Dodaj do ulubionych

Kto wygra auto w m1??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:39
niedługo zbliza sie finał loterii::))
fajne sztuki tam pracuja hihi
jestem ciekwy kto wygra to auto moze to jest z góry ukartowane??
jakis prezes lub kierownik
Obserwuj wątek
    • b1-b Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 13:40
      moze blodnyna z heya ?? hahahahaha
    • b1-b Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 13:40
      oj sory blondyna :) albo czarna?;)
    • Gość: kornik Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.czestochowa.agora.pl 25.08.06, 13:45
      > jestem ciekwy kto wygra to auto moze to jest z góry ukartowane??
      > jakis prezes lub kierownik

Gościu, jesteś jak Macierewicz. Wszędzie wietrzysz spiski. Ja na Twoim miejscu
      bałbym się wyjść na ulicę, bo kosmici moga ci zrzucić coś na głowę. Współczuję
      • Gość: dora Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:47
        fajne autko ale kto wygra nie wiem:))
        moze ja :))
        zycie byłoby zbyt piękne !!
        • Gość: mysha Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.net 01.09.06, 22:12
          Jak nikt go nie chce to ja mogę je wziasc:)
          • Gość: Polonista Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.prenet.pl 09.09.06, 06:52
            Pisze się wziąć!!!!!
      • Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:01
        I w ten sposob, wyszlo kto go wygra. Ze to niby wszystko ok, ze to niby wygra
        ten co powinien, a pewnie juz masz kluczyki...
    • Gość: gosc Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:07
      czy ktos zna hostessy pracujace na m1 fajne są?? Ładne szczególnie taka
      blond...? proszę jak znacie to dajcie namiar
      • Gość: olo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:38
        znam ją to moja dziewczyna, więc zapomnij :)
        Co do auta to dyrektor ma już 3 własne wiec mu więcej nie potrzeba
    • Gość: mili Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:51
      tego auta napewno nikt nie wygraz uczciwych ludzi jestem tago pewna:(((
      • Gość: ss Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.21.pl / *.21.pl 25.08.06, 15:57
        oczywiscie ze jest juz ustawione kto wygra autko
        • Gość: mili Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:01
          ja tez tak mysle pewnie dyrektorek to wygra i koniec
      • Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:02
        To dobrze ze nikt z uczciwych, juz myslalem ze wszystko stracone
    • Gość: mili Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:02
      jestem zaskoczona tylko tym ze ci naiwni ludzie biora udział w tej ukartowanej
      loteri........... naprawde dziwi mnie to
    • Gość: lol Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:03
      Blondyna z Heyah ma wygrać.
      • Gość: jack Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:05
        tak ta dzaga ma wygrac a co to kochanka dyrektorka czy co .....
        • antyoperator Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 17:04
          a moze ani blondynka ani brunetka tylko ten młody chłopaszek z HEYAH
          • Gość: kicha Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:07
            to jakie on ma układy....?
            • Gość: kornik Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.czestochowa.agora.pl 25.08.06, 17:14
              Przecież podobnych akcji w M1 było już bardzo wiele. Chyba ze dwa razy do roku,
              a może czesciej można tam wygrać jakieś auto (pamiętam terenówki, citroena....).
              Wystarczy przypomnieć sobie kto je wtedy wygrywał. Nie byli to przecież żadni
              dyrektorzy, ale zwyczajni ludzie, którzy wrzucili kupony. Żal ni was tropisiele
              przekrętów. Chyba wam sie kiepsko żyje w świecie, gdzie wokół widzicie oszustwa.
              • Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:03
                Zwyczajni ludzie. Pewnie, kosmici z lasku mirowskiego to nie byli...
    • martop10 Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 17:41
      niestety nie.......ktos znajomy jest tym prezesem i sam nie ma dobrego auta:(
      • Gość: kicha Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:47
        i kto w to uwierzy :))haha raz go widziałem taki facet ze kasa od niego bije
        wiec nie wierze ze nie mam dobrego auta.....
        Jeżeli piszesz o tym samym człowieku..
        • Gość: malediwy Re: Kto wygra auto w m1?? IP: 80.51.57.* 25.08.06, 18:22
          Ten samochód ponoć ja mam wygrać... Jak się tylko dowiedziałem wrzuciłem z 50
          kuponów, żeby nie było, że ukartowane... Paragonów mam od cholery...
          • Gość: lolek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:43
            zobaczymy kto to wygra ale ja nie jestem taki pewny ze m1 ot tak rozdaje takie
            nagrody kilka lat temu tam pracowałem i byla Pani dyrektor nie wiem czy ona
            jeszcze jest ale chyba nie bo co by robiła kobieta z klasa w takim zabiedzonym
            m1 i zdradzała szczególy jak to sie robi zeby wygrac ale co teraz sie dzieje
            nie mam pojęcia....?
            • Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:05
              A jak to sie robi?
            • Gość: limo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:32
              piotrze masz racje popieram !!! a według ciebie kto to wygra bo fura jest
              fajna??
            • Gość: m1 do lolka IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 11:09
              ta Pani dyrektor, "kobieta z klasa" ktora pracowala "w zabiedzionym m1"
              wyleciala za wymuszanie lapowek od najemcow...
              • Gość: lolek Re: do m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:40
                ciekawe skąd masz takie info była to naprawde świetna babka i wszystko o tym
                świadczy pracuje teraz w Warszawskiej galerii gdzie jest Panią Dyrektor haha
                wiec chyba zmieniła standard nie wyslisz ??
                • Gość: m1 do lolka IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 21:43
                  mam takie info bo pracuje w m1 od ponad 5 lat i pamietam jak opowiadali ze
                  przychodzila i wybierala sobie tu tlefon tu bluzeczke itd. oczywiscie odeszla
                  "za porozumieniem stron" jak wreszcie ktos sie wkurzyl i na nia doniosl.
                  • Gość: m1 Re: do lolka IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 22:20
                    przykro mi ale nie znam ani jednej osoby wsrod tych ktore tam pracuja ktore
                    darzylyby ja sympatia...jestes chyba pierwszy.
                    • Gość: lolek Re: do lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:21
                      wiesz ja sie orientuje kto tam pracuje ale sądze ze jak była pani dyrektor
                      mówimy o tej blondynce przynajmniej było porządnie i pasaż był ok a teraz
                      nastawiali jakis bud i karuzel jakby ona to zobaczyła to chyba by padła....hihi
                  • Gość: fan Re: do lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:23
                    a co według ciebie ten dyrektor jest lepszy niż ona chociaż ja nie wiem cz dr
                    jest taki wysoki blondyn czy taki czarny z brodą?
    • Gość: paolo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:35
      mi tez jest was zla..przeciez jak bylo napisane takie loterie w M1 sa ciagle i
      za kazdym razem osobą losującą jest jakas "sierotka" z Domu Dziecka i za kazdym
      razem pokazuje ludziom, ze nic nie ma w reku...
      naprawde dziwni jestescie... nigdy niczego nie wygraliscie i dlatego wietrzycie
      zawsze podpuche..

p.s. w loterii nie moga brac udzialy pracownicy ani czlonkowie ich rodzin wiec
      zaden prezes nie wygra...
      • Gość: Jadzia Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:54
        Ale funfel prezesa już tak.
        Widziałem podobny przekręt już w jednym miejscu-w dzień losowania wszystkie
        kupony były na to samo nazwisko:)
        Pozdro!
    • Gość: mary Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.czestochowa.agora.pl 25.08.06, 18:57
      Mamy tu forum małych zawistników. Czyżby zasad: oszust w każdym widzi oszusta?
    • Gość: misia Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:06
      jestem bardzo ciekawy kto aż pójde na losowanie ale kiedy ono jest??
    • Gość: noris Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:38
      mam pytanko a czy ktos zna Panią, która to prowadzi??
      bo ja tylko z widzenia ale wydaje sie interesująca:))
      • Gość: ines Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.prenet.pl 25.08.06, 22:44
        mowicie ze auta poprzednie wygrali zwykli ludzie a moze to kuzyni badz kktos
        inny z rodziny dyrektora przeciez to zwykli ludzie nie?!!!!
        • Gość: a jakie to auto ? Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 26.08.06, 01:11
          jw.
          • Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 07:58
            yaki duzy citroen c5 kombii fajna fura
            • Gość: kitek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:28
              na pewno to nie bede ja bo nie bawie sie w takie głupoty
        • Gość: gun Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:09
          JA wiem kto jest dyrektorem m1 i on nie ma fajnej bryki raczej ten młodszy ma
          fajniejsze autko.
          ale kto wie moze sie dobrze maskuje wiecie duzo domów wiele aut itd i
          oczywiscie co idzie za kasą kochanki .....ale ja w to nie wnikam
      • Gość: greg Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:14
        Taka niska szczupla? jesli o nią chodzi to znam z widzenia często tam bywa ale
        ona z tego co wiem jest zajeta....;((
    • Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:40
      znam ta laske ona ma ok 25
      taka czrna mala??
      ona nie jest z czewy tak przynajmniej mówiła, bardzo sympatyczna i na poziomie.
      ale niestety nie wiem czy kogos ma?? ale zdziwiłbym sie gdyby taka laska nie
      miała .....:((((
    • Gość: olok Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:48
      ludzie wam to sie w głowach po przewracało.
      Wasze problemy są śmieszne ta loteria jest na serio bo mój kumpel rok temu
      wygrał citroena picasso barodzo fajna fura.
      wiecie a z tego co on mówił to prezesem m1 jest kobieta wiec nie wiem co wy
      wogóle wymyslacie. Ludzie tworzycie ploty nudzi wam sie !!!
      a jak chcecie poznac jakas pania to nic prostrzego jak z nia zagadac

Pozdr
      olok
    • Gość: ochron Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:41
      hihi znam ta Panią ;)
      często ja widze bo tam pracuje:)
      szczerze nie znam jej osobiscie....;((
      ale może kiedyś ale sprawia wrażenie niedostępnej i groznej.. czasami sie jej
      boje jak idzie ....
      • Gość: za Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:45
        a czy jakoś nie dziwi was że nigdy w tej loterii nie wygrała samochodu osoba z
        częstochowy tylko z jakiegoś innego miasta straszni farciarze i jeszcze im sie
        chciało na losowanie przyjechac czekam z niecierpliwością kto wygra autko czy
        znowu szczeście sie użmiechnie do kogoś nie z czewy
        • Gość: poks Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:23
          a kiedy jest losowanie?? Moze wie ktoś w tą niedziele czy w następną??
    • Gość: iva Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:36
      a kto losuje kupony??
      • Gość: lozowanie Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:46
        losowanie w niedzielę 3.09.2006 (czyli tą co będzie) o 16 A kto losuje a czy to
        ma znaczenie i tak nie wygra osoba postronna bo zawsze i tak sierotka oddaje
        prowadzacemu kuponik i on czyta i sprawdza dane wiec moze robic co tylko chce
        Pozdro
    • Gość: jok Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:44
      ja wygram
    • Gość: fox Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:46
      byłem dzisiaj w m1 znowu była ta sliczna brudetka(chyba szefowa) skąd ona
      jest??
      Zna ją ktos??
      jesli tak proszę o kontakt do niej na maila romek@o2.bo wygląda na sympatyczną
      i miłą kobiete:))
      • Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:32
        hm jaka brunetka bo nie znam za to widziałem laske z heya:))
        ale brunetke tez chętnie poznam
        • Gość: juk Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:09
          losowanie jest w niedziele zobaczymy jaki przekręt zostanie zrobiony haha:)))
          i sie zobaczy czy dyr bedzie w poniedziełek jezdził nowy citroenem!!!!
          Albo czy w krótkim czasie nie zmieni auta (bo może to sprzedac i kupic nowe
          zeby nikt nie zauwazył ))

niedziela o 15
          Pewnie czarna tez tam bedzie wiec zapraszam(jeszcze jej nie widziałem ale
          chetnie zobacze))
          • Gość: poks Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:31
            mała czarna znowu dzisiaj m1 okupowała:)))
            kto to jest /?? ale niezła dzaga, lepsza od tej blondyny hostessy przynajmniej
            wygląda na kasiastą ale ja nie znam z czewy ??
            • Gość: www Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:34
              czy chodzi ci o taką małą czarna??
              chuda??
              jak to ta to ona chyba tam pracuje.
              idz sie zapytaj kogos ja też na nią zwróciłem uwage.
              Niezła co nie??
              ale i tak lepsza jest blondyna z heya ona wygra auto??
    • Gość: klient Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:19
      Byłem wczoraj na losowaniu w m1 i mogę śmiało stwierdzić ze była to moja
      ostatnia wyzyta w tym sklepie.
      Zostałem upokorzony przez kierownictwo sklepu, ktore traktuje ludzi jak smieci
      nie ma kultury osobistej.
      Jeszcze sie nie spotkałem z takim chamstwem(przynajmiej u człowieka na takim
      stanowisku) wiec prosze sie zastanowic nad swoim zachowniem.
      • Gość: romek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:42
        Ja tez współczuje tym dziewczynom które tam pracuja i wszystkim bo naprawde to
        było żałosne co sie dzisiaj działo!!!
      • Gość: klientka Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:43
        czy Pan opisuje tą sytuację przed zaklejeniem urny ?? jeśli tak to popieram
        osoby na takim stanowisku nie powinny być aroganckie względem swoich klientów.
    • Gość: wivo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:48
      ja nic nie chce ,mówic ale znowu wygrał ten sam facet co kiedyś???
      on chyba ostatnio wygrał też coś pewnie ojciec dyrektora??
      Tam chyba cała jego rodzina pracuje on i chyba jego żona tak mi sie wydaje
      (taka niska pani)
    • Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:13
      jedno jest wazne była mała czarna??
      Kurde skąd jest ta kobieta ??
      Zna ją ktoś ludzie pomózcie .....
      ona jest taka sliczniutka że hoho i pewnie ma kase bo to widać po ludziach i
      jak to czytasz to też ci współczujemy ze musisz tam pracować....
    • Gość: xyz Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:41
      tak tak ten dyrektor blondyn ( nie będe rzucał nazwiskami) to naprawde szkoda
      słów gnoi swoich pracowników ze szkoda gadac ludzie jak do pracy to tylko nie
      do m1
      • Gość: wuj Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:18
        juz szkoda gadac bo wygrał znowu ten sam facet co ostatnio wiec to jest
        naprawde ukartowane bo dziwne ze zawsze ciągną tego samego faceta haha ....
        a jest tyle kuponów.... bez jaj mogliby sie nie ośmieszać w tym m1
    • Gość: kitek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:35
      hostessy co stały na scenie były niezłe fajna była ta czarna, niezłe nogi
      mają.hm chciałbym takie pozanać.
      stałem blisko sceny i widziałem a mała czarna czy to ta co foty robiła jaśli
      tak to widać ze to wyzszy standard niz taka hostessa i na zwykłego faceta nie
      poleci ale pewnie ona ma już męża i dzieci (bo wygląda na 30 wiec lepsze są
      hostessy młode ciała...
      • Gość: bigos małolaty IP: 195.189.52.* 04.09.06, 14:06
        zachowujecie sie jak napaloni licealisci!! boshe:| a jak tacy jestescie to czy
        któryś chociaż odważył się zrobić jej zdjęcie?? czy ktos mial odwage odejsc od
        mamy pare metrów i pstryknąć jej fotke??
      • tomodachi.kendo Wygrał ten którego los wyciągnęli. I tyle. 04.09.06, 14:15
        Opowiadacie takie bzdety, że nawet szkoda czasu na czytanie tych wypocin.
        Każdy kto był widział, że losowanie nie było ustawione. W obecności kilku
        tysięcy ludzi czegoś takiego zrobić się nie da, zwłaszcza, że przebieg
        losowania kontrolował notariusz.
        Więc te bajki o jakichś przekrętach można sobie darować.
        Sam żałuję, że nic się nie udało wygrać, ale cóż. Tak bywa.
        • Gość: hmm Re: Wygrał ten którego los wyciągnęli. I tyle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:00
          Heheh to jezdzij tam codziennie moze wygrasz chociaz talon na 10 zl :)
          Zachowujecie sie gorzej niz bydlo w stodole. Ludzkie smieci ,ktore nie moga zyc
          bez tloku i centrow handlowych.
          • Gość: pracowmik m1??? Re: Wygrał ten którego los wyciągnęli. I tyle. IP: *.realestate.net.pl 04.09.06, 18:15
            Tylko dlaczego jak losowali małe nagrody to gościu z dalekiego tłumu
            przedostawał się pod scenę a jak wylosowali samochód to zwycięzca
            stał zaraz przy scenie?????????
    • Gość: majka Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:18
      stary z tego co wiem to ludzie wrzucali tam po 400 kuponów na jedno nazwisko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka