Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 24.11.06, 18:55 firma...no to niegłupi pomysł.Jeszce jak lubisz to co robisz i mozna jescze na tym zarobic,to czemu nie...takie 3 w 1! ciasto....hm...powiadasz...mała uroczystosc...tez powiadasz..ciekawe,ciekawe jaka to okazja nie????????????W milionerów o to z toba nie zagram...bo wiem,ale inni mogli by sprobowac....???? ZGADYWAC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 19:49 no a z tą firmą może niegłupi pomysł,ale myślec z kimś kto zna się na marketingu,rachunkowości i takimi innymi mniej przyjemnymi sprawami i poza tym może kto wie za parę lat...??? jak narazie to jedna z moich pasji można powiedziec, lubie eksperymentowac,poznawac nowe smaki,potrawy,ale i tak najwierniejsza jestem kuchni...włoskiej,francuskiej i trochę meksykańskiej...takie naleciałości się ma..hahahaha nio to mykam pichcic,no tak Ty wiesz cio to za ciacho i wiesz cio to za mała uroczystośc i z jakiej okazji...;)))) ale o tym jak już mówiłam ciiiiiiiiiiiicho szaaaa..hihhihihi pozdrawiam znad masy czekoladowej mniam mniam hihihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 24.11.06, 22:12 dobra nikomu nie zdradze...........bedzie ciszing,hhihihihhciiiiiiiiiiiiii....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 22:35 oj dziękuję za zachowanie ciszy....przedwyborczej hahahahahahha na szczęście ja nic z polityką nie mam wspólnego... acha a mój czekoladowiec już stygnie na powierzchni...hihihiihi i ciiiiiiiiiiiisza nadal trwa lalalalalala pozdrawiam na dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 24.11.06, 22:49 no no widze ze gadamy tu z mistrzem kulinarnym....zycze udanego wypieku i tez cieplutko pozdrawiam...czekoladowa kolezanko,czekoladowa????????? czemu? nic nikomu na ten temat bo przeciez jest cccccccccccciiiiiiii............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 11:30 mistrz kulinarny? hihihiihi eeee tam.... no więc juz wsio gotowe, upieczone,posprzatane....wow nie ma jeszcze poludnia a ja juz wszystko skonczylam....hihihiihhih od rana jakos milutko jest...sloneczko swieci,cieplutko jest...nic tylko sie radowac wlasnie lece do miasta cosik zalatwic,w koncu mnie tez sie chyba cosik od zycia nalezy prawda?...;) pozdrtawiam cieplutko caluje slonecznie sciskam czekoladowo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 25.11.06, 15:09 A ja bym chciał w dniu dzisiejszym(hmmmmm i jak to zrobic a raczej powiedziec..? bo przeciez miało byc ccciii....) powiem tak... Wielce mnie cieszy fakt ze i dzisiaj w miare fajnie swieciło słonce..bo jego nigdy za wiele,prawda? zobaczcie jaka mamy piekna wiosne tej jesieni,dawno juz tak nie było,wsz- ystko bym oddał by taka pogoda była non stop słonce przeciez to nasz najlepszy przyjaciel,kumpel tak mi sie przynajmniej zdaje....co tam mi sie zdaje ja to wiem,bo któz go nie lubi....prawda? a dzisiaj takie małe andzrzejki i trzeba by chyba gdzies sie pobawic...tylko gdzie eeeeeeee.....w sumie to moze posiedze se w domu...bo gdzies ciuntac dzisiaj to mi sie w sumie nie usmiecha.. ochota moze i jest ale....lenistwo tez czasami ogarnia, no tak czasami bywa. andrzejki w sumie sa raz w roku,i w sumie jacek powinien troche sie rozerwac z tej okazji....tylko na razie nie ma chetnych na zabawe okazjonalnie moze jakjegos kumpla wyrwe i na jakas knajpe moze namowie...............????????????? a jak nie to chata zostaje,,,, zawsze jakis dobry film na dvd tez mozna wrzucic jacek,...nie jest za bardzo wybredny i na ustepstwa zawsze tez moze pojsc......... i wcale nie jest powiedziane ze koniecznie musze...musiec to ja moge ale do pracy..a ze prace lubie i szanuje to wychodzi z tego ze to miły mus eeeeeeee tam co ja chrzanie.... na dzien dzisiejszy to wszystko co miałem napisac i powiedziec.....miłej soboty andrzejkowej i narazka Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 25.11.06, 21:14 Ode mnie też, ale to już wiesz, zainteresowana. ;P ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 22:35 dziękuję kochana ANIU...:))) ale fakt to juz wiem;))) pozdrawiam całuję ściskam cieplutko i księżycowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 22:27 ach dziękuję za te wspaniałe życzonka...i za pamięc:))) nawet teraz co bym nie napisała to zabrzmi to banalnie i zbyt pretensjonalnie,ale naprawdę dziękuję za te NIEZWYKŁE I SUPER SYMPATYCZNE ŻYCZONKA...:)))) było mi niezmiernie miło,zresztą to już wiesz... więc jeszcze raz DZIĘKUJĘ BARDZO pozdrawiam i mam nadzieje,ze spedzisz udany wieczor...;))) moj spedzilam nieoczekiwanie milo i fajnie hihihihi buziaki na dobranoc...albo raczej na dobry poranek-noc dla co niektorych...hihihi;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 26.11.06, 09:03 a dziexy za zyczenia miłej zabawy.....ale jednak nie byłem nigdzie(bo w sumie brak ochoty,i jescze załoba trwała,wiec...nie było mi dane isc)film na dvd sie obejrzało i jakos szybko sie usneło...pozdrawiam i zycze miłej niedzieli..pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 26.11.06, 14:17 nie ma za co,ale czasami nawet wieczór z filmem na dvd jest super...:))) ja też życzę miłej wiosennej,cieplutkiej,słonecznej niedzieli... mnie zaraz czeka "namiętna" nauka na ten tydz, bo cóż....maraton się zaczął, ukryc się nie da...hmmmm choc już byłam na dworku skorzystac z promyczków słoneczka hihihi pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 26.11.06, 14:40 Ja też już byłam na słoneczku. :DDDD Po wyborach wzięłam szoguny i tatę na spacer. Zrobiłam im zdjęcia na Starym Rynku, oczywiście podczas karmienia gołębi. Było tak ciepło, że to aż dziw - końcówka listopada. Bosko! Podsyłam kilka fotek. Wybaczcie niedociągnięcia. Dopiero się uczę przerzucać zdjęcia do Internetu. ;))))) Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 26.11.06, 14:42 Zdjęcia tutaj. Oby weszły. ;P src="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/qg/hxwk/zUyCFkl88fOyTUpl6B.jpg" alt="DSC00475" title="DSC00475" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/qg/hxwk/TnqOGjmQBrgbB3AedB.jpg" alt="DSC00473" title="DSC00473" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/qg/hxwk/kGaefRIRNA8KM1ze7B.jpg" alt="DSC00450" title="DSC00450" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/qg/hxwk/1gCvtAW8PrNKqtP2FB.jpg" alt="DSC00460" title="DSC00460" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/qg/hxwk/Iv2G5WbYp7v0BbiUlB.jpg" alt="DSC00456" title="DSC00456" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 27.11.06, 07:20 super foteczki Aniu...maluchy niesamowite..:))) super są też te foteczki u Ciebie w galerii forumej...bogaci się stronka blogowa, bogaci...;))) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 26.11.06, 15:46 no pogada mega dzisiaj...oby tak dalej....no powiem ci szoguny fajowskie!!!!! fajne szkraby.Pozdrawiam tych ktorzy robia zdiecia i sie ucza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 27.11.06, 07:25 oby zawsze było SŁOŃCE...:))) bo przecież nawet zawsze po burzy ono się pojawia... i proszę kolejny poniedziałek,ależ kurczę nie mógłby byc od razu wtorek...hmmmm....??? życzę miłego dnia i dużo słońca p.s.będę uważac na AKCJE RATOWNICZE, bo nie zawsze one mogą naprawdę chyba ratowac,cio...:PPP?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:58 wrrrrrrrrrrrr wlasnie nie mogłby byc juz wtorek....poniedziałek(łozesz jak ja ich nie lubie)to taki smetny poczatek codziennosci.Głowa do gory tak jak rozmawialismy dzisiaj nowy dzien....a co przyniesie???? zobaczymy na jego koncu! ps.iiiiiiiiii słonce zerka powoli w okna:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 27.11.06, 15:59 no i już prawie po poniedziałku...uffff....przeżyło się na uczelni...hihihi..ale nudno dziś było..;/ ale za to słoneczko było hip hip huuuuuuuuuuura!!! a teraz już słoneczko się już kładzie lulu, a ja zabieram się do pracy, bo mam tego trochę na jutro..ehhhh pozdrawiam:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 27.11.06, 16:39 bardziej wesoła.....gratuluje!!!! własnie twoj wpis był 200-setny!!!! hihihihi ale chyba do 1000 to dojdzie nie? pozdrawiam i miłej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 27.11.06, 16:52 a dziękuję dziękuję...hihihi...do 1000 powiadasz? hmmmm no pożyjemy zobaczymy...;) również pozdrawiam już znad książek hihihi do nstp odcinka MILIONERÓW...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 27.11.06, 16:56 Ja wam pomogę "tloskę" w dobijaniu do tysiączka. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:30 tak jak mowiłem ...ciezki dzien dzisiaj jak diabli.najpierw 2000 m na basenie (ale to fajne bo lubie) a potem meki z klijentami.Wciskanie...zachwalanie...i sprzedawanie....no ale jescze 3 godz...i do domu,lece zagrac moze?(jak czas pozwoli?)w milionerow...tam przeciwnik po drugiej stronie juz czeka i pewnie zaciera rece...sie zobaczy,a tym czasem wszystkim duzo słonca i usmiechu....POLSKA:ROSJA w siatke 3:2 dla naszych.BRAWO CHŁOPAKI BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 13:29 a ja już w domku, bo zajęcia mieliśmy dziś skrócone...:))) do tego słoneczko moje kochane jest na niebie...choc chmureczek i mgieł jeszcze troszkę jest ale cóż..hiihi teraz czas domowych obowiązków hmmm pranko,obiadek, a następnie nauka hmmm ale postaram się zrobic przerwę ( oj muszę zrobic przerwę, bo inaczej się zakopię w moich notatkach),poza tym Ty masz zadanie do wykonania, tzn.milionerzy kłaniają się,witają i zacierają łapki z ciekawości...;))) no to gratuluję w ogóle przepływu...ale kondychę trza miec...hihihi :PPP p.s. no chłopaki są super, tych to kocham w szczególności hihihi ;))) pozdrawiam słonecznie cieplutko wiosennie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:47 własnie odbyła sie wczoraj kolejna edycja milionerów...grałem z przeciwnikiem ktory za pierwszym razem znał odpowiedz.GRATULUJE MISZCZU! PS.mgła wczoraj niesamowita.....jazda samochodem rownała sie na predkosci 30 km na godzine....totalna porazka a nie jazda,no ale szczesliwie dotarłem wiec luz (dzieki za troske...komu? ktos bedzie wiedział)a i siostra wrociła w polskie realia mam nadzieje ze te mgły szybko ustapia temu co lubie najbardziej.. SŁONCU! miłego dnia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 29.11.06, 15:45 eee tam przecież wiesz dobrze, że gdyby nie Twoja mała podpowiedz i skąd inąd mój strzał to tak szybko i za pierwszym razem nie zgadłabym...;))) cieszę się,że siostra szczęścliwie wróciła do kraju,(to super uczucie po dłuższym czasie rozłąki tak powrócic...znowu byc z tymi których się kocha,za którymi się tęskiniło,za tymi miejscami,zapachami...:)) i że szczęśliwie dotarliście do domku (ale ta mgła była...porażka...) pozdrawiam cieplutko i uciekam do nauki ehhh cóż takie życie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 29.11.06, 19:52 Och, mgła otaczała miasto niczym mistyczne zamczysko złej królowej Bavmordy, nastrajała nostalgicznie, wprowadzając niesamowitość doznań i nierzeczywistość otoczenia... Ale dobrze, że się skończyła. Ileż można trwać w stanie mistycznego uniesienia? ;P Pozdrawiam, milionerzy. Może mnie też wciągniecie do gry, nie tylko jako "telefon do przyjaciela", hę? ;>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 30.11.06, 15:41 no fakt mgieł cosik wreszcie nie ma,ale ...gdzie podziało się słonko...:(??? a tak w ogóle są dziś Andrzejki, tylko kurczę nie mam jakoś ochoty na ich obchodzenie...po intensywnej nauce w tygodniu odczuwam system wypalenia...hihihi ;) a co Wy moi drodzy dziś porabiacie? czary-mary hokus-pokus...;)??? Pozdrawiam serdecznie papa p.s. Aniu no wiesz,zawsze można rozpatrzyc tę wersję,ale wiesz konwencja Milionrów polga na tym...prowadzący...odpowiadający...;) buziale:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 30.11.06, 17:06 no własnie...konwencja milionerów polega na dwojkowej grze...ale spoko spoko.Anna zagramy zagramy(ale to zdanie ze niechcesz byc tylko telefonem do przyjaciela....to cholernie mnie rozbawiło.BINGO(od razu lepszy humor) a Andrzejki? hmmmmmm ???????? jak mnie kumpel wyciagnie to chyba do genessis sie przejdziemy? sie zobaczy ps.dziexy za kartki(hihihhihi) fajne! bardziej wesoła i anna dziexy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 02.12.06, 09:22 i proszę jak cudnie nam się weekend rozpoczął:):):) mimo,że nie ma słoneczka to nasza reprezentacja wygrała w Japonii z Bułgarią 3:1...jee jeee jeee!!!!!!!! yuuuuuuuuuupiiii!!!! co za radość, co za emocje!!! hihihi a jutro już finał mistrzostw świata, pierwszy raz od 30 lat Polska będzie w tym finale, a dla mnie nieważne jak się jutro ta gra potoczy,ale chłopaki są wielkimi wygranymi...w gorszym przecież przypadku będą wicemistrzami świata...:))) pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 02.12.06, 14:10 huuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dokładnie,nasze chłopaki juz sa mistrzami...taki sukces po latach no mnie nie dane było widziec :(:(:( meczu,ale jutro to juz os szostej rano bede szukał najwygodniejszej pozycji by obejrzec spektakl I wierze z całego serca ze rezyserem tego widowiska bedzie polska reprezentacja!!! Dziewczyny trzymamy kciuki jutro! miłej soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 02.12.06, 23:07 no to trzymamy jutro mocno kciuki cio??? dobranoc wszystkim a sobota była miła zwłaszcza końcówka tej soboty... mimo,że pojawiało się trochę zwierzątek z zoo, typu krowy (nawet te święte),papugi (hehehe) zwłaszcza te rasowe ŻAKI...;) a teraz pośmialiśmy się(bo naprawdę zabawa była przednia) i idziemy lulac, potrzebujemy sił na jutro...na finał:):):) trzymajcie się cieplutko papa "co do "obiecanek"...będzie pójście na żywca i...na huśtawki...hihihi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 03.12.06, 09:55 No fakt małe zoo było(ach to łapanie słowek)i wieczor sobotni bardzo rozbawiony i rozrywkowy. TRZYMAMY KCIUKI!!!! JA JUZ MIEJSCE SZYKUJE! ps.od dzissiaj rozgladam sie po podworkach(w wiadomym celu....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 14:50 A jaką piękną jesień mamy... Jesień wiosenną,słoneczną...:) A jakże, 3 grudnia a tu wiosna za oknem hihihi Jednakże po dzisiejszym meczu niektórym mogą zniknąć Uchachane buźki po Żarliwej wczorajszej grze Zniknąć...hmmm Naderemne jednak nic nie jest A mamy przecież wicemistrzostwo świata Lub też można powiedzieć Afiszując się troszkę...hihihi Zwycięstwem na tle innych krajów,zwłaszcza europejskich...;) Łatwo nie było Ale chłopaki pokazali podczas całych mistrzostw na ile ich stać. Możemy być naprawdę dumni:)) Dodatkowo jest to wygrana,która Udała się naszej reprezentacji po 30 latach Żadna inna nasza reprezentacja sportu nie odniosła takiego sukcesu:):):) Euforia... Humor... Uściski... Śmiech... Temperatura... Adrenalina... Wielki finał... Koniec... I mamy srebro...;):):P pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:35 Witam serdecznie wszystkich. Czy ktoś z was słyszał o Sobotnich wieczorach tanecznych "SALSA BAUNCE" w Klubie i Restauracji "TORI". Podobno jest tam super zabawa. Jeżele ktoś coś o tym wie napiszcie. Pozdrawiam. www.tori.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 03.12.06, 21:16 nono....szyfry obowiazuja!!! jestes autorko tego postu niesamowita.powiem ci ze niesamowicie ci sie to udało!!!! a wogole to jestes miszczem bo cos znalazłas.Ja sie dzisiaj troche rozgladałem ale nie znalazłem takich duzych...tylko same małe widziałem. ps.Chłpoaki w japonii i tak dla nas sa juz miszczami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 04.12.06, 14:14 dziękuję sherlocku holmesie ( choć wolę herculesa poirot...hihihi) za rozszyfrowanie zagadki...ale to Ty byłeś "miszczem" i propagatorem tych tajemniczych treści..a ja? a ja stałam się jak to mawiasz ( i tu mogę się wyjątkowo zgodzić) papugą...:P:P:P zgapiłam Twój koncept hihihi poza tym nie ma niesamowitości,może to był fart? może przypływ weny twórczej na głupoty? p.s. a dziś o 22:40 wracają nasi MISZCZOWIE do kraju !!!! pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 04.12.06, 14:19 Ale przeżywacie sami-wiecie-co. Właśnie obtrąbiłam koniec poszukiwań sami-wiecie-czego i znalezienie tego- czegoś. Jeśli jednak propozycja na sami-wiecie-co jest aktualna, to mogę WAS bujać (sami-wiecie-czym). Chyba że wolicie bujać się nawzajem... Niekoniecznie sami-wiecie-na-czym. heeeeeeeeheeeeeeeee Pełna konspira, co nie? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:01 a dzisiaj poniedziałek :(:(:( mam nadzieje ze dobry dzien z niego bedzie. ps.dzisiaj szukam czegos duzego,do siedzenia a raczej zabawy.....hihihiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 04.12.06, 14:10 a ja już po poniedziałkowym dniu na uczelni...ufff ale to się dłużyło:/ do tego zimno brrrr nie ma słoneczka... buuuu a do tego mam trochę pracy na dzisiejsze popłudnie..hmmmm ps.nie musisz już szukać w sumie już,przecież wczoraj powiedziałam Ci gdzie one się znajdują (się nie musisz już męczyć hehehe)...teraz tylko można byłoby od razu mieć te kilka latek... miłego popołudnia pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:28 ok! to juz nie szukam...skoro znalezione...teraz tylko trzeba bedzie je przetestowac hehehehe rowniez zycze miłego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 04.12.06, 14:54 to życzę miłego testowania sprzętu... hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 04.12.06, 16:10 Przepraszam...wiesz za co...:) moje stanowisko znasz, a głupich pytań juz nie będę zadawać...obiecuję... (kurczę to kolejna obiecana...rzecz..a potem mi się nazbiera...) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 04.12.06, 20:38 Nie przepraszaj bo nie ma za co....to ja musze cieprzeprosic...bo miała byc dzisiaj niespodzianka...ale nie bedzie....moze sie uda jutro???? miłego wieczoru!!!! ps.a jak cos zesmy sobie obiecali to tak bedzie....(powrot do dziecinstwa)ale o tym ccccciiiiiiiiiiiiiii............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 05.12.06, 12:01 ja już w domku hihihi, taki chyba mały dzień dziecka dzisiaj, bo znów mielismy skrócone zajęcia yuuuuuuupi!!!ale wiadomo wszytsko co dobre,szynko się kończy;)...hehehe może w poszukiwaniu Mikołaja potrzebny? ale u mnie tak,że moi Mikołaje ujawnili się juz w weekend...ehhh,ale za to jaka była niespodziewanka...która wręcz pojawiła się jak Filip z konopii...hihihi i od tego ma się najcudowniejszych przyjaciół :):):) a co do dzisiejszego dnia...nie ma słoneczka? gdzie jest słonko? :( i deszcz...kap kap kap lubię deszcz,ale bez przesady...pod warunkiem,że jest cieplutko,można biegać po kałużach,pada krótko,a zaraz potem pojawia się słonko :) no to taka moja wersja optymistyczna,ale tak w ogóle pamiętam czasy,że mogło padać codziennie,a i tak...słońce było...:);) a jak na ten moment bilans dziejszego dnia na uczelni jest niesamowity, jednak warto iść czasami...na żywca...;) hihihi pozdrawiam wszystkich buziaki mua mua :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 05.12.06, 12:06 oczywiście wszystko co dobre,*szybko się kończy...hihihi a teraz ja zamieniać się będę w Mikołajkę,strzeżcie się...przybywam hihihi tylko gdzieś się moje renifery zagubiły i elfy też coś wcieło...a tyle jeszcze do zrobienia...;) i czary na śnieg też cosik hmmmm zonk... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 05.12.06, 12:28 Chcesz elfy? Proszę. fotoforum.gazeta.pl/3,0,401530,2,17.htmlhihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 05.12.06, 12:42 Coś się nie otwiera. Może teraz? src="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/qg/hxwk/iGAeieRKAfk3TRtKAB.jpg" alt="Były sobie elfy dwa..." title="Były sobie elfy dwa..." /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Dzień dobry! 05.12.06, 12:03 Do K. i J.: uśmiechnijcie się! :DDDDDD video.interia.pl/obejrzyj,film,29666,sortuj,s,st,czadowy%20dzieciak|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,1,Czadowy_dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: Dzień dobry! IP: *.man.czest.pl 05.12.06, 12:38 hihihiihihihihi dziękuję za filmik,aleeeeeeeee ja się nie uśmiecham? my się nie uśmiechamy?...;) wiesz już zresztą kogo od momentu pierwszego śmiechu przypomniał mi ten malec hihihiihi i kto mówi,że się ktoś nie uśmiecha? hhihi buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Razy cztery! 05.12.06, 13:42 video.interia.pl/obejrzyj,film,34029,sortuj,sm,st,34121,pozycja,2,Czworaczki..p%C4%99kaj%C4%85_ze_%C5%9Bmiechu%21%21_Super%21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 05.12.06, 17:14 Dobre,dobre....a i elfy fajne(ciekawe czyje..?) no usmiech na twarzy raczej jest,i chyba u K tez... pozdrawiam autorke i ta ktora tu te maluchy wrzuca( ps.wszystko bedzie oki)z praca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 05.12.06, 19:13 Jak to czyje elfy? Prywatne, moje! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 07:40 :):):):) no wiem ze prywatne,wiem!!!! elfy pełna geba:):):) ja wczoraj swietowałem,siostra zrobiła urodziny,i full ludzi mi sie krzatało po chacie...ale dzisiaj juz luzik...od nowa praca,dom....tylko własnie za bardzotego słonca nie widac ps.dzekowka K....za zyczenia dla siostry Zycze miłego dnia ps2 trzeba cos pomyslec o tym forum tzn o tym temacie(mam nadzieje ze ktos podpowie gdzie i jak....)???? wiesz co? pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła K. Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 06.12.06, 08:23 no ja też mam nadzieję,że ktoś nam pomoże.... jak to nie ma słońca? a cio to za oknem? jak nie słoneczko? słońce,słoneczko,słonko...:):):) p.s.a Mikołaj zawitał już do Was? hihihi;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 06.12.06, 16:08 oj Jacku i cio teraz? robimy protest w urzędzie miasta przeciwko deficytowi duuuuuuuuużych huśtawek? to teraz wersja bujania odpada....a może wprowadzimy w życie drugą wersję? w końcu Mikołaj do czegoś powinien być prawda? hihihi pozdrawiam a jak narazie padam ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:59 Petycje wystosujemy na bank....i tysiac podpisów zbierzemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 07.12.06, 14:26 ach Aniu gratuluję wiesz czego...hihihii naprawdę się ogromnie cieszę z Twojego sukcesu :):):) teraz powinnaś to oblać,tzn uczcić uroczyście hihihi pozdrawiam cieplutko buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 07.12.06, 14:30 i widzisz Jacku, a jednak Mikołaj przyszedł do Ciebie...hihihi;) i słonko dziś świeci...po prostu rewelacja... tylko,żeby już był piątek popołudniu...echh życzę miłego popołudnia trzymajcie się ps.petycje wystosujemy na...urząd miasta...co mi tam do banku...hihihi wiesz dobrze,że się ktoś tam lubi zabawy...słowne...;):):P Odpowiedz Link Zgłoś