Dodaj do ulubionych

Znów śmierć na DK1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:42
To chyba niemożliwe aby to się stało na ... trzeźwo ?!
Obecna histeria przeciwko pijanym kierowcom nie przewiduje wypadków
śmiertelnych bez udziału pijanuch kierowców ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Harry_man Re: Znów śmierć na DK1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:54
      "fiat iveco" - to jest dopiero profesjonalna informacja. To był w końcu fiat czy
      iveco? Równie dobrze mogliście napisać volkswagen opel.
      • Gość: Krakoo Re: Znów śmierć na DK1 IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:54
        Ba, do tego jeszcze bardziej profesjonalnie i po polskiemu:
        'jadący (..) iveco uderzyło'
        Polska jezyk, trudna jezyk...
        • Gość: pablo Re: Znów śmierć na DK1 IP: *.orange.pl 29.08.06, 09:10
          To było IVECO
    • Gość: x Znów śmierć na DK1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:38
      To własnie jest efekt wyjścia Policji z krzaków,stoją sobie w ustalonych miejscach z daleka widoczni,a jak kierujący minie patrol to gaz do dechy, bo wie, że nikt sie nie bedzie narażal i go nie zatrzyma.To są własnie te osatnie dobre dla kierowców nowości.Niech dalej w Polsce gazetą przewodnią będzie brukowiec i niech steruje różnymi instytucjami za pomocą 100 zł i aparatu w telefonie.
    • Gość: JA Re: Znów śmierć na DK1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:33
      To się stało na trzeźwo!! Znłam Kube, byłam na jego pogrzebie. A za nim jechała mama, żona i dwójka małych dzieci!
      • Gość: . Re: Znów śmierć na DK1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:45
        To jest strasze taki investor tyle planow na zycie dlaczego... niemoge sie
        pogodzic z tym faktem jak i wiele osob mi znanych :(
        • Gość: CÓRKA KIEROWCY Re: Znów śmierć na DK1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:11
          Siemka mam tate co jeździ samochodem ciezarowym jeździ od 18 lat nigdymu sie to
          nie zdarzyło az pewnego dnia połozył sie spac ( w ciezaróce) spał 4 godziny
          wstał poogladal zsamochód poszedł cos zjesc do baru wypił kawe przyszedł i
          pojechał ujechał 20 kilometów i zasnał za kierownica wpdał do rowu na naczepie
          miał 25 ton . miał szczescie bo nic mu sie nie stało auto było rostrzaskane w
          drobny mak !( rów był bardzo głeboki i jeszcze reczka niedaleko płyneła) policja
          straz miejska nawet nie ostwaili znaku ze jest gleboki rów ( pomyślcie jesli 25
          tonowa naczepa wpadła na niego nie było go by juz na tym świecie) odp co o tym
          sadzicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka