Dodaj do ulubionych

Jacek Badora

IP: *.cn.com.pl 30.10.06, 13:16
Hej
Co sadzicie o Panu Jacku Badorze ktory kandyduje na radnego w
Blachowni/Konopiskach ?
Adres jego strony to www.jacekbadora.info
Obserwuj wątek
    • Gość: zin Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:38
      znam faceta ma swoją firmę z bratem jest oky młody przedsiębiorczy takich
      trzeba popierać
    • Gość: klientka Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:59
      Klientów obsługuje sprawnie i szybko.... więc pewnie sprawdzi się jako sprytny
      radny... ;)
    • Gość: Blachownia Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:21
      Ja jestem za Jackiem i będe na niego głosować !
      • Gość: wyborca Re: Jacek Badora IP: *.fttd-s.tudelft.nl 31.10.06, 11:45
        I to mi sie podoba! Wreszcie jakis kandydat ktoremu mozna zadac pytanie i miec
        nawet nadzieje na odpowiedz.
    • Gość: Stefan Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:02
      Znam Jacka osobiscie, to spoko koles! Ja na niego bede glosowac
      • Gość: az Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 11.11.06, 10:32
        ja tez
    • Gość: mw Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 02.11.06, 10:47
      O Jacek kandyduje - spoko chłop - pracowałem z nim.
      Ma mój głos.
    • Gość: ww Re: Jacek Badora IP: *.icpnet.pl 02.11.06, 13:39
      Kim jest ten koles, bo tyle o nim slychac a go nie znam ?
      • Gość: Kolega Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 03.11.06, 09:13
        Gość portalu: ww napisał(a):
        > Kim jest ten koles, bo tyle o nim slychac a go nie znam ?

Urodziłem się w Blachowni w 1976r.. Od pokoleń ja i moja rodzina związani
        jesteśmy z gminą Konopiska. Tutaj spędziłem dzieciństwo, uczyłem się w lokalnej
        szkole i mieszkam do dziś – realizując się społecznie i zawodowo.

Tuż po ukończeniu szkoły średniej, z powodu trudnej sytuacji finansowej,
        zmuszony byłem, kosztem dalszej edukacji, rozpocząć pracę zawodową, dzięki
        której wiem co to ciężka praca i która nauczyła mnie jak należy szanować każdy
        zarobiony grosz. Pracowałem między innymi w Zakładach Mięsnych „ALEKSANDRIA” w
        firmie „ARBE”, w przedsiębiorstwie budowlanym „OKAP”.

Wiecej na www.jacekbadora.info/
    • Gość: TadekW Re: Jacek Badora IP: *.tpnet.pl 03.11.06, 09:08
      Podziwiam Jacka że startuje w wyborach, życzę mu jak najlepiej. Mam wielką
      nadzieję że dotrzyma obietnic danych wyborcom.
      • Gość: inkas Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:47
        młody człowiek, poznałem historię powstania jego firmy. ambitny, zdolny,
        kreatywny i co najwazniejsze uczciwy! jestem inkasentem enionu w jego terenie i
        powiem ze cieszy się naprawde dobrym zdaniem wśród okolicznych mieszkańców.
        • Gość: kol Re: Jacek Badora IP: *.sfc.pl 04.11.06, 18:32
          Jestem jacka kolegą. mysle ze jako radny spisze sie znakomicie. zycze mu tego.
          na jego temat moge sie wypowiadac w samych superlatywach.
          • Gość: ewelina Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:37
            WSZYSTKIM MŁODYM A SZCZEGÓLNIE Z BLACHOWNI POLECAM STRONKE www.jacekbadora.info
            • Gość: ja Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:19
              Świetny jesteś Panie Jacku! Tak trzymać!
              • Gość: fan Re: Jacek Badora IP: *.sfc.pl 05.11.06, 14:00
                Jacku Super!!! Wygrasz te wybory!!!
                • Gość: up Re: Jacek Badora IP: *.sfc.pl 05.11.06, 17:44
                  czy on nie ma wad wszyscy na forum go popierają dziwne
                  • Gość: rodak Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:33
                    Jak zostaniesz radnym, to kto będzie starostą wg. Ciebie? ćzy to będzie stary
                    przebiegły lis?czy też ktoś nowy rozsądny i kulturalny? odpowiedz proszę
                    ,
                    • Gość: ja Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:58
                      To bedzie zależało od tego które ugrupowanie zwycięzy
                  • Gość: exit Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 10.11.06, 14:16
                    a pewnie jakies ma
        • Gość: jacekbadora Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:17
          Witam Was wszystkich
          Przepraszam, że tak długo musieliście czekać na moja reakcję.Umieszczam trzy
          pytania na swojej stronie, na której dziś wieczorem znajdziecie odpowiedzi.
          • Gość: On Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 08.11.06, 08:56
            Witam Panie Jacku.
            Ciesze sie ze w koncu dolaczyl Pan do dyskusji na FW.
            Czy bedzie Pan sie staral polepszyc stosunki miedzy Czestochowa a Blachownia i
            Konopiskami. Bo z tego co mnie wiadomo to nie sa one na najlepszym poziomie.
      • Gość: ex Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 11.11.06, 18:57
        tez mam nadzieje , bo w wygrana nie watpie
    • Gość: Wyborcy Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 06.11.06, 09:42
      A moze Pan Jacek cos w koncu napisze na forum?. Czekamy Panie jacku!
      • Gość: Erka Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 07.11.06, 07:54
        Panie Jacku, jezeli wygra Pan wybory a nie dotrzyma swoich obietnic to co wtedy
        ? zrezygnuje Pan ze stanowiska radnego ?
        • Gość: On Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 07.11.06, 15:47
          Panie Badora, czekamy na odpowiedzi.
    • Gość: ja Re: Jacek Badora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:36
      > Co sadzicie o Panu Jacku Badorze ktory kandyduje na radnego w
      > Blachowni/Konopiskach

sądze że powiesij na moim drzewie swoją ulotke pytam sie czemu??
      pozwoliłem ci czy komukolwiek z twojego sztabu ?? Oczywiście że nie
      wiec może napiszesz coś w końcu na forum?!?!?! Cekam na odpoiedź!!

Nie nawidze jak niszczy sie przyrode jak można wieszac co kolwiek na dzrewach??

I jak na takich ludzi głosować? Na pewno nie bede na Ciebie przez to głosował.

i mam pytanie gdzie ty teaz mieszakasz? blachownia czy konopiska bo nie wiem?
      • Gość: On Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 08.11.06, 08:31
        Sam raczej nie powiesil, predzej ktos kto zostal wynajety do tego. Masz racje,
        nie powinno sie niszczyc drzew i wieszac na nich ulotek wyborczych czy to
        reklamowych. Sadze ze startujacy do wyborow powinni pomyslec o tym gdzie
        rozwieszac swoje ulotki, zeby niepotrzebnie nie smiecic i niszczyc drzew lub
        elewacji budynkow.
      • Gość: Ona Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:00
        Gościu jaki z Ciebie ochroniarz środowiska hihi, Jeden plakat nigdy drzewa nie
        zniszczy - a poza tym jesli to Twoje drzewo to je podpisz-ha ha
        • Gość: Janek Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:04
          Ludzie sie juz do wszystkich i wszystkiego czepiaja - ja uważam, ze kazda forma
          reklamy i informacji jest ok - przeciez nie jest to przesadna. W innych gminach
          to dopiero jest wszystko obwieszone - u nas jest calkiem skromnie. Wybory
          zawsze sie charakteryzowaly tym ze sie wiesza wszystko i wszedzie.
          I nie wazne czy to robi Badora czy ktos inny.Przyzwyczajmy sie do tego - bo tak
          bylo - jest i bedzie.
    • Gość: Stefan Brymbora Re: Jacek Badora IP: *.ip.fastwebnet.it 08.11.06, 11:35
      Jezeli wygrasz wybory bedziesz robil cos wiecej niz obiecujesz w programie
      wyborczym ?
      • Gość: Internauta Re: Jacek Badora IP: 201.45.216.* 08.11.06, 11:48
        Czy ma Pan zamiar zinformatyzować obie gminy?. Jeżeli tak to jak Pan to sobie
        wyobraża?.
    • Gość: aśka Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:21
      Widziałam dzisiaj koło plusa w Blachowni taki duży baner pana Jacka Badory i
      pani Haliny Rozpondek, fiu fiu niepowiem robi to efekt.
    • Gość: UPowiec Re: Jacek Badora IP: 201.45.216.* 09.11.06, 08:52
      UP!
    • Gość: Mati Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:08
      Uważam, że jesli mlody, przedsiebiorczy człowiek startuje i chce cos zorbic -
      to trzeba mu dac szanse - w koncu jest osoba nowa (nie z kliki ktora tkwi juz
      tyle lat i nic nie robi).Popieram - a na tyle znam Pana Jacka- ze wiem ze nie
      robi tego dla pieniedzy - tylko chce cos faktycznie zmienic w gminie
      • Gość: jacekbadora Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:19
        zapraszam niezdecydowanych do odwiedzenia mojej strony i podyskutowania, nie
        tylko na temat mojego okręgu wyborczego. pozdrawiam
    • Gość: mim Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 09.11.06, 11:22
      pozdrawiam wykształciucha
    • Gość: klient Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:37
      No proszę proszę pan Jacek Badora kandyduje i to z mojego okręgu. Dziś
      widziałam takie duże auto z równie wielkim jego plakatem, wszystko co robi
      widać, że robi profesjonalnie, wiec idę na wybory, bo to nowa jakość w
      polityce, choć na szczeblu samorządowym.Polecam
      • Gość: prawy obywatel Re: Jacek Badora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:49
        Gość portalu: klient napisał(a):

> No proszę proszę pan Jacek Badora kandyduje i to z mojego okręgu. Dziś
        > widziałam takie duże auto z równie wielkim jego plakatem, wszystko co robi
        > widać, że robi profesjonalnie, wiec idę na wybory, bo to nowa jakość w
        > polityce, choć na szczeblu samorządowym.Polecam

ma duzo kasy to może sobie na to pozwolić. Wydrukawał sobie dużo ulotek i mysli ze może całe słupy zaklejac swoją podobizną, pozaklejał wszystkie pozostałe ulotki co to za wychowanie. Na takie chuligańsstwo powinno sie zareagowac. Czy niby taki światły człowiek nie zna ordynacji wyborczej?? I nie wie że nie powinno sie zaklejac czudzych plakatów.
        Najlepszym sposobem pątępienia takiego zachowanie będzie zagłosowanie na kogoś innego!!
        Prezcz z chuligaństwem i wandalizmem!!!

Każdy tylko nie Badora!! nie głosujcie na niego!!
        • Gość: on Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:38
          Każdy ma prawo głosu, nawet tacy ludzie jak Ty, walczyliśmy przecież o to.
          z całym szacunkiem dla Ciebie, mnie jednak ten Badora sie podoba, wiec domyśl
          się na kogo będę głosował.
          • hopek890 Re: Jacek Badora 09.11.06, 17:58
            Gość portalu: on napisał(a):

> Każdy ma prawo głosu, nawet tacy ludzie jak Ty, walczyliśmy przecież o to.
            > z całym szacunkiem dla Ciebie, mnie jednak ten Badora sie podoba, wiec domyśl
            > się na kogo będę głosował.

Masz głos - Masz wybór! jak to mówi M. Walaszczyk
            Głosuj na kogo chcesz żebyś tylko poszedł zagłosowac a nie siedziałw niedziele w domu a potem tylko narzekał. I namów jeszce sąsiadów a nawet ich zawieź jak będą chcieć to za 4 lata edziesz mógł z pełnym sumieniem wyzywać i narzekać na badore że obiecywał i nic nie zrobił. A jak będzie przeciwnie i czegos dokon ato chwała mu za to.. niech tylko nie zakleja plakatów konkurencj..
            • Gość: ciekawa Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:52
              Czy jest możliwa sytuacja , aby nie były zaklejane plakaty wyborcze kandydata x
              przez kandydata y ??? Ja będę głosowała mimo wszystko za p. Walaszczykiem na
              burmistrza.
            • Gość: Lesio Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 10.11.06, 09:04
              Racja, glosowac powinien kazdy kto tylko jest do tego uprawniony, a nie siedziec
              w domu i marudzic jakie to mamy zycie. Mozna cos zmienic wiec zrobmy to!
              Zaglosujmy na naszych kandydatow! :]
            • Gość: es Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 11.11.06, 10:33
              Walaszczyk to madry gosc
        • Gość: max Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:22
          jak Badorze zakleic plakat to dobrze
          jak zakleić Badora to źle

To ty mamusi kruliczku nie wiesz że wszyscy zawsze przed wyborami sobie na
          wzajem zaklejaja, a to że ktoś ma kase to nie znaczy że ukradł a tylko tyle ze
          jest przedsiębiorczy i tacy ludzie powinni być wybierani a nie zgorzchniali
          "pokrzywdzeny" przez układ, system, sieć czy jak tam nazwiemy kapitalizm.
        • Gość: Lesio Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 10.11.06, 09:00
          Czlowieku chyba glowa cie baardzo boli, Widziales zeby Badora sam zalepial
          plakaty innych wyborcow swoimi ? tak samo jak w Czestochowie Matyjaszczyk chodzi
          i zrywa plakaty konkurencji!. Od rozwieszania plakatow sa ludzie ktory zostali
          poinstuowani jak i gdzie maja zawieszac plakaty, ale jak widac nie do kazdego to
          dotarlo.
          • Gość: jacekbadora Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:03
            Szanowni Państwo
            Uprzejmie informujemy, iż 29 listopada 2006 w Katowicach (Sala Konferencyjna
            Centrum Handlu Zagranicznego) odbędzie się bezpłatna konferencja "Nowa
            perspektywa, nowe możliwości" poświęcona tematyce Funduszy Europejskich dla firm
            dostępnych w latach 2007-2013. W charakterze prelegentów wystąpią m.in.
            przedstawiciele Górnośląskiej Agencji Rozwoju Regionalnego S.A. i Urzędu
            Marszałkowskiego Województwa Śląskiego.

Uczestnictwo w konferencji pozwoli przedsiębiorcy uzyskać odpowiedzi na
            następujące pytania:
            >> Na co będzie można uzyskać wsparcie w latach 2007-2013?
            >> W jaki sposób będą różnić się nowe programy od dotychczasowych?
            >> Jak przygotować się do złożenia skutecznych aplikacji?
          • Gość: jacekbadora Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:05
            Tak właśnie trzeba działać!!!
          • Gość: jacekbadora Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:13
            W odpowiedzi na pojawiające się tutaj wpisy o zaklejaniu przez naszego
            kandydata plakatów innych Komitetów Wyborczych swoimi plakatami informujemy:
            Pan Jacek Badora kandydat na radnego z okręgu wyborczego Blachownia –
            Konopiska, nie ma nic wspólnego z zaklejaniem plakatów innych komitetów
            wyborczych. Do tego typu zadań posiłkujemy się osobami trzecimi na zasadzie
            wolontariatu.
            Jednocześnie informujemy, że jesteśmy w posiadaniu zdjęć dokumentujących fakt
            zaklejania przez inne Komitety Wyborcze plakatów naszego kandydata swoimi
            plakatami. Z oczywistych powodów nie zamieścimy ich w internecie.
            Pragniemy zaznaczyć, że zwróciliśmy już uwagę osobom rozklejającym nasze
            plakaty, aby rozważana sytuacja już nie miała miejsca.
            Mamy nadzieję, że powyższy przypadek będzie potraktowany incydentalnie i nie
            wpłynie na ewentualna dalszą współpracę.

Z wyrazami szacunku

Jacek Badora
            • Gość: ja Re: Jacek Badora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:35
              luzik mam nadzieje ze sie nie powtórzy

Głosujcie na najlepszych
              • Gość: blond Re: Jacek Badora IP: *.inds.pl 10.11.06, 22:55
                go! jacek. Twoje haslo rzadzi :)
            • Gość: ex Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 11.11.06, 19:01
              mlody przedsiebiorczy czego chciec wiecej.
    • Gość: hit Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:44
      Nie trudno się zorientować że pachnie tutaj konkurencją pana Badory, ale
      obiektywnie rzecz ujmujac to ja jako laik, nie wyobrażam sobie inaczej kampani
      plakatowej, a pan Walaszczyk jako pracownik naszego magistratu powinien zadbać
      o wystawienie podobnych tablic "wyborczych" jak to jest w Częstochowie przed
      ratuszem. Zdzisiek Nowak na burmistrza, eksponaty postkomunistyczne do
      muzeum !!!
      • Gość: znajomy Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:56
        A Nowak to "demokrata" ? To dopiero czerwony beton,karierowicz jeden.
    • Gość: ewelina Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:29
      ...a wybory już w niedziele.
    • Gość: Misio Re: Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:35
      Ten gosciu startuje do rady powiatu a głośno o nim jakby startował co najmniej
      do sejmu ciagle jest w czołówce tematów na forum!!! Faktycznie „MŁODY MOŻE
      WIĘCEJ „ He he
      • Gość: Lesio Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 10.11.06, 09:08
        Gość portalu: Misio napisał(a):

> Ten gosciu startuje do rady powiatu a głośno o nim jakby startował co najmniej
        > do sejmu ciagle jest w czołówce tematów na forum!!! Faktycznie „MŁODY MOŻ
        > E
        > WIĘCEJ „ He he

Oczywiscie ze mlody moze wiecej! starym prykom w urzedach mowimy nie! :]
        • Gość: Dew Re: Jacek Badora IP: *.icm.edu.pl 10.11.06, 12:30
          Jacek moze wiecej! :P
          • Gość: exit Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 10.11.06, 13:01
            tez prawda - głosujcie na młodych - może nie wyjadą
    • Gość: ja Re: Jacek Badora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:33
      nie ma za co jacus fajnie sie gawędziło.
      Następne wybory samorządowe za 4 lata. :(
      • Gość: mim Re: Jacek Badora IP: *.cn.com.pl 11.11.06, 18:05
        ciekawe czy rozmowy na forum to lamanie ciszy wyborczej ?
        jak ktos wie niech napisze
        • Gość: ja Re: Jacek Badora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:19
          agitowanie i negowanie kandydatów na forum to łamanie ciszy wyborczej
          Podelgo no karze do 1 mln złotych
          • Gość: jacekbadora do "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:16
            Dlaczego się smucisz, głowa do góry. Czeka nas ciężka praca, czyżby dlatego!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka