Dodaj do ulubionych

Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy, Zaw

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:43
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:31
      up
    • Gość: nie Wróżka Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 14.11.06, 10:48
      I co julek totalna klapa?!!!! Zapinaj pasy, bo czeka cie baaaaardzo twarde
      lądowanie.
    • Gość: Ciekawski Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:19
      Pochwal się ile głosów dostała. A może się wstydzisz? (hihihihi)
      • Gość: deya vu Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 18.11.06, 11:35
        na pewno sprawdzić zawsze można

Tak to on!
        przecież widać
        po zachowaniu
        nie jesteśmy
        nowicjuszami

I zobaczymy niedługo naszego ulubieńca z podniesioną ,
        otwartą przyłbicą w świetle jupiterów sali rozpraw.
        Ma jeszcze szansę na spowolnienie tego przecudnej urody występu...
        Nie mniej jednak co prawda to prawda to już przeszło rok. Trzeba uzbroić się w
        cierpliwość.
        A kropla... skałę.
        Jak to mówią zrobiono dużo dobrej roboty....

skąd my to znamy???

• Gość: iga Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:25
          to, co powie ktoś ile głosów otrzymała pani cecylia? ja nie mam możliwości
          sprawdzić a jestem ciekawa.
          • Gość: kaśka Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 02:30
            też bym chciała wiedzieć????
    • Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 21.11.06, 08:36
      Czy ktoś wie, gdzie można sprawdzić, ile głosów otrzymali ci, którzy nie
      dostali się do Rady Miasta?
      • Gość: lukasz Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:04
        Witam,
        Na stronie www.czestochowa.pl były zamieszczone wyniki ze wszystkich okręgów w
        formie plików .pdf

Nie wiem czy jeszcze są, ale wydaje mi się że tak

pozdrawiam
        • Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 18:42
          Dzięki Łukasz! Imponujący wynik - 150 głosów na 15185 osób głosujących w tym
          okręgu! Przez 2 dni nie mogłem się podnieść ze śmiechu. Do tej pory nie mogę
          się opanować.... hahahaha!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: a Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 26.11.06, 18:48
            ale to najwiecej w tym okregu z calej part wiec smiej sie dalej...idioto!
            • Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 30.11.06, 08:23
              OK!
              hahahahaha1111111111111
    • Gość: mieszkaniec Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:22
      Waść wstydu oszczędź
      • Gość: antyinter Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.11.06, 18:39
        Jednemu posty giną, drugiemu się pojawiają....... no taki już jest ten świat
        • Gość: Spostrzegawczy Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:29
          Re: rozpędzić to stado nierobów i nieudaczników IP: 89.174.23.*
          Gość: wc 00 04.12.06, 08:42 + odpowiedz

kiedy, gdzie i za ile
          skontrolujemy pieski

IP: 89.174.23.* - Czyżby to zbieg okoliczności?
          • Gość: ewa Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:02
            czy to ten, który ratował pieski przed utonięciem???
          • Gość: IP Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 04.12.06, 22:18
            zacznijmy od tego, iz to jest poczatek IP ....a taki poczatek ma z 10 000 osob
            w Czestochowie ktora korzysta z danej sieci. Tak jak ja, wiec u mnie tez widac
            to samo IP, ktore zostalo przytoczone:))) nie kieruj sie poczatkie bo to do
            niczego nie prowadzi..
            • Gość: ewa Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:56
              ale te pieski to ty??? po co???????
            • Gość: dO ZIBI Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 04.12.06, 23:22
              MAN

SPEAK IS SILVER
              SILENCE IS GOLD
              I WILL FOUND YOU

ANYWAY
              • Gość: IP Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: 89.174.23.* 04.12.06, 23:25
                tak trzymać psy na smyczy i w kagańcu. Niczym muły bagienne przy kole nawadniającym

• Gość: do psa Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:30
                  OOOOOO! trochę znasz angielski
                • Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 07.12.06, 19:01
                  • Re: rozpędzić to stado nierobów i nieudaczników IP: 89.174.23.*
                  Gość: W.C .$ 00 &** 07.12.06, 12:50 + odpowiedz

Tylko osoby o zaniżonym światopoglądzie i mózgu osoby ograniczonej posuwają się
                  do takich nikczemnych postów na tym forum Sami boją się coś kolwiek zrobić,
                  żerują tylko na innych jak pasożyty. Najlepiej wejść na rodzinę bo samemu nic w
                  życiu dobrego dla drugiej osoby nie zrobiłem., oprócz wyśmiewania i
                  donosicielstwa niezgodnego z prawdą ale … . Niewiedza, nieumiejętność to
                  żenujące. Ale tacy też muszą żyć aby w osamotnieniu odejść zapomniani przez
                  swoich najbliższych

Cóż to za godna podziwu samokrytyka!
            • Gość: dociekliwy Erazm Re: Cecylia Chrząstek - Połnoc, Rząsawy, Wyczerpy IP: *.realestate.net.pl 06.12.06, 17:48
              Tak, tak julek .....a świstak zawija te sreberka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka