Dodaj do ulubionych

praca dla nauczyciela

IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.06, 14:21
juz sama nie wiem co mam robic i gdzie jeszcze mam isc. Roznioslam jeszcze w
lutym ponad setke podan i nic. W maju kazda ze szkol odwiedzilam jeszcze raz
i nadal nic.Zglosilam swoja osobe do Urzedu Miasta do Wydzialu Edukacji
Jestem po filologii polskiej, wosie i logopedii, ma ktos podobne
doswiadczenia? No kurcze normalnie dol.
Obserwuj wątek
    • Gość: ON Re: praca dla nauczyciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:31
      Moja narzeczona jest po fil. polskiej i tez lipa
      • Gość: A.M. Re: praca dla nauczyciela IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.06, 14:35
        a tyle sie mowilo o wczesniejszych emeryturach dla nauczycieli, myslalam ze
        moze da sie gdzies zalapac, ale z tego co pytalam to nikt sie nie wybiera na
        taka emeryturke, co wiecej redukuja liczbe nauczycieli bo brakuje dzieciakow.
        Nic tylko trzeba bedzie sie przekwalifikowac, teraz chyba fryzjerki maja
        najlepiej na rynku pracy
        • aka79 Re: praca dla nauczyciela 31.07.06, 14:45
          Ja szukam pracy jako pedagog szkolny, wychowawca i też nic. Podania w szkołach,
          zgłoszona w Urzędzie Mista (chociaż nie wiem czy to coś daje). :(
          • mmaly Re: praca dla nauczyciela 31.07.06, 14:59
            Te emerytury nauczycielskie przesunęły się znowu o rok.
    • Gość: Nika Re: praca dla nauczyciela IP: 195.189.52.* 31.07.06, 14:57
      Czy wszystkie osoby, które ukonczyły studia kwalifikujące do pracy w placówkach
      oświatowych uważają, że bez problemu znajdą etat? Ludzie! Was jest setki! Etatów
      nie ma. Trzeba mieć szczęście, znajomości i nie wiem, co jeszcze, żeby móc
      pracować w oświacie. Nie łudźcie się, że złożycie podania i zaraz po skonczeniu
      studiów znajdziecie zatrudnienie. Mieszkam w Częstochowie i tez nie mogę znaleźć
      pracy w swoim zawodzie. Z zawodu jestem socjologiem i nauczycielem języka
      angielskiego.
      • aka79 Re: praca dla nauczyciela 31.07.06, 17:47
        Na nauczycieli angielskiego jest mnóstwo ogłoszeń, także dla nauczycieli
        przedmiotów zawodowych.
        • mmaly Re: praca dla nauczyciela 31.07.06, 17:56
          Ogłoszenia ogłoszeniami, a życie życiem.
          Dużo bym dał, żebym miał możliwośc pracowania w Częstochowie w jakiejś szkole
          średniej na północ od Al. JPII, a najlepiej w VIII LO. Boże, jak by to tanio
          było żyć w ten sposób.
          Ale póki co mam szansę być na północ od JP II być zameldowanym na stałe, a żyć w
          innym województwie i tamże pracować. A najlepiej to chyba do Irlandii wyjechać.
          Ironią tego wszystkiego jest fakt, że taka Irlandia to była jeszcze niedawno
          Czestochową Europy. A teraz się role odwróciły. Więc cóż, może tu też kiedys
          wróci jakiś zdrowy rozsądek???
          • aka79 Re: praca dla nauczyciela 31.07.06, 18:22
            Niestety w Częstochowie ciężko z pracą w oświacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka