Gość: john ryder IP: 212.87.232.* 26.01.07, 12:47 Może ta wszechwładna straż miejska zajmie sie tymi dżentelmenami z alkoholem stojacymi na rogu Waszyngotna i POWu. Co, pewnie niebisccy supermeni boicie sie do nich podejść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Róg Waszyngtona i POWu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:00 A ja sie pytam, czy pan dzielnicowy chyba z I Komisariatu wie o tym ?? chyba tak i nic widac z tym nie robi bo mu sie chyba nie chce !! Odpowiedz Link Zgłoś
warren7 Re: Róg Waszyngtona i POWu 26.01.07, 13:23 Co wy,chcecie żeby spożywczy zbankrutował i sklepowe straciły robotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john ryder Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. IP: 212.87.232.* 26.01.07, 13:30 Masz racje, tego nie wziąłem pod uwage. Przeciez jest jeszcze kwestia miejsc pracy. W takim wypadku mozna wykasować ten problem z Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. 26.01.07, 13:34 To jest kwestia skierowania problemu w odpowiednie miejsce. Tu, na forum można sobie tylko pokrzyczeć, że S.M. to nieroby, ale zadzwonić i zgłosić takiego żula nikt nie ma odwagi, czy też chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejj Diabelku Re: Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:04 ja tam zglaszam i to nieraz, ale zanimsie zwleka wsadza tylki w samochod to juz po piciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochroniarz Re: Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:52 Co macie przeciwko nim? To są moi pracownicy. Wcale nie pijacy, jak łatwo głupi tłum oszukać, to są moi informatorzy i ochroniarze. Nie podoba się wam, wynocha z mojego rogu POWWaszyna. Dzięki nim jesteście bezpieczni, tak na wszelki wypadek mówię. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś