Gość: gosc. IP: 212.87.241.* 29.10.06, 12:49 co sądzicie o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzyk46 Re: V LO Mickiewicz 29.10.06, 14:44 Kiedyś była najlepsza. Zacząłem do niej uczęszczać w roku 1954. Nazywała się TPD, miała nr 1 i mieściła się przy ul. Stalinogrodzkiej. W czasie mojej nauki patronem Szkoły został Mickiewicz, a nazwę ulicy zmieniono na Krakowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteban Re: V LO Mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:51 Ja tam chodziłem w stanie wojennym, pamiętam jak zmienili dyrektora na jakiegoś starego towarzysza, bo uczniowie założyli tajną organizację antykomunistyczną, to były czasy, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredithz Re: V LO Mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:05 a co sadzisz o wyszkuiwarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc. Re: V LO Mickiewicz IP: 212.87.241.* 29.10.06, 21:25 meredithz, w pozostalych postach wypowiadaja sie absolwenci, a mnie chodzi o zdanie osob uczeszczajacych tam teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredithz Re: V LO Mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:40 absolwenci, czyli Ci, ktorzy tam chodzili skonczylam szkole 2 lata temu, watpie by tam sie cos zmienilo generalnie lepiej niz tutaj wejsc na forum Micka www.micek.tk i zapytac. zreszta jest osobny dzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: V LO Mickiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:02 Witam jestem uczniem tej szkoły I klasy. Musze przyznac,że jest ciężko tym bardziej na profiu mat-inf jeszce jak trafisz na p.K. od maty to bedzie Ci sie snic po nocach, codzien kartkoweczki i kostka-absolwenci wiedza o co chodzi. Poza tym szkoła ok. Odpowiedz Link Zgłoś