Dodaj do ulubionych

Do Harry1983

15.09.06, 22:58
Intrygujesz mnie. Przeprosic nie przeprosiles. Powolujesz sie na moja opinie o
Tobie. Piszesz, ze byles obecny w gabinecie prezydenta miasta, ale mediow nie
bylo, wiec potwierdzic slow tam, nie masz. Czekalismy na zapowiadana kampanie
medialna z twojej rozruby. Inaczej tego nazwac nie mozna. Jakos cicho jest?
Obserwuj wątek
    • harry1983 Re: Do Harry1983 15.09.06, 23:33
      Jaką kampanię medialną ?
      A co ja jestem, Storima, żeby się lansować po takiej akcji ?
      Czytaj uważnie gazety, to przeczytasz o tej akcji, aczkolwiek z deka już za późno, bo pisali o tym ze 2 tygodnie temu.

A cały ten szum wokół mojej osoby raczej mnie drażni, niż zadowala - ja nie robię nic pod publiczkę, zapamiętaj to.
      • jatubylam Re: Do Harry1983 15.09.06, 23:37
        harry1983 napisał:
        > zapamiętaj to.
        Zapamietam to chamie.
        • Gość: Alonzo Re: Do Harry1983 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:29
          Hola! Czy forum to piaskownica gdzie wszyscy sypią sobie piaskiem po oczach?
          Internet ma to do siebie że wszyscy sa w miare anonimowi. Nikt tu nie powinien
          obnosić się wiekiem czy pozycją w społeczeństwie.
          Dość juz tej upierdliwości!
          Jak tak można przez cały czas czepiać się czegoś, ktoś tam miał inne zdanie na
          temat-jego sprawa, nie ma musu się ze wszystkim zgadzac, nie ma musu każdemu
          narzucac swojego zdania czy czytać wątki które człeka nie interesują, po co
          obrzucać się błotem.
          A tu wyglada tak że ktoś czuje się ważniejszy bo starszy czy radny, gadajmy ze
          sobą jak równy z równym nie przenosząc sztucznych różnic z reala.
          Tyle.
          Jeśli kogoś uraziłem-sorki-troche się uniosłem
          Pozdrawiam
          Alonzo
      • biala_reka Re: Do Harry1983 15.09.06, 23:40
        Harry1983 to nie Storima czy druch Wlodek.
        Nie popisuje sie swoja glupota bo i nie pisze glupio.
        Tylko sie niby go uczepili ze popiera neonazistow bo ich nie skrytykowal.
        A kto nie przyklaskuje Storimie i Wlodkowi ten jest przeciwko nim.
        Ot cala filozofia.
        Duzo krzyku to ciekawe forum:)
    • jatubylam Re: Do Harry1983 16.09.06, 00:15
      Dla mnie jestes D.
      D. jak Denny.
      Sprowokowales trolli.
      Dobrze, ze wycioles twa chamska sygnaturke. Oczywiscie slowa "przepraszam" nie
      znasz. Twoja kultura osobista to = 0. O wpisach jak szanujesz starsze osoby,
      nie bede ich tu wklejac. Bo ponizyalbym ponizej=0.
      • biala_reka Re: jatubylam 16.09.06, 00:19
        To ty jestes chyba glowna faszystka na forum.
        Napisz dokladnie o co ci chodzi i kto jak ma pisac zeby bylo ladnie.

• jatubylam Re: jatubylam 16.09.06, 00:24
          biala_reka napisał:

> To ty jestes chyba glowna faszystka na forum.
          > Napisz dokladnie o co ci chodzi i kto jak ma pisac zeby bylo ladnie.
          >
          Zwroc sie do harry1983, prywatnie. I nie zasmiecaj tego forum.
    • jatubylam Re: Do Harry1983 16.09.06, 00:38
      Nie Alonzo, wedlug mnie nie uniosles sie. Nalezaloby przeczytac wpisy harry1983
      (osobiscie odradzam strata to czasu), i tak ogolnie nie unosilabym sie
      emocjonalnie woebec forum. Sa tu prawdziwe gwiazdy (posiadaja swe ludzkie
      ulomnosci) sa tez dorastajace zoltodzioby. Jednym z nich jest harry1983.
      Takie zycie jak i forum.
      • Gość: Alonzo Re: Do Harry1983 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:46
        Ech, nie ma czasu by sledzić forum na bieżąco więc nie znam wszystkich
        szczegółów lecz widzę tu sporą dawkę agresji, forum poróżniło się-niczym zycie
        tam,poza ekranem monitora.
        Kiedyś, gdy zaczynałem raczkowac na forum - wszystko wydawało się spokojniejsze
        a teraz... mało miłych wątków, mało żartów na poziomie wyższym niźli
        beznadziejny, wydaje się jakby polityka i emocje za bardzo weszły w świat
        wirtualny, który zawsze uważałem że tworzony był na wzór utopijny, lekki niczym
        błogi sen.
        Nie wiem co tego powodem.
        Czyżby epidemia forumowej wscieklizny??

Czy wróci to co było dawniej??
        Ten fajny spokój, wchodziło się na forum by zaczerpnąć nieco przyjemności.
        A teraz walka i niewiele w niej z konstruktywnej burzy mózgów.
        teraz burza EGO.
        Pozdro!
        Alonzo
        • harry1983 Re: Do Harry1983 16.09.06, 01:46
          Kolejna urażona duma - ostatnio falami się to dzieje.

Dla niezorientowanych - chodzi o ten wątek :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=47567606&a=47567606
          W którym był na mnie najazd bo... a sami sobie przeczytajcie, żeby nie było, ze coś sugeruję.

A jatubylam to albo żona Storimy, albo ktoś z nim blisko powiązany, bo mentalność podobna.
          • jatubylam Re: Do Harry1983 16.09.06, 20:53
            harry1983 napisał:
            > A jatubylam to albo żona Storimy, albo ktoś z nim blisko powiązany, bo mentalno
            > ść podobna.
            Jestem przekonana, ze Frantic to Twoj sasiad, a "taki sobie" to pracownik Twojej
            firmy. Ta sama mentalnosc. Slowo "przepraszam" od Ciebie nie padlo. Na cytowanym
            watku przeproszono mnie i Storime.
            • Gość: ZIELE Re: Do jatubylam IP: 80.51.57.* 16.09.06, 22:18
              A za co on miałby Cie przepraszać ?? Czepiasz sie go bo jest młodszy od Ciebie,
              a nie zastosował sie do zasady mówiącej że "starszy ma zawsze racje". Zresztą
              tak samo jak pewna "naucycielka" pani mgr ELA, która nazwała mnie największym
              chamem na forum za to, że udowodniłem jej, że piszac nieprawde krzywdzi innych
              ludzi.
              • jatubylam Re: Do jatubylam 16.09.06, 22:25
                Nie mieszaj Pani Eli. Przeczytaj ten watek i zapytaj sam siebie. Dlaczego Ktos
                przeprosil mnie i Storime. Dyskutowac na ten temat nie bede. Jesli nie rozumiesz
                ja nie jestem w stanie Ci tego wytlumaczyc. To sprawa wychowania, a nie
                forumowych wpisow. Inteligencji rowniez.
        • frantic163 Re: Do Harry1983 16.09.06, 10:09
          Agresji widzisz duzo, bo duzo jej tu jest. Zamiast dyskusji na normalnym
          poziomie, sa tylko ciagle pyskowki i udowadnianie ze ta druga osoba jest
          kompletnym ignorantem a JA mam racje. Bo JA zawsze mam racje.
          Kurcze, lubie dyskutowac na tym forum, ale jak sie tak przeczyta watek do
          ktorego Harry wkleil link, to odechciewa sie calej dyskusji. No bo z kim
          dyskuotwac? Storima zajal polowe tamtego watku swoim belkotem i bylo po nim.

Obawiam sie ze te ciagle pyskowki niektorych osob wynikaja z frustracji
          zyciowych. Z ciaglej koniecznosci udowadniania ze jest sie od kogos lepszym, ze
          na pewno ma sie racje. To jest jeden powod, drugim jest brak przyjmowania
          krytyki. Jesli ktos krytykuje to moj wrog i koniec. Czy krytyka sluszna czy
          nie, nie ma znaczenia.
          A, szkoda gadac...
          • Gość: Taki sobie Re: Do Harry1983 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:58
            Zapomniales dodac ze wszedzie czja sie faszysci ktorzy umiescili storime na
            wirtualnej liscie smierci.On ma na to dowody i on z tym zrobi porzadek raz na
            zawsze.To forum jest Dla Storimy o Storimie i tylko ze Storima w kazdym watku.
            A ty frantic163 tez jestes faszysta jak kazdy.
            • frantic163 Re: Do Harry1983 16.09.06, 11:44
              Musze Cie rozczarowac.
              Nie tylko jestem faszysta, ale antysemita oraz dreczycielem zwierzat
              (szczegolnie tchorzofretek)
              • Gość: Taki sobie Re: Do Harry1983 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:03
                frantic163 napisał:

> Musze Cie rozczarowac.
                > Nie tylko jestem faszysta, ale antysemita oraz dreczycielem zwierzat
                > (szczegolnie tchorzofretek)
                No to qrna nie jesteś godzien rozmawiać ze Storimą bo on z takimi mętami jak ja
                czy ty nie dyskutuje.Do dyskusji pozostał Storimie tylko Wlodek.
                On na pewno nie jest neofaszystą i nazistą w jednej osobie.
                • jatubylam Re: Do Harry1983 16.09.06, 23:15
                  Przeczytalam raz jeszcze watek z linku Harry1983.
                  Jest tam wzmianka o: "odsyfmy". ZIELE, gdybys czytal uwaznie to nie czepialbys
                  sie Pani Eli. Harry1983 nauczyl sie wielu rzeczy z tego watku. I nie musi sie do
                  tego przyznawac. najwazniejsze jest, ze Harry1983 sam zaczyna sie wychowywac.
                  Uwaga: wpis tylko dla inteligentnych obserwatorow.

PS Odstaw sobie Pania Ele. Wyglada na to, ze kolejne zoltodzioby beda sie tutaj
                  zalic na zolto z dziobem podniesionym na poziom widzenia swiata z punktu
                  wlasnego nosa.
                  • pierwiastekx ;;;;;; 16.09.06, 23:25
                    uczymy się całe życie.
                    • harry1983 Re: ;;;;;; 16.09.06, 23:42
                      Sygnaturkę odstawilem nie dlatego, ze Tobie czy Storimie było to na rękę, tylko dlatego, że prowokowała gó..arzy z neostradą w domu.
                      Nie zmieniam zdania ot tak po jednym poscie Twoim, Storimy, czy kogokolwiek.

Widać bardzo Cię boli, że ci ludzie nie przyklasnęli - ale to już nie jest mój problem, uprawiajcie sobie dalej ze Storimą tą Waszą radosną twórczość - coniektórzy będą mieli ubaw za friko :D
                      • zwitter1 Re: durna baba jatubylam 16.09.06, 23:49
                        harry1983 napisał:

> Sygnaturkę odstawilem nie dlatego, ze Tobie czy Storimie było to na rękę, tylko
                        > dlatego, że prowokowała gó..arzy z neostradą w domu.
                        > tórzy będą mieli ubaw za friko :D
                        >
                        Ja mam ubaw caly czas jak czytam posty storimy i tej jatubylam ktora kocha go i
                        jego tworczosc pseudoartystyczna.Obojga powinno sie wychlostac na rynku zeby im
                        sie odechcialo pisac glupoty.
                  • Gość: ZIELE Re: Do Harry1983 IP: 80.51.57.* 17.09.06, 00:32
                    Czytałem ten wątek na bieżąco jak do siebie pisaliście i moge stwierdzić że
                    jedno co było na nim bardzo widoczne to Twoje nadgorliwe udzielanie rad.
                    PS. Wiesz dokładnie o którą panią Ele chodzi ??
                    • Gość: ZIELE Re: To wyżej jest do jatubylam IP: 80.51.57.* 17.09.06, 00:33
                      j.w.
    • harry1983 Re: Do Harry1983 16.09.06, 23:45
      A, bo bym zapomniał - na przyszłość, jak masz do kogoś jakieś żale, to do tego służą prywatne wiadomości, a nie public - potem robi się na forum taki burdel jak na tym tu, bo moderatorzy takie wątki powinni ciąć aż miło - niestety śpią.
    • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 00:08
      Z ta niechlubna sygnaturka, to akurat ja walczylem. Uwazam, ze byla wulgarna.
      Nie obchodza mnie twoje tlumaczenia. Akcja z walka przeciw wulgarnosci na forum
      sprawdzila sie rowniez w tym przypadku (poczytaj watki na ten temat--moje watki).

PS gratuluje poparcia Harry1983 przez neofaszystow. Ciekawe dlaczego Cie tak lubia?
      • harry1983 Re: Do Harry1983 17.09.06, 00:29
        Chyba nie tyle lubią, co tak samo jak ich, mnie ostatnio bawią Twoje posty, a niektóre wręcz wzbudzają uśmiech politowania.

A swoja drogą, jak mogę być neofaszystą, jak podobno jestem komunistą ?
        Wytłumaczysz mi ? Narodowy socjalizm niby też był, ale to z deka nie to samo.
        • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 00:33
          Nie potrafisz czytac i rozumiec.
          Pisalem o zwolennikach neofaszyzmu, ktorzy Cie , rowniez na tym watku popieraja.
          Nie pisalem, ze jestes neofaszyta. Nie fabrykuj wypowiedzi , arogancie.

PS Dlaczego neofaszysci lubia Harry1983?
        • anna.scott Re: Do Harry1983 17.09.06, 00:36
          Panowie, mam propozycję.
          Może wymienicie ze sobą kilka maili, w których wyjaśnicie sobie wzajemnie racje.
          Albo obgadajcie tematy na gadu-gadu. Zawsze to rozmowa bezpośrednia.
          Ale Storima, broń Cię bogowie, żebyś mnie od trollic wyzwał. :D
          • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 00:45
            Nie mam zamiaru wymieniac maily z arogantem.
            Pisze na forum, bo tu sie zoltodziub idiotycznie lansuje.
            Nic przeciw promowaniu fajnych spraw nie mam. Trzeba to robic z glowa i
            uczciwie, a nie sterta neofaszystow i bycia dumnym , ze go popieraja.
            Zdrowy Rozsadek.
            • anna.scott Re: Do Harry1983 17.09.06, 01:15
              Ale Storima, pomyśl. Może odniósłbyś sukces wychowawczy. Wyobraź sobie
              Harrego1983 z przywieszką "educated by Storima" albo z nalepką "made by
              Storima". Och, przepraszam... Chyba się zagalopowałam. W końcu Harry to nie
              towar w pewexie. :D
              Zapominasz o wychowawczej roli starszego pokolenia w stosunku do młodzieży
              wchodzącej w dorosłe życie.
              Myślę, że jeśli Ty wykażesz dobrą wolę, a Harry wykaże dobre chęci i otworzy
              się na wiedzę, to sukces gwarantowany.
              I panowie, mniej zacietrzewienia. Mam wrażenie, że mówicie o tym samym i tak
              samo, tylko języków używacie różnych i w tym tkwi problem.
              • zwitter1 Re: Do Harry1983i Anny Scot 17.09.06, 08:18
                Uwazam ze z takim Arogantem i durniem jak Storima nie powinno sie wogole rozmawiac.
                To wstyd wogole wdawac sie w dyskusje.
                Moze ja tez jestem faszysta ze nazywam sie "Zwitter1" :)
                Jak by storima byl naprawde artysta to nie siedzialby ciagle na forum i nie
                pisalby donosow i maili.Poczytajcie sobie inne posty Storimy to zobaczycie ile
                osob obrazil i zwymyslal od neofaszystow.
                Neofaszystow Storimo tutaj wogole nie ma wiec jak ma ich Harry popierac?
                Nie znalazlem zadnych watkow popierajacych faszyzm.
                Masz znowu urojenia Storimo!
                Jak mozna popierac cos czego niema :)
                Taki idiotyzm mogl wymyslic tylko nasz pseudoartysta i jego swita.
                Ja mam przeczucie ze Anna Scot jest agentka Scotlandyardu ;)
                A Harry 1983 jest "Stalinistą" hahahahaha
                Przynajmniej Harry nie jest durniem i nie ma chorych projekcji na jawie.
                Moze miec ewentualnie jak sobie poimprezuje hahaha.

• anna.scott Re: Do Harry1983i Anny Scot 17.09.06, 19:07
                  zwitter1 napisał:
                  > Ja mam przeczucie ze Anna Scot jest agentka Scotlandyardu ;)

Kurczę, zwitter1. Nie wpadłam na to, ale masz rację. Jestem w takim wieku, że
                  jeszcze mogę się "przebranżowić". Zawsze ciągnęło mnie do Bonda. Mam więc
                  szansę. hihihi
            • segel Re: Do Harry1983 17.09.06, 11:13
              Sprawdziłam przed chwilą:

Rok 2006: Storima - 2047 wpisów na forum; Harry - 1983 532 wpisy na forum

Kto tu się właściwie lansuje?
              • segel Re: Do Harry1983 17.09.06, 11:15
                Trzeba sprawdzać, gdzie się stawia myslniki, powinno być:

"Sprawdziłam przed chwilą:

Rok 2006: Storima - 2047 wpisów na forum; Harry1983 - 532 wpisy na forum

Kto tu się właściwie lansuje?"
                • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 15:45
                  Segel, a co ma ilosc wpisow wspolnego z 'lansowaniem sie'?
                  Wyraznie , wczoraj pisalem, ze nie mam nic przeciwko temu, aby ktos sie
                  'lansowal' na forum. I chyba raczej mylisz pojecia. Odpowiem Ci krotko:
                  'lansuje' idee i wartosci, ktore cenie. Dochodzi do tego fakt, ze posiadam
                  "licencia poetica", takie rowniez posiadam wyksztalcenie (jedno z nich), wiec
                  sila rzeczy dzialam rowniez niekonwencjonalnie. Nie wymagam, aby kazdy to
                  zrozumial. Prosze jednak o logiczne i sensowe wpisy.

Do Anii ze Szkocji:
                  Przepraszam za okreslenie Ciebie "trollem".
                  • segel Re: Do Harry1983 17.09.06, 19:07
                    "Dochodzi do tego fakt, ze posiadam
                    > "licencia poetica", takie rowniez posiadam wyksztalcenie (jedno z nich), wiec
                    > sila rzeczy dzialam rowniez niekonwencjonalnie."

Nie interesuje mnie, jakie posiadasz wykształcenie, za to kiedy czytam twoje posty mam wrażenie, że jesteś jakąś współczesną odmianą dr Jekylla i mr Hyde'a. W niektórych postach inteligentny, rzeczowy i konkretny dyskutant, w innych wszystkowiedzący przemądrzałek.
                    Rozmawiasz sam ze soba, generujesz taka ilość postów, że wydaje mi się, że nawet śpisz z dłońmi na klawiaturze, żeby nie tracić czasu.
                    Czasami wręcz mam wrażenie, że piszesz po sporej dawce specyfików, którymi ludzie zwykli ubarwiać sobie rzeczywistość - nie wiem tylko czy to grzybki, zielsko, czy swojskie pół litra.

Znasz się (a przynajmniej tak ci się wydaje) na wszystkim. Nawet, gdyby Harry w jakimś wątku omawiałby jakieś fizyczne zagadnienia (studiuje przecież fizykę) też wiedziałbyś lepiej.

Harry też lansuje idee i wartości, które ceni - takie jego forumowe prawo. Jak na młodego człowieka bardzo rzadko daje się wyprowadzić z równowagi i stara się rzeczowo i konkretnie dyskutować.

Czasem czytając Twoje posty przypominam sobie tekst piosenki "Jest już późno, piszę bzdury...". Znasz się na wszytkim, to pewnie wiesz czyja.
                    • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 19:30
                      segel napisała:

> Nie interesuje mnie, jakie posiadasz wykształcenie,
                      Nieistotne czy to Cie interesuje, czy nie to jest fakt.

za to kiedy czytam twoje po
                      > sty mam wrażenie, że jesteś jakąś współczesną odmianą dr Jekylla i mr Hyde'a.
                      teraz powinnas zrozumiec dlaczego "LP" jest tutaj istotha.

> niektórych postach inteligentny, rzeczowy i konkretny dyskutant, w innych wsz
                      > ystkowiedzący przemądrzałek.

Mam prawo sie mylic? Mam ptawo do popelnienia gaf?

> Rozmawiasz sam ze soba,

Rozmawianie z samym soba jest normalna rzecza. Na forum nie prowadze ze soba
                      dialogu. Zamiat pisac tasiemcowy wpis. Rozbijam go czasem w mniejsze. To jest
                      monolog na okreslony temat stad wpisuje sie do istnejac watkow. Nowe tworze z
                      koniecznosci.

generujesz taka ilość postów, że wydaje mi się, że nawe
                      > t śpisz z dłońmi na klawiaturze, żeby nie tracić czasu.
                      > Czasami wręcz mam wrażenie, że piszesz po sporej dawce specyfików, którymi ludz
                      > ie zwykli ubarwiać sobie rzeczywistość - nie wiem tylko czy to grzybki, zielsko
                      > , czy swojskie pół litra.

To dawna esttyka Wikacego. Sam zreszta ta metode porzucil. Jestem przeciwny
                      tworzeniu pod wplywem--specyfikow.

> Znasz się (a przynajmniej tak ci się wydaje) na wszystkim.

Nigdy nie uczestniczylem w tym konkursie. Jesli o czyms pisze to jestem tym
                      zaintersowany.

>Nawet, gdyby Harry w
                      > jakimś wątku omawiałby jakieś fizyczne zagadnienia (studiuje przecież fizykę)
                      > też wiedziałbyś lepiej.

Bzdura. Chyba, ze masz namysli fakt gdy rabnal sie w rankingu stacji radiowych,
                      bagatelizujac statystyke.

> Harry też lansuje idee i wartości, które ceni - takie jego forumowe prawo.

Bardzo dobrze. Ja tych praw nie kwestionuje. Harremu zycze wszystkiego dobrego.
                      Zyczylem mu zawsze. Niezauwazal tego i wpisywal rzeczy o ktorych ja nie pisalem.
                      To taka sztubacka duma i brak samokrytycyzmu.

Jak
                      > na młodego człowieka bardzo rzadko daje się wyprowadzić z równowagi i stara się
                      > rzeczowo i konkretnie dyskutować.

Krecisz. Od dawna prosilem go aby unikal wpisow "ad personam" , zaczal czytac ze
                      zrozumieniem, przestajac przekrecac sens moich wypowiedzi.

> Czasem czytając Twoje posty przypominam sobie tekst piosenki "Jest już późno, p
                      > iszę bzdury...". Znasz się na wszytkim, to pewnie wiesz czyja.

Ciesze sie, ze przywoluje Ci artystyczne skojarzenia. Jak by one niebyly.
                  • anna.scott Re: Do Harry1983 17.09.06, 19:24
                    Storima napisał:
                    > Do Anii ze Szkocji:
                    > Przepraszam za okreslenie Ciebie "trollem".

Storima, wyluzuj. Powinieneś obejrzeć kilka dobrych komedii, bo szczęki chyba
                    masz mocno zaciśnięte. Tak, zaciętość to Twoja domena, prawda? ;)
                    Polecam komedie angielskie, na przykład "Cztery wesela i pogrzeb".
                    Żaden problem, Storima, naprawdę.
                    Mam w sobie spore pokłady wyrozumiałości i pobłażania dla ludzkich słabości czy
                    omyłek.
                    Poza tym nie biorę błahostek do siebie i nie podniecam się nerwowo czyimiś
                    epitatami rzuconymi pod moim adresem.
                    Mnie można urazić tylko astronomiczną bzdurą podaną w bardzo ostrym sosie,
                    złożonym z mieszaniny chamstwa i ignorancji. A Ty tej granicy nie przekroczyłeś.
                    :D
                    • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 19:33
                      anna.scott napisała:

Przeprosilem Cie.
                      Twoj komentarz uznaje za zbyteczny.
                      • jatubylam Re: Do Harry1983 17.09.06, 20:12
                        Dla niektorych slowo "przepraszam" nie posiada zadnego znaczenia. Odbieraja je
                        jako oznake slabosci, rozpoczynajac trollowanie.

Segel, czynisz to samo co czynil Harry1983. Pouczasz Storime jak ma pisac.
                        To ze go nie rozumiesz nie oznacza, ze wszyscy go nie rozumieja. To ze nie
                        widzissz podstawy konfliktu: brak czytania ze zrozumieniem, przeksztalcania jego
                        wypowiedzi (moich rowniez) , wkrecasz sie wscibsko w jego zycie (czynisz to samo
                        co Harry). Innych twoich rozwazan szkoda nawet komentowac. Po tylu wypowiedziach
                        zadne z Was niewiele z nich zrozumialo.

PS Podstawa tego watku byl fakt powolania sie na moja osobe przez Harry1983 w
                        jako poparcia jego argumentu w dyskusji. Widac wyraznie, ze on dalej nic nie
                        rozumie.
                        Koncze.
                        • harry1983 Re: Do Harry1983 17.09.06, 21:02
                          jatubylam napisała:

> PS Podstawa tego watku byl fakt powolania sie na moja osobe przez Harry1983 w
                          > jako poparcia jego argumentu w dyskusji. Widac wyraznie, ze on dalej nic nie
                          > rozumie.
                          > Koncze.

A ja podałem konkretny link do konkretnego wątku - niech ludzie sami ocenią czy i jak i kto na kogo najechał - będzie wtedy obiektywna ocena kto jest kto, i kto kogo powinien przepraszać.

Zdrowia życzę, i więcej opanowania, bo mimo (jak piszesz) poważnego wieku dajesz się wyprowadzić z równowagi jak dziecko.
                          Storima również.

Pozdrawiam Was oboje, i proponuję uprawiać jakiś sport w ramach odreagowania stresu, zamiast wylewać żale na forum.
                          • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 21:20
                            Moj powyzszy wpis byl do Anny.Scott

Teraz do Ciebie Harry,
                            wierz mi nie interesuje mnie co mysla o tym inni ludzie. Interesowalo mnie tylko
                            i wylacznie co myslisz o tym Ty.

Nie stwarzalem tutaj jakiegos forumowego zbiorowego pregiezu Harrego--stad nie
                            nawolywalem jak Ty do ocen innych. Prawda jest--poniosly mnie emocje.

Poniosly mnie emocje, bo tos z kim kiedys razem popieral ze mna walke z
                            chamowom, nagle zapomnial o wspolnych wartosciach.

Przypominalem Ci o tym, aby zagasic konflikt. Zupelnie nie sluchales.

To bylo wyciaganie do Ciebie reki.

Ignorowales to.

Obsesyjnie, jak na watku o dowodzie osobistym, ponownie zaczoles sie czepiac.

Sprawa jest dla mnie zamknieta.
                            Emocje opadly, a ja bardzo duzo z tych watkow sie nauczylem.

Kazdy w sobie ma cos z dziecka. Jest to piekne i szlachetne.

Ja zadnych przeprosin do mnie od Ciebie nie wymagalem.

Po prostu nigdy nie czulem sie urazony.

To ze sobie pisze artystycznie to moja prywatne sprawa.

Raz jeszcze powtarzam, nigdy nie bylem zaintersowany jak mnie podejrzewales o
                            "niszczenie Twojej Osoby".

Chdzilo o zupelnie cos innego.

Tlumaczyl tego nie bede.

Sprawa dla mnie jest definitywnie zakonczona.

Pozdrawiam Zyczac Ci sukcesow w Twoim Zyciu,

Storima

• storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 21:04
                          Popelnilem blad przepraszajac.
                          Za popelnienie tego bledu, przepraszam.
                          • storima Re: Do Harry1983 17.09.06, 21:29
                            storima napisał:

> Popelnilem blad przepraszajac.
                            > Za popelnienie tego bledu, przepraszam.

Ten wpis jest do Anny.Scott
                          • anna.scott Re: Do Harry1983 17.09.06, 21:46
                            Wiesz, Storima? Myślałam, że tak, ale ja Cię jednak nie rozumiem. Od jakiegoś
                            czasu wydawało mi się, że mi się to udało, ale dzisiaj dostałam kubeł zimnej
                            wody na głowę. To było otrzeźwiające, ale czuję się trochę, jakbym miała
                            hipotermię.
                            Jeśli nie interesuje Cię zdanie innych forumowiczów, tylko Harrego1983, to
                            trzeba było napisać do niego maila. Wtedy miałabyś dyskusję wyłącznie z nim.
                            Pisząc na forum, sprawiłeś, że wasz konflikt stał się niejako własnością
                            publiczną.
                            Myślałam, że dążysz do merytorycznej dyskusji, że właśnie w ten sposób chcesz
                            spory rozwiązywać. Że zamieszczając swoje wypowiedzi właśnie tutaj, chcesz,
                            żeby wasz spór określili ci, którzy stoją z boku, którzy nie są "graczami" w
                            tej grze...
                            Kurczę, po raz kolejny czuję się, jakbym dostała po łapkach. Miałam czelność
                            wejść między dwóch prawdziwych facetów. A moja próba rozjemcza, mediacyjna
                            została po prostu zignorowana, co więcej - wręcz odrzucona.
                            Nie będę się w takim razie wypowiadać w wątkach, w których będzie uczestniczył
                            któryś z was. To znaczy, źle napisałam. Nie będę się odnosić bezpośrednio do
                            waszych wypowiedzi.
                            Niestety, Storima, nie mam natury wrony. Wchodząc w jakieś towarzystwo mówię
                            to, co uważam w danej sytuacji, a nie kraczę jak inne wrony i nie słodzę nikomu.
                            Przepraszam, że chciałam pomóc.
                            • zwitter1 Re: Do Harry1983 20.09.06, 20:15
                              Bardzo ladnie to ujelas Aniu Scot z ...
                              Pierw sie wyciaga konflikt na forum publiczne a potem udaje sie durnia i nie chce
                              na ten temat dyskutowac bo niby nie ma o czym.
                              To dopiero sa jaja.
                              Zaloze sie ze Jatubylam pisze meile milosne do Storimy.

Storimo moj Aniele ty przejzysty
                              Badz na forum bardziej przejzysty
                              I nie unos sie jak baranek
                              W ten piekny jesienny poranek
                              Pomowie ci troche komplementy
                              Bo jestes upierdliwy i zamkniety
                              Tepisz wirtualnych faszystow
                              wyzywajac wiekszosc z nas od neonazistow
                              I po co ci te glupie wojenki
                              Cierpisz po nich a potem te jeki i jeki
                              Pozdrawiam cie mocna i caluje w czolo
                              Zeby ci dzisiaj bylo wesolo