Gość: grazia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:07 bardzo proszę o informacje jaki lokal polecanie na urządzenie komunii na ok. 20 osób? Będę wdzięczna za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ElKa27 Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:33 Myślę, że trochę póżno na wybór lokalu.Z tego co wiem wiele lokali ma już porezerwowane terminy majowe.Polecam np. Garden na Focha.Ale tam już chyba wszystko zajęte.Chociaż zawsze można spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:01 komunię mam (tj. dziecko moje ma)w pierwszą niedzielę maja, może jeszcze nie będzie tak tłoczno. Mam dylemat czy robi domu czy w lokalu, dlatego jeszcze nie zdecydowałam się na lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecha Re: lokal na komunię IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 22:26 To co zawracasz dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:28 To musisz się spieszyć jeśli zdecydujesz się na lokal,bo nie będziesz miała żadnego wyboru. Lokal jest wygodniejszy, a koszty tak naprawdę nie są wiele większe niż w domu.Za to spokojna głowa i czas dla dziecka i siebie.Po za tym nie narobisz się jak wół.Mam porównanie bo urządzałam chrzciny w domu.Ale nigdy więcej, komunia już była w lokalu.Ja teraz nawet imieniny robię w restauracji.Przynajmniej mogę zaprosić więcej niż 20 osób i nie muszę się martwić czy nie będzie za ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:34 generalnie to znam fajny lokal, super dziwki tańczą na rurze, dobre drinki serwują, generalnie to jest tam zajebiście i goście będą sie superowo bawić. mogie dać namiary jak se przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: lokal na komunię 25.11.06, 22:35 Najlepszymi lokalami na komunę są akademiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: lokal na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:39 a po co lokal?????? po tej całej ceremoni można przecież pod kościołem rozpić flaszke albo dwie i wszyscy kurna do doma. i po sprawie, no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: lokal na komunię IP: *.man.czest.pl 25.11.06, 22:41 Pod kościołem to nie bardzo. Do sklepu, tam zakupić i nieopodal na skwerku. Taka ekologiczna komunia na łonie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Lokal na komunię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:39 Moi znajomi robili corce w Studni- byla opiekunka do dzieci wiec dorosli nie musieli biegac i pilnowac swoich pociech :)mogli natomiast pobawic sie, potanczyc bo byl DJ poza tym jedzonko mniamusne mieli (wiem bo po komunii im zostalo wiec wzieli do domu i mialam okazje sie przekonac ze jest pycha) mam nadzieje ze znajdziesz jakis lokal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:13 zajrzyj do serwisu naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:01 polecam mala salke rog ul Jagielly a Piastowska sama tam wynajmowalam 2 lata temu tanioi z pomoca w kuchni!!! Odpowiedz Link Zgłoś