Dodaj do ulubionych

lokal na komunię

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:07
bardzo proszę o informacje jaki lokal polecanie na urządzenie komunii na ok.
20 osób? Będę wdzięczna za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: ElKa27 Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:33
      Myślę, że trochę póżno na wybór lokalu.Z tego co wiem wiele lokali ma już
      porezerwowane terminy majowe.Polecam np. Garden na Focha.Ale tam już chyba
      wszystko zajęte.Chociaż zawsze można spytać.
    • Gość: grazia Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:01
      komunię mam (tj. dziecko moje ma)w pierwszą niedzielę maja, może jeszcze nie
      będzie tak tłoczno. Mam dylemat czy robi domu czy w lokalu, dlatego jeszcze
      nie zdecydowałam się na lokal
      • Gość: klecha Re: lokal na komunię IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 22:26
        To co zawracasz dupę!
      • Gość: ElKa27 Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:28
        To musisz się spieszyć jeśli zdecydujesz się na lokal,bo nie będziesz miała
        żadnego wyboru. Lokal jest wygodniejszy, a koszty tak naprawdę nie są wiele
        większe niż w domu.Za to spokojna głowa i czas dla dziecka i siebie.Po za tym
        nie narobisz się jak wół.Mam porównanie bo urządzałam chrzciny w domu.Ale nigdy
        więcej, komunia już była w lokalu.Ja teraz nawet imieniny robię w
        restauracji.Przynajmniej mogę zaprosić więcej niż 20 osób i nie muszę się
        martwić czy nie będzie za ciasno.
    • Gość: kibel Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:34
      generalnie to znam fajny lokal, super dziwki tańczą na rurze, dobre drinki
      serwują, generalnie to jest tam zajebiście i goście będą sie superowo bawić.
      mogie dać namiary jak se przypomne.
    • aureliano4 Re: lokal na komunię 25.11.06, 22:35
      Najlepszymi lokalami na komunę są akademiki.
    • Gość: harry potter Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:39
      a po co lokal?????? po tej całej ceremoni można przecież pod kościołem rozpić
      flaszke albo dwie i wszyscy kurna do doma. i po sprawie, no.
    • Gość: ekolog Re: lokal na komunię IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 22:41
      Pod kościołem to nie bardzo. Do sklepu, tam zakupić i nieopodal na skwerku.
      Taka ekologiczna komunia na łonie natury.
    • Gość: Miska Lokal na komunię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:39
      Moi znajomi robili corce w Studni- byla opiekunka do dzieci wiec dorosli nie
      musieli biegac i pilnowac swoich pociech :)mogli natomiast pobawic sie,
      potanczyc bo byl DJ poza tym jedzonko mniamusne mieli (wiem bo po komunii im
      zostalo wiec wzieli do domu i mialam okazje sie przekonac ze jest pycha) mam
      nadzieje ze znajdziesz jakis lokal :)
      • Gość: dim www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:13
        zajrzyj do serwisu naszewesele.czest.pl
        • Gość: gosc Re: www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:01
          polecam mala salke rog ul Jagielly a Piastowska sama tam wynajmowalam 2 lata
          temu tanioi z pomoca w kuchni!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka