Gość: acocieto IP: *.com 08.08.06, 19:43 <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwadrat Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:03 Fajna akcja Odpowiedz Link Zgłoś
manhu [...] 09.08.06, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu O co chodzi? 10.08.06, 14:33 Nie wiem o co chodzi, usunęli mi posta, a nic takiego tam nie było. Tyle, że po całej Danii muzułmanie ganiali córkę i zabili, ot następny krok. Fakt pisałem też o tym, że to dzicz, no ale co w tym złego? Raczej w tym, że ktoś dla takich rzeczy zabija, czy niemal atakuje komisariat. Tak czy inaczej, może ktoś mi podsunąć sformuowanie jak stosownie określać taką dzicz, nie uzywając słowa dzicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:32 Nigdy chyba nie zrozumiem, jak to jest że niepracujacy Romowie rozbijają się takimi furami, na które ja musiałbym pracować chyba z 5 lat ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec62 Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:05 Ja bym chyba córkę zabił jakby się chciała spotykać z romem! Z czego oni się wogóle utrzymują? Tylko kradną, napadają, oszukują itd. Widział ktoś kiedyś żeby cygan uczciwie pracował na rodzine??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI 2 Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.prenet.pl 08.08.06, 22:46 Polacy są takimi samymi złodziejami jak oni, tyle że ci kradną oficjalnie, a "my" nieoficjalnie. Co do tego czy widziałem cygana uczciwego, powiem że widziałem jak byłem na mazurach, normalnie pracowali jak reszta (ponoć od świadków Jehowy). Na pewno jest ich więcej, tylko my widzimy tylo co złe. W niemczech też uważa się polaków za złodziei i co? Cały naród polski jest złodziejski? Nie! Tak samo z nimi. Wszędzie są tacy i tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 13:39 badzmy szczerzy... w Polsce jest mnostwo zlodziei, ale bycie romem zobowiazuje do nic-nie-robienia... jak widze, jak przesiaduja calutkie dnie w poblizu mojego domu, nie pracuja, ale od samego rana chleja wode? _skad_ maja na to pieniadze? by pic trzeba zarobic - to oczywiste. co nie znaczy, ze 'cos' takiego, jak 'uczicwy rom' od razu nie istnieje... jest jednakze rzadkoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:59 linfan napisał: > nie pracuja, ale od samego rana chleja wode? Ja też chleję wodę. "Staropolankę" albo "Perłę Beskidu". I nie uważam, żeby to było ubliżające. Natomiast żałosne jest, jeśli ktoś kaleczy język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreg Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.acn.waw.pl 09.08.06, 15:11 > Ja też chleję wodę. "Staropolankę" albo "Perłę Beskidu". I nie uważam, żeby to > było ubliżające. Natomiast żałosne jest, jeśli ktoś kaleczy język polski. Od poczatkow polskiego internetu nasza rodzima netykieta dopuszcza pisanie po "polskawemu", czyli bez "ogonkow". Tak jest po pierwsze nieco szybciej po drugie sa ludzie piszacy z zagranicy, ktorzy czesto nie maja mozliwosci skonfigurowania komputera by mozna bylo uzywac na nim polskich znakow. Abslutnie nie ma powodu, zeby sie unosic albo kogos obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:18 I ten tekst chyba sobie skopiuje i bede wklejal jak tylko ktos sie bedzie do mnie rzucal o nieuzywanie polskich ogonkow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.chello.pl 09.08.06, 16:50 trzeba by jeszcze wywalic z forum tych co to znajda w posice jakis ort drą pyska ze analfabeta i zeby siedzial cicho bo orta zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:11 Jak będzie to literówka to spokojnie ujdzie, nawet dwie lub trzy, jak tekst będzie dłuższy :D Ale jeśli tekst wyglonda w ten sposub to zanim zacznie pisać niech sobie taki "ktoś" zainstaluje chociaż Firefox'a 2 z polskim słownikiem ;) Polecam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejsamulak1 Re: Wjechał samochodem do komendy policji 10.08.06, 08:24 Masz racje jak ja mieszkajac w Jndonezii moge uzywac Polskich znakow? ciesze sie ze moge cos przeczytac ,a mieszkam 6 miesiecy w jndonezii a szesc w Hong Kongu i Chinach,dziekuje ze chociez jedna osoba to zrozumiala. Miejcie wybaczenie dla osob pochodzenia polskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 15:27 Gość portalu: muchozol napisał(a): > linfan napisał: > > > > nie pracuja, ale od samego rana chleja wode? > > Ja też chleję wodę. "Staropolankę" albo "Perłę Beskidu". mam nadzieje, ze 'smakuje'. > I nie uważam, żeby to było ubliżające. wskaz prosze, gdzie napisalem, ze _chlanie_ _wody_ jest ublizajace samo w sobie. > Natomiast żałosne jest, jeśli ktoś kaleczy język polski. polecam zapoznac sie z zasadami netykiety. co Ci juz zreszta proponowal ktos inny :) ps. czytaj, prosze, ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: 83.238.175.* 09.08.06, 18:15 Och, jest całe mnóstwo Polaków, którzy także się nie przepracowują. W miejscowości, w której teraz mieszkam, spore grupki ludzi zbierają się pod sklepem już rano (ósma, dziewiąta) i popijają. Nierzadko do wieczora, albo późnej nocy. Smutna prawda jest taka, że w tym kraju _mnówstwo_ ludzi po prostu się obija, żyje z rent (mówię tu o ludziach sprawnych i na wiele lat przed emeryturą), dopłat i przeróżnego "kombinowania". Niestety, oni także mają prawo głosu, więc państwo (a już zwłaszcza miłościwie nam panująca koalicja) robi sporo, żeby się im przypodobać. Kosztem tych, którzy ciężko pracują żeby zarobić pieniądze. Niech nikt nie opowiada głupot o Cyganach, Rumunach czy innych nacjach. W nic-nierobieniu duża część naszego społeczeństwa przoduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Ada Czas juz zapomniec o PRL-ej propagandzie IP: 216.210.99.* 10.08.06, 02:02 Drogi linfan i tobie podobni. Wyglada na to ze Romowie sa madrzejsi od was i uzywaja mozgow. Wy pracujecie ciezko i macie g...o a oni pracuja madrze i maja to o czym wy pomarzyc mozecie. I to cala roznica. linfan napisał: > badzmy szczerzy... w Polsce jest mnostwo zlodziei, ale bycie romem zobowiazuje > do nic-nie-robienia... jak widze, jak przesiaduja calutkie dnie w poblizu mojeg > o > domu, nie pracuja, ale od samego rana chleja wode? _skad_ maja na to pieniadze? > by pic trzeba zarobic - to oczywiste. > > co nie znaczy, ze 'cos' takiego, jak 'uczicwy rom' od razu nie istnieje... jest > jednakze rzadkoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Pracowal... IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 15:24 dla swiadkow Jehowy???To juz napewno nie byl uczciwy Rom... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Pracowal... 09.08.06, 15:57 Rom Jehowy i w dodatku murzyn z błękitnymi oczami przebrany za mikołaja ;-) A tak poważnie, to niektóry romowie zarabiaja śpiewem i graniem. W Ciecocinku mieli swój festiwal. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Pracowal... 09.08.06, 16:02 Do jasnej "k" wcięło mi "h". Miało być w Ciechocinku! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Pracowal... IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 16:05 Nie ma sprawy znam Ciechocinek - wiem o jakie miasto poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Pracowal... IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 16:04 Takiego Mikolaja nigdy w zyciu bym do domu nie wpuscila....strach.I faktycznie - niektorzy.Ale ze spiewania i grania chyba tych samochodow nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Pracowal... 09.08.06, 17:06 Ja nie śpiewam i nie gram, i samochodu nie mam. Więc sobie pomyślałem, że jak ktoś śpiewa i gra, to może dlatego samochód ma. Cyganki to mnie nieraz zaczepiały, pytały o drogę, a na koniec chciały powróżyć. Nieufny jestem, więc się niezgodziłem na te wróżby. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: Pracowal... 10.08.06, 10:39 > Cyganki to mnie nieraz zaczepiały, pytały o drogę, a na koniec chciały powróżyć Mnie raz rozbawiły. Cytuję mniej więcej. Cyganka: "Powróżę panu. Pozna pan przyszłość. Powiem jak pan się nazywa..." Moja odpowiedź: "Ja do cholery wiem jak się nazywam" I ubawiony poszedłem dalej Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Pracowal... 10.08.06, 16:09 Dobre, ja tam nie jestem taki błyskotliwy, żeby na poczekaniu wymyśleć co odpowiedzieć, gdy do domu w moje urodziny zadzwoni Pani z Reader's Digest, złoży życzenia i 15 minut opowiada jaki ma dla mnie wspaniały prezent z okazji urodzin za jedyne 109 zł. Gdy odmówie, to proponuje na raty. Nie godzę się, bo wolę prezent w całości i gratis. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Rom Jehovy IP: *.cust-83.exponential-e.net 09.08.06, 19:58 DOBRE ! PARSKNELAM SMIECHEM NA GLOS!!!! DZIEKI! ;-) A swistak siedzi i zawija w sreberka..... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Pracowal... 09.08.06, 19:09 >uczciwy Rom... To pojęcie oksymoroniczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 11:48 Ale sadzac po reakcji to "tesciowie" tez sa Romami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:13 dobre to ,niezła komedia hiuhihih tesciowa goniła chlopaka a ten uciekł na policje bahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 13:53 Widział ktoś kiedyś > żeby cygan uczciwie pracował na rodzine??? Ja widziałem. Na przedmieściach Jarocina widziałem osiadłego Roma orającego pole. Zapamiętałem to bo było to 1-maja (dawno temu:-) , przyjechało MO i zaczęli go przekonywać ,że to swięto państwowe. Rom się wkurzył i zaczął batem wywijać - MO wycofało się :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 09.08.06, 14:08 A w którym to było miejscu dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet [...] IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędnik Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: 83.14.172.* 09.08.06, 14:15 Ja bym swojej córce wybił z głowy spotykanie się z romem. Jak moi poprzednicy już pisali - złodzieje i tyle. Jeszcze nie widziałem ani jednego uczciwie zarabiającego roma. A swoją drogą jego bym też pogonił :)) Ciekawe skąd BMW miał? Pewnie ukradł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal chyba autorasiści? IP: *.bg.am.poznan.pl 09.08.06, 14:26 musieliby nienawidzić własnej narodowości, bo rodzinka to zdaje się też Romowie :D Poza tym - generalizujesz człowieku. Rozumiem, że nie będziesz miał nic przeciwko, kiedy jacyś Niemcy dowiedziawszy się w trakcie rozmowy, że jesteś Polakiem, pobiegną na parking sprawdzić czy ich samochody jeszcze stoją? Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: chyba autorasiści? 09.08.06, 19:05 >bo rodzinka to zdaje się też Romowie Chyba się tylko zdaje, bo w artykule o tym nie ma. Przynajmniej ten ciawarez nie wywiezie już żadnej polskiej dziewczyny do burdelu w reichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 15:29 To jest to BMW z pocztowki co se Niemce teraz kawaly robia (zobacz pod artykulem o Polakach zlodziejach).A to wcale nie my tylko cyganie kradna Odpowiedz Link Zgłoś
epime Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 21:41 Gość portalu: Urzędnik napisał(a): > Ciekawe skąd BMW miał? Pewnie ukradł :)))) A skąd wiesz, złapałeś go za rekę? Że też takich zapyziałych szowinistów do klawiatury dopuszczają!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:26 tu są zdjęcia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46542401&a=46584580 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: 80.54.171.* 08.08.06, 22:07 No nie, to jest szok co ten cygan odwalil, musiał być nieźle posrany. Ale jak on wjechal na te schody tak wysko i nawet nie uszkodził auta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcyk Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.kl / 80.50.214.* 08.08.06, 22:38 o widze ze bylam pierwsza z ta informacja tylko w innym watku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 09.08.06, 09:09 Gość portalu: dn napisał(a): > tu są zdjęcia > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46542401&a=46584580 Dobre !! Ma ktoś jeszcze podobne, warto takie publikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfalt Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:29 rejestracja szczecinska, czyzby byl Szczecinianinem ten krewki mlodzieniec. A propos"s, a gdzie zdjecia zakochanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co za barany oczywiscie Policjanci IP: 219.136.249.* 08.08.06, 22:34 Wystrczy popatrzec na ostanie zdjecie jak cwaniaczek sobie pozuje przy BMW, gdyby ten samochod byl wypelniony materialami wybuchowymi przez terrorystow mieslibysmy jednego budynku mniej w czestochowie, dla mnie to Kompromitacja Czestochowskiej Policji ze w dzisiejszych czasach tak łatwo mozna by sparalizowac prace Policji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazik Re: Co za barany oczywiscie Policjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:59 faktycznie przecież w częstochowie terroryści wysadzaja przynajmniej jeden komisariat dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek W Re: Co za barany oczywiscie Policjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:19 A nie przyszlo Ci do glowy ze rok temu w Londynie niejeden myslal tak jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Co za barany oczywiscie Policjanci IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 09.08.06, 13:23 akurat w przypadku czestochowy - miasta ktore z powodu bezustannych pielgrzymek i tlumow ludzi moze byc calkiem realnym celem terrorystow, takie uwagi sa malo smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek W Re: Co za barany oczywiscie Policjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:52 Moj komentarz byl jak najbardziej powazny, w przeciwienstwie do pozowania przy samochodzie Policjanta figo fago ktory na ostatnim zdjeciu stoi z opartym o dach tego bmw łokciem. Gdyby to byl samochod wypakowany materialmi wybuchowymi to podejrzewam ze ten łokiec byłby w innym miejscu i pisze to jak najbardziej powaznie, bo po tym artykule widze jak łatwo potencjali zamochowcy mogliby sparalizowac miasto i to nie jest smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski ale w jakim miescie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:41 Dziennikarzu - nie kazdy jest w stanie sie domyslec - ze jesli komenda na Popieluszki - to pewnie Czestochowa informacja "gdzie sie zdazylo" jest na tyle ciekawa - ze powinna byc w pierwszym - a nie przedostatnim akapicie Odpowiedz Link Zgłoś
hubsol Re: ale w jakim miescie ?????? 09.08.06, 12:31 Czytam z zapartym tchem ten reportaż, żeby się dowiedzieć prawie w ostatnim akapicie że to Częstochowa. Akcja jak w dobrym kryminale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok w trampkach Rom - BMW, Audi, LANCIA? IP: *.aster.pl 09.08.06, 11:44 Tyle wyżebrali? A nasze łabędzie głodują?! Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Rom - BMW, Audi, LANCIA? 09.08.06, 11:51 Na takie BMW to pewno niejednego labedzia stac...Pewnie o to chodzilo "tescia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Dziwny jesteś :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 13:27 Polscy Cyganie to z reguły ludzie dość zamożni. Ci co żebrzą to z reguły Cyganie przyjezdni, z Rumunii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Dlatego teraz - BMW, Audi, LANCIA IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 15:32 Zlicytowac i zakupic pokarm dla labedzi Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 11:45 A w jakim miescie ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kronos Częstochowa - jakiś 1 km od Jasnej Góry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:51 ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Częstochowa - jakiś 1 km od Jasnej Góry! 09.08.06, 12:04 Swietny ogorkowy temat!I posty fajne!Az chce sie czytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic No dobra ale w jakim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:46 Wszystko w tym art. jest ze szczególami,podana ulica tylko bagatela nie wiadomo w jakim mieście.Tak pisza redaktorzy "czołowej" gazety.Rosną nowe kadry michnikowców plotących duby smalone ,nieważne czy z sensem-byle pleść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx????xxxxxx Re: No dobra ale w jakim mieście IP: *.34.pl / 80.51.236.* 09.08.06, 13:00 Gość portalu: wic napisał(a): > Wszystko w tym art. jest ze szczególami,podana ulica tylko bagatela nie wiadomo > w jakim mieście.Tak pisza redaktorzy "czołowej" gazety.Rosną nowe kadry > michnikowców plotących duby smalone ,nieważne czy z sensem-byle pleść. Ważne, że jeśli chodzi o co inne to podaje sie ze szczegolna starannoscia !! Prosze zobaczyc zalaczony link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46597539&a=46597786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: No dobra ale w jakim mieście IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.08.06, 21:11 W I C - czytaj ,az zrozumiesz w Czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario911 Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.jjs.pl 09.08.06, 11:46 Nie ma to jak dobra "przyszła" rodzinka. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murphy Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.it-net.pl 09.08.06, 12:20 A w tamtym tygodniu zdaje się widziałem fragment Rozmów w Toku z Ewą Drzyzgą, i jej gości byli cyganie gdzie była mowa o takich inscenizowanych porwaniach. A tu proszę bajka z tokszoł, mija się z rzeczywistością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d ale jak Rom zbije Belga to staje się Polakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:19 ale jak Rom zbije Belga to staje się Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baghera Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.paiz.gov.pl 09.08.06, 12:23 Ale w jakim miescie :) to juz nie podano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paluch Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:34 Hmmm... Rozumiem, że w domyśle chodzi o pępek świata, czyli W-wę ? Odpowiedz Link Zgłoś
anonymous.coward Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 13:10 Gość portalu: paluch napisał(a): > Hmmm... Rozumiem, że w domyśle chodzi o pępek świata, czyli W-wę ? Odszczekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: 83.14.172.* 09.08.06, 14:21 Widząć rejestracje - to SZCZECIN Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 12:34 Grunt to rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 12:48 Prosimy o zdjęcie teściowej. Dopiero wtedy, czyn może być należycie osądzony. Autor: Sprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman Biedni cyganie IP: *.zeblach.pl / *.zeblach.com.pl 09.08.06, 12:55 Na mercedesy ich nie stać. Jakieś BMW, Audi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.e-lider.pl 09.08.06, 12:56 Rozumiem, ze tekst ow pisal dyletant. Bo dopiero w jednym z ostatnich akapitow napisane jest, w jakim miescie to sie odbywalo, a raczej mozna sie domyslac, bo przeciez rzeczniczka czestochowskiej policji informuje zapewne o wszystkim, co wydarzy sie w powiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 09.08.06, 13:02 Czy wy ludziska czytac i domniewac nie umiecie ?? Gość portalu: wic napisał(a): > Wszystko w tym art. jest ze szczególami,podana ulica tylko bagatela nie wiadomo > w jakim mieście.Tak pisza redaktorzy "czołowej" gazety.Rosną nowe kadry > michnikowców plotących duby smalone ,nieważne czy z sensem-byle pleść. Ważne, że jeśli chodzi o co inne to podaje sie ze szczegolna starannoscia !! Prosze zobaczyc zalaczony link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46597539&a=46597786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 09.08.06, 13:03 link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46597539&a=46597786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 09.08.06, 13:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46597539&a=46597786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 09.08.06, 13:05 Moze teraz wejdzie !! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46597539&a=46597786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j a moze by redakcja nas poinformowala w jakim to IP: 212.190.74.* 09.08.06, 13:11 miescie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:25 i dobrze , w polsce mamy prawo zadawac sie z kim chcemy a rodzice maja g. do powiedzenia. A skoro ktos przyjechal do nas niech sie stosuje do naszych obyczajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho_47 Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:46 Ja bym nie spowodował takiej zadymy wjeżdzając na schody komendy swoim fiacikiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pss Re: Cyganie - nic dodac nic ujac IP: 80.54.27.* 09.08.06, 14:09 czy widzial ktos kiedys pracujacych cyganow? Zastepy plodza kolejne zastepy i socjal na koszt panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony Re: Cyganie - nic dodac nic ujac IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 14:14 > Zastepy plodza kolejne zastepy i socjal na koszt panstwa. Socjal? A może policja przy okazji sprawdzi jak im z tego socjalu starcza na BMW, Audi, Lancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdpl Biedni romowie IP: *.chello.pl 09.08.06, 14:16 a na ulicacg zebrza i taka romka prosi o mleko dla dziecka. a zapewne potrzebna jest jej kasa na paliwo.:/. swoja drogą to chyba taka tradycja wsrod cyganów, ze chlopak, ktory chce sie ozenic z dziewczyna, to ja porywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grądziel Czy to Polska właśnie????????????? IP: *.gdansk.gda.pl 09.08.06, 14:27 A gdzież to się wydarzyło, proszę GW ? GRĄDŹL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isaac Re: Wjechał samochodem do komendy policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:13 KOZAK! Myślałem że takie sytuacje zdarzają się tylko w filmach i brazylijskich telenowelach! Podziwiam Roma, prawdzy kozak xD Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Wjechał samochodem do komendy policji 09.08.06, 15:22 PIEKNIE:) Jak u Kusturicy:) Porwania u Romow sa tradycja, nie jest to jedyny sposób malzenstwo, ale dosc popularny:) Odpowiedz Link Zgłoś