Dodaj do ulubionych

Korepetycje z matematyki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:24
Poszukuję korepetytorów z matematyki. Mam na mysli przygotowanie do matury.
Mieszkam poza miastem.

P.S. Odpowiadając napiszcie czy jesteście nauczycielami czy studentami,
podajcie cenę i numer kontaktowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: paolo Re: Korepetycje z matematyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:58
      od tego jest dzial ogloszenia w kazdej gazecie wyborczej.
      lub "posrednik" tam jest pelno takich ogloszen i telefonow..
      • Gość: szukająca Re: Korepetycje z matematyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:09
        Wiem, że są takie działy w gazecie wyborczej. Chciałam tylko zapytać o to na
        forum. Czy to jest karalne? Poza tym może akurat w tym momencie ten post czyta
        jakis nauczyciel udzielający korepetycji???
        • Gość: aga Re: Korepetycje z matematyki IP: 212.160.86.* 16.09.06, 15:55
          jestem nauczycielką matematyki, chętnie ci pomogę w przygotowaniu do matury.
          Napisz z jakiej miejscowości pochodzisz? Cena za 45 min. - 30 zł, ale możemy
          jeszcze ponegocjować jeśli to nie będzie zbyt daleko od mojego miejsca
          zamieszkania.
    • Gość: szukająca Re: Korepetycje z matematyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:03
      Nikt więcej w Czwie nie udziela korepetycji??
      • misiakilla Re: Korepetycje z matematyki 06.10.06, 08:03
        ja moge dac namiary :)
        • Gość: magda Re: Korepetycje z matematyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:55
          Ja udzielam ale nie dojezdżam do ucznia , jest doktorantką Uś biore 20 zł za
          godzinę.Pozdrawiam
          • misiakilla Re: Korepetycje z matematyki 06.10.06, 09:02
            Absolwent WIMII 20 pln z dojazdem na terenie czwy.
            • Gość: szukająca Re: Korepetycje z matematyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:15
              A dla osób które mieszkają poza miastem? Ile wtedy kosztuje godzina?
              • Gość: up Re: Korepetycje z matematyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:13
                up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka