Dodaj do ulubionych

Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:30
Nie bede sie rozpisywac znowu dosrwal na zawodziu BMW serii 5 oczywiscie nie
nowe ;) dzisiaj jak wjezdzal w ul.Hutników z ul. Ruckemana to wyjechal na
przeciwlegly pas nie patrzac nawet czy ktos z naprzeciwka nie jedzie
(przypominam ze na poczatku ul. Hutników rozbil sie na plocie) predkosc z jaka
mniej wiecej jechal to okolo 110 km/h. Tylko czekac az na kogos wjedzie kretyn
jeden ...
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:34
      Rozsyp gwoździe!!!
      • Gość: opel Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.prenet.pl 28.08.06, 19:51
        a po ul. wręczyckiej grasuje jakis szczyl oplem tigrom jezdzi jak poj.. nie
        patrzac na nic ani na nikogo
    • Gość: j.w. Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 28.08.06, 19:55
      zgłoś na policję? numer rejestracyjny przecież znasz...
      • Gość: Jaś_Fasola Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: 80.51.236.* 28.08.06, 20:01
        Nie masz gdzieś w poblizu leżących na ziemi kamieni !!
        Dupnij szczylowi w samochod to sie moze opamieta !!
        • Gość: Beata Re: Bezradna POlicjaA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:12
          Napisz gościu jaki kolor ma to BMW z Zawodzia i jaki model.
          Bardzo o to proszę bo chcę ostrzec swoich sąsiadów z klatki i dzieci moich
          znajomych.Kiedyś widziałam jak tym poprzednim BMW jechał ze 140 i koło
          słonecznej zaczął przez dłuższy czas hamować z piskiem po to żeby bezpiecznie (
          około 110 km/h) wjechać w łuk na Hutników.
          Od dobrych znajomych wiem że on dostaje pałera jak jest na fazie.
          Nikt normalny nie odważyłby się tak pędzić po mieście.
          Motocykliści na ścigaczach przy tym szczylu wymiękają jak patyczki.
          • Gość: xxx Re: Bezradna POlicjaA !!! IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 15:46
            wypij dwie kawy z 3 lyz i red bulla oczujesz tego powera ta faze nie pisz o
            zeczach o których nie masz pojęcie
        • Gość: zosia Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.21.pl 09.09.06, 22:31
          slyszalam ze za 3 tyg bedzie mial nowa fure bmw 14 to dopiero wam pokaze
          heheheheheheheheheheheheheheheheheh
      • Gość: ktp Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 15:41
        jebnij się w łeb
    • Gość: Zawodziak inny Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:19
      Gość portalu: Zawodziak napisał(a):
      dzisiaj jak wjezdzal w ul.Hutników z ul. Ruckemana to wyjechal na
      > przeciwlegly pas nie patrzac nawet czy ktos z naprzeciwka nie jedzie
      > (przypominam ze na poczatku ul. Hutników rozbil sie na plocie) predkosc z jaka
      > mniej wiecej jechal to okolo 110 km/h. Tylko czekac az na kogos wjedzie kretyn
      > jeden ...
      Jak by na przeciwległym pasie stał sobie maluszek lub jakiś matiz to po
      zderzeniu kierowcę by łopatkami zbierali do plastikowego woreczka.Najgorsze jest
      to że nikt tego sk....synka nie może wsadzić do pierdla na kilka lat.Wsadzą go
      dopiero wtedy jak da zarobić zakładowi pogrzebowemu!
      • Gość: ss13 Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:45
        Chyba jest na Zawodziu komisariat?
    • Gość: zawodzianka3 Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:02
      jaki kolor bmw bo moze to moj sasiad z zawodzia?
      • Gość: Artur Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:01
        zawodzianka3 napisala: "jaki kolor bmw bo moze to moj sasiad z zawodzia?" Napisz
        jakie inicjaly ma Twoj sasiad to Ci odpowiem czy to on :D
    • kierowfca Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! 28.08.06, 21:46
      Hehe, nie lubie oszołomów i dresiarzy, ale jak czytam wasze komentarze to też
      mam niezły polew.
      140 km/h jest w stanie rozwinąć nawet 60 konne auto co widziałem na własne oczy
      i to na niezbyt długich czy prostych ulicach, ale jak sie ma maluszka to is eo
      tym nie wie.
      • Gość: xyz Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.08.06, 22:03
        Ludzie dajcie spokój i nie przesadzajcie!!!! Też mieszkam na Zawodziu i wiem o
        kogo chodzi, lubi trochę przyszpanować, ale nigdy nikomu krzywdy nie zrobił.
        Takich jak on to jeżdzi mnóstwo i tu i gdzie indziej. Znam tu na osiedlu innych
        ludzi którzy jeżdza gorzej, co nie znaczy, ze piszczą kołami ( jak bmw), ale są
        bardziej niebezpiecznymi kierowcami ( np. pewna Pani moja sąsiadka co jezdzi po
        chodnikach, bo nie potrafi zaparkować).
        Jakaś wredna małpa osiedlowa uczepiła się chłopaka i nie daje spokoju.
        Oj ktoś go bardzo nie lubi....i wcale nie chodzi tutaj o jazdę!
        Ja mieszkam tu obok i nie czuje zagrożenia, a nieszczęsie, cóz: pod latarnia
        najciemniej i nie da przed nim ustrzec.
        I nie bądzcie sędziami kogoś, najpierw osądzcie siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • blackmagicman Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! 28.08.06, 23:54
      Kolo nie podpisuj się xyz tylko +++ boś analfabeta umysłowy, tutaj są w
      większości obszary z ograniczeniem to 30 km/m bo np d_e_b_i_l_u dzieci tu
      biegają lub jeżdżą na rowerach, ale mam nadzieję że akurat na tobie skończą
      działanie jego hamulce nie na moim dziecku
      • Gość: xyz Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.08.06, 08:48
        przepraszam Pana, nie jestem Kolo....i nie jestem analfabetką umysłową. Co do
        dzieci to nie rozumiem rodziców którzy puszczają swoje pociechy same na plac
        zabaw i na rowerki, tutaj bawią się same 4-5letnie dzieciaki. A wy co robicie w
        tym czasie...gazeta i obgadywanie innych. Niestety to osiedle ma taką wieśniacką
        mentalnośc, dewoty siedza na lawkach i pierdoły popychają o wszystkich i wszystkim.
        I ludzie nie przesadzajcie, bo tutaj sami siejecie zagrozenie dla siebie. A
        hamulce to pewnie ten chłopak ma dobre i nie widziałam aby jezdził po uliczce
        100km skoro sie da tylko jechac 30.
        pozdrawiam i życzę troche mniej wybujałej fantazji i złośliwości!
        zajmijcie się w końcu swoim życiem Zawodziańscy mieszkańcy ( oczywiście niewszyscy)
        • Gość: hmm Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:24
          Pewnie cie przewiozl ze dwa razy i teraz bronisz go marzac o nastepnej
          przejazdzce hahaha
          • Gość: XYZ Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:54
            żart, mam swoje 3samochody i o wiele lepszej klasy...nie jestem fanką BMW,
            tylko mam 35lat i dwoje dzieci( których pilnuję), więc nie bierz mnie za jakąs
            szczeniarę.
            • Gość: marcin Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:23
              Nie bron go ! Wczoraj go widzialem jak zapie..l w moja ulece tzn Hutnikow i
              go ku.. wynioslo na pas po przeciwleglej stronie a jak wjezdzal w luk kolo
              ul.KOszykowej to zapie..l po lewej stropnioe on po prostu nie powinien miec
              prawa jazdy tak samo wczoraj go widzialem jak zapie..l z Olsztynskiej przez
              skrzyzowanie z ul. Hutnikow i Ruckemana w strone Ttrasy (dalej Olsztynska ,
              gdzie nie ma pierwszenstwa) wiec go nie bron a to jak kadeta rozwalil i jego
              dziewczyna w szpitalu byla ? moze nie miala duzych obrazen lub zdnych ale niech
              sie ciesza ze zyja bo jak przy.. w slup to byla masakra. Ja jezdze roznymi
              samochodami od silnikow 1.1 do 3.5 rowniez BMW i osobiscie to bym mu zabral
              prawo jazdy bo to sie naprawde dla kogos niewinnego moze zle skonnczyc
              • Gość: kasia Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.21.pl 29.08.06, 17:42
                prawda jest taka, ze wiekszosc ludzi mieszkajacych na zawodziu doskoale wie o
                kogo chodzi...kolejna prawda jest to, ze skonczy sie to dopiero kiedy albo jemu
                stanie sie krzywda albo on ja komus wyrzadzi co jest bardziej niz pewne, ale
                widac brak wyobrazni robi swoje a niejeden wypadek nic nikogo nie nauczyl wiec
                pozostaje uwazac bo jak na moj gust tragedia jest kwestia czasu...
            • Gość: pytanko Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:45
              Ajak dzieci będą starsze i zaczna chodzić same po osiedlu to chciałabyś,żeby
              spotkały tego typka ?Zastanów się dobrze...
            • Gość: hmm Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:15
              A ja mam dziesińć samochodow i sie nie chwale prosta babo hahaha
        • Gość: Sphinx Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:49
          Może nie jesteś kolo ale co do tego twojego analfabetyzmu to bym się upierał.
          Skoro ci tak trudno zrozumieć, że tereny zabudowane(zamieszkane) to nie tor
          wyścigowy to zaprawdę powiadam ci - JESTEŚ TĘPĄ KROWĄ. Przypuszczam, że kiedy
          podobny rajdowiec/idiota wjedzie ci w dupę i będziesz resztę życia spędzać na
          wózku to zrewidujesz swoje debilkowate poglądy.
    • Gość: SIWY Czegoś nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:54
      Ludzie kochani,

mieszkacie (wiekszość z was) na jednej dzielnicy. Problemem jest australopepitek
      który posiada niebezpieczne narzędzie. Pewnie część z was ma dzieci które mogą
      bawić się w pobliżu ulicy. Nie wiecie co robić? Spisać numery rejestracyjne
      auta, dzwonić na Policję do skutku i opowiadać historię - historyjkę która
      powtarza się nazbyt często.

Dziwi mnie znieczulica i morały typu "na razie nic się nie stało". To jest
      właśnie polska mentalność, poczucie niemocy i brak rozsądku.
      • Gość: ja2 Re: Czegoś nie rozumiem IP: *.realestate.net.pl 29.08.06, 19:27
        Polska mentaloność to plotki i przesada.
        • Gość: mariusz Re: Czegoś nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:59
          Plotki ?????? a Ty co piszesz za glupoty zadne plotki czarne BMW serii 5 na
          stalowych felgach bez kolpakow wiadomo kto nim jezdzi wiec albo go bronisz albo
          piszesz tylko zeby pisac glupoty !!!!!
          • Gość: xx Re: Czegoś nie rozumiem IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 16:00
            w głowach się popie..ło
      • Gość: XXXXX Re: Czegoś nie rozumiem IP: 80.51.57.* 29.08.06, 23:31
        Jeśli chodzi o tą osobe o którą myśle, to byłem kilka lat temu swiadkiem pewnego
        zdarzenia w ktorym ta osoba nagle miała "ciepło" i poleciała po pomoc do swojego
        wujka mieszkającego chyba w bloku obok - jak sie okazało policjanta. Może to
        jest powód jego bezkarności.............
        • Gość: Bolesław Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 08:13
          Ten gość jezdzi często na fazie i bierze twarde prochy.
          To nie jest blef.
          Widziałem różnych wariatów za kierownicą.
          Ale on to nr.1
          Jego umiejętnośći jazdy przewyższają wszystkich grubych i chudych
          funkcjonariuszy z naszej drogówki :) Głównie dlatego że oni zdają sobie sprawę
          czym się kończy jazda na maxa.
          Niech się zabije albo powiesi to całe Zawodzie wreszcie odetchnie!
          • Gość: Łowca Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć IP: 212.160.86.* 30.08.06, 09:26
            Dyskutowałem z chłopakami o tym temacie i doszliśmy dio wniosku, że zrobimy
            dobry uczynek i zrobimy z tym chłystkiem porządek. Dajcie dokldane namiary,
            gdzie ta beta stoi i jak wyglada wlasciciel. Jeszcze w tym tygodniu wybierzemy
            sie tam w tym tygodniui skapiszonujemy ryja temu gnojkowi, jak i w remont tegop
            samochodu bedzie musial troche wrzucic pieniedzy

Pozdrawiam
            Cosa Nostra Racovia
            • Gość: Zawodziak inny Re:Do > Cosa Nostra Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:35
              Gość portalu: Łowca napisał(a):

> Dyskutowałem z chłopakami o tym temacie i doszliśmy dio wniosku, że zrobimy
              > dobry uczynek i zrobimy z tym chłystkiem porządek. Dajcie dokldane namiary,
              > gdzie ta beta stoi i jak wyglada wlasciciel. Jeszcze w tym tygodniu wybierzemy
              > sie tam w tym tygodniui skapiszonujemy ryja temu gnojkowi, jak i w remont tegop
              > samochodu bedzie musial troche wrzucic pieniedzy
              >
              > Pozdrawiam
              > Cosa Nostra Racovia

