Dodaj do ulubionych

TRW Legionów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:52
witam
prosze o opinie jak pracje sie w TRW na Legionów
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:19
      chujowo
      • Gość: 12.12m Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:51
        byl juz taki watek sama go zakładałam malo kto pisał.ale moze sie pracownicy
        odwaza i napisza.pozdrawiam.
      • Gość: Cichy Re: TRW Legionów IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:36
        Ch..owo?! Cóż za delikatne określenie! Mnie tam się pracowało nie tylko ch..owo
        ale nawet bardzo ch..owo i beznadziejnie. Do tego stopnia że się sam zwolniłem i
        wyjechałem z kraju. I nie żałuję!
    • Gość: ROLNICZKA Re: TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:40
      Na Legionów nikt nie pisze ale zato na Rolniczej to się dzieje ze ho,ho
      poczytajcie tylko
      • Gość: Agent k -25 Re: TRW Legionów IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:38
        Bo na Legionów jest pełno buraków z Kościelca którzy przegryźliby ci gardło za
        50 groszy...taki pisior złego słowa na swoją oazę szczęscia i dobrobytu nie
        napisze, nie licz na to...
        • Gość: koleś Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:14
          Mam kumpla na roku z kościelca i jest spoko i nie burak.
          Elita z rolniczej Buaahhhha - ciekawe kogo na pikniku z kibla zachlanego w trupa wydostawali - laska była z rolniczej (kumpel z ochrony mi mówił)
          • Gość: poducha Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:38
            odwal sie od ludzi z rolniczej co?pewnie ciebie nigdy nie siekło.Aniołek sie
            odezwał.i na rolniczej i na legionów sa ludzie z poza Czestochowy i to nie
            znaczy ze sa gorsi.niektórzy nie maja umiaru w piciu i tyle.
            • Gość: koleś Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:51
              Odezwałem sie dlatego że mój przedmówca mnie zdenerwował że ludzie z legionów to ... . A zresztą co ma do tego z kąd kto pochodzi czy ze wsi czy z miasta, przecierz cała Północ Błeszno i okolice to ludzie mający głebokie korzenie w okolicznych wioskach, zresztą ja się szczyce tym że jestem ze wsi
              • Gość: m Re: TRW Legionów IP: *.flatpla.net 10.09.06, 22:08
                Zleginów nik nie pisze głupot bo tam się dobrze pracuje, a to zasługa Wiesława
                i Krzysztofa.
                • Gość: hmmm Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:23
                  akurat znam mnostwo ludzi z legionow i czy tam sie tak dobrze pracuje to nie
                  wiem,skad mozecie wiedziec jak sie pracuje na rolniczej?nie kłócmy sie ktory
                  zakład jest lepszy.zakład na rolniczej pnie sie tak w góre ze chocho.widzialam
                  nowy p[rojekt hali po rozbudowaniu i wyglada TO CAŁKIEM NIEZLE I
                  ZACHECAJACO.bedzie mnostwo nowych miejsc pracy,codziennie przychodza nowe
                  osoby.a o Legionów zapadła głucha cisza.
              • Gość: hyhyhy Re: TRW Legionów IP: *.bulldogdsl.com 11.09.06, 15:08
                ale używaniem słownika ortograficznego to już sie raczej poszczycić nie możesz..
                • Gość: 12.12m Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:10
                  Gość portalu: hyhyhy napisał(a):

> ale używaniem słownika ortograficznego to już sie raczej poszczycić nie
                  możesz.
                  > .
                  do mnie to było???
                  • Gość: hyhyhy Re: TRW Legionów IP: *.bulldogdsl.com 11.09.06, 18:22
                    do tego co się szczyci.. a ty znowu chcesz się kłócić?
                    • Gość: 12.12m Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:25
                      nie nie chce sie kłócic,chociaz sprawia ci to ogromna satysfakcje.
                      • Gość: hyhyhy Re: TRW Legionów IP: *.bulldogdsl.com 11.09.06, 18:40
                        z takimi idiotkami jak ty - na pewno :)
                        • Gość: 12.12m Re: TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:52
                          nie pozwalaj sobie,i nie rozmawiaj do mnie!!!!.......palantunio!
                          • Gość: hyhyhy Re: TRW Legionów IP: *.bulldogdsl.com 11.09.06, 19:37
                            czyli jednak chcesz się kłócić? :D

a palantunia to cmokasz w pompkę :)))
                            • Gość: marcin_r Re: TRW Legionów IP: *.21.pl 11.09.06, 19:57
                              Dajcie sobie buzi i będzie luz :) Jak w czołgu ;)
              • Gość: axa Re: TRW Legionów IP: *.net.stream.pl 16.10.13, 14:25
                ku... i zlodzieje
                • Gość: axa Re: TRW Legionów IP: *.net.stream.pl 16.10.13, 14:37
                  w soboty i niedziele dyrektorzy rozrywkują się samochodami słuzbowymi ,tankuja zbiorniki paliwa do pełna już w piątki . Fajnie sie bawią za pieniądze zarobione przez nas produkcyjnych .
    • Gość: nero jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: 195.117.153.* 11.09.06, 19:00
      jeszcze sie pytasz???
      • Gość: 12.12m Re: jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:58
        chciałbys...:)
        • Gość: hyhyhy Re: jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 12.09.06, 09:04
          ty to zdecydowanie jesteś funkcyjną, musieli cię strasznie finansowo nakręcić że
          tak tego obozu pracy bronisz własną płaską piersią :)
          • Gość: 12.12M Re: jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:15
            OJOJOJ,HAHAHAna temat piersi to bym sie kłociła,nikt mnie finansowo nie
            podkrecił,nawet podwyzki niedostałam....i nie bronie tego obozu wiesz mi.jestem
            zwykłym robolem na produkcji.ty sie zwolniłes to twoja sprawa...ja sie nie
            zwolnie...nie moge...juz wiesz?
            • Gość: 12.12m Re: jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:17
              bo ty ani nikt inny na chleb mi nie da,musze sama zapewnic sobie byt.SAMA.
              • Gość: hyhyhy Re: jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 12.09.06, 19:05
                to ja czuję się szczęściarzem że mi babcia ze swojej renty dorzuca :)
                • Gość: 12.12m Re: jak w obozie pracy krótko!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 19:49
                  tak trzymac,masz dobra babcie.pozdro.
      • Gość: ktosiek Do 12.12m - Von na wątek o rolniczej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:13
        Jak do tej pory wypowiadaja się tylko o zakładzie na legionów ludzie z rolniczej, to się musi zmienić
        • Gość: hmmm Re: Do 12.12m - Von na wątek o rolniczej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:40
          to zmien,z legionow nikt nie napisze bo albo sie boja,albo nie maja co pisac
          albo kompów nie maja.
          • Gość: iwa Re: Do 12.12m - Von na wątek o rolniczej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:10
            Praca w TRW działa kiepsko na umysły ludzi.Po wpisach widać,że przyda się w TRW
            psychiatra na etacie.Wstyd prostaczki wypisywać takie bzdury.
          • Gość: ktosiek rolnicza - wieczne płaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:50
            Kompy z dostępem do netu ma pewnie mniej więcej taka sama liczba ludzi, TYLKO NA MIŁOŚĆ BOSKĄ PO CO ZAŚMIECAĆ FORUM pierdołami, widać nam się lepiej pracuje bo nie mamy na co sie skarżyć, Gorzelak jest spoko nie to co wasz wieloryb, wyremontowali nam teraz stołówkę kible, pozostaje tylko w spokoju tyrać, znieśli nam większość chamskich liderek. Jako zwykły fizol wątpię że w częstochowie znajdę lepszą robotę w cieple i w takich warunkach, a wierzcie mi kiedyś pracowałem w o wiele gorszych warunkach (widać nie umiecie docenić tego co macie).
            Za dwa lata kończę studia i wywalam z polski
    • Gość: AXA Re: TRW Legionów IP: *.net.stream.pl 16.10.13, 14:49
      stan obecny trw świadczy o nieudolnosci dyrekcji żądamy usunięcia obecnej szwgrów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka