Dodaj do ulubionych

Pozew przeciwko Cinema- City

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:50
Jak mi nerki siądą to pozwe CinemaCity za to że sypią szkodliwą dla zdrowia ilość soli do popkornu!!!!!
Obserwuj wątek
    • notrendy Re: Pozew przeciwko Cinema- City 29.07.06, 23:52
      Jedzenie w kinie jest nieeleganckie i niekulturalne. A jeszcze jak dojdzie do
      tego szelest papierków od cukierków i siorbanie coli. Załamać się można.
    • Gość: marcin_r Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 00:03
      Tak jest prawie wszędzie - sypią dużo pieprzu, soli żeby zaraz kupić coś do
      picia. Taka niewinna strategia, mała manipulacja.
      • Gość: kinomam Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:00
        i wlasnie dlatego przestalem chodzic do kina ,nie mam zamiaru placic kupe kasy
        za mozliwosc posluchania psyczacych puszek ,chrupania chrupek, szeleszczenia
        batonikami. Czasami to zastanawialem sie czy ci wszyscy ludzie to przysli sie
        tam nazrec czy obejzec film
        • Gość: izis Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:42
          100%racji z tą solą.Wyszczypało mi usta po zjedzeniu kubełka na max'a.Od tej
          pory przemycam swoją porcje kukurydzy-nie soloną,a chrupanie nie jest
          głośniejsze od odgłosów wiercących sie czy poszeptujących ze sobą ludzi w kinie.
        • Gość: prawdziwy kinoman Re: prawdziwi kinomani chodzą do OKF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:01
          Jakbyś był prawdziwym kinomanem to chodziłbyś do OKF. Nie dość, że filmy z
          najwyższej półki, a nie popkornowa papka dla oczu, to w dodatku nie ma picia
          siorbania, szeleszczenia i ŻADNEJ innej konsumpcji. I dodatkowy plus: tańsze
          bilety. Polecam OKF wszystkim którzy przedkładają film nad słone dodatki :-)
          • Gość: Tomek Re: prawdziwi kinomani chodzą do OKF IP: *.57.jawnet.pl 31.07.06, 11:23
            Do kina idzie sie po kontakt ze sztuka, a nie żreć popkorny. Powinni wporowadzić
            osobne (droższe zeby wyszli na swoje) seanse z zakazem żarcia.
        • Gość: ja Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:44
          Zgadzam sie tego ucza dzieci w pierwszej klasie!!!Moim zdaniem powinni
          zlikwidowac barek w cinema-city.Tam ceny sa o wiele drozsze niz w
          mc.donald,s,kfc,itd.
          • Gość: Anana Kofana Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 01.08.06, 20:20
            jak dla mnie jest za drogo, to po prostu nie kupuje, proste. chociaz w sumie,
            czemu nie zlikwidowac np. wszystkich drozszych restauracji?! bary mleczne to
            potega!! to samo bedzie sie tyczyc oczywiscie hoteli i sklepow z eleganckimi
            ciuchami
            PS. tak juz jest na tym swiecie, ze jak cos przynosi dochody, to sie tego nie
            likwiduje
    • marcelmilau Re: Pozew przeciwko Cinema- City 31.07.06, 02:03
      Ale z was tumany.
      Idziecie do kina czy do knajpy ?
      Do kina idziesz obejrzeć film a po kinie zabierasz swiją pannę na jedzonko i
      jest świetnie a nie żresz pop corn.
      • Gość: eks barmanka CC Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:42
        Szkoda ze w tym poście nie wypowiadają się ludzie którzy na popcorn narzekają,
        że jest za mało słony. Pracowałam przy popcornie od otwarcia kina i wiem jacy
        ludzie potrafią być upierdliwi. Na propozycje dosolenia sobie we własnym
        zakresie reagują gwałtownym przekleństwem, że od czego jesteśmy my...
        Chamstwo...

A co do czyjejś sugestii o mnipulacjach, niestety muszę zmartwić tego osobnika.
        W trakcie szkolenia nikt nie uczył nas,żeby popcorn przesalać, i w ten sposób
        zmuszać do zakupu napoju. Nasz marketing ograniczał się do proponowania czegoś
        do picia. Ale to nic nowego bo wszedzie tak jest w McDonald's, na stacjach
        benzynowych.
        • Gość: kornik Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.czestochowa.agora.pl 01.08.06, 12:47
          Nie przejmuj się tymi wpisami. Goście, którzy chodza do kina żeby się najeśc
          popkornu, potem pewnie idą do knajpy, żeby zrobić kino. Jak mu nie smakuje to
          może nie jeść. Ja nie lubię ogórkowej więc nigdy jej na obiad nie zamawiam.
    • Gość: Anana Kofana Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 01.08.06, 20:22
      a jak Ci zeby siada, to ich pozwij, ze cola jest za slodka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka