naprawde
      wciagnal dzsisiaj niestety nie zawitam do zlotego ale w planach mam jechac w
      sobote i niedziele i obejrzec wszystkie filmy co do naglosnienia racja moglo by
      byc troche ciszej ja siedzialam zaraz na poczatku i w niektorych momentach nie
      dalo sie po prostu wytrzymac a i mogli by byc bardziej punktualni co do
      programu :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka