Gość: motylek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:05 zostań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: do,,m'' IP: *.realestate.net.pl 03.09.06, 23:25 czy to Ty Motylku podawałaś mi kiedyś kontakt do Ady Z. z Rędzin? Prosze o kontakt z Tobą, jesli wiesz coś w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: do,,m'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:45 oj,to nie ten motylek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie motylek:) Re: do,,m'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:31 Odemnie dostales/las kontakt do Ady.Moge w czyms pomoc ? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: do,,m'' IP: *.realestate.net.pl 05.09.06, 18:48 takkkk, niestety ten nr co mi podałas był już nieaktualny, nadal jej szukam!!! POdaj mi do niej nr fon lub meil, cokolwiek. Mieszka w Rędzinach nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do,,m'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:32 Nie widuje jej w Redzinach juz niestety i jedyny nr telefonu jaki mialam to ten co ci podalam.Ja pewnie tez Cie kojarze z Lo tylko nie dokladnie.Chcesz wiecej info pisz:magdziak@tlen.pl bo tutaj moga wykasowac a jest sposob bys zdobyla do niej kontakt. pzd Magda z klasy "C" Odpowiedz Link Zgłoś