Dodaj do ulubionych

Szukam Jej..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 02:01
Szukam,chetnie poznam milą, wesolą ,szanujacą sie,a przedewszytskim nie
zapsutą kobiete poważnie myslącą o zyciu CZY WOGOLE UCHOWALY SIE JESZCZE
TAKIE GWIAZDY KTORE CENIĄ SOBIE NIE TYLKO KASE I 4 KÓŁKA!!??
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 05:56
      Powiem Ci stary ze predzej spotkasz shreka na ulicy jak takową kobiete,szkoda
      zachodu trzeba bedzie sie przesniesc w inne czasy.
      • Gość: facet lat 28 Re: Szukam Jej.. IP: 212.87.241.* 23.10.06, 07:56
        popieram!!!!.
      • Gość: hmmm... Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 23.10.06, 15:50
        a to ciekawe..hehehehe
        shrecka na ulcy nie spotkałam jeszcze,ale takie dziewczyny pewnie,że tak...
        szukajcie,a znajdziecie...
        pozdro
    • Gość: nie zepsuta Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:01
      odezwij sie po 18, koziczki@gazeta.pl
    • onia222 Re: Szukam Jej.. 23.10.06, 12:29
      cze to nie jest tak ze takich koboet juz nie ma, sa tylko pewnie boja sie
      zranienia przez druga osobe i dlatego sie ukrywaja ja jestem jedna z nich jak
      nie masz z kim gadac to moje gg 3405391 pozdrowionka
      • Gość: taki jeden_28 Re: Szukam Jej..tez nie moge znalezc :((( IP: 212.87.241.* 23.10.06, 15:28
        Onia222 ma racje moze i sa ale takich jest malo niestety.Tez mam problem ze znaleziem odpowiedniej osoby,poniewaz ostatnio zle trafilem.Zaznaczam ze raczej nie szukam przygody.gg 4639882.
    • Gość: Ewa Re: Szukam Jej.. IP: 212.87.244.* 23.10.06, 15:14
      Mi wystarczy jak chłopak zabierze mnie raz w miesiącu na piwo lub do kina ;)
      • Gość: tomasz Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:39
        Na piwo do kina??:) Nie jestes zbyt wymagajaca
    • Gość: wizytka Re: Szukam Jej.. IP: 80.51.4.* 23.10.06, 17:35
      ojj...co sie z Wami dzieje chłopcy??czy uwazacie ze kazda dziewczyna leci na
      kase?to do szczescia nie jest potrzebne..choc wielu tak twierdzi.nie oceniajcie
      dziewczyny po wygladzie,poznajcie ja troszke..jesli nadal bedziecie tak myslec
      to zycze powodzienia!
      • Gość: on 27 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:07
        Oj..!!Kobietko same dajecie powody zeby tak uwazac i mysleć ,skoro kobieta na
        pierwszym spotkaniu daje do zrozumienia ze liczy sie tylko wyglad zasobnosc
        portfela i 4 kolka to o czym wogóle rozmowa?Porozmawiaj z kobieta na temat
        rodziny powaznego zycia obowiazkow to odrazu urywa temat,kobiety sa teraz
        wygodne i nie spieszy sie im do takiego zycia,nie ma to jak dobra zabawa no i
        totalny luzik jednym slowem takie bejeczne z was lekkoduchy ..oczywiscie nie
        chce nikogo urazic i nie mowie ze wszystkie
        • Gość: ona2 Re: Szukam Jej.. IP: *.realestate.net.pl 23.10.06, 18:29
          wiesz ja jakoś nie lece na waszą kase, bo najważniejsze to uczucie, a prawde
          powiedziawszy to nie chciałabym faceta zbyt bogatego z jakimś super samochodem
          bo gdzie wtedy radość wspólnego dorabiania sie z zdobywania wszystkiego
          własnymi siłami.
        • Gość: zzaaaaa Re: Szukam Jej.. IP: *.cn.com.pl 23.10.06, 18:35
          ale co złego jest w tym ze dziewczyny w wieku przypuscmy 22 lat chca sie jescze
          pobawic i wiele rzeczy traktuja na luzie??oczywiscie ze myslą o
          rodzinie,powaznym zyciu ale puki co na mysleniu sie konczy:)Żyje sie tylko raz
          i na powage czas tez przyjdzie.
        • Gość: Coc Re:Do On 27 IP: *.venaritmo.com 05.11.06, 12:23
          Mylisz się on 27... , niektóre myślą powaznie, tylko brakuje poważnych facetów:)
          Pozdrawiam
      • Gość: taki jededen_28 Re: Szukam Jej.. IP: 212.87.241.* 23.10.06, 19:52
        No wlasnie chodzi mi o taka ktora nie leci na kase,wazne zeby byla wrazliwa ,uczuciowa,szczera.To samo moge powiedziec o sobie.
        • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:55
          dobra to przejdzmy od slow do czynu trzeba jakis sensowny termin ustalic i heja
          pogadamy sobie mam nadzieje ze nie bede najmlodszy bo mam dopiero 20 latek
      • avionetka82 Re: Szukam Jej.. 23.10.06, 20:51
        Gość portalu: wizytka napisał(a):
        > ojj...co sie z Wami dzieje chłopcy??czy uwazacie ze kazda dziewczyna leci na
        > kase?to do szczescia nie jest potrzebne..choc wielu tak twierdzi.nie oceniajcie
        > dziewczyny po wygladzie,poznajcie ja troszke..jesli nadal bedziecie tak myslec
        > to zycze powodzienia!

wizytka, całkowicie się z Tobą zgadzam!
        Wiem, że to brzmi niewiarygodnie dla niektórych dupków (czytaj: mężczyzn), ale
        kasa to nie wszystko! jedna, jedyna rzecz, której pragnie wiele kobiet - to
        kochać i być kochaną! Mam w dupie Wasze pieniądze i Wasze samochody!
        Auto w razie potrzeby pożyczam od taty, kiedyś kupię swoje. Na codzien jeżdzę
        MZKą i pociągiem. Szkołę opłacam sobie sama (ok.7 tys. rocznie). Na kino, kawę i
        kwiaty też mnie stać. Więc po co mi bogaty mężczyzna? Żal mi tych (również
        kobiet), którzy wszystko przeliczają na pieniądze..... :(
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 18:28
      A ja jestem fajna wysoka szupla wyksztalcona blondynka i w 99% na pierwszym
      maksymalnie drugim spotkaniu wysluchuje jedynie lozkowych propozycji wyrazanych
      takim jezykiem ze uszy wiedna i juz chyba stracilam nadzieje ze ktos mnie
      zapyta czy mam ochote na zwykly spacer albo jaka ksiazke
      przeczytalam.Sparafrazuje nieco Twoje pytanie: Gdzie sa niezepsuci inteligentni
      faceci, ktorzy oprocz chlania w weekendy czytaja cokolwiek albo obejrzeli cos
      innego niz serie filmow z Rambo???
      • Gość: Wiktor Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:50
        Widzicie wystarczy poruszyc taki wątek na forum i juz zaczyna sie mila
        dyskusja,co do ostatnich 3 wypowiedzi zgadzam sie z nimi , w kazdej z nich jest
        duzo prawy i normalnego toku myslenia,to oczywiscie dziala w dwie strony gdzie
        sa takie kobiety ??gdzie sa tacy mężczyzni ?ja mysle ze trzeb znalesc srodek i
        kompromis tego wszytskiego a napewno sie dogadamy i zrozumiemy:) tak czy siak
        pozdrawiam wszytskie kobiety biorace udzial w tej dyskusji;)
      • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:52
        sa dziewczyno sa ale oni rowniez nie lubia byc ranieni przez dziewczyny ktore
        widza ze ktos ma dobre serce
        widza dobre serduszko to juz masz przesrane!!
        ja tak mialem z dziewczynami i doszedlem do wniosku ze majac miekkie serce
        trzeba miec twarda dupe niestety dlatego ja sobie nie wyobrazam ze znajde jakas
        dziewczyne ktora mnie nie skrzywdzi!!!!!!
        • Gość: gosc Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:57
          No i właśnie zgadzam sie z tą wypowiedzią,jeśli masz za dobre serducho to
          dostaniesz po dupie! ,jak ktoś napisale prędzej spotkasz shreka na ulicy niz
          kogoś kto bedzie nadawal na tych samych falach :)
          • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:03
            a najgorzej jest wtedy gdy ona widzi Twoje serce i zaczyna je wykozystywac na
            maksa gdy ty jestes juz zakochany po uszy to ona wtedy potrafi wbic taka szpilke
            w serce ze az sie odechciewa wszystkiego i to prawda predzej shreka z osiolkiem
            na alejach spotkam niz jakas naprawde fajna dziewczyne!!
      • Gość: raf Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:12
        Tak samo jak zdeporawowne kobiety są również mężczyżni ( i to bardziej).
        Kobiety stają się takie gdyż najprawdopodobniej kiedyś trafiły na taki
        zdezelowany model ( faceta)który się tylko nimi pobawił i zostawił bez nadzieji
        że może być ktoś kto szanuje kobiety. Nie liczy się tylko kasa i seks. Liczy
        się wrażliwość i wartości w życiu. Aby móć kochać i szanować drugą osobę trzeba
        przede wszystkim szanować własnego siebie. Dotyczy to zrówno kobiet jak i
        mężczyzn. Nasi rodzice żyli w trudniejszych czasach, dostęp do edukacji był
        trudniejszy, teoretycznie ludzie nie byli tak inteligentni a jednak byli
        mądrzejsi. Chodzi mi tutaj o mądrość życiąwą. Wiedzieli żę szczęście to nie
        seks z wieloma partnerami i moc pieniędzy na wygodnickie pozbawione zasad
        życie.
        Wiem żę ciężko jest spotkać w dzisiejszych czasach takie osoby. Wiem jednak że
        gdzieś są kobiety które szanują własne zasady, siebie, są wrażliwe, mądre i
        wierne. Nie ufają wyżelowanym lalusiom w sportowych brykach. Zadaje sobie
        jednak pytanie gdzie są takie kobiety bo bardzo takiej potrzebuje? Nigdy nie
        udało mi się takiej spotkać bo na siłę nie szukam. Wierzę w miłość i
        przeznaczenie. Dlatego wiem że kiedyś taką kobietę spotkam. Aby tylko nie było
        za późno.
        Odpowiadając na Twoje pytanie Karolino: uwierz mi że są tacy faceci co nie piją
        co weekend, nie oglądają bzdurnych filmów a są wrażliwi na otaczającą go
        krzywdę i uczucia innych. Pozostaje mieć nadzieje i pozostać nadal wierny swoim
        zasadom. Może kiedyś się spotkamy i porozmawiamy! Życze szczęścia!
        • Gość: kasiunia Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 26.10.06, 15:11
          kurcze, po przeczytaniu Twojej wypowiedzi mogłabym powiedziec...nic dodac, nic
          ujac.
          Również podobnie jak Ty, że spotkam fajnego,wartościowego faceta ( a przecież
          takich nie brakuje), tzn już chyba się taki w moim życiu ostatnio pojawił (
          szkoda tylko, że dzieli nas taki kawał drogi, że na samą myśl mogłabym tylko
          ryczec...hmmm), który zna swoją wartośc, szanuje siebie, ale też i innych, jest
          wrażliwy, szczery, wierny, tolerancyjny, inteligentny...:)
          dzięki niemu zaczęłam sobie uświadamiac ze swoich wartośi, które on dostrzega,
          które we mnie ceni i...kocha;)
          ale pamiętajmy jedno, nie można niczego generalizowac, tylko czekac, że nasza
          idealan,scalona "bratnia dusza" jest gdzieś i czeka na nas...
          pozdrawiam
        • Gość: ona_26 Re: Szukam Jej.. IP: 212.160.86.* 26.10.06, 16:08
          Raf fajnie ze sa tacy zdrowo myslacy faceci jak Ty. Tylko jakos malo ich widac w
          rzeczywistym swiecie.
          Pozdrawiam
    • Gość: ewa Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:57
      gg:2604480:)
      • Gość: on Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:06
        A może tak spotkanie w realu ??wszystkich tych ktorzy wyrazili tu swoje zdanie
        zobaczymy jak bedzie układała sie rozmowa na żywo?? takie spotkanie moze wiele
        wyjasnic a kto wie:) moze jakieś milości życia sie wywiązą??:) pozdrowiska dla
        wszystkich odważnych
        • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:08
          dobre dobre ja jestem za byle wieczorem jak z roboty wroce to niema sprawy
          chetnie sie pogladami wymienie hehe
        • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:27
          uu chyba nikt sie jednak spotkac niechce!! co juz wszyscy spac poszli czy co??
          • Gość: pikus Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:31
            No właśnie nastała cisza! na forum pisać każdy moze gorzej z takimi rozmowami w
            realu? tam już trudniej wyrazić poglady jak sie kogoś widzi no ale ludziska
            panie i panowie do odważnych swiat nalezy
            • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:37
              nooo trzeba to towarzystwo jakos nakrecic!!!! do odwaznych swiat nalezy!!!!
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 19:37
      Macie racje cklopaki i przepraszam ze troche sie unioslam, przeciez nie wszyscy
      mysla tylko o chlaniu i szybkim seksie, pewnie wielu z Was ma dobre serce a i
      my kobiety nie wszystkie wbijamy szpile jak to zauwazymy.NAPRAWDE:)Shreka w
      alejach nie spotkamy to axiom a kto szuka znalezc chce...Pozdrawiam
      • Gość: Wiktor Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:42
        :) Widzisz Karolinko jak zaczyna sie rozmowa układać powoli zaczynamy łapac tu
        wspolny jezyk z innymi:) zgadzam sie z toba sa dobre kobiety i sa meżczyzni
        ktorzy myslą powaznie. Tylko jak odszukac ta Jedyną ktora ma dobre serduszko i
        bejecznie mlecznie przemawia przez nią słodkość:) no ale dobra nie slodze bo
        nas tu zemdli ;) hi
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 19:41
      A spotkanie?Ja jestem jak najbardziej za;D
      • Gość: Wiktor Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:44
        No ja rowniez jestem za! chetnie porozmawiam o tym przy malej czarnej i dobrym
        kawalku sernika:))
      • Gość: taki jeden_28 Re: Szukam Jej.. IP: 212.87.241.* 23.10.06, 20:05
        Ja moge sie spotkac, nie widze problemu.Ja nie jestem z tych co mysla tylko o jednym,nie szukam przygody.gg 4639882 Wciąz szukam tej odpowiedniej.Juz mialem doczynienie z moja byla kobieta ktora mnie oszukala.
        • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:07
          a ja to przynajmniej porozmawiac bym sobie mogl z jakas fajna dziewczyna gg
          3651154 :)
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 19:50
      czarna kawa i szarlotka?
      • Gość: wiktor Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:58
        Czarna kawa i szarlotka?? w porządku!widze ze zaczynamy sobie powoli układać
        menu :) hi hi no ale czego sie nie robi dla dobra sprawy ..Trzeba mieć co
        dziecią opowiadać :) No ale widze ze reszta sie wyłamuje Napisz prosze
        1087126gg ułozymy bardziej konkretne menu :) bedzie milo
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 20:16
      hehe chyba nie mozemy tak w sekrecie przed innymi ukladac menu i chyba
      zgubilismy watek...przypominam gdzie sa fajni faceci i fajne kobiety:)
      • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:18
        no ja przed komputerem siedze :)
      • Gość: wiktor Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:19
        hihihi no tak wszytsko sie zgadza wątek zagubilismy menu w sekrecie ale nikt
        nie chce sie przylączyc wiec:) ide szukac shreka na aleje :) pozdrowiska dla
        calego forum Częstochowy
        • Gość: on Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:22
          Fakt jest faktem ze chyba przylacze sie do kolegi Wiktora i rusze na
          poszukiwania shreka!haha bo z tego co widze to nawet podyskutowac kto niiiiii
          maaaa ! ahhhh zapomnialem że to X Men dzisiaj w tv i wywialo młodzież :)hah
          • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:25
            wywalilo mlodych hmmmm... to ile Wy macie lat?? bo ja jak juz wczesniej
            wspominalem mam 20
            • Gość: on 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:28
              No ziomek jak widac w niktorych podpisach 26 ,28 tzn mowie o facetach ..Nie
              wiem jak kobiety ktore wyrażaja tu swoje zdanie moze warto zapytac??Chociaz
              nie wypada ich pytac o wiek no i mamy chyba problem haha .
              • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:34
                ja sie zawsze pytam haha
                wiec jak piekne panie ile macie wiosenek ?? :):):):)
                • Gość: on 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:36
                  Załoze sie o dobra kolacje w wybranym przez kobiete lokalu ze nie znajdzie sie
                  taka ktora powieszczerze ile to ma tych wiosenek:) ale oczywiscie szanuje to:)
                  • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:39
                    ooo jaki sprytny hehe
                • Gość: ona_26 Re: Szukam Jej.. IP: 212.160.86.* 23.10.06, 21:30
                  a ja mam 26. Fajnie ze sa jednak faceci o takich normalnych pogladach na zycie,
                  tylko czemu nie mozna ich spotkac w swiecie rzeczywistym??
                  Pozdrawiam forumowiczow;)
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 20:39
      Nie ma glupich pytan tylko glupie odpowiedzi:D X-men'ow nie ogladam a lat mam
      28...aha dajcie znac w jakim odcien zieleni jest Shrek jak go spotkacie:)ja to
      bym sie wybrala na poszukiwanie jakiegos Malaszynskiego;)
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 20:41
      OOOOOOO wygralam kolacje???
      • Gość: :/ Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:43
        no na to wyglada teraz wiesz dowod osobisty w reke i lec na kolacyjke :):):)
        • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 20:52
          Dowod w raczke a raczej do torebki to bym wziela ale problem w tym ze nie jadam
          kolacji;/no co tu ukrywac jak to mlodziez mowi stara dupa jestem, chociaz
          spotykalam sie kiedys z duzo mlodszym ode mnie facetem i bylo rewelacyjnie;)
          • Gość: on 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:00
            No i własnie tak tez myslałem wszyscy sa dobrze ale w teori a tak sie wyłamują
            ehhh :) co z wami kobiety ??
      • Gość: on 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:45
        No i stalo sie !! fiuu fiuu słowo sie rzekło jedyna konkretna i szczera
        kobieta :) no no tyko co teraz hihi bo kolacja nie byle głownym watkiem tej
        rozmowy :) hihi ale żeby nie było ze sie wyłamuje co prawda nie jestem tym
        kogo mogłabys szukac:) ale na kolacje chetnie zabiore:)
        • Gość: Tom Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:50
          Ciekawy jestem z wypowiedzi wynikajacych z tej rozmowy spotkalem sie tu z
          wypowiedziami zabrac nakolacje spacer czy nie ma takich facetow??Teraz trafia
          sie pewnym osoba okazja ale cos mi sie zdaje ze tu to tylko teoria wychodzi w
          gre a gorzej z jej realizacja
          • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 21:04
            To fakt...Tracimy niewatpliwie watek a Wy podstepne chlopaki wyciagacie ode
            mnie tajemne informacje ale co tam zawsze bylam szczera nikomu nic nie ukradlam
            ani nikogo nie zabilam wiec chyba nie musze sie wtydzic ze mam 28 lat i ze
            spedzilam niesamowity czas z duzo mlodszym facetem...bo to chyba niewazne ile
            kto ma lat tylko czy potrafi dogadac sie ze soba i dobrze razem sie czuc?
            • Gość: On 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:37
              Droga Karolino!!zgadzam sie z toba nie wazne ile kto ma lat wazne ze sie
              dogaduje nadaje na tych samych walach i czuje sie ze sobą dobrze,tylko skoro
              masz takie zdanie dlaczego rezygnujesz z wygranej kolacji??:) No chyba ze
              poporstu chodzi i inne sprawy typu ukochany lezy z boku na łozku ??
              • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 22:05
                Przy lozku lezy tylko moja sunia a tak najzupelniej szczerze to mam niesamowity
                dystans do facetow i jestem strasznie juz zmeczona udowadnianiem ze nie jestem
                prymitywna wystrojona lala bo nie widze tez nic zlego w tym ze o siebie dbam i
                lubie dobrze wygladac...a najwiekszym dla mnie afrodyzjakiem jest inteligencja
                faceta, ale taki to w zyciu do mnie nie podejdzie;/
                • Gość: on 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:11
                  No i pogadali :) coż mozna wiecej zrobic na tym forum ? chyba nic tak czy siak
                  milo było sobie powimieniac poglady z kims na poziomie tak Karolino mowie o
                  tobie proponuje nic nie zmieniac ? To ze kobieta o siebie dba lubi dobrze
                  wygladac ,a wypacykowana lala ktora leci na kase to dwie rozne sprawy wiec
                  rozumeim Cie doskonale punkt i plus dla Ciebie :)
            • Gość: me Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:36
              czy ta karolina ktora spotykala sie z Domi?
    • Gość: kika Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:16
      Powiem tak: Każdy facet chce mieć inteligentną i dobrą żone, która będzie mu
      wierna do końca życia. Będzie dobrze gotować, urodzi mu dzieci. Ale niestety
      każdy facet ugania się za tymi wystrojonymi lalami, które lecą na kase-bo są
      typowymi wzrokowcami. Więc jak moi drodzy chcecie mieć wspaniałe kobiety skoro
      te są z regóły mniej atrakcyjne i się nimi nie interesujecie. Czasem taka
      właśnie wspaniała kobieta jest bardzo blisko,więc rozejrzyjcie się dobrze.
      • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 21:42
        Swiete slowa...jak powiedzial Maly Ksiaze to co najwazniejsze niewidoczne dla
        oczu wiec moze wytrojona lala wcale nie musi byc kompletna idiotka tylko wbrew
        pozorom jest jej ciezej bo stale musi to udowadniac i mysle ze to wcale
        nieprawda ze kobiety sa jak przeklad:piekne nie sa wierne, wierne nie sa
        piekne...
        • Gość: On 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:54
          Droga Karolono!Zgadzam sie z toba ze wiek nie musi byc przeszkoda udanego
          zwiazku .Wazne ze ludzie sie dogaduje i nadaje na odpowiednich falach ze czuja
          sie dobrze raze!Moje pytanie jest nastepujace dlaczego wiec rezygnujesz z
          wygranej kolacji?:) w czym problem?? moze ten problem albo nie problem lezy z
          boku na łozku i chrapie??:) to zrozumiem
    • Gość: Karolina Re: Szukam Jej.. IP: 80.54.168.* 23.10.06, 22:15
      A tak na koniec dzisiejszego wieczoru zycze wszystkim kolorowych snow i
      dziekuje za mila dyskusje i zasne chyba w przedswiadczeniu ze jednak fajni
      faceci istnieja:)Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: on 26 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:22
        No własnie grzecznosc podpowiada zeby sie ładnie pozegnac i podziekowac to tez
        czynie!!Tylko najgorsze jest to ze czasami czlowiek stwierdza czy przekonuje
        sie jak Ty karolino ze te fajne mile wesole osoby istnieja ?ale nie jest im
        dane poznac sie blizej wkurza mnie taka niemoc!!( To jak by na chodniku lezała
        walizka pieniedzy i nie mozna bylo by jej podniesc) jej nie dobrze!! Dobranoc
        wszytskim papuski
    • Gość: agaf11 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:26
      Witam!
      Dziś nikt nie podbił wątku a myślę że warto:)!Więc...up.!
      Po przeczytaniu tej lekturki stwierdzam iż panowie naprawdę macie mylne pojęcie
      co do kobiet(oczywiście są wyjątki od reguły,nie mówię że takich nie ma które
      lecą na kasę i blachę ale..)i mówicie o uczuciach,szczerości
      wrażliwości,cieple, tego wszystkiego szukacie u kobiet itd.,a prawda jest taka
      że jesteście wzrokowcami i może nieświadomie zwracacie uwagę na laski które są
      wypacykowanymi lalami na dodatek tandetnymi z pustką w głowie!Trafiając na nie
      czego się można spodziewać???Ja mam 26lat,jestem wwykształconą brunetką całkiem
      na oko hehehe jak mówi otoczenie,wesoła na codzień,pewna siebie,mam pracę i też
      szukam drugiej połówki faceta,czułego,kochanego,wrażliwego takiego z którym
      można budować wspólną przyszłość,WSPOLNIE RAZEM.Dużo pisaliście o kasie na
      którą lecą dziewczyny,dla mnie kasa raczej rozumiana jest jako bezpieczeństwo
      przyszlości,facet jest dla mnie głową rodziny to w nim mam mieć oparcie i
      bezpieczeństwo jutra.Tak naprawdę to obudźcie się panowie w obecnych
      czasach "mądre kobiety" są niezależne,zarabiają na siebie i maja gdzieś Waszą
      kasę,szukają kogoś kto bedzie ich kochał i kogo one pokochają tak
      bezwarunkowo!
      • Gość: marcin_r Re: Szukam Jej.. IP: *.21.pl 24.10.06, 20:50
        Przyczepię się do jednego zdania:
        "co do kobiet(oczywiście są wyjątki od reguły,nie mówię że takich nie ma które
        > lecą na kasę i blachę ale..)i mówicie o uczuciach,szczerości
        > wrażliwości,cieple, tego wszystkiego szukacie u kobiet itd.,a prawda jest taka
        > że jesteście wzrokowcami i może nieświadomie zwracacie uwagę na laski które są
        > wypacykowanymi lalami na dodatek tandetnymi z pustką w głowie!"

No zwracamy dlatego, że miło rzucić okiem na "fajnie" wyglądającą laskę. Ale co
        innego rzucać okiem, a co innego porozmawiać i żyć na co dzień. Nie widzę żadnej
        sprzeczności w naszym rozumowaniu. Niestety nie da się tak łatwo nie zwracać
        uwagi na rzucające się w oczy laski, tak samo jakbyś próbowała, jako kobieta,
        mało gadać i nie plotkować czasami.
        • Gość: agaf11 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:02
          Ale widocznie nie potraficie rozróżniać tandetnych dziewczyn,wypacykowanych
          lalek, od lasek ładnych i dbających o siebie i też dobrze wyglądających,a przy
          tym mających poukładane w głowie.
          • suicidal_tendencies Re: Szukam Jej.. 25.10.06, 19:46
            Agag11 i co myślisz, że facet weźmie sobie wypacykowną laskę, która ma trociny w
            głowie za żonę ? Będzie za nią prał, gotował, dzieci niańczył podczas gdy ona
            będzie u kosmetyczki zakładać kolejne tipsy lub malować paznokcie i przyglądać
            się mężowi frajerowi ?
            • Gość: agaf11 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:56
              Ale można przecież zauważyć na codzień kto się buja z tymi kasiastymi facetami!
              Wypacykowane tandetne laleczki,niestety często idzie to w parze z pustką w ich
              głowie,bo takie napewno lecą na kaską i furę!Ale chyba się dobierają
              rewelacyjnie nieprawdaż,przyciąganie prawidłowe?A kasiaści faceci są dumni jaką
              to lalę mają do pokazania!Pożal się Boże jakie to żenujące!Ale do czasu gdy
              przychodzi szara codzienność!I wtedy laska ląduje na bruk,jak ścierka, bo nie
              pozostaje jej nic tylko pustka w główce niestety!A facet szuka dalej i często
              powtarza błąd nieświadomie wybierając laskę podobną do poprzedniej!Więc jak ma
              trafić na inną,lepszą, czułą, kochającą, mądrą???
    • Gość: Basia Re: Szukam Jej.. IP: 212.87.244.* 25.10.06, 14:54
      Niestety jak jest szczera i zaradna to uciekacie od niej prędko bo sami chcecie
      "polować-zdobywać" nieudolne w życiu ale za to seks-bombowe kokietki, które lecą
      wyłącznie na kasę i 4 kółka. :-). Jestem informatykiem 28lat, nie ma we mnie
      seksapilu tylko rzeczowe odpowiedzi na konkretne pytania - jak to informatyk
      (bez owijania w bawełnę) i powiem Ci że nie brzydka jestem i jakoś żaden facet
      jeszcze na mnie nawet nie śmiał spojrzeć jak na kobietę (fakt ubieram tylko
      spodnie), ale powiem Ci, że nawet nie martwi mnie to bo jak mam być z Ciapkiem,
      który chce sobie podbić ego, "opiekując się mną" a nie być ze mną na zasadach
      partnerstwa i przyjaźni to nie żałuję. PO CO MI TAKI FACET - jak sama umiem to i
      owo przykręcić i naprawić???
      • Gość: Basia Re: Szukam Jej.. IP: 212.87.244.* 25.10.06, 15:07
        a zapomniałam jeszcze dodać, że mężczyzna musi kobiecie zaimponować czymś,
        zaskoczyć ją pozytywnie aby chciała spędzać z nim czas. Miłość przemija a
        przyjaciele prawdziwi (nieważne jakiej płci) zostają na zawsze, coćby nie byli
        kochankami. Ja osobiście spotkałam tyko 2-3 mężczyzn którzy nie byli przeciętni
        i zwyczajni i godni uwagi. Reszta spotkanych to niestety tylko duże dzieci
        wymagające głaskania po głowie lub szukająca głównie przygód :-(.
        • Gość: tez informatyczka Re: Szukam Jej.. IP: 212.160.86.* 25.10.06, 16:57
          oo widze ze nie jestem sama Basiu :)) Jakbym sama napisala Twoja wypowiedz;)
          Zgadzam sie w 100% z Toba.
          Pozdrawiam
          • Gość: facel lat 28 Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:20
            Ooooo jaka solidarność kobiet!!No no w pisaniu to naprawde dobrze wam wychodzi
            ale niestety nic wiecej!!Faceci oczywiscie beeeeeeee a kobietki cacy ! W zyciu
            nie znajdziemy tu wspolnego jezyka
            • Gość: kasia21 Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 25.10.06, 17:24
              a ja właśnie uważam, że nie...
              nie ma tak, że kobitki są cacy, a faceci beeeeeeeeeeee....;)
              poza tym uważam, że nie można niczego generalizowac.
              są różne kobiety, różni mężczyzni.
              ale drogie panie, zamieniamy się w młode, samodzielne, wyzwolone,
              samowystarczalne...feministki???
              osobiście mówię NIE!!!
              my kobiety też potrzebujemy mężczyzn w "naszym" świecie;)
              • Gość: Mily Facecik Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:36
                No prosze jaka konkretna opinia:)Każde z nas potrzebuje drugiego do zycia jak
                wposminała kolezanka nie moze generazlzować ,no ale jak kazdy ebdzie tylko
                trzymał sie swoich racji to w zyciu nie dojdziemy do kompromisu czy finalu
                czasami trzeba sie przyznac do popełnianych bledow,ze zrobilo powiedzialo sie
                cos nie tak,trzeba umieć też przeprosic i byc pokornym ,bo to w niczym
                czlowiekowi nie ujmuje ja jestem w stanie to wszytsko zorbic ,ale pod warunkiem
                ze kobieta bedzie to widziala i bedzie potrafila to decenic,jezeli zadziala to
                w dwie strony to bedzie poporstu mistrzostwo swiata i dlugi partnerski
                szanujacy sie kochajacy sie zwiazek!!Tak wiec Wiecej pokory mniej nerwow i
                unoszenia sie ..Pokora niebiosa przebija
                • Gość: kasia21 Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 25.10.06, 17:40
                  nio właśnie,
                  dokładnie "pokora niebisa przebija"
                  nie zapominajmy też o... kompromisie:)
                  inaczej życ sie nie da
                  nie można byc egoistą/tką zwłaszcza w związku, partnerskim związku...;)
                  • Gość: Mily facecik Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:42
                    No to my z Kasienka znalezlismy kompromis mała pokora tez sie pojawiła mysle ze
                    jak na poczatek całkiem nizle :) serdecznie pozdrowienia dla Ciebie
                    kolezanko :)
                    • Gość: kasia21 Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 25.10.06, 17:46
                      a dziekuje miły kolego i również pozdrawiam:)
                      naprawdę bez...
                      zaufania
                      wierności
                      kompromisu
                      pokory
                      tolerancji
                      zrozumienia
                      ...
                      nie uda się stworzyc,umocnic,utrzymac fajny,partnerski,dojrzały związek :)
    • Gość: Coc Re: Szukam Jej.. IP: *.venaritmo.com 25.10.06, 18:18
      Oczywiście, że istnieją i jest ich dosyć sporo w moim otoczeniu:) Pozdrawiam
    • Gość: taka jedna Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 26.10.06, 15:41
      witaj,
      pewnie,pelno jest wlasnie takich jak Ty szukasz...
      sama moglabym powiedziec,ze taka jestem,ale jestem juz zajeta,
      jest juz ktos w moim swiecie i serduszku,
      kocham go za to,ze jest zawsze ze mna,chociazby myslami,ze jest taki jaki
      jest,bo jest naprawde super wartosciowym czlowiekiem:)
    • Gość: Patryk Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:25
      A ja jestem troche mlodszy, mam 20 lat, i aby bylo smiesznie szukam dziewczyny i mam tylko jedno kryterium, mianowicie moja dziewczyna musi miec na imie Zaneta, Zania, Zanka, Zanuś, Zana, Janette, Zanuśka, Zanetka... ale moge tak jeszcze dlugo ;). Zdaje sobie sprawe, iz 99 koma 9 procent pieknych dziewczyn juz mnie znienawidzilo i uwaza mnie za niedojzalego, nienormalnego etc. chlopaka ale jestem jeszcze mlody i moge sobie pofantazjowac :D
      • dorotkaaa5 Re: Szukam Jej.. 26.10.06, 19:28
        AAA jesli mozna wiedziec dlaczego imie ma byc na Z?? Tzn. dlaczego tylko te?
        • Gość: Patryk Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:13
          Droga Dorotko nie chodzi mi o imiona na litere Z, tylko o imie Zaneta. A dlaczego ? Nie wiem, mam jakis sentyment do tego imienia, ale to nie jest to o czym teraz myslisz :]
          • dorotkaaa5 Re: Szukam Jej.. 27.10.06, 14:44
            Hehehe ale ja o niczym nie mysle Tylko pytam sie z ciekawosci A swoja droga
            chyba malo dziewczyn ma tak na imie ale 1 to na pewno spotkales :)
      • Gość: dorii Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:32
        Oj rozumiem Cię... taki sentyment! Dla mnie imię Sebastian...i mimo tego, że
        jestem taraz szczęśliwa w związku, to imię Sebastian ma dla mnie swoją magię
        ;)Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach.
    • Gość: ktos ;-) Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:53
      no ja tez jestesm sam i tez szukam fajnej takiej hehe dziewczyny jak cos to
      piszcie 4246976 :-)
      • dorotkaaa5 Re: Szukam Jej.. 28.10.06, 19:14
        I duzo dziewczyn sie odezwalo? ;-)
    • Gość: jkkk Re: Szukam Jej.. IP: *.wsl.edu.pl 30.10.06, 16:36
      hjjkjk
    • Gość: anonim Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:11
      Ja też szukam. Anety z Myszkowa...
    • Gość: kasiulka:) Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 31.10.06, 17:24
      i jak tam poznałeś już jakąś "miłą, wesołą, szanującą się i przede wszytskim
      nie zepsutą kobietę ,poważnie myślącą o życiu..."???
      pozdrawiam:)
      • Gość: ehhm Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:54
        Równiez szukam tej jedynej,nie powtarzalnej ulozonej,mądrej,wiedzącej czego
        chce w zyciu, a przede wszystkim NORMALNEJ,nie jakiejs ksiezniczki,ktora sie
        tylko nami,bawi,Porada nie mozna dla dziewczyny byc milym,tolerancyjnym oraz
        normalnym milym chlopakiem,poniewaz nie potrafia tego docenic,wiecznie maja
        jakies ale,wiecznie nie zadowolone,nie wiadomo o co im chodzi,trzeba byc
        lekcewazacym,je kawalem sk.....syna,i to malo,i to niestety sie
        sprawdza,natomiast,dziewczyny ktore mi odpowiadaja,czule,mile,Normalne,nie
        stety maja juz chlopaków ktorych kochaja, a co na umiar,nie wszyscy sa lepsi
        odemnie,brak im prezencji,ulozenia,wszystko takie to na odpierdzel, zyja z dnia
        na dzien,Jesli nawet z obserwacji wiem ze dziewczyna jest z tych moich, i
        nawet, poznaje ja doglebnie, to sie boji kolejnych zwiazków,(bo nie raz zostala
        skrzywdzona)heh paranoja,.albo jej nie pasuje ,Przemiesczajac, sie natrafia sie
        na piekne kobiety,lapie sie kontakt wzrokowy,usmiech i tyle,Idziesz na
        dyskoteke,ze znajomymi,przyjaciolmi,towarzystwo zamkniete, brak nowych ludzi
        dziewczyn,z zewnatrz,albo nie dla ciebie a znowuz zaczac rozmowe z dziewczyna
        przypadkowo zaczepioną ktora pierwszy raz w zyciu widzisz, jest b.ciezko,
        • Gość: ktosia Re: Szukam Jej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:24
          hej panowie! Kto szuka, ten znajduje! Na pewno gdzieś jest ta jedna jedyna, dla
          której stracicie zupełnie głowę. Muszę zdementować plotki, jakie przeczytałam
          na tym forum, a mianowicie wcale nie chcemy być lekceważone i lubimy panów,
          którzy nami się opiekują, umieją słuchać, są po prostu dobrymi kumplami i
          partnerami.Niestety nie miałam szczęścia takich spotkać na swojej drodze.
          Wierzę jednak, że kiedyś odnajdę swoją "bratnią duszę". Pozdrawiam wszystkich
          szukających.
        • Gość: mlx Re: Szukam Jej.. IP: *.man.czest.pl 02.11.06, 15:21
          Podoba mi sie to co napisałeś:

>> "Normalne,niestety maja juz chlopaków ktorych kochaja, a co na umiar,nie
          wszyscy sa lepsi odemnie,brak im prezencji,ulozenia,wszystko takie to na
          odpierdzel, zyja z dnia na dzien,"

Ja ciągle mam nadzieje, że kilka "normalnych" jest jeszcze wolnych i ja czekam
          na jedną z nich. No właśnie czekam zamiast działać. Ja w ogole nie próbuje, nie
          podejmuje ryzyka, nie przejmuje inicjatywy. A to błąd. Cholerna nieśmiałość.
          Też częstokroć widuje fajne dziewczyny z byle kim. Pasowałoby podejsc i
          wytłumaczyć takiej kobiecie, że to ja jestem fajniejszy, przystojniejszy etc. i
          co ona w ogole robi z takim frajerem :DD

>> "Jesli nawet z obserwacji wiem ze dziewczyna jest z tych moich, i nawet,
          poznaje ja doglebnie, to sie boi kolejnych zwiazków,(bo nie raz zostala
          skrzywdzona)heh paranoja,.albo jej nie pasuje ,Przemiesczajac, sie natrafia sie
          na piekne kobiety,lapie sie kontakt wzrokowy,usmiech i tyle,Idziesz na
          dyskoteke,ze znajomymi,przyjaciolmi,towarzystwo zamkniete, brak nowych ludzi
          dziewczyn,z zewnatrz,albo nie dla ciebie a znowuz zaczac rozmowe z dziewczyna
          przypadkowo zaczepioną ktora pierwszy raz w zyciu widzisz, jest b.ciezko,"

Też wychodze ze znajomymi, bo jak wiadomo trzeba wyjsc czasem do ludzi. I
          niestety też jest to grupa zamknieta. Nie można poznać nikogo nowego, bo
          przecież nie podejde do nieznajomej dziewczyny, która jest atrakcyjna i nie
          powiem jej ze chce spedzic z nia reszte zycia :/

Moim problemem jest to ze jestem wymagający, moze nawet za bardzo. Ale z
          drugiej strony nie chciałbym w związku mieć słabszego ogniwa :) tzn. kuli u
          nogi (może to nienajlepsze porównania :), po prostu chciałbym kogoś co najmniej
          na moim poziomie (zarówno atrakcyjności fizycznej jak i mądrości ). Na moje
          nieszczęscie mój poziom jest dość wysoki :(

Pozdrawiam i nr gg zostawiam
          2728240
        • Gość: Aga 28 Re: Szukam Jej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:47
          Wiem jak to jest znaleść jakiegos fajnego i sympatycznego chłopaka. Ty masz ztym
          problem tyle ze z dziewczynami a ja z chłopakami. Nie kazda dziewczyna ma
          wymagania i stroi fochy, ja natomiast mówie co mi lezy na sercu. Fakt miałam dwa
          powazne zwiazki ale nie wyszło , nadal z tymi chłopakami utrzymuje kontakt bo
          jestesmy przyjaciółmi mimo ze sie pozenili. Mój nr. gg 8086351 jak bedziesz
          chciał to sie odezwiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka