Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:38 Czy Ci co składali pozwy o trzynastke za 2002 rok, mają szanse(licze,że mają) Ilu ich jest i czy są wśród nich Ci jeszcze pracujący(w to nie bardzo wierze!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 06:41 Czy już nikt w tym Fortum nie pracuje??? Czy może już tak się wszyscy boją,żeby cokolwiek napisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:40 Mam złożony wniosek i też się zastanawiam co dalej. Podobno niektórzy dostali już wezwania do sądu pracy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.prio138.trustnet.pl 19.10.06, 14:57 sprawa jest zawieszona ale i tak wygramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:26 Mam wezwanie do sądu pracy i co ???????????????? (w związku z tą sprawą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.prio138.trustnet.pl 19.10.06, 15:51 jak masz wezwanie to idż napisz jak poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 18:10 A ty co, czekasz jak inni ci załatwią.. Bo jeszcze pracujesz i musisz być lojalny?? Jesteś przydupas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 18:44 nie dziwie sie Świerczyński wtedy nie widział, i wtedy posłał WPEC z torbami. I teraz my mamy jemu i tym jego przydupasom odpuścić?? To te wszystkie Śpiewaki i Górnikowskie razem wzięte... TYLKO, JA NIC NIE PODPISYWAŁAM, SĄd to wie i myślę,że jest niezawisły,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.prio138.trustnet.pl 19.10.06, 19:36 lolek ćwoku ja wczoraj dostalem pismo z sądu ze sprawa jest zawieszona mialem termin na 24 pazdziernika a w fortum nie pracuje juz od wielu miesiecy i jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:11 Kiedy i po ile można sprzedać akcje Fortum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:18 A co tam u Gucwińskich? Podobno potracili stołki w związkach i ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli do prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:09 czemu na nich wyzywasz ?????????????????????????/ czy Andrzej mało dostał po dupie że masz do niego pretensje a chyba że chcesz być na jego miejscu to co innego pozdrawiam wszystkich co walczą o swoje niestety nic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:53 Niepotrzebnie odchodzicie od tematu, ubliżacie sobie, po co??? Mam się stawić w sądzie 27 pażdziernika. Do tej pory nic nie wiem o zawieszeniu sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re:FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:38 jeśli jakiś palan. lub pizd. czekała a nie walczyła o swoje a teraz ma pretensje do innych to krew człowieka zalewa najlepiej siedzieć na stołeczku a inni niech czarną robotę odwalą a ja i tak dostanę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re:FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:55 niestety tak bywa czemu nie piszecie że pani Dorotka Skrońs.. została wybrana jako przewodnicząca Związku Ciepłowników ale bystra dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re:FORTUM Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 07:27 Ludzie, nie o pierdołach!!!!!!!!!!!!!!! Interesuje mnie co z tą sprawą o trzynastke za 2002rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re:FORTUM IP: *.prio138.trustnet.pl 23.10.06, 09:13 Dorotka jest bystra zwłaszcza w podpier..iu wspólpracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re:FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 08:22 zawsze była z tego znana lub z bombonierek z wkładką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re:FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:12 no właśnie a teraz jest przewodniczącą kpiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sambo Re:FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:02 ta dziewczyna jest niesamowita kiedyś chciała polikwidować związki a teraz jest przewodniczącą zapewne kazał jaj być wszechmocny Borówa i grzecznie wykonała polecenie a co z Górnikowsk.. zadrapie teraz wąsa do krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re:FORTUM IP: *.prio138.trustnet.pl 29.10.06, 19:28 Dobra nie obrabiajmy tyłka Dorotce tylko mówcie po ile będą chodziły akcje?I kiedy można sprzedać to dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re:FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:40 napisz do prezesa zapewne kupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re:FORTUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:35 Nikt nic nie napisze, wszyscy mają pełne majty strachu przed INWESTOREM...,a tak naprawde przed tymi przydupasami polakami Pozdrawiam "wadze" na Rejtana i współczuję tam pracującym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla prcow. Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.hsd1.va.comcast.net 08.11.06, 03:17 A ja juz mam pieniazki za 13-ke za 2002, sprawa byla we wrzesniu, odwolali sie ale nic im to nie dalo, musieli wyplacic, pozdrowienia dla bylych i obecnych (tym wspolczuje) pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.prio138.trustnet.pl 08.11.06, 09:01 no świetnie podaj sygnature akt sprawy powołamy się wszyscy na nią nie popuścimy tym wałom ani grosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:22 święta prawda tylko czemu tak późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:24 co teraz tam się dzieje w firmie napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:41 A tak mi cosik sie wydaje , że fajnie sie tu tera pracuje.No bo to same fajne chłopy tu ostały,....a co może nie!. Normalnie sie pracuje, spokojnie tak jakoś i fajnie. No, a cemu nie. Nikt tu już żodny propagandy nie sieje ani polityki nie uprawio, ani plokatów nie każą wieszać, chociaż to przecie wybory już w niedziele. I wypłata jest w terminie. No roboty może i więcej niż dawniej. Ale dajemy se rade, bo tu same robotne chłopy ostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:26 Pacownik,ale z ciebie debil.Przestań się wygłupiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.prio138.trustnet.pl 12.11.06, 11:38 chłop sie nie wygłupia tam naprawde juz sami debile tylko zostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heat Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:20 Fajne chłopy i mają do obrony przewodniczącą związku (uznawanego) nieprzekupną i bezkompromisową i lubiącą telefony, zwłaszcza w darmowej taryfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKP Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:47 CHODZIŁEM DO TEJ FIRMY 17 LAT,JAK MOŻNA BYŁO WYJŚĆ O 9 I POKAZAĆ SIĘ PRZED 3. WIDAĆ TO DZIADOSTWO SIĘ JESZCZE TAM NIE SKOŃCZYŁO. ZNAM WSZYSTKICH FACHOWCÓW NA KIEROWNICZYCH STANOWISKACH I WSPÓŁCZUJE NORMALNYM LUDZIOM NAPRAWDE MOŻNA NORMALNIE PRACOWAĆ I ŻYĆ Z DALEKA OD TEJ FIRMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:28 niestety ale jak pamiętam pracownik to wypłata była zawsze w terminie ale jesteś facio xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjęzyk masz wylizany do białości fajną ma borówa dup. lizać dalej nie przestawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:31 ten "pracownik" prowokuje nieodpowiadajcie debilowi pewnie to jeden z przydupasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 00:02 A jo tak se myśle, że to z Was są debile, bo ja se tu dali pracuje a to Was wyj....i. No to sie trzymejta nieudaczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:34 a kto z nas napisał że tam nie pracuje dupku ale frajerów takich jak ty jest w Fortum wielu jak widać słychać i czuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:01 No to jak wy tu pracujeta, to już sie w pale nie mieści, żeby tak we własne gniazdo sr.ć!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:19 a kto tu sra ? opisujemy prawdę jaka tu panuje to że wszyscy lub prawie się boją to wybacz nos w dupę i wąchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:00 OLI-PRACOWNIK WIE JAK SIĘ TO ROBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:22 smutek nauczyć cię 10 jak borówa się wypnie to z rozbiegu wal na całego tylko uwaga na głowę bo wejdzie cała ma wielką dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gpgp Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:49 niestety nie tylko układy też ma niezłe bo jeszcze go trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.prio138.trustnet.pl 20.11.06, 20:18 gruby miał obiecany stołek jeszcze przed prywatyzacją w normalnym państwie za taki poziom zarządzania firmą już dawno siedziałby w pierdlu ale w Polsce proszę bardzo jeszcze go wynagrodzili i ciepłą posadke przygotowali...żyć nie umierać fakt że grunt do całkowitej już rozje.ki firmy miał nieżle przez ekipe świerszcza przygotowany a kto za to wszystko wziął w d..pe? jak zwykle załoga czyli szare kmioty z pensją poniżej średniej krajowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:02 Oli- jesli juz to smentek nie smutek , co do Twojej nauki-nie skorzystam , wątpliwa jakosc.Podobno juz sie ludzie zwalniają z Rejtana ,z Serwisu czyli świat sie nie konczy na Fortum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedd Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:00 Proponuję przestać bić pianę - ci co już nie pracują - niech im sie wiedzie, a ci co pracują niech nie narzekają, bo w Gommie czy Dospelu ludzie mają gorzej ... Co do Borówy to żebyście ludzie nie wspomnieli, jak odejdzie i zastąpi go jakiś młody łowca głów, że nie był taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:36 to i tak nie zmienie postaci że pracownicy zostali wystawieni do wiatru a ci co ich wystawili siedzą na ciepłych stołkach za niezłą kasę borówa . karzeł górnikowsk..kucy i inni szkoda pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:56 niestety jak zwykle Polak mądry po szkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:30 Nie wzorujmy się na Dospelu i Gomie.W Serwisie monterzy zarabiają 800-900zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:32 tylko ich wina nikogo wicej jak są dupkami to co zrobić ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:43 dlaczego ich wina idlaczego są dupkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:16 edd, olaf, smentek, oli, strasznie fajne z was chłopaki, lubie was psiajuchy... że ach!. Tylko tak ciągle pier..lita o tej dupie borówy. Staje wam przy tym pisaniu czy co?. A może wy lubita te męskie dupeczki...?. Co geje?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:37 Niezłe kretyny pracowały i pracują w tej firmie.Skończcie się baranki kom promitować.Należy chyba to wszystko zaorać i przyjąć nowych.Wam już nic nie pomoże,bo brak wam rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:30 i nie tylko ale tobie też nic nie brakuje palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:33 Panowie, do rzeczy, nieobrzucać się błotem. >>internet jak papier<< Odpowiedz Link Zgłoś