Dodaj do ulubionych

głosujmy na normalnych

02.11.06, 10:38
Głosujmy na normalnych tzn, na młodych wykształconych, mających coś do
zaoferowania naszemu miastu,jego wizję rozwoju, pokażmy, że Częstochowa to nie
ciemnogród, ale miasto jedno z niewielu w tym kraju w którym będą rządzili
młodzi , wykształceni ludzie,,KRYTERIUM; wiek góra 35 lat. wykształcenie
minimum wyzsze, zdany test psychotechniczny na kierowcę (bez łapówki) i
podstawowe wymagania od hydraulika ( nie Prezydenta) znajomość języka obcego.
Zasłużonych kombatantów wyslijmy na zasłużony odpoczynek.. chcemy Polski
normalnej , a nie solidarnej
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 Re: głosujmy na normalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:06
      Tak w 90% się z toba zgadzam tylko0 czy ci młodzi zdolni nie stana sie karierowiczami.
      Ale mimo to masz rację trzeba stawiać na mlodych nie skarzonych, chociarz jak patrzę na młodzierz wszechpolską ??? ;)
      • Gość: mee Re: głosujmy na normalnych IP: 80.54.168.* 02.11.06, 14:07
        i wykształconą, która wie jak się pisze "młodzieŻ", "choziaŻ", "skaŻonych"...
        bez komentarza...
        • Gość: AS Re: głosujmy na normalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:57
          Powiem jedno ... jak studiowałem kilka latek wstecz spotkałem się na studiach z
          kolesiami którzy pracowali w urzędach i właśnie też zaczynali się bawić w
          politykę ... tacy jak większość tych panów i pań którzy się do nas uśmiechają z
          plakatów wyborczych

Jedno spostrzeżenie odnośnie ich sposobu bycia i działania ... liczy się
          efekciarstwo (garniturki, teczuszki i krawaciki), unikanie wychylania się i
          siedzenie cicho, umiejętność grania na czas i cwaniakowanie na każdym kroku
          itd ... bez komentarza i dlatego mimo że jestem gościem ledwie po 30-tce na
          gnojków nigdy bym nie głosował. Za parę lat będą tacy sami jak stara
          gwardia ... a teraz oczywiście chodzi tylko o to żeby się załapać i budować
          wizerunek lokalny swojej osoby...

Dlatego mam gdzieś te wszystkie wybory ...... stary czy młody ... to zawsze
          jest tylko upolityczniony urzędas ...
          Powiązana partyjne niszczą cały mechanizm ... miała być służba cywilna ...
          dlaczego to wszytsko jest takie upolitycznione????

• jerzyk46 Re: głosujmy na normalnych 02.11.06, 17:24
            Jestem od Ciebie dwa razy starszy a myślę tak samo. Odmłodziłeś mnie. Dziękuję
            i pozdrawiam.
    • Gość: realistka A tacy są ??? IP: 80.54.173.* 02.11.06, 14:05
      :)
      • Gość: Monika :) Re: A tacy są ??? IP: *.realestate.net.pl 02.11.06, 15:22
        no pewnie. Ja głosuje na Jacka Krawczyka. Wiem, że nie będę żałowała. Szkoda, że nie ma wiecej takich porządnych, w dodatku tak przystojnych :*
    • angmar1 Re: głosujmy na normalnych 02.11.06, 20:52
      głosujmy na młodych ludzi którzy poraz pierwszy kandydują bo to w nich jest
      nadzieja a ta pozostala swołocz to jedna mafia to i tak cud że dopuścili tych
      młodych do kandydowania ale oni najczęściej zajmują dalsze miejsca na liscie
      i maja mniejsze szanse na przejście!
      • Gość: gość Re: głosujmy na normalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:19
        Wcale nie mają takich złych miejsc - przypatrz sie liscie PO
        • Gość: hummer sweet Re: głosujmy na normalnych IP: *.realestate.net.pl 02.11.06, 23:42
          > Wcale nie mają takich złych miejsc - przypatrz sie liscie PO

PO:

Przemysław Wrona - 2. (okręg numer 2)
          Jacek Krawczyk - 3. (okręg numer 4)
          Artur Siwek - 3. (okręg numer 1)

Oni raczej wejda. Najwieksze szanse ma Jacek w moim przekonaniu, bo sam na niego bede głosował.
          • Gość: gość Re: głosujmy na normalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:46
            Jeszcze Bartej Sabat 2 miejsce w okregu 3
          • Gość: AS Re: głosujmy na normalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:26
            A czy ten Przemciu Wrona to czasem nie jakaś rodzina z miłościwie nam
            panującym??? Wcale bym się nie zdziwił gdyby to był jakiś krewniak ... ot cała
            Polska :))
        • Gość: angmar Re: głosujmy na normalnych IP: 212.160.250.* 03.11.06, 11:23
          a upatruje kandydatów z PISU okręg 2, PO mnie nie interesuje
      • Gość: POmyśl Re: głosujmy na normalnych IP: 212.160.108.* 03.11.06, 12:11
        Do sejmiku z listy PO staruje Maciej Orzechowski lat 30.

Zagłosuje
    • Gość: ah Ważny jest udział wyborach, każdy powinien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:53
      zagłosować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka