pietoska 24.02.07, 15:09 co myslicie o trojkacie(chodzi o sex)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:09 my jesteśmy aktualnie na etapie "trójkąta" i "czworokąta". Jeśli chcesz spróbować to naszym zdaniem powinnaś czy też powinniście zrobić to z zaufanymi ludźmi. W naszym wypadku są to nasi (małzeństwo) wieloletni przyjaciele. Jest fantastycznie, uczucie niesamowite, doznania wręcz nie do opisania. Polecamy, ale musicie być pewni siebie, kochać sie i ufać sobie żeby nie było między Wami nieporozumień. To tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
straiqht1 Re: trójkąt 24.02.07, 16:14 Jeżeli potrzebujecie kurdupla płci męskiej to jestem do usług, no ale mam kłopoty z erekcją :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOlek nowe twierdzenie IP: 217.153.246.* 24.02.07, 17:17 Pamietajcie ze trójką wystepuje tylko wtedy kiedy w stosunku bierze udzial 2 panów i jedna pani!! Bo jesli mam 2 panie i jednego pana to juz mamy tu 2 kąty rozwarte a to nie jest juz trójkąt!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Re: nowe twierdzenie IP: 193.93.91.* 24.02.07, 23:34 Bolek nie znasz sie co Ty wiesz o trojkacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobromir Re: trójkąt IP: *.gre.pl 24.02.07, 18:22 Ja bym chcial sprobowac ale moja dziewczyna sie nie zgadza... tym bardziej z kims znajomym. Nie chce jej wiecej przekonywac bo wqrza sie na mnie.. pff i taka to moja dola moze nie tedy droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: trójkąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:23 net trójkąt to mogli by w końcu odremontowac!! wiem ze policja nie ma pieniedzy ale wypadaloby wkoncu to komenda głowna w czestochowie a straszy komunistycznym wyglądem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: trójkąt IP: *.21.pl 24.02.07, 20:04 żalosne ;/ trójkat to zezwolenie na leglną zdrade ... pod okiem partnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtonyx Re: trójkąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:53 jeśli czujesz taką potrzebę, i wszyscy są chętni ( nie wyobrażam sobie żeby było inaczej skoro biorą w tym udział) to nie widzę w tym nic złego. Ja bym sie nie nadawał - nie byłbym w stanie "obrabiać" damy której nie kocham, no i nie byłbym też przeszczęśliwy, gdyby ktoś inny robił "to" z moja dziewczyną. Natomiast nie miałbym chyba nic przeciwko sexowi zbiorowemu, ale tylko takiemu w którym każdy jest ze swoją "drugą połową", a jedyna "zbiorowość" polega na ewentualny zerkaniu jak robią to inni :))) To mogłoby być ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: trójkąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:04 Przepraszam że spytam..... czy z Tobą jest coś nie w porządku?? Chyba nie wiesz co mówisz, ze nie mógłbyś zrobić tego z inną kobietą.... ja też tak myślałem ale jak przyszło co do czego to okazuje się że hamulce puszczają. A jeśli myślisz że sex grupowy polega na spółkowaniu tylko ze swoją partnerką.... no cóż... chyba byłbyś zawiedziony i chyba zdziwiony reakcją Twojej partnerki gdybyście znaleźli się w takiej sytuacji :) Chyba wiesz co mam na myśli (bez obrazy). Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: trójkąt 24.02.07, 23:30 Trzy małżeństwa,które znały się już ze sobą od wielu lat i spotykały regularnie na różnego rodzaju imprezach postanowiły urozmaicić swoje mocno wypalone już życie seksualne i umówiły się na wspólny seks grupowy.Jest wieczór,imprezka i w końcu przychodzi moment gdy orgietkę czas rozpocząć,ale kobiety troszkę spięte mówią że chcą przy zgaszonym świetle bo to pierwszy raz grupowo itd.Faceci niechętnie,ale godzą się i zaczyna się ostra jazda...Po około 30 minutach jeden z nich zapala światło i wku..wiony oznajmia coś w stylu:nieeeeeee no kochani, albo robimy to przy zapalonym świetle,albo koniec imprezy - trzeci raz z rzędu laski robić nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: trójkąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:21 ja sie dołączę, higieniczny, miły, dyskretny i chetny po 30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: trójkąt IP: *.tktelekom.pl 25.02.07, 10:14 Wczoraj po raz pierwszy uprawiałam sex z dwoma facetami. Ale jazda. Bardzo odpowwiadał mi szczególnie sandwich. UFF. zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: trójkąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:11 Zgadzam sie z wszystkimi, co twierdza, ze jest to odskocznia od codziennosci i dobra zabawa . Bylem w takim ukladzie 2m+1k , bylo naprawde wspaniale i chetnie bym to powtorzyl. Trzeba jednak pamietac, ze zabawa taka ma sens i urok , jesli osoby spotykajace sie osoby sa atrakcyjne i prezentuja soba pewien poziom i kulture, a wtedy zabawa sama sie uklada. Jesli sa tu chetne osoby na tego rodzaju spotkania to prosze o kontakt . Jestem chlopakiem mam 27l.TEL:503310632 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: trójkąt IP: 80.54.173.* 20.03.07, 19:34 trójkąty są przereklamowane :), nie ma jak czworokąty ... wiem coś o tym :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilimandzaro Re: trójkąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:06 to jest zwykle zboczenie, powinno sie je leczyc najlepiej od razu zglosic sie do psyhiatry. Odpowiedz Link Zgłoś