Gość: Gall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:50 Jak mi nerki siądą to pozwe CinemaCity za to że sypią szkodliwą dla zdrowia ilość soli do popkornu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
notrendy Re: Pozew przeciwko Cinema- City 29.07.06, 23:52 Jedzenie w kinie jest nieeleganckie i niekulturalne. A jeszcze jak dojdzie do tego szelest papierków od cukierków i siorbanie coli. Załamać się można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 00:03 Tak jest prawie wszędzie - sypią dużo pieprzu, soli żeby zaraz kupić coś do picia. Taka niewinna strategia, mała manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomam Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:00 i wlasnie dlatego przestalem chodzic do kina ,nie mam zamiaru placic kupe kasy za mozliwosc posluchania psyczacych puszek ,chrupania chrupek, szeleszczenia batonikami. Czasami to zastanawialem sie czy ci wszyscy ludzie to przysli sie tam nazrec czy obejzec film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:42 100%racji z tą solą.Wyszczypało mi usta po zjedzeniu kubełka na max'a.Od tej pory przemycam swoją porcje kukurydzy-nie soloną,a chrupanie nie jest głośniejsze od odgłosów wiercących sie czy poszeptujących ze sobą ludzi w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kinoman Re: prawdziwi kinomani chodzą do OKF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:01 Jakbyś był prawdziwym kinomanem to chodziłbyś do OKF. Nie dość, że filmy z najwyższej półki, a nie popkornowa papka dla oczu, to w dodatku nie ma picia siorbania, szeleszczenia i ŻADNEJ innej konsumpcji. I dodatkowy plus: tańsze bilety. Polecam OKF wszystkim którzy przedkładają film nad słone dodatki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: prawdziwi kinomani chodzą do OKF IP: *.57.jawnet.pl 31.07.06, 11:23 Do kina idzie sie po kontakt ze sztuka, a nie żreć popkorny. Powinni wporowadzić osobne (droższe zeby wyszli na swoje) seanse z zakazem żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:44 Zgadzam sie tego ucza dzieci w pierwszej klasie!!!Moim zdaniem powinni zlikwidowac barek w cinema-city.Tam ceny sa o wiele drozsze niz w mc.donald,s,kfc,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anana Kofana Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 01.08.06, 20:20 jak dla mnie jest za drogo, to po prostu nie kupuje, proste. chociaz w sumie, czemu nie zlikwidowac np. wszystkich drozszych restauracji?! bary mleczne to potega!! to samo bedzie sie tyczyc oczywiscie hoteli i sklepow z eleganckimi ciuchami PS. tak juz jest na tym swiecie, ze jak cos przynosi dochody, to sie tego nie likwiduje Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Pozew przeciwko Cinema- City 31.07.06, 02:03 Ale z was tumany. Idziecie do kina czy do knajpy ? Do kina idziesz obejrzeć film a po kinie zabierasz swiją pannę na jedzonko i jest świetnie a nie żresz pop corn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks barmanka CC Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:42 Szkoda ze w tym poście nie wypowiadają się ludzie którzy na popcorn narzekają, że jest za mało słony. Pracowałam przy popcornie od otwarcia kina i wiem jacy ludzie potrafią być upierdliwi. Na propozycje dosolenia sobie we własnym zakresie reagują gwałtownym przekleństwem, że od czego jesteśmy my... Chamstwo... A co do czyjejś sugestii o mnipulacjach, niestety muszę zmartwić tego osobnika. W trakcie szkolenia nikt nie uczył nas,żeby popcorn przesalać, i w ten sposób zmuszać do zakupu napoju. Nasz marketing ograniczał się do proponowania czegoś do picia. Ale to nic nowego bo wszedzie tak jest w McDonald's, na stacjach benzynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.czestochowa.agora.pl 01.08.06, 12:47 Nie przejmuj się tymi wpisami. Goście, którzy chodza do kina żeby się najeśc popkornu, potem pewnie idą do knajpy, żeby zrobić kino. Jak mu nie smakuje to może nie jeść. Ja nie lubię ogórkowej więc nigdy jej na obiad nie zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anana Kofana Re: Pozew przeciwko Cinema- City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 01.08.06, 20:22 a jak Ci zeby siada, to ich pozwij, ze cola jest za slodka :) Odpowiedz Link Zgłoś