Dodaj do ulubionych

Kobiece wędkarstwo

31.10.06, 23:24
Wędkuję sobie już od dawna i tak się zastanawiam czy jest więcej dziewczyn lubiących i uprawiających to wspaniałe hobby. I nie chodzi tu o siedzenie nad woda i beznadziejne patrzenie w wodę, tu chodzi o relacje i umiejetność widzenia przyrody i natury. A może jest jakaś dziewczyna, która to rozumie i lubi takie spędzanie czasu zamiast w zgiełku miasta i ulic??? Może akurat znaleziemy wspólny cel? Chetnie porozmawiam i wymienię się uwagami, zapraszam serdecznie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kto szuka.... Re: Kobiece wędkarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:50
      ronnievanzant napisał:
      > Może akurat znaleziemy wspólny cel?

wątpię, że "znaleziecie" wspólny cel...
      ale koniecznie znajdź słownik :/

• ronnievanzant Re: Kobiece wędkarstwo 01.11.06, 00:03
        oj! ale bykol :( jasne że powinno byc znajdziemy, literówka...sorka :)
        • Gość: kto szuka... Re: Kobiece wędkarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:08
          sorki za czepialstwo, ale rzuciło mi się to w oczy ;)
          teraz temat ryb można swobodnie kontynuować :)
          • Gość: ewelcia Re: Kobiece wędkarstwo IP: 212.160.86.* 01.11.06, 00:13
            ale fajnie!
            szczerze mówiąc niewiele wiem o wędkowaniu. W tym roku złowiłam pierwszą rybkę
            (razem było ich 10). Piękne okonie! Nie wiem co i jak, nie wiem kiedy co się
            łowi, ale tak mnie to wciągnęło, że chyba zacznę się dokształcać! Tylko nie
            wiem (znowu nie wiem ;-)), gdzie u nas można połowić. Wakacje spędziłam na
            mazurach, tam jest raj dla wędkarzy, ale u nas? może kiedyś spotkamy się gdzieś
            nad wodą? Pozdrawiam!
            • ronnievanzant Re: Kobiece wędkarstwo 01.11.06, 00:23
              miło ze odpowiedziałaś, chetnie nawiążę znajomość z Tobą skoro coś już czujesz do tego, też byłem w zeszłym roku na mazurach a tu, miejscowo też mam wyniki :)
              • Gość: ewelcia Re: Kobiece wędkarstwo IP: 212.160.86.* 01.11.06, 00:31
                to Ty jesteś facet? a ja myślałam, że kobitka. myślę, że facetów wędkujących
                jest masa, a nas kobitek nie. co do nawiązywania znajomości nie ma sprawy, z
                tym, że u mnie jest bardzo kruch z czasem, więc wędkowanie zostawiam jako
                elitarne hobby na wakacje i urlopik, czyli raczej lato. ale kto wie? może
                kiedyś bedę miała więcej czasu, to powędkuję. pozdrawiam!
                • ronnievanzant Re: Kobiece wędkarstwo 01.11.06, 00:46
                  wiesz, czas to pojęcie wzgledne, ja tez go ostatnio nie mam za wiele ale zawsze gdzies w weekend wybywam, chocby tylko pobyc w terenie. jesli chcesz utrzymac kontakt o to podaj jakis namiar bo nieczesto spotyka sie takie fajne czujące klimat dziewczyny :)
                  • Gość: ewelcia Re: Kobiece wędkarstwo IP: 212.160.86.* 01.11.06, 00:54
                    cheche, wiesz, ja mam jeszcze męża i dwujkę dzieciaków więc wolnym czasem nie
                    mogę dysponować jak chcę. a ostatnio mam go naprawdę bardzo mało.
                    • Gość: edi van Re: Kobiece wędkarstwo IP: 217.96.15.* 08.01.07, 16:45
                      Zapraszam na www.wedkarstwo.czest.pl
                      Jest tam o wszystkim i o niczym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka