Gość: duch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:59 Warto zabrać sobie krzesełka turystyczne. Świetna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_czestochowa Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku 13.07.06, 15:35 Są tacy, a przynajmniej byli w ubiegłych latach, którzy zabierają kanapy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 15:43 Jeszcze zadnego filmu nie obejrzalem na tej imprezie ale wspominam niezle. Grubo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xster Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.czest.enion.pl 14.07.06, 09:19 Byłem wczoraj w Złotym Potoku na "Letnim Kinie". Polecam ubrać się w ciemne ubrania. Do domu wrocilem cały brudny, tak sie kurzyło - zalecam maseczki. Samochod, który byl zaparkowany blisko błońi, musialem czyścic by ruszyć w drogę do Częstochwy; byl tak zakurzony. Nagłośnienie bylo stanowczo za głośne... Polcam zabranie słuchawek, by sciszyc glos o kilka tonów. Film Jasmin który oglądałem był beznadziejny, po 30 min. usnałem na kolanach swojej kobiety. Może piątkowa i sobotnia noc w Złotym Poroku będzie bardziej udana, tego Wam życzę. Mnie już tam nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijoq Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:34 Hehe, naszczęscie miałem wódke i jakoś przeleciały "Opowieści z Narnii" i "Jasmin", natomiast "Pan Życia i Śmierci" naprawdę dobry film :) Z tego co widziałem to dużo osób zasneło a potem taszczyli "trupy" hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:48 Film "Jasminum " byl bardzo zabawny . Nie rozumiem jak mogłes na nim usnąc , no ale każdy ma inne poczucie humoru i lubi co innego. Co do nagłosnienia to było straszne ale nie wystarszylo mnie to i spedziłam w ZP całe 4 dni imprezy. w pzryszlym roklu zawitam tam znów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI PROGRAm imprezy IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 13.07.06, 15:53 Impreza organizowana przez Urząd Gminy Janów, nad którą patronat objął Prezydent Miasta Częstochowy i Wójt Gminy Janów. www.janow.pl/VIIIJLF2006.gif www.janow.pl/VIIIJLF2006.pdf VIII Jurajskie Lat o Filmowe w Janowie - 2006 Czwartek 13 lipca 16.00 - rozgrywki w piłce plażowej 18.15 - konkurs firm sponsorujących 18.30 - koncert zespołu "Ale jazda" 20.00 - oficjalne otwarcie festiwalu 20.15 - spotkanie z gwiazdą - Karol Strasburger 21.00 - projekcja Filmów: Opowieści z Narnii (USA), Jasminum (Pol), Pan życia i śmierci (USA) Piątek 14 lipca 16.00 - rozgrywki w pilce plażowej 17.30 - Urszula Ostrowska w piosence 18.00 - koncert zespolu "The Postmen" 19.30 - konkurs firm sponsorujących 20.00 - spotkanie z gwaizdą: Adrianna Biedrzyńska 21.00 - Projekcja Filmow: Serce nie sługa (USA), Wyspa (USA), Miasto gniewu (USA) Sobota 15 lipca 9.00 - Powiatowy Turniej w Piłce Plażowej 16.30 - konkurs gminny w rzucie podkową 16.30 - konkurs plstyczny "Lato z Filmem" 17.30 - zespól Black Horse i Kasia Bochenek 19.00 - Krystyna Sienkiewicz - "Śmiechoterapia" 20.00 - spotkanie z gwiazdą - Hanna Śleszyńska 21.00 - Projekcja Filmów: Tylko mnie kochaj (Pol), Polowanie na druhny (USA), Dom latających sztyletów (Chiny) Niedziela 16 lipca 15.00 - Kabaret Stufka" 16.30 - Koncert zespołu "Vintage" 18.00 - operetka "Cygańska miłośćz" 20.00 - spotkanie zgwiazdą - Marcin Mroczek 21.00 - Projekcja Filmów: Czerwony Kapturek - prawdziwa historia (USA), Różowa Pantera (USA), Wszystko zostaje w rodzinie (GB) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v1 Re: PROGRAm imprezy IP: *.czestochowa.agora.pl 13.07.06, 16:28 Panie Leśnikowski, ale po co Pan pisze na forum ten sam program, który jest w tekście, którego dotyczą te opinie. Chyba strasznie się Pan nudzi w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.u.mcnet.pl 14.07.06, 08:59 Jak tam po 1 dniu. Duzo ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość18 Re: VIII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:10 byłam wczoraj swietna imprezka szkoda tylko ze nie moglam zostac na trzy filmy obejrzalam tylko opowiesci z narni szczerze mowiac uzazalam ze to bedzie beznadziejny film ale na szczescie mialam mile zaskoczenie film mnie naprawde wciagnal dzsisiaj niestety nie zawitam do zlotego ale w planach mam jechac w sobote i niedziele i obejrzec wszystkie filmy co do naglosnienia racja moglo by byc troche ciszej ja siedzialam zaraz na poczatku i w niektorych momentach nie dalo sie po prostu wytrzymac a i mogli by byc bardziej punktualni co do programu :* Odpowiedz Link Zgłoś