Dodaj do ulubionych

uwaga na Passata SC----88

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:48
Chcialbym zwrocic uwage kierowcow na Passata SC----88 [B5 niebieski
metalik],gosc zajezdza droge ,wymusza,widac ze nie uzywa lusterek no po
prostu koszmarnie jezdzi.Auto czesto stoi na ulicy Faradaja przy sklepie
ABC.Jesli go spotkacie uwazajcie na swoje auto .
Obserwuj wątek
    • Gość: g...o Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.21.pl / *.21.pl 04.08.06, 15:24
      bardzo DZIĘKUJE to jest naprawde bardzo powazna sprawa hehe
      • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:05
        he he to bedzie jak ci wiedzie w kufer he he
    • Gość: ty Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.21.pl / *.21.pl 04.08.06, 16:15
      ty to patrz na siebie a nie oceniaj innych wy zlotoweczki to dobiero jezdzice
      jak szatany postrachem ulic jestescie hehe
    • Gość: rafi Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.provident.pl 04.08.06, 16:25
      Skoro tak jezdzi to trzeba mu tu troche przysrac na forum. Jaki ten passat?
      Nowy w miare? Bo jak stary to moze koles jest kolega tego z zawodzia.
      • Gość: opel Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.prenet.pl 04.08.06, 18:32
        zgadzam sie z tym ci kierowcy taksowek to oi sa zagrozeniem dla otoczenia
        tak sie woza po ulicach jakby te ulice byly by ich wlasnoscia
        • Gość: pasek Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:25
          taksowkarze wy chyba nie macie co robic
          • slmaly Re: uwaga na Passata SC----88 04.08.06, 21:40
            A ja znam tego goscia z Passata i wiem ze jezdzi lepiej niz wszystkie zlotowy
            razem wziete :) Pozdroooooo
        • lordu Re: uwaga na Passata SC----88 04.08.06, 21:42
          znam sie z tym kolesiem z passata i popieram jego!!jezdzicie taksowkarze jak stare ku.... w burdelach a jeszcze piszecie na kogos ze zajezdza!!powinien ci tak zajechac zebys zapamietal go jeszcze dokladniej!!
          • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 04:26
            ale piszecie bzdury i nie na temat.taksowkarze jezdza po 10 godzin codziennie
            niezaleznie od pogody .chcecie nauczyc Musiorskiego piec chleb a Chinczyka
            nauczyc gotowac chinskie zarcie ? A na tego Passata uwazajcie gosc sobie z
            jazda nie radzi
            • Gość: KierowcaBombowca Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:45
              I co z tego , że jeździcie po 10 godzin dziennie?? Niby, że lepiej jeździcie???
              Rutyniarze jesteście i nie zwracacie uwagi na innych uzytkowników drogi. Wy i
              kierowcy autobusów i tirów to najgorsi użytkownicy naszych dróg.
      • Gość: . Re: uwaga na Passata SC----88 IP: 212.160.86.* 05.08.06, 08:24
        Gość portalu: rafi napisał(a):

> Nowy w miare? Bo jak stary to moze koles jest kolega tego z zawodzia.

Jesli jest to Passat B5, to jest juz stary model, a gosciu pewnie buja sie jak
        nowym i widac tego skutki ...
        Taksowkarze jezdza podobnie do tego goscia, ale swoich wad nie widza ...
        • Gość: olo Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 08:36
          taksowkarze pilnujcie lepiej siebie nie widzicie chyba jak wy jezdzicie
          • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:39
            oj dzieci ,dzieci
            • Gość: dziewczyna Re: uwaga na Passata SC----88 IP: 83.167.248.* 05.08.06, 11:43
              przyganiał kocioł garnkowi, przecież wiadomo że taksówkarze jeżdzą z małą
              kultura, też wymuszają pierwszeństwo, nie włączają kierunkowskazów i jeszcze sie
              tłumaczą że siedza w samochodzie po 10 godzin i wynikato z tego, eh
            • Gość: alik Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:45
              cos tak gosciu uparl sie tego passata zazdrosny jestes czy co zwroc uwage na
              innych uwierz sa jeszcze gorsi
              • Gość: 12.12m Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:49
                a ja was nie rozumiem!ktos ostrzega przed kolejnym piratem drogowym a wy zaraz
                obracacie kota ogonem.a po drugie to jeszcze sie nie spotkałam z taksówkarzem
                ktory by łamał przepisy,to jest ich praca i jak by łamali przepisy to by
                stracili prace.
              • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 13:49
                zazdrosny o passata ?zazdrosny moge byc o maybacha. a na tego ;kierowce;
                zwrocilem uwage juz dawno ,ale taki numer jak wycial w czwartek w drugiej alei
                sklonil mnie do napisania tego postu.nie twierdze ze wszyscy taksowkarze jezdza
                dobrze ale wiekszosc tak.smieszy mnie to ze ktos kto pokonuje jakies 10 czy15
                tys.rocznie poucza ludzi dla ktorych jazda samochodem jest zawodem i rocznie
                robia 50 czy 70 tys. km, to tak jakby kierowca dacii logan radzil jak ma
                jezdzic kierowca bmw m 5.a passata sc----88 napewno spotkacie i przekonacie sie
                o jego ;umiejetnosciach;.
                • Gość: wessa Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:43
                  TO ZNACZY CO ON DOKLADNIE ZROBIL ZE TAK CIE TO WKURZYLO TERAZ DUZO MLODYCH
                  JEZDZI BEZ WYOBRAZNI A POTEM SA SKUTKI A PROPO CZY TEN PASSAT MA CZARNE SZYBY
                • Gość: Pomr Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.pl / *.sfc.pl 05.08.06, 14:51
                  Maybacha powiadasz, to czym Ty taryfiarzu jeździsz?

No dobrze robicie po te 70-80 tys. rocznie, ale jak ja bym tyle jeździł to bym
                  chyba lepiej jeździł niż większość taksówkarzy co zajeżdżają droge, nie wiedzą
                  co to kierunkowskaz, ani kultura na drodze. Pisałem już to w którymś temacie jak
                  przechodziłem na zielonym a jakaś złotówa podjeżdża i trąbi na mnie.
                • Gość: FC2 Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 15:00
                  OGOLNIE RZECZ BIORAC TO KULTURY JAZDY MUSI NAUCZYC SIE SPORO OSOB
                  • Gość: SS Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.21.pl / *.21.pl 05.08.06, 15:25
                    zgadzam sie z tym naprawde duzo ludziskow(kierowcow) powinno nauczyc sie
                    kultury jazdy a co do zlotoweczek to wszystkie tak samo jezdza czyli bez zadnej
                    kultury lamiac prawo ruchu drogowego i taka jest prawda moi mili
                    • Gość: Tak se myśle Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:33
                      Szczerze mowiac to nie uwazam ze powinno sie tak uogolniac taksowkarzy,
                      tirowcow, lub na przyklad kobiety, czy tez "pozostalych" kierowcow. Z kazdej
                      grupy znajdzie sie zarowno dobry kierowca, jak i jakas ciermięga :) Tylko jak
                      widzisz jak zwykly samochod lamie przepisy, to jest to jakis tam kierowca, a
                      jak widzisz taksowkarza, to wtedy to ten pie...ony zlotowa lamie prawo :)
                      Pozatym jak ktos wsiada zeby tylko sobie pojezdzic, to inaczej to wyglada niz
                      jak sie musi jezdzic zeby zarobic... Dziury w drogach, beznadziejny system
                      oznakowania drog, nie przemyslanie ustawione swiatla na skrzyzowaniach (wytnie
                      sie to ze nawet w nocy przy pustej drodze trzeba sobie postac na czerwonym),
                      sprawiaja, ze przybiera sie troche inny styl jazdy, niz to sobie wyobraza jakis
                      tam zwykly kierowca :)
                • Gość: lordu Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 15:39
                  co wy taksowkarze wogole pieprzycie!!po pierwsze to czy wy uwazacie sie za bardzo dobrych kierowcow??jak tak to smieszni jestescie!!i nie mowcie ze wy w ciagu roku po miescie robicie 70 tys km!!hehehe normalnie rozwalilo mnie to!!znam tego goscia z passata bardzo dobrze i wiem jak jezdzi!!i jeszcze nie jednego z was nauczylby jezdzic!sam jezdze duzo i juz nie raz sam przekonalem sie ze zlotowy to poprostu hamy!!(oczywiscie pewnie nie wszyscy)ale jeden drugiemu opinie wyrabia!!a kulturalnych taksiarzy jest malutko!!
                  • Gość: GG Re:Kierowcy Carex TAXI potrafą jezdzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 15:48
                  • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 11:44
                    panie lordu najpierw do szkoly. pisze sie chamy a nie hamy,potem na nauke
                    jazdy.co to sa te ;zlotowy;? uwaga gosc z passata sc----88 nie umie jezdzic to
                    jest fakt. ostrzeglem innych kierowcow i na tym koncze .nie bede dyskutowal
                    z ;hamami; hi hi hi
                    • Gość: lordu Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:09
                      hahaha ale smieszne!!jak taki madry jestes i taki wyuczony to dlaczego tylko taksówka jezdzisz ty imbycylu??!!
                      • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 01:59
                        imbecylem jestes ty skoro nie umiesz pisac po polsku chamie.Jestem ciemniaku na
                        pewno bardziej "wyuczony" od ciebie.sadzac po twoich poprzednich wpisach widac
                        ze masz problemy ze skleceniem zdania poprawnie.do szkoly i na nauke jazdy{ale
                        to pewnie bez sensu }
                        • Gość: taksowkarz Re: uwaga na Passata SC----88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 02:01
                          imbycylu ???, hamie ??? nowe slowa ? hi hi hi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka