Dodaj do ulubionych

Wrona - Katechetą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:09
Dzisiaj kolezanka mi opowiadała, jak to w niedziele, Wrona miała gościnne loty
w jednej z czestochowskich parafii...
Ksiadz z ambony oczywiscie "nie mieszal sie" w politykw i nawolywal by
parafianie zostali na "lekcji katechezy" wygłaszanej przez Wrone po mszy
swietej w salce katechetycznej...

No gratuluje....
to teraz Pan i katecheta jest:D
brzydko tak wykorzystywac kosciol do swoich niecnych politycznych zamiarow

...hmm... juz sobie przypomnialem czemu przestalem chodzic do kosciola; dodam,
ze jestem wierzacym katolikiem, ale takie zachowania budza we mnie obrzydzenie...
rozdziobia nas rydzyki i wrony

DRAMAT!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sior Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:31
      To nawet Jarus Kaczynski takiego populizmu nie stosowal;
      to mamy w czwie "populiste"
    • Gość: abz Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:02
      A czego się spodziewałeś? On zmusi do spoległości wszystkich. Nawet Kościół
      • ja_corka Re: Wrona - Katechetą 22.11.06, 05:10
        I bedzie kler mu z reki..........łapki........ jadl

a on im pozwoli za to sobie skrzydelka czyscic hahhhaaa
        • Gość: . Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:25
          ja_córka przekręciłaś kolejność słów ,a to ważne bo się już dzieje.
    • Gość: lula Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 06:53
      kazda wladza deprawuje i robi sie wszystko byle zostaż przy niej,oj nieładnie
      PANIE Prezydencie.Jak to dumie brzmi.Prezydent.Nobles oblige(byc może
      zapomniałam jak poprawnie pisze się "hasło szlachectwo "zobowiązuje,ale tak
      samo zapomnieli włodarze co to uczciwosć wobec mieszkńców
    • Gość: wyborca Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:41
      Nie pisz o takich rzeczach niesprawdzonych.Populizm i demokracja idą w parze.Ale
      jako osoba mało wierząca, nie wierzę by p.Wrona posunął się do takich wyczynów
      bo to już dewiacja na temat władzy.Oczekiwane byłoby dementi Twoje,a i może
      rzecznika p.Wrony.
      • Gość: dementi Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:08
        Jakie dementi Wrona jest chory na władzę i manię wielkości, to widać , słychać
        i czuć.
        W zasadzie to trzeba mu współczuć jak każdej chorej osobie.
    • Gość: RSC Re: Wrona - Katechetą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:11
      zawsze warto mieć przyjaciół, głupi politycy walczą z Kościołem, mądrzy potrafią
      się dogadać
      • Gość: dementi Re: Wrona - Katechetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:24
        nie trzeba dogadywać się na klęczkach, szanuje się partnerów nie oszołomów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka