Gość: zibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Wróżka Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 14.11.06, 10:48 I co julek totalna klapa?!!!! Zapinaj pasy, bo czeka cie baaaaardzo twarde lądowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:19 Pochwal się ile głosów dostała. A może się wstydzisz? (hihihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deya vu Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 18.11.06, 11:35 na pewno sprawdzić zawsze można Tak to on! przecież widać po zachowaniu nie jesteśmy nowicjuszami I zobaczymy niedługo naszego ulubieńca z podniesioną , otwartą przyłbicą w świetle jupiterów sali rozpraw. Ma jeszcze szansę na spowolnienie tego przecudnej urody występu... Nie mniej jednak co prawda to prawda to już przeszło rok. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. A kropla... skałę. Jak to mówią zrobiono dużo dobrej roboty.... skąd my to znamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:25 to, co powie ktoś ile głosów otrzymała pani cecylia? ja nie mam możliwości sprawdzić a jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 02:30 też bym chciała wiedzieć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 21.11.06, 08:36 Czy ktoś wie, gdzie można sprawdzić, ile głosów otrzymali ci, którzy nie dostali się do Rady Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:04 Witam, Na stronie www.czestochowa.pl były zamieszczone wyniki ze wszystkich okręgów w formie plików .pdf Nie wiem czy jeszcze są, ale wydaje mi się że tak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 18:42 Dzięki Łukasz! Imponujący wynik - 150 głosów na 15185 osób głosujących w tym okręgu! Przez 2 dni nie mogłem się podnieść ze śmiechu. Do tej pory nie mogę się opanować.... hahahaha!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 26.11.06, 18:48 ale to najwiecej w tym okregu z calej part wiec smiej sie dalej...idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 30.11.06, 08:23 OK! hahahahaha1111111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:22 Waść wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyinter Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.11.06, 18:39 Jednemu posty giną, drugiemu się pojawiają....... no taki już jest ten świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spostrzegawczy Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:29 Re: rozpędzić to stado nierobów i nieudaczników IP: 89.174.23.* Gość: wc 00 04.12.06, 08:42 + odpowiedz kiedy, gdzie i za ile skontrolujemy pieski IP: 89.174.23.* - Czyżby to zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:02 czy to ten, który ratował pieski przed utonięciem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 04.12.06, 22:18 zacznijmy od tego, iz to jest poczatek IP ....a taki poczatek ma z 10 000 osob w Czestochowie ktora korzysta z danej sieci. Tak jak ja, wiec u mnie tez widac to samo IP, ktore zostalo przytoczone:))) nie kieruj sie poczatkie bo to do niczego nie prowadzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:56 ale te pieski to ty??? po co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dO ZIBI Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 04.12.06, 23:22 MAN SPEAK IS SILVER SILENCE IS GOLD I WILL FOUND YOU ANYWAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 04.12.06, 23:25 tak trzymać psy na smyczy i w kagańcu. Niczym muły bagienne przy kole nawadniającym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do psa Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:30 OOOOOO! trochę znasz angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 07.12.06, 19:01 • Re: rozpędzić to stado nierobów i nieudaczników IP: 89.174.23.* Gość: W.C .$ 00 &** 07.12.06, 12:50 + odpowiedz Tylko osoby o zaniżonym światopoglądzie i mózgu osoby ograniczonej posuwają się do takich nikczemnych postów na tym forum Sami boją się coś kolwiek zrobić, żerują tylko na innych jak pasożyty. Najlepiej wejść na rodzinę bo samemu nic w życiu dobrego dla drugiej osoby nie zrobiłem., oprócz wyśmiewania i donosicielstwa niezgodnego z prawdą ale … . Niewiedza, nieumiejętność to żenujące. Ale tacy też muszą żyć aby w osamotnieniu odejść zapomniani przez swoich najbliższych Cóż to za godna podziwu samokrytyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 06.12.06, 17:48 Tak, tak julek .....a świstak zawija te sreberka Odpowiedz Link Zgłoś