Gość: betk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:59 Gdzie w Częstochowie najlepiej kupić niedrogą, dobrą zmywarkę na raty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomywaczka.... Re: zmywarki IP: 80.54.172.* 03.01.07, 12:14 poczekan na wyprzedaż w MM 19 stycznia.... i "targuj się".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:26 zadna tania,na pewno nie włoska.przez wiele lat mam AEG i działa do tej pory.Syn kupił włoska i po 3 latach jest juz zepsuta.Warto dołozyc 200 zł i miec dobrej klasy sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: zmywarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:29 Jak kupowałem zmywarkę to poszedłem do M1 zorientowac sie tylko jakie są ceny i jaki model mi odpowiada. Potem pojechałem na Ogrodową gdzie na odcinku 500 metrów znajduje się chyba 10 sklepów AGD. Po odpowiednim targowaniu właśnie tam kupiłem zmywarkę o 400zł taniej jak w media. Jednak tylko w jednym sklepie sprzedawca porozmawiał ze mną i doradził. Właśnie tam kupiłem najtaniej model zmywarki, który świetnie się sprawdza. Sklep ten jest po tej stronie co VOBIS ale nie pamietam nazwy. Charakterystyczne jest to, że jest dosyć wąski. Odpowiedz Link Zgłoś