Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:34 co sądzicie o doktorze Wieczorku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: pediatrzy - Wieczorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:21 Podobno zrobił doktorat on dla mnie zawsze był naukowce który powinien sidziec na uczelni a nie leczyć dzieci , zero podejścia jak mój syn był mały chodziłam do niego od 1,5 roku chodze do wujcika teraz ma 4 lata i zawsze sie pyta czy jedziemy do dobrego pana doktora (wójcika )czy do tego złego, dziecko boi sie go do tej pory. na wirusach się zna ale mało pomaga , czekaaz pódzie dalej az za daleko ... Nie daj boże zebys z dzieckiem jak jest cos z gardłem moje dziecko sie dusiło tak miało wielkiego migdała ale on sie nie poznał powiedział ,że tak ma być.. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: pediatrzy - Wieczorek IP: *.scout.pl 06.10.06, 13:28 Byłam u Wieczorka z moim 4-letnim dzieckiem.Raczej już nigdy do niego nie pójdę,jeśli nie będę musiała.Dziecko wymiotowało,źle sie czuło po leku przez niego przepisanym,co było typową nietolerancją.O takim moim przypuszczeniu powiedziałam,ale uznał,że to nie jest tak i zalecił dodatkowe badania,które wykazały w rezultacie,że miałam rację.Trzebabyło zmienić lek.Strasznie zdziera pieniądze,nawet na zwykłych kontrolach.Osobiście nie polecam,choć np moja koleżanka jest odmiennego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś