Dodaj do ulubionych

V LO Mickiewicz

IP: 212.87.241.* 29.10.06, 12:49
co sądzicie o tej szkole?
Obserwuj wątek
    • jerzyk46 Re: V LO Mickiewicz 29.10.06, 14:44
      Kiedyś była najlepsza. Zacząłem do niej uczęszczać w roku 1954. Nazywała się
      TPD, miała nr 1 i mieściła się przy ul. Stalinogrodzkiej. W czasie mojej nauki
      patronem Szkoły został Mickiewicz, a nazwę ulicy zmieniono na Krakowską
      • Gość: esteban Re: V LO Mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:51
        Ja tam chodziłem w stanie wojennym, pamiętam jak zmienili dyrektora na jakiegoś
        starego towarzysza, bo uczniowie założyli tajną organizację antykomunistyczną,
        to były czasy, hehehe.
    • Gość: meredithz Re: V LO Mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:05
      a co sadzisz o wyszkuiwarce?
      • Gość: gosc. Re: V LO Mickiewicz IP: 212.87.241.* 29.10.06, 21:25
        meredithz, w pozostalych postach wypowiadaja sie absolwenci, a mnie chodzi o
        zdanie osob uczeszczajacych tam teraz.
        • Gość: meredithz Re: V LO Mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:40
          absolwenci, czyli Ci, ktorzy tam chodzili
          skonczylam szkole 2 lata temu, watpie by tam sie cos zmienilo
          generalnie lepiej niz tutaj wejsc na forum
          Micka
          www.micek.tk
          i zapytac. zreszta jest osobny dzial.
    • Gość: gosc. Re: V LO Mickiewicz IP: 212.87.241.* 02.11.06, 18:15
      upppp
      • Gość: uczen Re: V LO Mickiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:02
        Witam jestem uczniem tej szkoły I klasy. Musze przyznac,że jest ciężko tym
        bardziej na profiu mat-inf jeszce jak trafisz na p.K. od maty to bedzie Ci sie
        snic po nocach, codzien kartkoweczki i kostka-absolwenci wiedza o co chodzi.
        Poza tym szkoła ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka