Dodaj do ulubionych

kapiel w Poraju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:06
Mam pytanko: czy w zalewie w Poraju mozna się juz kapać??? wiem że pod koniec
lipca tego roku był zakaz kapieli, nie było mnie w cz - wie do teraz i niew
wiem czy mozna sie tam kapac, a chciałabym sie wybrać w weckend tam... czekam
na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: arek Re: kapiel w Poraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:52
      czesc Anya! pewnie ze mozna, jest juz OK. sam tam sie kąpie jak jade na rybki, wole to od basenu szczerze mowiac, tu to jest klimat a w chlorze i przy tłumie gapiów nie bardzo....pozdro :)
      • dudi_82 Re: kapiel w Poraju 16.08.06, 19:08
        Można bo Ty się kąpiesz i żyjesz, czy można bo sanepid tak uznał? To wielka
        różnica. Ja kąpieli w Poraju jakoś bym nie zaryzykował. Wiele razy jeździłem tam
        na ryby i wiem jaki syf tam jest i co ludzie wrzucają do wody.
    • Gość: M Re: kapiel w Poraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:24
      Nadal jest zakaz kapilei ale wielu ludziom to nie przeszkadza. No ale coż każdy
      jest kowalem własnego losu :)
    • Gość: dn Re: kapiel w Poraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:24
      nadal jest zakaz kąpieli i nie zmieni się to nie tylko przez 2 tygodnie,
      ale i przez 2 lata :)
      • Gość: lamus Re: kapiel w Poraju IP: *.man.czest.pl 17.08.06, 00:41
        weekend - week to tydzień a end to koniec
        • Gość: anya Re: kapiel w Poraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:01
          do lamus:
          a ty co poliglota jestes czy jak??? nie chodzi o błędy tylko o zawartośc
          merytoryczna mojego pytania.. jezeli wiesz oczywiście co to jest merytoryka:)
          pozdrawiam
          • Gość: Saracen Re: kapiel w Poraju IP: *.man.czest.pl 18.08.06, 13:05
            Przy brzegu jest piana na dwa palce - ale jeżeli komuś to nie przeszkadza to
            może się kąpać
            • Gość: bubek Re: kapiel w Poraju IP: *.21.pl / *.21.pl 18.08.06, 18:01
              wpadnijcie sie wykompac na fontanne pod filharmonie jak to robi połowa
              czestochowy.
    • Gość: ona... Re: kapiel w Poraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:41
      ja po kapieli w takiej wozie tylko choroby sie nabawilam.. i do teraz to czuje
      wiec.. nie polecam.. bakterie sa wszedzie cie dopadna i koniec z seksem na 2
      tygodnie conajmniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka