Dodaj do ulubionych

Tomasz Kot-niania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:40
Witam mam informacje, iz T.Kot aktor zamieszka w Czestochowie a niedłuo
będzie mial ślub w jednym z Czestochowskich kosciołów
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:44
      a gdzie zamieszka dokladnie?? aha i to ten co gra w filmie niania tego filmowca?
      • Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:46
        powiem tylko tyle - zamieszka napewno, jestem recepcjonistką w jednym z hoteli
        i ma u nas rezerwację. Niestety nie moge zdradzić szczegółów - aktor o to
        prosił. Czy będzie brał ślub - nie wiem . Napewno nie przyjedzie sam, bo
        zarezerwował kilka pokoi.
        • Gość: interesant Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:49
          ale bedzie mieszkal w hotelu czy na stale ma sie tu osiedlić juz nie rozumiem
          • Gość: informator Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:51
            tymczasowo ma mieszkac na grabowce, tam weznie slub ,ale podobno buduje gdzies
            dom kolo Czestchowy. Pozdro
            • Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:52
              a kim jest jego przyszła żona? Czy jest z cz-wy?
              • Gość: informator Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:54
                Słuchaj tego jeszce nie wiem ale pewnie z Częstochowy ,bedzie mieszkał w mojej
                dzielnicy. Postaram się jeszce dowiedziec kiedy będzie dokladnie ten ślub
                • Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:26
                  tę wiadomość rozpowszechnia niejaki " informator" czytaj uważnie! Widać że jest
                  to osoba z okolic z których "wywodzi" sie panna młoda. Jego chyba nikt nie
                  prosił o dochowanie tajemnicy więc w czym problem? Ja tylko potwierdziłam
                  powyższą informację - nie podałam ani nazwy hotelu ani terminu przyjazdu.
                  • Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:28
                    przepraszam powyższa odp dotyczy kilku postów niżej - jest skierowana do ani
    • Gość: sceptyk Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:56
      dlaczego miałby budować dom akurat koło Częstochowy ?
      • Gość: ania Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 07:31
        a nie boisz się, że Cię wyrzuca z pracy za rozpowszechnianie prywatnych
        wiadomości gości?
        • Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:27
          tę wiadomość rozpowszechnia niejaki " informator" czytaj uważnie! Widać że jest
          to osoba z okolic z których "wywodzi" sie panna młoda. Jego chyba nikt nie
          prosił o dochowanie tajemnicy więc w czym problem? Ja tylko potwierdziłam
          powyższą informację - nie podałam ani nazwy hotelu ani terminu przyjazdu.

• Gość: informator Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:47
            Jeszce mi dzis nic nie wiadomo, a co do informacji jest to informacja
            publiczna, ksiadz mowil na ogloszeniach.Zapomnialem niestety bo wtedy nie
            wiedzialem,że chodzi o tego Tomasza Kota.(Nie jednemu psu Burek)
    • Gość: kasica Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:13
      BUUU już cała Częstochowa wie,że KOT się żenia na Grabowce z córka jednego
      bogacza-ale wątpie czy bedzie mieszkał w takiej dziurze jak Częstochowa
      • Gość: wiola Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:53
        a może wiecie gdzie odbędzie się przyjęcie weselne?
        Pytam z ciekawości- nie mam zamiaru zakłócac uroczystości prośbą o aytograf ;))
        • Gość: m Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:36
          jutro (30.09) ślub
    • Gość: Poinformowany Re: Tomasz Kot-niania IP: *.man.czest.pl 29.09.06, 21:33
      A ja osobiście znam wybrankę p Kota - Agnieszkę.
      Agnieszko - wszystkiego najlepszego!
      • Gość: Slodziutki Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 13:19
        Poinformowany- troszke z Twoimi rewelacjami jest nie tak. Owszem imie mlodej
        sie zgadza mieszkaja juz od jakiegos czasu w Warszawie slub byl wczoraj tzn
        30.09 przyjecie weselne na Slasku nie zdradze gdzie i zycze mlodej parze duzo
        wytrwalosci i zrozumienia bo ten zwiazek tak mi sie wydaje jest balansem na
        linie .Mlodzi wszystkiego dobrego by czar i urok tego sobotniego dnia nigdy nie
        prysnal .Pani Agnieszko prosze dbac o meza bo ta osoba na to zasluguje wiem co
        pisze a pieniazki to nie wszystko jeszcze raz wszystkiego dobrego. Wspominajac
        o pieniazkach mialem na mysli oczywiscie Pania dobra sytuacje rodzinna jeszcze
        raz wszystkiego dobrego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka