Dodaj do ulubionych

Gdzie przetrwać upał

IP: *.one.pl 14.07.06, 10:50
Jak to jest ze w centrach handlowych nie ma klimy?????W zyciu nie bylam w
takim shitowym miescie!!!Pytalam w Realu to mi powiedzilei ze nie zdazyli.Ja
tu mieszkam od stycznia, wiec co najmnije mili 7 miesiecy i nie zdazyli????W
Realu mozna sie porzygac na chemii a bol glowy dopada mniue po 15
minutach.SKANDAL!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;P w tesco :P IP: 80.54.171.* 14.07.06, 17:46
      w tesco jest klima to jedyny market z klima a w realu to sie zawsze
      gotuje .......
      • Gość: wstydniś Re: w tesco :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:26
        jeszcze a auchanie jest
    • Gość: kelt Re: Gdzie przetrwać upał IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.07.06, 18:35
      A ja tam upał przetrwam w pracy - jedyne 32 stopnie...
    • Gość: wer Re: Gdzie przetrwać upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:36
      Jak sie jest centusiem i dusigroszem i biega po kilo cukru do marketu i po
      szampon bo taniej o 20 gr to sie ma jak sie ma :)
      A glowa to cie chyba boli od debetu na karcie !!!
    • Gość: ewa do Marty Re: Gdzie przetrwać upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:42
      Marta masz racje, to skandal że markety w Częstochowie nie maja klimatyzacji,
      jestem na wakacjach w Polsce(i już dośwaidczyłam upałó i braku klimatyzacji w
      marketach). Mieszkam w Kanadzie i tam taki brak ignorancji dla klienta nie ma
      miejsca,tam to by było dla nich bakructwo, nikt z klientów szanujących swoje
      pieniądze nie pójdzie w upale do marketu bez klimatyzacji, jej brak jest
      zagrożeniem zycia przy tak wielkich upałach, poważni handlowcy w Kanadzie nie
      pozwalaja sobie na takie numery, jak w Polsce
      • Gość: marcin_r Re: Gdzie przetrwać upał IP: *.21.pl / *.21.pl 14.07.06, 19:13
        Hehehe, nie porównuj Kanady do Polski. U nas i za 100 lat tak nie będzie. Co do
        klimy i naszych marketów - u nas się tnie koszty na wszystkim, tylko nie na tym
        co potrzeba.
        • Gość: ewa Re: Gdzie przetrwać upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:05
          Nie rozumie , przeciez Polska jest w Europie i Świecie, więc nie jest to 100
          lat , to nie te czasy, a tak na marginesie to dlaczego mam nie prównywać kanady
          do Polski mieszkam tam od wielu lat, a jako obywatelkoa Polska(bo mam dwa
          obywatelstwa0 mam prawo do syskusji i powiedzenia prawdy. Kochani jak chcecie
          się męczyc w nie klimatyzowanych marketach to moje gratulacje, ja cenie swoje
          pisniądze i tam nie pójdę, wolę iść w innym mieście szczególnie tam gdzie
          sznuje sie klientów, a to co wy myślicie i czujecie to wasza sprawa!!!!, moja
          jest bardzo jasna
    • Gość: dastin Re: Gdzie przetrwać upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:30
      w domu przy klimie:::))))))))))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka