Dodaj do ulubionych

język włoski w Cz-wie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:36
szukam dobrej szkoły językowej z włoskim czy ktoś może polecić gdzie
najlepiej uczą!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Frantic Re: język włoski w Cz-wie IP: *.pools.arcor-ip.net 06.09.06, 13:46
      Nie moge niestety polecic szkoly (choc z pewnoscia gdzieniegdzie moga dobrze
      uczyc). Polecam jednak "wlasna szkole" czyli zakup kompletu naukowego kaset (
      wydatek rzedu 300 - 400 zl. Najszybsza forma nauki z bardzo istotna mozliwoscia
      cwiczenia wymowy.

p.s. Niestety ta metoda wymaga duzej samodyscypliny ktorej w naszym kraju
      prawie sie nie uswiadcza (wersja pesymistyczna).
      Na szczescie jest coraz wiecej ludzi rozumiejacych ze spelnic w zyciu mozna sie
      tylko poswieceniami (wersja optymistyczna).
    • Gość: Krzychu Re: język włoski w Cz-wie IP: 195.189.52.* 06.09.06, 14:52
      Jśli chodzi o szkoły w których uczą języka włoskiego to w Częstochowie jest ich
      mało.Ja chodziłem na początku do Empiku ale niestety duża liczba osób w
      grupie miała wpływ na wyniki w nauce. W zeszłym roku chodziłem do
      Akademickiego Centrum Lingwistycznego (byłem w grupie kilkuosobowej )i wreszcie
      przyszły efekty, lektorka maiła więcej czasu ,aby poświęcic każdemu z
      kursantów, a cenowo ta szkoła jest o wiele pzrystępniejsza od empiku.
      • Gość: nika Re: język włoski w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:05
        podaj adres szkoły
        • Gość: syla Re: język włoski w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:06
          a co myslicie o takiej szkole Girasole , czy ktoś z was był tam , podobne małe
          grupki i dobry lektor! Ratujcie bo muszę zacząć się uczyc jesli chcę dalej
          pracować
        • Gość: Krzychu Re: język włoski w Cz-wie IP: 195.189.52.* 06.09.06, 16:20
          Akademickie Centrum Lingwistyczne jest na Wolności 11 po stronie linii
          tramwajowej, między megasamem a dworcem pkp
          • Gość: italiano Re: język włoski w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:16
            a kto z was maił zajecia z chyba tak sie nazywa panem Bartnikiem, jaki jest
            jakie opinie, czy warto sie u niego uczyć??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka