Gość: :D Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:29 jedno jest pewne : Prokop zostanie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:33 Jak ma nie zostać, przecież przechwalał się jak jeżdził nyską z panią selekcjoner. ( koła w górze ). Taki niepozorny a jebaka z niego straszny ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 30.10.08, 11:03 a niech zostanie i ta cała reszta nie ma co zazdroscic ci co zostali to beda nam zazdroscic bo ponoc dobrze nie bedzie zmiana warunkow pracy i płacy za 900 zl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 94.251.134.* 30.10.08, 20:39 Ja się cieszę że odeszłem na ochotnika. Zanim zaczęły się zwolnienia znalazłem sobie ciekawszą i lepiej płatną pracę. W podjęciu decyzji o szukaniu nowej pracy pomogli mi "bojownicy moralności". Chciałem im wszystkim podziękowac. Dobra robota. Pamiętajcie tylko, że jeśli kogoś wytykacie palcem, cztery pozostałe palce zwrócone są w waszym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 19:48 zostanie natykaczem na snowarce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 19:57 zgadnicie kto (stawiam browara ;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.205.202.* 03.11.08, 11:14 ha ha ha dodre sobie taki konus z dużym brzuchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 11:40 Selekcjonerkę BORALOWĄ na tokę tego upadkowicza zwanym zakładem.Szczytem wszystkiego jest ich reklama jako jednego ze sponsorów na Stadionie Miejskim przy Olsztyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 12:05 Związki,związki a cóż one ku... dla ludzi zrobiły,tyle tylko że swoją dupe i przyjaciół zabezpieczyły.Co im pod nos podkładali wszystko podpisywali,byle by tylko ich dupy na stanowiskach sie utrzymały.Zostaną same nieroby i podpie...cze,lecz nie ma co zazdrościć bo Stradom niedługo padnie a oni także poczują sie nie ładnie.Będą także szukać pracy,lecz nie wszedzie lubią podpie...czy.Morał z tego wynika taki,że gdy pracujesz szczerze i starasz sie w dobrej wierze i tak STRADOM do dupy ci się dobierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonardo Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 19:44 Święte słowa,Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 31.10.08, 20:27 wiem ze ty masz talent ale niewiedziałam ze az taki z zycia wziete pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Dokąd to zmierza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:32 Wszedłem wczoraj na sale i oczom nie wierzyłem.Nowe kierowniki i to jakie? największe obiboki.hahaha Jóź nic z tego nie rozumiem, różni ratowali tkalnie, ale teraz to już będzie uratowana na pewno.Wszyscy, którym jeszcze zależało na tym wydziale, którzy się starali i dobrze pracowali, zostali zwolnieni, abo zmieniono im pracę na bardziej atrakcyjną.Super, po prostu super. Co ja jeszcze tu robię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:12 Niestety ,każdy kierownik ciągnie za sobą swoich przydupasów i podpie...czy zobaczymy jak długo pociągną ;;co niektórzy przy swoich zdolnościach już nie jeden wydział rozpie...li ale w końcu może o to chodzi -pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 05.11.08, 11:03 co niektorym przydupasom to powinni wykształcenie sprawdzic byc moze zasadnicze albo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:21 hmm a kto jest nowym kierownikiemm? Seta jest jeszcze ? czy jak ? a Pyda jeszcze ciagnie ... ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.205.202.* 06.11.08, 13:16 witajcie kochani , a czy utrzymał się w tym całym kryzysie PAN PROKOP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straDOM Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 14:08 Prokop to do Boralowej na "drinki" jezdził/ ....jezdzi ?wiec on sie napewno utrzyma . a jak coś to dostanie duzaaaa wyprawke . jak ja kocham ten zakład :DDDDD, teraz chociaz nikt nie ukrywa ze nic nie robii hahaha , kazdy wynosi co sie da nawet noże ,nożyczki itd :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straDOM Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 14:10 prokop na "drinki" do boralowej jezdzil / ....jezdzi ?. wiec on zostanie napewno a jak nie to dostanie duzzaaaaa wyprawke .jak ja kocham tern zaklad :)))))))))) teraz juz nikt nie ukrywa ze nic nie robi:))) kazdy wynosci co sie da nawet noże nożyczki :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 14:11 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 06.11.08, 17:01 same onibusy zostały hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.16.88.* 06.11.08, 17:30 Prokop został specjalista od podciągania spodni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 22:21 Też macie temat, zachowujecie się jak niedorozwinięci. Jak nie macie nic ciekawego, to nie piszcie. Ciekawe jest to, co oni robią (zrobią) z zakładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.205.202.* 09.11.08, 14:48 A cóż to jesteś jego mecenasem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 08:15 A ty widocznie musisz być z tej górnej półki ,skoro pierdoły cię nie interesują.A co ma być wyciągną ile się jeszcze da a póżniej padnie.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:06 nie znasz dnia ani godziny kiedy cie zwolnia Stradomiacy łączmy się bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:08 Nie znasz dnia ani ,ani godziny kiedy cie zwolnia ,Stradomiacy łączmy się bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 12.11.08, 21:13 zal mi tych ludzi co sie odwołuja ja bym jeszcze dopłaciła zeby mnie zwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do uu Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 22:08 Gość portalu: uu napisał(a): > zal mi tych ludzi co sie odwołuja ja bym jeszcze dopłaciła zeby mnie zwolnili Nic straconego,poproś selekcjonerkę to Cię zwolni.To ostatnio jej ulubione i jedyne zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzl Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:11 Nie znasz ,dnia ani godziny kiedy cie zwolnia ,Stradomiacy łączmy się pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuyu Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:15 Szlak mnnie trafia bo już podchodze któryś raz .Nie znasz dnia ani godziny ,kiedy cię zwolnią Stradomiacy łączmy się Pa Pa ,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 13.11.08, 15:40 co z ta telewizja kiedy ma byc interesujacy temat a tu cisza ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 12:54 Gość: minos napisał: ,,Wracając do artykułu i uzasadnienia pana prezesa dotyczącego zwolnień, to rzuca się w oczy, nieznajomość tego pana bieżących trendów na rynku. Proszę zwrócić uwagę, że cena ropy naftowej - surowca z którego produkowany jest polipropylen - w ostatnim okresie spadła o 50%, co da się już zauważyć nawet na stacjach benzynowych. Tak więc jeden z kluczowych argumentów przemawiających za zwolnieniami upadł. - Jakieś kolejne pomysły panie prezesie i "drogi" zarządzie? " No właśnie, może jednak ta telewizja przydałaby się? Czy związki zawodowe mają coś przyobiecane,że tak ucichły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yordan Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 12:44 Związki zawodowe w stradomiu ???Toż to śmiech na sali,już dawno się powinno je wywieźć na zawalonej gnojem taczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 15.11.08, 15:45 a cóz wam zwiazki pomoga jak sa zwolnienia a czy ci co zostana to jak myslicie jaka ich przyszłosc czeka ten zakład i tak upadnie tylko kwestia czasu teraz ci to chociaz wyprawki dostana a pozniej to wielka niewiadoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 20:06 To już nie o to chodzi czy pomogą, czy nie pomogą. Mają możliwość złożenia doniesienia do prokuratury. przecież to, co dzieje się od kilku lat, to gołym okiem widać,że chcą to zaorać. A ostanie posunięcia nieudolnego zarządu??? Czy to jest normalne, tak zachowuję się zarząd, który chce uratować firmę?Można by udowodnić celowe działania.Tylko związki musiałyby chcieć.Gdyby nagłośnić sprawę w mediach, to chociaż niektóre brudy wyszłyby na światło dzienne.A ,, przekrętów" było sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 16.11.08, 09:24 jesli masz dowody to w poniedziałek mozesz je ujawnic bedzie tvn ale jak znam zycie to niektorzy to słowka nie powiedza tylko beda w szatni gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:35 o 13.30 ponoć zbiórka przed portiernia TVN się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex-starex Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.16.88.* 17.11.08, 15:59 No i co tam się działo Stradomiaki ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:19 A jaka to była telewizja i kiedy emisja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 17.11.08, 19:34 juz była emisja powtorka o 21 45 katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yordan Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:59 To był TVN a program będzie pod tytułem "Nie do wiary" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 18.11.08, 08:22 mysle ze jak bedzie tvn to wiecej ludzi sie wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 08:54 Na stronie TVP KATOWICE można obejrzeć aktualności z 17.11.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 15:22 W tym zakładzie jest tak jak w prison break Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 83.19.32.* 18.11.08, 19:34 Właśnie w telewizji pokazywali że Stradom do likwidacji.Ludzie do zwolnienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 18.11.08, 20:43 nie jest do likwidacji tylko czesc załogi do zwolnienia a to róznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:23 w ktorej telewizji to bylo i o ktorej godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 19.11.08, 08:41 jestes nie w temacie a tu juz niedługo inna tv ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 23.11.08, 10:13 A co słychać w 'Białym Domu'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 23.11.08, 11:22 a co miałoby słychac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 08:23 co ty sam sobie odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 11:44 niektórzyt są tak tempi ze nie wiedza ze adres ip sie wyswietla . ahahahah . to pewnie ktos z bialego domu :D ahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cini Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 26.11.08, 15:17 "Wywieszanie" listy osób zwolnionych, jest co najmniej niesmaczne. Od nowych kierowników, należałoby oczekiwać większej kultury i manier - a tu na starcie taki blamaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 16:42 Gość portalu: cini napisał(a): > "Wywieszanie" listy osób zwolnionych, jest co najmniej niesmaczne. Od nowych > kierowników, należałoby oczekiwać większej kultury i manier - a tu na starcie Jak to?? Nie rozumiem.To Ci zwolnieni nie wiedzą,że są zwolnieni??.Muszą dowiadywać się z wywieszonych list? Czemu to ma służyć??? Ja już nic nie rozumiem, co się dzieje w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 26.11.08, 19:42 Do bystrych nie należysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 20:30 Gość portalu: Kredka napisał(a): > Do bystrych nie należysz... A Ty nie czujesz sarkazmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 18:57 Widocznie nie mają co robić i nudzi im się.Lecz wkrótce sami mogą być na nią wciągnięci.Kwestia czasu ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 27.11.08, 16:58 to fajnie ze sa ogłszenia jest co czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ołówek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 20:14 Co sie dzieje z ta firmą to ja nie wiem, ponoc ploty chodzą, że w białym domu tych z dołu na pierwsze piętro przenosić bedą a dół mają wynająć, to co juz im kasy zaczyna brakowac, że po kawałku wynajmuja pomieszczenia, co brakuje prezesom na wypłatę albo za dużo podwyzki dali nowemu kierownikowi sprzedaży który posiada zajebiste doswiadczenie oraz osiągnięcia zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZAK Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 20:34 a niech się przenoszą gdzie chcą, tylko pytanie czy będą mieli kogo przenosić? bo ponoc kolejny handlowiec ze sprzedaży chce odejść, ciekawe co pan B i pan K mega wypasiony kierowniczek na to... Ale on ponoć taki debeściak że wszytskich handlowców zastąpi bo chłoposzek łapie w locie, wiecie co?........ MUCHY. Takich konowałów właśnie STRADOM potrzebuje GRATULUJEMY podjetych decyzji PREZESIE B....., standardowe działanie trzeba mieć kretyna w białych rękawiczkach do wykonywania brudnej roboty, a do tego uczony być nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 27.11.08, 21:16 ciekawie napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 200.43.67.* 29.11.08, 13:06 I jeszcze trzeba starą prókwe B. nadmienić,bo gdy przyjdzie ciężki czas to dupe na emeryture wsadzi a teraz jeszcze chaos w zakładzie robi.Swoich przydupasów zostawia a ludzi którzy mają pojęcie o swojej robocie na bruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 212.87.240.* 29.11.08, 11:44 Bo taka jest prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 102 Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 14:05 ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 15:43 102 co to miało znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 02.12.08, 10:34 Stradom: - obraz nędzy i rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:56 o tak obraz nędzy i rozpaczy do czego doprowadzili ten zakład, ale jak ma byc inaczej jak rządzą nim ludzie do dupy niepodobni. Główny Prezes Gołota to ma wszystko w dupie ma kaskę wyprowadzić z firmy i na tym sie kończy jego rola a ten Prezesik drugi szałowy wraz z Panią Babcią B robia i tańczą jak im zagrają czyli stradom rozpieprzają na cacy, bo za takie pensyjki to co im zależy. Pan prezesik B przydupasa sobie przyjął kierowniczka K, który ponoc niezłą rozpierduche w dziale sprzedaży robi, bo prosty jest jak budowa cepa no bo i skad ma miec doswiadczenie w rzadzeniu ludźmi jak to chłopoczątko nigdy na stanowisku kierwoniczym nie był. A ponadto nic dziwnego ze handlowcy odchodzą, bo jego metodą kierowania ludżmi jest ich zastraszanie że ich zwolni i takie tam pierdoły, ale Panie K do straszenia to trzeba miec JAJA a Pan ich niestety nie ma. A jak tak dalej pójdzie to sami sie wszyscy zwolnia bo ileż to mozna z debilami pracować. prezesie nie badź tak slepo wpatrzony w tego swojego pomagiera Pana K bo tą jego głupota jescze bardziej przesiąkniesz i wywiozą cię na grunwaldzką do Lublińca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfila Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 22:23 Witam wszystkich piszących. Jak wszyscy wiemy z doświadczenia każdy z nas ma swojego dyrektora buraka. Ja miałem/am, mam nowego i tak do momentu aż samemu człowiek czegoś nie wymyśli, może kiosek z lodami, hehehe. Ale do rzeczy. Historia ta ropoczela sie 125, oj, 126lat temu. Ale historia potrwa tylko 127 lat. Dyrektor burak i jego NOWY asystent napewno skrócą męki co poniektórych. Durektor burak jest zafascynowany swoim asystentem ze zaczynam podejrzewac ze oboje sa gejami, bo pedałami nie sa, teraz sie mowi gej, nie pedal.to tak w nawiasie. To chyba byla milosc od pierwszego wejrzenia. Jest taki piekny i powabny, fascynujace romby napewno dzialaja na wobraznie buraka. Oboje sie znakomicie uzupelniają, chociaż na mieście mówi sie że burak taki wszelako wyksztalcony a strado rozpierda...la jak miło. Ja milo patrzec jak tak wspanial ekipa pomalu, ale konsenkwentnie dązy do celu. Kompromitacja dyrektorze burak, taki wyksztalcony a taki cienki w zarzadzaniu, szkoly ci g... daly, najlepsza szkolą jest zycie. No ale do sedna, nie wiem o czym mialem/am pisac. Acha o milosci. Postaram sie wam co tydzien pisac jak to rozkwita to uczucie i wzajemna adoracja najlepszych managerow w calej 125 letniej historii stradom sa.... ciag dalszy nastapi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 08:36 widać robi sie ciekawie świeta racja co piszecie WIELKI SZACUN dla norka i fanfila czekamy na ciag dalszy...... ciekawe co na to dyrektor burak i jego asystent???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREAM2009 Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.hitech-net.pl 05.12.08, 17:54 Witam wszystkich,bylych i obecnych pracownikow zakladu,wspolczuje tym ktorzy jeszcze tam pracuja,mam nadzieje,ze kiedys zmadrzeja i zmienia miejsce pracy,tez dlugo nad tym zwlekalem,ale w koncu opuscilem ten zaklad i naprawde tego nie zaluje.Sa jeszcze zaklady w tym kraju i tym wojwodztwie gdzie da sie pracowac i przede wszystkim sie chce,a to wszystko dzieki zarzadowi,ktory naprawde ceni ludzi.pozdrawiam wszystkich a przede wszystkim wydzial D i zmiane C.OPERATOR POWLEKARKI(byly operator) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly starex Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 18:55 oj Michal Michal , te twoje klamstewka to istne arcydzielo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasia Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 23:05 Ja też juz nie pracuję w tej firmie i nie żałuję bo jest to najwieksze bagno w jakie mozna wdepnąć. Dyrektor burak owszem wykształcenie ma na papierku ale nie potrafi wykorzystać swojej wiedzy w zarządzaniu firmą i pracownikami. Jedynie co mu zajebiscie wychodzi wraz ze swoim asystentem burakiem również bo dobrali sie chłopoki jakby sie w korcu maku szukali to rozpie...nie całego zakładu, a wyćwiczyli się na rozpie...niu własnie działu sprzedaży za który to dyrektor burak i jego asystent sa odpowiedzialni. Dyrektorze Burak i Asystencie Burak nie walcie nawzajem sobie konia tylko jak juz cos to wszystkich wypie...ie ze stradomia i swoje osoby obsadźcie na tych stanowiskach, jestescie najlepsi to zastapicie wszystkich. Ciekawe co pani Dyrektorowa Burakowa na nowa miłość męża.... zdziwiona czy zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 23:27 Wiecie co wpadłem na pomysł co powinien dostac dyrektor burak i jego asystent od św. Mikołaja - kilogram mydła albo wazeliny zeby chłopaki poslizg mieli skoro tak sie kochają, ten prezent na pewno ułatwił by im wspólne pożycie - nie myslelismy że w stradomiu narodzi sie taki romansik = wielka miłość dwóch poj....ów. Na razie to grę wstępna uprawiają czy pójdą na całość czas pokaze, bacznie będziemy sledzić ich związek. A dyrektorowej Burakowej szczerze wspólczujemy poczynań męża. Miłośc czasami bywa slepa i slepy na wszystko jest dyrektor burak, zanim sie ocknie bedzie już za późno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 102 Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.08, 19:55 Szokda tylko, ze poziom postów zamieszczanych na tym forum systematycznie sie obniza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 20:25 gościu 102 poziom pisanych postów się nie obniża, a nic na to nie poradzimy że te posty opisuja tak prostackich panów, którzy ten poziom niestety bardzo niski reprezentują. Treść postów to czysta prawda, boli nas to stradomiaków że pod takimi rzadami przyszło nam pracować, ale pewnie juz niedługo bo kres nadchodzi wielkimi krokami. Teraz jest agonnia a za chwilę zgon stradomia......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam taki Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 06.12.08, 20:53 jeszcze troche potrwa stradom a najbardziej to mnie smiesza zarobki jakie angaze dostali do podpisu ale ciesze sie bo tam są tacy ze za 800 by pracowali i klaniali sie kierownikowi w pas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do : Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 17:56 do operatora powlekarki z zm C .Michale : Zle Ci bylo ? nie dosc ze obijałes sie lizales dupe wszytskim . siedziales godzinami u brakarki . podkrecaliscie obroty i konczyliscie 2 czy 3 h przed czasem. Spales na nockach w szatni czy nie wiadomo gdzie , wku...ales innych którzy pracowali w tym czasie .. no i dobrze ze juz tam nie pracujesz . Przynajmniej nie zal takiego nieroba .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:02 wpadłem na świetny pomysł ŚW .MIKOŁAJ powinnien ci ofiarować garśc rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:09 szkoda że nie masz odwagi napisać kim jesteś, bo wtedy mógłbym ujawnić światu co o tobie maluczki człowieczku mówi się na mieście hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:28 odpowiedż dla hahaha:wpadłem na świetny pomysł św.mikołaj powinnien ci przynieś garść rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.08, 00:48 Otóż to, ludzie sami uczą dziadostwa "górę", nikt nie powinien podpisać tych żałosnych zmian warunków płacy. Po nowym roku podwyżki i ciekawe na co starczą te wielkie "pieniądze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAREX/SIMA Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 11:18 ja sie ciesze ze nie pracuje juz tam . i mam satysfakcjie ze to ja sie zwolnilem a nie oni mnie .. zreszta dziwie sie ze za takie pieniadz ktos tam pracuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:40 Dzisiaj coś asystent Dyrektora Buraka miał smutną minkę, czyżby tęsknił za burakiem kóry do Indii wyjechał? Aż dziwne że Dyrektor Burak naraził ich związek na takie rozstanie i nie zabrał ze soba swojej miłości. asystent smutny bo prezent od św. mikołaja leży nieużyty.............ale asystencie co sie odwlecze to nie uciecze, a narazie zajmij się kierowaniem podczas niebobecności buraka i dawaniem dobrych rad jak to ty potrafisz. Dobre rady zawsze w cenie dlatego dobrą pensyjkę masz i nareszcie zdobędziesz jakąś praktykę na stanowisku kierowniczym bo do tej pory chyba nie miałeś okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do norka Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:41 Wymyśl coś innego.To już staje się nudne,a ty monotonny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 10.12.08, 18:22 piszczie to takie ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnbv Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:19 odpisuję wszystkim mądrym ludzią,wasze wypowiedzi są płytkie i oznaczają tylko jedno że macie problem z bardzo niskim poczuciem własnej wartości. Jesteście zflustrowani ,mało inteligentni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.chello.pl 12.12.08, 23:07 Ludziom , idioto ,ludziOM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllllll Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:35 a tobie norka żal dupę ściska i dlatego to piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:47 żal dupę ściska norce czyli to ksywa asystenta z tego co wiem, właśnie wytyka piszącym że są prości i mało inteligentni ale niech na siebie spojrzy jaki on jest płytki , prosty , beznadziejny na całej lini zrówno zawodowej jak i wizualnej. W stradomiu to tylko przy kąpie siedzi i w internecie grzebie bo na niczym się nie zna, żadnego autorytetu nie ma jako kierownik w całej firmie, nie mówiąc już o jego dziale, oczywiscie poza Dyrektorem Burakiem, tylko on go darzy wielkim uczuciem co widać, bo inny dyrektor już dawno by mu podziękował. Sprzedaży nie ma, ludzie z działu sprzedaży odchodzą sami,totalna rozpierducha do tego Panie norka nadaje się pan idealnie pogratulować osiągnięć. Jak ktos chce zeby jego zakład upadł to proszę se zatrudnic Dyrektora Buraka i jego Asystenta Norka, to chłopaki potrafią robic najlepiej, takiego duetu nie znajdziecie nigdzie tylko w Stradomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do norka,XYX Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:26 Hmm, jesteś niedowartościowanym pracownikiem Działu Sprzedaży?? Poproś o przeniesienie na produkcję, tam potrzebują pracowitych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 22:37 Jak mogą być niedowartościowani ludzie w sprzedaży jak oni tam nieźle zarobią a guzik robią, jak ich wypasiony kierowniczek, ten dział to czysta improwizacja a my ludzie na produkcji na to robimy. Ale jak Dyrektor Burak takich prostaków przyjmuje na kierowników który improwizuje że coś robi i posłuchu nie ma to jak ma być dobrze. Dobrze już w stradomiu nie będzie chyba że Dyrektora buraka i jego asystenta wywalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: produkcja Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 22:47 Panie Asystencie Norek my na produkcji to zapie...my a nie tak jak Pan się opie... i pierdzi w stołek w pracy i niezłą pensje bierze.Jak by produkcje obsadzili takimi zdolniakami jak Pan to podejrzewam że produkcja by nie ruszyła do usranej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do asystenta norka Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:38 Ty prosty człowieczku ty to nawet do nas na produkcję się nie nadajesz ze swoimi zdolnościami, ponoć juz jakieś 6 miechów jesteś i na asortymentah się nie znasz które my na produkcji produkujemy. jak masz coś do nas to przyjdź na wydział to se pogadamy, tobie płacą dużą kasę ch... wie za co, a my zapie...my i śmieszne pieniądze zarabiamy, mądrowac i gadac bez sensu to każy potrafi ale na robocie to sie jeszcze trzeba znać a ty co chłoposzku???????? wiaderko i łopatkę se weź i do piaskownicy jeszcze i to już!!!!!!!!! Ku... gdzie to takiego kretyna przyjąć do pracy a doły kopać i to niewiadomo czy ta chudzina by sobie poradziła, pewnie byłoby to dla niego zbyt skąplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.08, 22:08 Czytam ostatnie posty i szczęka mi na klawiaturę opada.Czyżby nowa krew w Stradomiu (szkoda że tak póżno).To już nie d...włazy i psiaki z podkulonymi ogonami.A może jak się 'wzięli" za Wasze d... to się obudziliście? Trzymam za Was kciuki.'Umilajcie" życie tej bandzie, choćby tylko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 94.251.137.* 15.12.08, 08:46 Dział Sprzedaży najeżdza na swojego kierownika to musi byc jakaś przyczyna. A jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę. Domyślam się, że kierownik zabrał im kasę - teraz współpracownicy dziękują za pomocą tych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sprzedaży Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:08 Myślę że nie masz racji XZ ponieważ z tego co wiem to w dziale sprzedaży pracują ludzie wykształceni, inteligentni i nigdy by się nie zniżyli do takiego niskiego poziomu żeby opisywać swoich przełożonych na forum, a ci co to opisują to widać jaki poziom i klasę reprezentują. Może jesteś osobą która w niedalekim czasie zakończyła swoja karierę w stradomiu i dzięki tym postom chcesz się odegrac za los który cię spotkał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fana Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 22:54 Gość portalu: fan sprzedaży napisał(a): > Myślę że nie masz racji XZ ponieważ z tego co wiem to w dziale > sprzedaży pracują ludzie wykształceni, inteligentni i nigdy by się > nie zniżyli do takiego niskiego poziomu żeby opisywać swoich > przełożonych na forum.... Och, to widać mało wiesz, możne i wykształceni (papierek jeszcze nie świadczy o wykształceniu).Co do inteligencji, to podyskutowałbym. Z inteligencją, to jest tam ,, na bakier".Baaardzo dużo im brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:13 heh teraz sie zaczeli burzyc .. a jak zabierali pieniadze tym na produkcji to cicho siedzieli . i BARDZO DOBRZE ZE ZABRALI wam kasy nieroby . bardzoo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś