Dodaj do ulubionych

chirurg dziecięcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:28
Poszukuję dobrego chirurga dziecięcego dla 3 tygodniowego maluszka . Proszę o
namiary
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: jaga Re: chirurg dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:22
      Polecam dr.Zbigniewa Pileckiego z Kliniki Wad Rozwojowych Dzieci z Zabrza. Teraz
      przyjmuje w Św. Łukaszu na Zaciszańskiej 034/3658-076. Jest naprawdę dobry.
      • Gość: znudzony Re: chirurg dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:47
        i znów kryptoreklama św Łukasza wstydu nie mają a za to dużo czasu by siedzieć
        na necie
      • Gość: kabat Re: chirurg dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:48
        ... i drogi odradzam sw lukasza pic na wode idrenaż kasy
    • Gość: zachwycony Re: chirurg dziecięcy IP: *.prenet.pl 28.08.06, 00:51
      Ciekawą formę reklamy prezentuje Klinika św. Łukasza. Na każde zapytanie o
      lekarza na forum pada propozycja odwiedzenia kogoś z Kliniki. Ciekawe czy ktoś
      czeka na takie posty czy sam je produkuje.
      • Gość: a... Re: chirurg dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 07:49
        Czemu tak bredzicie!!! Czy forum jest nie po to by w pewnym sensie pomóc
        ludziom!!! Weszłam na tego posta bo również będę potrzebowała dobrego chirurga
        dziecięcego i dobrego neurologa. Po co zaśmiecacie te strony swoimi
        beznadziejnymi wypowiedziami!!! Oby tragedia dziecka nigdy was nie dosięgła.!!!
    • taoo Re: chirurg dziecięcy 28.08.06, 08:07
      Moja siostra miała problem z kilkutygodniowym synkiem i skorzystała z pomocy
      doktora Zdzisława (?) Pawiaka, który pracuje w szpitalu na Zawodziu, a gabinet
      ma przy domu na Ruckemanna. Nie pamiętam numeru, lcze wywieszka jest obok drzwi
      i widać ją z autobusu. Dom jest mniej więcej w połowie drogi między
      skrzyżowaniem z Legionów a stadionem Włókniarza, tyle że po drugiej stronie
      ulicy.
      • mikita10 Re: chirurg dziecięcy 28.08.06, 09:24
        To doktor Pawiak, jeszcze pracuje w szpitalu? Kiedyś miał opinię bardzo dobrego
        fachowca, ale nie wiedziałam, że jeszcze jest tak aktywny zawodowo. Byłam u
        niego z synkiem w zeszłym roku i ja osobiście bałabym się zoperować u niego
        dziecko. Nie wiem, czy to tylko złudzenie, ale wydaje mi się, że trzęsą mu się
        ręcę, synek ma wrastające paznokcie, chciał pokazać jak je obcinać i nie dał
        rady.
        Byłam jeszcze u dr Klimzy. Zrobił ma mnie wrażenie osoby, która ma dużą wiedzę,
        ale nie ręczę za to głową, minus za traktowanie pacjentów z góry.
        Sama szukam teraz dobrego chirurga i zastanawiam się nad dr Zatońskim
        pracującym na parkitce. Jak go oceniacie?
        • Gość: andzia Re: chirurg dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:18
          Nie wiem jak teraz , ale 5 lat temu mojego synka operował ordynat.chirurgii
          dziecięcej na Parkitce dr DERA. Nam bardzo pomógł. Ale nie mało też nas
          kosztował. Pozdrawiam.
          • mikita10 Re: chirurg dziecięcy 29.08.06, 12:48
            Up

• Gość: Maverick Re: chirurg dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:18
              Zalezy, co chcesz swojemu berbeciowi zoperować. Też polecam dr Derę. Rozsądny
              człowiek i dość dobry operator. W Częstochowie nie można lepiej wybrać. Ale,
              przypominam Ci: zalezy, co chcesz dziecku zoperować!!!
              • Gość: andzia Re: chirurg dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:20
                Racja . Wszystko zależy co będzie operowane.
    • Gość: paolo Re: chirurg dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:26
      ja polecam dr Tomasza Klimze z parkitki (przyjmuje na ul. Rocha 161
      w "Panaceum" lub dr Zbigniewa Zatonskiego z-ce ordynatora na parkitce przyjmuje
      w Centrum Medycznym "Suliga" przy ul. Meliorantów 3 tel. 034 360 48 69
      pozdrawiam
      • mikita10 Re: chirurg dziecięcy 31.08.06, 10:52
        Chcę usunąć synkowi znamię.
        • Gość: paolo Re: chirurg dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:48
          to jedz do Suligi oni maja tam jako jedyna klinika polprywatna w Czestochowie
          chirurgie plastyczna. wykonuje takie cos chirugr-wlasciciel tej placowki dr
          Ryszard Suliga. ale jak chces.z.
          • mikita10 Re: chirurg dziecięcy 31.08.06, 11:58
            Ale czy to jest coś w stylu kliniki jednego dnia?
            W sumie to wolę na Parkitce, bo tam mam znajomego anestezjologa, a najbardzije
            to się boję jak synek zniesie narkozę.
            • Gość: Paolo Re: chirurg dziecięcy IP: 89.174.23.* 31.12.06, 18:00
              tak, zwykle rekonwalescencja trwa jeden dzien, w naglych przypadkach dluzej....
    • Gość: Aga Re: chirurg dziecięcy IP: *.chello.pl 31.12.06, 17:48
      w Gdansku na Walowej trafilam z 2 miesiecznym synkiem na rewelacyjna lekarz!
      Bylam u niej 4 razy z problemem wrastajascych paznokci u synka.
      • Gość: ewa Re: chirurg dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 09:28
        a moją córkę, nastolatkę od kilku tygodni boli kolano. Na początku nie
        zwrwcałam na to większej uwagi (myślałam, że to przez wf w szkole), ale coraz
        bardziej mnie to niepokoi. Moze ktoś poleci mi dobrego chirurga, słyszałam coś o
        lekarzu sportowym tylko nie wiem o kogo chodzi.
        • Gość: pediatra Re: chirurg dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:13
          Ewo nie zaczynaj diagnostyki bólu kolana (jeśli nie było urazu) od chirurga,
          idź do pediatry, chir po wykluczeniu zmian nowotworowych !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka