Dodaj do ulubionych

Róg Waszyngtona i POWu

IP: 212.87.232.* 26.01.07, 12:47
Może ta wszechwładna straż miejska zajmie sie tymi dżentelmenami z alkoholem
stojacymi na rogu Waszyngotna i POWu. Co, pewnie niebisccy supermeni boicie
sie do nich podejść.
Obserwuj wątek
    • diabel_piszczalka Re: Róg Waszyngtona i POWu 26.01.07, 12:49
      tel. 986
      • Gość: gosc Re: Róg Waszyngtona i POWu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:00
        A ja sie pytam, czy pan dzielnicowy chyba z I Komisariatu wie o tym ??
        chyba tak i nic widac z tym nie robi bo mu sie chyba nie chce !!
        • warren7 Re: Róg Waszyngtona i POWu 26.01.07, 13:23
          Co wy,chcecie żeby spożywczy zbankrutował i sklepowe straciły robotę?
          • Gość: john ryder Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. IP: 212.87.232.* 26.01.07, 13:30
            Masz racje, tego nie wziąłem pod uwage. Przeciez jest jeszcze kwestia miejsc
            pracy. W takim wypadku mozna wykasować ten problem z Forum.
            • diabel_piszczalka Re: Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. 26.01.07, 13:34
              To jest kwestia skierowania problemu w odpowiednie miejsce. Tu, na forum można
              sobie tylko pokrzyczeć, że S.M. to nieroby, ale zadzwonić i zgłosić takiego żula
              nikt nie ma odwagi, czy też chęci.
              • Gość: Ejj Diabelku Re: Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:04
                ja tam zglaszam i to nieraz, ale zanimsie zwleka wsadza tylki w samochod to juz
                po piciu
                • Gość: ochroniarz Re: Masz racje warren7, tego wziąłem pod uwagę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:52
                  Co macie przeciwko nim? To są moi pracownicy. Wcale nie pijacy, jak łatwo głupi
                  tłum oszukać, to są moi informatorzy i ochroniarze.
                  Nie podoba się wam, wynocha z mojego rogu POWWaszyna.
                  Dzięki nim jesteście bezpieczni, tak na wszelki wypadek mówię. Hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka