Dodaj do ulubionych

Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo!!!!

23.11.06, 09:49
Biuro Propagandy Pana Prezydenta, zaśmieca forum różnymi zapytaniami, między
innymi o to - co zrobiła Pani Rozpondek dla Częstochowy.
To tak w telegraficznym skrócie

Ostatnią poważną sprawą, którą załatwiła było chociażby umieszczenie pieniędzy
w budżecie państwa dla politechniki częstochowskiej.
To Ona zajęła się sprawą podwójnego opodatkowania Polakow pracujących za
granicą o czym możecie poczytać na jej stronie.

Będąc Prezydentem nie załatwiała "rating"ów, które pozwalają zadłużać
Częstochowę, jak to robi obecnie Pan Tadeusz, tylko inwestowała, inwestowała i
jeszcze raz inwestowała!!!

Pani Rozpondek oddłużała miasto, a pan prezydent je zadłuża!!!
Obecnie miasto ma zadłużenie około 240 mln zł.
Miasto będzie spłacać długi obecnej kadencji kilkanaście lat, przez co kolejne
kadencje będą bardzo ubogie w inwestycje.

To tak jak my wszyscy dostaliśmy spuściznę po PRL, tam brano kredyty,
zapożyczano się, a teraz to My podatnicy będziemy musieli płacić długi Pana
kadencji!!!

Wracając jednak do Pani Rozpondek;
Za jej kadencji powstały setki kilometrów dróg, kanalizacji,
gazociągów, wodociągów, rozwinęła się telefonizacja. Przyciągnęła kilku dużych
inwestorów.
Każdego dnia widoczne były w mieście imprezy kulturalno rozrywkowe!!!
Miasto rozkwitało!!!
Wreszcie zdobyła, jako jedyny prezydent polskiego miasta najwyższe odznaczenie
Rady Europy, które przyznawane jest dla najprężniej rozwijających się miast w
Europie.

Walczyła o utrzymanie województwa częstochowskiego, które obecnie rządzący
PREZYDENT SPRZEDAŁ z resztą swoich AWSowskich kolesi.
Sprzedaż województwa jest równoznaczne z brakiem dostępu do funduszy
europejskich, gdyż te rozdzielane dotąd były na poziomie województwa, a
przedstawicieli tam mieliśmy "marnych".

To ona organizowała akcję zbierania podpisów, tylko Jej zależało na tym.
Wtedy Częstochowianie, łącznie z Tadeuszem Wroną położyli na tym lachę!!!!

Wreszcie, będąc wiceprezydentem podległy jej resort uzyskał fundusze na
dofinansowanie największej inwestycji w mieście - tj. Wiaduktu na Jagiellońskiej.
Odkąd odeszła z Urzędu, brak tam osoby, która potrafiłaby zarządzać - jednak
najważniejszymi resortami miejskimi - inwestycjami.

Można by powiedzieć do obecnie panującego cytując "Gospodarka Głupcze", ale on
tego nie zrozumie, dla niego ważniejszy jest 4 tygodniowy urlop w Meksyku za
pieniądze podatników - patrz nasze!!!

I. Leśnikowski i Biuro Propagandy Urzędu powie zaraz, że kłamię, ale takie są
fakty Panie Prezydencie.
Wiem, że siedzicie tam w Urzędzie w 15 osób i macie prikaz szkalowania
kontrkandydatki.
Wyborcy H. Rozpondek są ludźmi inteligentnymi i nie dadzą się oszukać waszym
oszczerstwom. Możecie pluć, wasz jad może ciec z waszych ust.
My i tak wiemy na kogo oddamy głosy i kto na nie zasługuje.

Panie Prezydencie
Nie zrobił Pan nic, żeby to Miasto się rozwijało. Stoimy w miejscu przez 4 lata.
Słabo mi się robi, jak patrze na Pana politykę, działa Pan dokładnie tak jak
Pana poprzednik Wiesław Maras. Nie robił Pan kompletnie nic przez 3 lata, a w
4 roku powstało kilka inwestycji dla przyciągnięcia elektoratu.
ŻAŁOSNE!!!!

Ja stawiam na rozwój gospodarczy i kulturalny miasta.

Wybieram najlepszego kandydata, który mi to gwarantuje.
Tylko H. Rozpondek może wyciągnąc miasto z tego barłogu, w który Pan PREZYDENT
je wprowadził!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Olek Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:54
      Dawno się tak nie ubawiłem.
      • Gość: w Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.icm.edu.pl 23.11.06, 10:11
        ja mam codzien ubaw jak wychwalacie tadeusza:)))))
        boki zrywam:) same klamstwa POPULISCI!!!!
        • Gość: tr Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:39
          up
    • Gość: alek Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:48
      To lepsze niż komedia Barei ten elaborat na cześć kandydatki.
    • Gość: jubiler Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:50
      brit27 to jakiś zwolennik Tadeusza, specjalnie napisał te głupoty, żeby
      ośmieszyć p.Rozpondek
      • brit27 240 mln długów miasta za kadencji Wrony 23.11.06, 11:05
        to bardzo duzo.
        przypomne, ze 4 lata temu ten sam Tadeusz Wrona prowadzil swoja kampanie pod
        haslem oddluzenia Czestochowy.
        Wtedy dług wynosił 120 mln, czyli Został aktualnie podwojony.
        Hipokryzja

Wiem, że biuro propagandy (KOS), ma wielki problem, bo tak w rzeczywistości to
        nie ma o czym pisac, w koncu obecny Prezydent oddał 4 inwestycje... ilez w kołko
        mozna pisac o tym samym..

Wiec kontunuuja opluwanie... uwazajcie, bo plujecie pod wiatr... moherówko Pana
        Wrony

Nie ma lepszego kandydata na Prezydenta od Pani Rozpondek:)

POzdrawiam
        • Gość: ktos Re: 240 mln długów miasta za kadencji Wrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:33
          Idź juz stąd, nie chce mi sie czytać kolejnego bełkotu agitatorów niczym spod
          traktora w PRL.
          • Gość: do ktoś Re: 240 mln długów miasta za kadencji Wrony IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 11:39
            Piszesz o Tadeuszu Wronie i jego sztabie? Maja metody lepsze niż za PRL. Z 4 inwestycji na 250 tysieczne miasto robią karuzelę jakbysmy sie rozwijali w tempie Wrocławia. to nic, ze na te inwestycje kredyty beda spłacały nasze dzieci o ile nie wyjada.
            • Gość: ktoś Re: 240 mln długów miasta za kadencji Wrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:39
              Nie pisze ani o Wronie ani o Rozpondek, po prostu zygac mi sie chce jak taką
              agitację przedwyborczą czytam, i tyle.
            • Gość: ojciec Re: 240 mln długów miasta za kadencji Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:57
              niestety, jesli to zadluzanie miasta dalej potrwa to chyba jednak te dzieci stad
              wyjada na zawsze, chociazby do innego miasta, bo to w tej chwili za wiele
              zaoferowac nie moze.
              Moje dziecko zamiast studiowc w czestochowie wybralo wroclaw, a czemu? chyba
              sami wiemy czemu.
              po pierwsze powiedzialo, ze nie wyobraza sobie zycia studenckiego w zamknietych
              zapyzialych czestochowskich akademikach, zycia w sumie w podziemiu, bo studentom
              odebrano mozliwosc rozrywki (uchwala przygotowana przez Prezydenta obecnego, a
              przeglosowana przez byla rade miasta) Skutki znamy wszyscy.

po drugie, aby przyciagnąc tu młodych ludzi, trzeba zaoferowac im godziwa prace
              i place, a tej tez tu brakuje...

Liczę, że po wyborach może się to zmienic, chcę aby Częstochowa się rozwijala,
              chcę, aby moje dziecko wrócilo do naszego miasta i mogło w nim znalezc dobra prace.

Dlatego zagłosuję właśnie za H. Rozpondek, gdyż jej program wyborczy jest bardzo
              bliski programowi Pana Dutkiwicza z Wroclawia, a dotychczasowe dokonania
              przemawiają do mnie i gwarantują rozwój tego miasta.
    • Gość: Matematyk Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:50
      Jestem matematykiem?
      Wydaje mi się że:
      4 inwestycje > 0 inwestycji za czasów Pani Prezydent?
      Ale to było więcej niż 4 inwestycje, a po drugiej stronie nierórówności nadal
      pozostaje 0.
      • Gość: an Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:52
        Ja nie jestem matematykiem ale 200 dodatkowych etatów w UM to skandal i
        głupota !!!
        • Gość: wr Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:37
          200 etatów, w dodatku nic nie robiących....
          no moze poza czarnym PR na FCz
          • Gość: jasne Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:00
            Popieram
            • Gość: K. Kononowicz Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:38
              "A moje miasto to Bialystok, a moje zycie to Bialystok"
              • Gość: vitek Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:36
                up
                • Gość: ja Re: Pani Rozpondek Zrobiła Dla Miasta Bardzo Duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:37
                  Nie trzeba up, to jasne ,że zrobila wiele, ale przede wszystkim jest szansą na zmiany!!!!!!!
                  • Gość: nie ja prezio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:06
                    Mimo,że nie ja, tak samo uważam,ona jest normalna i chetna do wspólpracy- prezio widzi tylko siebie, ja zostanie nie daj Boże preziem znów do końca zniszczy to miasto
                    • Gość: w Re: prezio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:48
                      wyjdzmy w niedziele z domow i zaglosujmy na Pania Rozpondek.
                      Tylko wysoka frekwencja moze cos zmienic
                      • Gość: Czestoch Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:13
                        Tylko Ona i juz.
                        • Gość: Jacek q Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:46
                          Własnie tylko Ona.
                          • Gość: henio Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:20
                            do gory
                            • Gość: tak Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:27
                              Tylko proszę idźcie proszę na wybory
                              • Gość: szymek Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:57
                                Im mniej ludzi pójdzie na wybory - tym lepiej dla Wrony. Więc idźmy!!
                                • Gość: up Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:46
                                  • Gość: ja Re: Rozpondek, bo nie ma innego wyboru, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:59
                                    Liczę na to, że zwycięzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka