Gość: Ewkaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:35 Ord. Lewanowicz z pediatrii na Parkitce- czy ktoś coś wie o nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewkaa Re: Ord.Lewanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:41 Zapomniałam napisać, że z pediatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewkaa Re: Ord.Lewanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:53 Podbjiam, pomóżcie bo mam tam dziecko a nic nie wiem o tamtejszych lekarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ord.Lewanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:56 Dobry diagnosta, ale mrukliwy. Dwukrotnie moje dzieci keżały na jego oddzale, za każdym razem bylismy zadowoleni z leczenia - bez nadmiernego przedłużania i stwarzania sztucznych komplikacji. Pan doktor jest natomiast trochę oschły w kontakcie z rodzicami, ale to raczej cecha charakteru, niż kompetencji. wolę lekarza sumtnego niż niedouczonego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlynkova Re: Ord.Lewanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:17 Co prawda nie byłam pacjętką doktora ale poznałam go kiedy malowałam oddział dziecięcy w szpitalu na parkitce. Był dla nas bardzo miły i co chwile przychodził pytać się czy nie zrobić nam coś do pićia czy jedzenia. Personel jak i pacjenci bardzo chwalili sobie umiejętności doktora oraz jego indywidualne podejście do pacjęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Ord.Lewanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:47 Ja mimo swojego wieku (juz nie zaliczajacego sie do pediatrii) stałam sie pacjentka dr Lewanowicza. Gdy go poznałam zauważył, że z moim zdrowiem jest coś nie tak jak być powinno i od razu poprowadził mnie tak jak jeszcze zaden inny lekarz. Wiele razy byłam na oddziale pediatrii w Parkitce i czystym sumieniem mogę powiedzieć, iż dr Lewanowicz mimo swojego 'cichego' stylu bycia, jest lekarzem w pełni z powołania, dla którego dobro swoich pacjentów jest najważniejsze. Można mu w pełni zaufać. Pozdrawiam, Magdalena S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Ord.Lewanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:12 Moim zdaniem to najlepszy pediatra w Częstochowie. Moja znajoma przyjeżdża do niego z dziećmi aż 100 km, a spotkałam u niego kilka razy ludzi z innych województw! Bardzo miły i kompetentny. Dla mnie ważne jest to, że nie wali od razu antybiotyków tylko szuka innych sposobów. Ma ogromne doświadczenie i osobiście bardzo go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ord.Lewanowicz IP: 212.160.86.* 04.09.06, 18:29 leżałam z dzieckiem u niego na hematologii, jestem bardzo zadowolona, nie zauważyłam jakiejś nadzwyczajnej mrukliwości u niego, kiedy wychodziłyśmy dokładnie nas poinformował o chorobie i dalszym leczeniu, grunt to pogoda ducha i dzieci szybciej zdrowieją i personel milszy Odpowiedz Link Zgłoś