..... JESTEM PEWIEN ŻE NAWET POLICJA BĘDZIE WAM W GŁĘBI DUSZY WDZIĘCZNA.....
              • Gość: ZAwodziak next Re:Do > Cosa Nostra Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:10
                A propo Policji to gdzie oni sa skoro tacy wariaci jezdza po ulicach ?? bo jakos
                ostatnio nie widzialem ich tutaj wcale ?? moze powinni czasami tutaj przeyjechac
                a nie tylko w czasie meczy CKM czy Gieldy w niedziele bo wtedy to i tak sie nic
                nie dzieje :).
                • Gość: Ehhhhh Re:Do > Cosa Nostra Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:31
                  Za podanie danych tego kolesia moze grozic Prokuratura bo ujawnianie danych a
                  pozniej demolka samochodu jest karana :) Mozna bez problemu dostac sie do takich
                  osob bo sprawdzeniu adresu IP nawet uzytkownikow Neostrady mimo iz ma ona
                  zmnienne IP to i tak jest rejesttrowane i da sie do tego dotrzec
              • Gość: michal k Re:Do > Cosa Nostra Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:14
                jestescie kiepy gdzie i kiedy
          • Gość: xs Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 16:36
            widziałes boleczku zeby żucać takie powarzne oskarżenia
            • Gość: zulugula Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć IP: *.21.pl 09.09.06, 16:49
              ja ostatnio widzialam jak jechal 230km/h przez hutnikow i wjechal w zajaca:))
              • destelloa Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć 09.09.06, 16:51
                Lubię szybką jazdę, ale to już przesada ;)
                • Gość: filip z trawy futbdfgidifjkv IP: *.21.pl 09.09.06, 16:57
                  przejechal mi kota ten smyk
          • fbl Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć 10.10.06, 14:36
            > To nie jest blef.

To jest to - powtarzajmy plotki, bo tak jest najłatwiej.
            • Gość: Śmierć Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:42
              Jego rodzice sie go boja i tez maja prze..... a to porzadni ludzie.
              Tylko nie potrafili sobie bachorka wychowac.
              Teraz cierpią i placą haracz synkowi do momentu az synek kogos zabije albo
              ludzie zabija synka.
              Powiem wam ze jakby go ktoś zabił to całe Zawodzie by odetchnęło !!!
              • fbl Re:Powieś się wariacie i daj nam odetchnąć 10.10.06, 15:18
                "Boją się".
                Śmieszność.

Ciężko jest pojąć działania osoby, o której się tak naprawdę nic nie wie...
        • Gość: xa Re: Czegoś nie rozumiem IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 16:12
          nigdy nie poszedłbym i nie pójde do wójka a za takie oskarżenia ty możesz mieć
          ciepło
        • fbl Re: Czegoś nie rozumiem 10.10.06, 14:34
          A Ty co byś mądralo zrobił na jego miejscu?!
    • Gość: kot Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:40
      A może by tak ktoś z Gazety Wyborczej zajął sie tym i zrobił reportaż, na
      początek najciekawsze wypowiedzi z forum, na policje i opisywanie policyjnych
      działań w tej sprawie.Wyszłoby na jaw jak skuteczna jest policja.
      • Gość: Hmmm Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:24
        wapie zeby sie ktos ruszyl :)
    • Gość: hela z chotnikuf Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:34
      szkoda ze was wszystkich nie przejechal frajerzy!!!!!!!!!!! Siedzcie w domu i
      sluchajcie radia ma-ryja ,SATAN czeka na wasze dusze.
    • Gość: ktos Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 15:40
      Radar w oczach masz to napisz do nie dowiary moze wzbudzisz większe
      zainteresowanie 160 moze miał a ty zaniżasz średnią daj spokuj nie prowokój
    • Gość: pudzian Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:18
      no nie mowcie ze wam jedna 'beema' przeszkadza heheheheh
      • Gość: hmm Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:46
        W koncu sie debil zabije ,ale oby po drodze nie skrzywdzil nikogo
        innego.Wczoraj w Elblagu jakis 20 letni gnoj sprowadzanym lumpem(bmw) zabil na
        pasach 6 letnie dziecko,matka walczy o zycie w szpitalu.
        • frantic163 Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! 10.09.06, 13:27
          Przede wszystkim policja powinna sie zajac "Piratem z BMW". Sa przeciez srodki
          zeby wyeliminowac jego szybka jazde.
          Nie trzeba sie z nim scigac. Wystarczy radar i zdjecie, by odebrac prawo jazdy.
          • Gość: Sphinx Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:59
            Nie wystarczy. Tacy bez skrupułów jeżdżą bez prawka. Konieczna jest konfiskata
            pojazdu.
    • Gość: gąsior Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: 216.189.210.* 24.09.06, 22:00
      i tak nic mi nie zrobice haha, ja juz glubi jestem od urodzenia...
      • Gość: A. Uświadomić rodzinę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:33
        Słuchajcie a ile ten debilek ma lat?
        Troszke ponad 18 prawda? Niby dorosły w świetle prawa, ale nie szkodzi, skoro
        nadal pozostaje na utrzymaniu rodziców to do rodziców uderzyc także.
        Uświadamiać ich jak jeździ ich ta Marna Pociecha.

Narobić mu kipiszu w domu. Posesłac rodzicom link do strony na forum, gdzie
        jest dyskusja o ich synalku.

Skoro widaomo o kogo chodzi to dotarcie do rodziców nie powinno stanowić
        problemu.

Z każdej strony trzeba go obstrzelać - społeczność juz wie, teraz pora aby i
        cały jego dom wiedział o dyskusji nad ich synalkiem.

Że o Policji nie wspomnę!
        • fbl Re: Uświadomić rodzinę!!!! 10.10.06, 14:28
          Myślisz, że rodzina nie wie? :|
          Raczej w błędzie jesteś...
          • fbl Prostactwo... 10.10.06, 14:41
            Wszyscy ludzie jesteście prości i mocni wyłącznie w gębie.
            Mądrować się przed monitorem komputera jest łatwo, prawda?
            Czemu nikt nie podejdzie i mu tego nie powie?
            Czemu nikt nie ruszy szanownych czterech liter, żeby cokolwiek zrobić?
            Umiecie tylko ujadać i mądrować się.
            Typowe...
    • Gość: Ha! Re: Znowu szaleje na Zawodziu BMW !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:25
      Policja namierza wariatórw z filmiku w Alejach.

Teraz jeszcze powinni się zająć tym kretynem!

A nie okazywać społeczne przyzwlenie na szalejące po ulicach narzędzie zbrodni,
      bo ćwierćmóżdzek za kierownicą.
    • Gość: sosna Mam cos dla WAS IP: *.mynow.co.uk 10.10.06, 15:41
      Oczywiscie nie chce nic prorokowac, ale jesli to prawda ze macie takiego
      kaskadera - to oto skutki...(dla pasazera rowniez )

Mysle,ze kolega z bmw tez odwiedza to forum, zeby sie posmiac - polecam link...
      (zreszta dla jego znajomych lub ewentualnych pasazerow tez...)

OTO maly przyklad jazdy z predkoscia 160km/h lub wiecej...
      (wystarczy skopiowac kazda linijke z osobna do przegladarki)

www.kraksy.eu/fotka.php?n=116&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=119&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=124&t=n&il=142

www.kraksy.eu/fotka.php?n=139&t=n&il=142

www.kraksy.eu/fotka.php?n=117&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=118&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=120&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=121&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=122&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=123&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=124&t=n&il=142
      www.kraksy.eu/fotka.php?n=139&t=n&il=142
      (na zdjeciach widac STRACH w oczach pasazera kiedy probowal sie zaslonic
      PRZED ...................................??!)
      • Gość: sosna Re: Mam cos dla WAS IP: 89.104.58.* 10.10.06, 18:02
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=48&t=n&il=142
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=47&t=n&il=142
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=46&t=n&il=142
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=45&t=n&il=142
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=44&t=n&il=142
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=30&t=n&il=142
        www.kraksy.eu/fotka.php?n=4&t=n&il=142
        • ja_corka POdać Nr. rej. 10.10.06, 20:20
          Podajcie Nr. rejestracyjny.
          Tyle tu piszecie , A NIC KONKRETNEGO

Nr. rej...podac
          Nr. rej...podac
          Nr. rej...podac
          Nr. rej...podac
          BOICIE SIE?

Policja juz bedzie wiedziala co zrobic......tez czytaja to Forum.wiem napewno.

Gdybyśmy napietnowali TAK wlasnie idiotow za kolkiem mniej roboty by mieli
          grabarze i Z-dy pogrzebowe
          • Gość: Kierowcaciężarówki ReWspólczuje kierowcy SCANI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:47
            Współczuje kierowcy tej czerwonej SCANI.
            Do końca życia będzie pamiętał ten potworny huk i spłaszczone ciała ofiar.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka